Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
válasz mazsi70 #14999 üzenetére
Én is mindig itt rontom el. Gyorsan felcsalizok, és megy is vissza a bot. Ahelyett, hogy szép ráérősen megcsinálnám. Nem, mindíg szinte 3 perc múlva megy vissza, és rendszeresen eljátszom, hogy két botot fogok egyszerre.
Az idén nyáron jobban nekifekszek a finomszerelékes horgászatnak. Hamarosan venni fogok egy Feeder botot, illetve egy hozzá illő orsót is.(Még nincs eldöntve, milyet.) Emellett új, finomabb, minőségibb zsinórok, és Gamakatsu horgokat sikerült újítani.
Csaliból a tavalyihoz képest merőben változás lesz. Tavaly egész évben egy féle pelletet, és kukoricákat használtam. Idén a FLUO pelletet, illetve a kisebb bojlikat szeretném kipróbálni. És természetesen a csontival való horgászást is.Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
mazsi70
senior tag
Ma voltunk a haverommal horgászni .Ö 9 pontyot fogott 1-8,5kg között .Én 7 pontyot fogtam 3-5kg között + 1 amurt .
Az utolsó kapásom dupla volt ,pár másodperc eltