Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
Ki szokott itt horgászni úszós megoldással és hol?
[ Szerkesztve ]
-
nickwaren
tag
No holnap csak rápróbálok végre a Kána-tóra. Esetleg van valakinek tippje, hogy melyik részére érdemes ilyenkor leülni? Valaki innen nem lesz kint pecázni?
-
Marcika80
tag
Sziasztok! A velencei tavon szokott valaki horgászni mostanában? Kapások voltak?
-
MODERÁTOR
"Az új rendelet szerint a horgászok a 2013. évi fogási naplókat is legkésőbb 2014. február 28. napjáig kötelesek leadni annak a szervezetnek, amelynél a 2013. évi állami horgászjegyet kiváltották (ez esetben igazolást kell kérni a leadásról) vagy a 2014. évi állami horgászjegyet kiváltani szándékoznak. A szabályozás szerint legkésőbb állami jegy váltáskor le kell adni a fogási naplót."
Én az állami horgászjegyet egy legyen a neve X szervezetnél váltottam ki, majd egy Y szervezetnél vettem területi engedélyt ahol egy másik fogási naplót kaptam, és voltam köteles vezetni.
Az első fogási naplóba így semmi nem került, csak a másikba.
Mind a két fogási naplót köteles vagyok leadni?, mert az új helyen ahol kaptam és vezettem is a 2. fogási naplót váltom majd ki az állami jegyet és a területi engedélyt.[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
ChrisG
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki találkozott már ezzel a fajta rod-poddal?
A honlapon láttam, de nem olt a decathlonban... érdemes felkutatni, berendelni? Mert 4 botos, ami nem lenne nagy hátrány ennyiért.. (Egyszer majd talán egy Emotion-ra is fussa majd! )
köszi,
K.Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
haromegesz14
aktív tag
válasz FireFox1996 #14878 üzenetére
Partról, halradar kilőve, azért köszi!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
FireFox1996
őstag
válasz haromegesz14 #14875 üzenetére
csónakról vagy partról horgászik, ahhoz mérten vezeték nélküli halradar vagy vezetékes ? kb. 20e ft.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
haromegesz14
aktív tag
-
Grillo
őstag
válasz haromegesz14 #14875 üzenetére
Egy szép filézőkés?
-
haromegesz14
aktív tag
Hölgyek/urak!
Segítségeteket kérném! Édesapámat szeretném meglepni valami pecás cuccal, de annyira nem vagyok otthon a témába, hogy a nagy ajándékozásom itt zsákutcába is futott. Spiccezni, fenekezni szokott, nagy ritkán pergetni. Ezen módszerek ismeretében tudtok nekem ajánlani valami "spéci" felszerelést, esetleg valami különlegességet, ami a egy hobbi horgász számára méltó ajándék lehetne? Előre is köszi a segítséget!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
nickwaren
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek infója, hogy a Kána-tó nem-e fagyott még be? Mennék még horgászni, de ahová én járok, az már jég alatt van.
-
Louies
aktív tag
PVA háló kell valakinek? Rendeltem 25mm eset, de kaptam 20 métert 4db 5m-es. Ennyire nekem nincs szűkségem. Így megválnék 5-5 métertől. 1500ft/áron.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Főként a Balatonon horgászok, és Szabadbattyánban.
Szabadbattyánban töltés a talaj, tégla, mindenféle kő, szikla, sittel nyakon öntve. Balatonon meg ugye beton van végig, ez miatt tervezek 1 rod pod vételt.
Nem most venném meg, első Lakisoft fórum társunk által ajánlott bojlis bot és a hozzá való orsó az első. (Innen is köszi neki a sok segítséget )
Nem kell nekem a fix talaj miatt ilyen hiper szuper rod bot, valami egyszerűbbre gondoltam.
Szerintetek 1 ilyenre érdemes befizetni, vagy ez az igazi gagyi kategória, és ezt inkább ne erőltessem? -
FireFox1996
őstag
válasz jozefgucci1 #14859 üzenetére
milyen fajta botokat használtál eddig ? és mit jelent a "nagy harcsák" ? 20 kgs, 100 kg-s ? nem mind1!
-
forras2
őstag
Az etetőanyagok meddig állnak bontatlan verzióban?
Most van 1 etetőanyag csomag akcióban, és azon gondolkodom, meg kéne venni.
El fog az állni nekem április-májusig? -
Atos23
senior tag
válasz FatalEror #14855 üzenetére
Pontosan ezt néztem ki. Kénytelen leszek ezt megvenni, valami extra hosszú hurkapálcika majd kiadja a maradék két métert Sajna valamiért a 8méteres hossz után elfogynak a 10.000 Ft alatti ajánlatok. Állítólag piacozóknál szokott lenni valami kopottas 10 méteres, 5K-ért.
Földelés meg lesz
Köszönöm válaszaitokat ez ügyben!
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok valami olcsó harcsás szettet tudnátok nekem ajánlani ami szállítható is ? A rohnon melózom egy hajón és idén már a harmadik botom törik el a nagy harcsák miatt . Jön a téli szezon mivel lenne érdemes próbálkozni még ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
hcs57
addikt
válasz sketchifun #14854 üzenetére
A héliumból nagyobb kell, nagyobb a moltömege, így kisebb a felhajtóerő ugyanakkora térfogat esetén..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Recon666
Közösségépítő
válasz forras2 #14848 üzenetére
Ja, ezek a bojlis botok.
Nekem ez jónak tűnik, mint bot; [link]
Karcsú, igényesen néz ki a képek alapján, egyedül az lehet gond, hogy két részes a szállításnál. De ha téged nem zavar...Orsónak meg mondjuk ez; [link]
Már ha nem kell nyelető, kicsit több, mint 20. De ennyiélrt is jó kombó ez szerintem.[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
-
forras2
őstag
Sziasztok
Szeretnék venni valami jobb pontyozó botot, 1 hozzá való orsóval.
20k a keret, mit ajánlotok ennyiért? -
Steady74
Topikgazda
-
Recon666
Közösségépítő
-
Atos23
senior tag
Tisztelt Horgász Urak!
Keresek nem horgászati célra 10 méter hosszú, vagy ezen méter feletti horgászbotot. Tudnátok lelőhelyet mondani?
Filléres vackot keresek. Nem titok, minek lesz: egy 0,3mm-es rézdrót lenne mellé szigetelőszalagozva, így szolgálna egy 10 méteres rúdantenna merevítőjének. Minőség, teherbírás nem lényeg, évente kb. háromszor lenne elővéve pár órára.
Köszi előre is a tippeket!
-
-
forras2
őstag
de kihalt itt minden... Ébredj topik ébredj
-
zolynet
veterán
-
forras2
őstag
Szevasztok
Erre érdemes befizetni?
-
forras2
őstag
válasz FireFox1996 #14827 üzenetére
hmmm. Én is eltűntem a listáról...
-
Sickboy25
addikt
válasz FireFox1996 #14820 üzenetére
Milyen táblázat ez?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
forras2
őstag
November van. Legkorábbi időpont a március. Ráérünk még, van idejük jelentkezni az embereknek. Meg hirdetni kell mindenfele. Másképp csak az a pár aktív totyiklakó fog jelentkezni
-
ati012
őstag
válasz FireFox1996 #14822 üzenetére
Nem említette. Meg ugye én se vagyok ott.
Legutóbb valami 13-15 fő volt, ha jól emlékszem.De akár lehet csinálni PH Fishing topicot is, mint ahogy van PH Találkozó topic is.
-
ati012
őstag
Valami fail van, mert se az én se az adi mester nevét nem látom feltüntetve, holott fel lettünk íratkozva.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz szemtelen #14817 üzenetére
Én használok, csukának kell, mert ha ugy akad akkor simán elharapja a fonottat is. Többinél nem használok.
Az orsóról én is löttem pár képet, itt megnézheted, ha akarod.
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
válasz szemtelen #14817 üzenetére
sokan sok helyen javasolták... Használd! Teszteld le! Én szoktam ráakasztani 5 literes vízet, és úgy emelgettem fel-le pár percig, és ha kibírja, akkor azt a fajtát használom. Votl már olyan, hogy Haldorádotól vettem 1 pergetés packot, és abban 10 db drót előke volt. Az egyiket próbálból kézzel meghúztam 1 kicsit, és simán szétment. Azt a packot azóta nem használom. Viszont a NEVIS-nek van drót előkéje, elvileg kibír 15 kg-t is. Nem fogtam még 15 kg-s halat, ha többször beleakadt már a nád/faágba, és bizonyított nálam, hogy kb annyit valsz, hogy bírt
-
szemtelen
tag
válasz Recon666 #14812 üzenetére
Hú de komoly, időközben úgy alakult, hogy egy botomat el akarnak cserélni egy Shimano sienna 2500 -ösre , még a végén bele megyek, ám mindenképp egy komolyabb orsó kell, jó ez az Okuma trió, nagyon be jön, illetve van egy Penn Captiva amit időközben ajánlottak, jól meg fogom nézni mindkettőt.
Előkét használtok pergetéshez? Nekem javasolták, de nem tudom milyen lenne a jó, komolyabb fonotthoz, volfrám szálas?
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
FireFox1996
őstag
válasz szemtelen #14814 üzenetére
Hát a Shimano 4000Fd orsómra alíg fért rá 110m. Szerintem kb 90m szépen ráfért. Én erőltettem és ráment 100m is...
Gyári adatok a kapacitásról: 0,25-260 / 0,30-180 / 0,35-130 / 0,40-100
Én mindig 15kg-s drót elõkét használok. Vagy vegyél külön drótot, és köss magadnak elõkét![ Szerkesztve ]
-
szemtelen
tag
válasz FireFox1996 #14809 üzenetére
Köszi, megnézem a Berkley Wp. orange blace milyen vastag? A Whiplash crystal picit vastagabb a power pro-nál, viszont ez az orange nagyon jó áron van.
Nálunk a Dunán is sok fa, tuskó van a víz alatt, nekem nem is a zsinór az előke a szűk kereszt metszet.FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
FireFox1996
őstag
Ne felejtsétek jelentkezni a PH pecázásra! ITT
-
Recon666
Közösségépítő
válasz szemtelen #14807 üzenetére
Ne is keress tovább orsót! 2 hónapja vettem pergetésre; Okuma Trio, még most is akciós és nagyon egyben van, látszik meg érződik rajta ha megfogod, hogy nem az a 10 ezres kategória, még tekerni is jó, merem ajánlani. A zsinórprofilja még fonottal is tökéletes.
Grat a csukeszhez!
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
válasz szemtelen #14808 üzenetére
Szép nagyon a csuka Gra!
Én a BERKLEY WHIPLASH BLAZE ORANGE-t (0.28mm, 46,9 kg-s) használok, tökéletes. Azért ilyen vastagot használok, mert elég sok a nád és hínár, ahol horgászok, és néha azért melé dobtam a nádra, meg a szél néha is odafújta. Ez a fonott 6k. Az orsóm meg SHIMANO SIENNA 4000 FD (most kb 10k. Én akciósan 6k-ért vettem nyáron).
A zsinórrol: most hétvégén beakadt a csalim vmibe a fenéken, parttól kb 3m-re, de nem bírtam kihúzni, leszakítani sem tudtam kézzel. A végén csak a kés segített, hogy leszakítsam a szinórt a műhallal együtt<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
szemtelen
tag
Úgy jártam, hogy elkezdtem pergetni. Mint kiderült nagyon komoly pergető botjaim vannak, viszont az orsóm hát kb minden 30. dobásnál ledobta a zsinórt (Berkley wh. crystal). Kéne vennem egy jó kis pergető orsót és arra zsinórt, igazán a power pro tetszett, az lesz a befutó és még nem szerelkeztem fel a csalikkal. Szeretném az orsót és a damilt 20 ezer körül megúszni, a damil kb 7ezer tehát 13-15 marad az orsóra , van ebben az árban értelmes pergető orsó vagy gyűjtögessek még?
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
forras2
őstag
válasz ati012 #14805 üzenetére
Hát jelentkezzen
-
Steady74
Topikgazda
válasz forras2 #14801 üzenetére
Így van, ez nem kérdés. Lássuk hányan leszünk, utána kell leszűkíteni a vízre annak figyelembe vételével, hogy hány embernek lesz állami jegye.
Úgy tippelem, hogy kb 15-25 fő között leszünk, ha meglesz a létszám és meglesz a tó, le is kell foglalni, nehogy meglepetés érjen.
-
fess
őstag
válasz FireFox1996 #14802 üzenetére
-
forras2
őstag
válasz zolynet #14799 üzenetére
Először szerintem a "névsor" álljon össze. Mert ha megszavazunk 1 tavat, ahol lehet maximum 20-an horgászni, annyi hely van, közben leszünk 30-an, akkor gond van.
Inkább álljon össze a létszám, és ahhoz képest válasszunk 1 helyet, ahol kényelmesen elférünk.
Szerintem.FireFox1996
Én már hirdetem. Ezért jár nekem 1 sör a helyszínen Tőled, igaz?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest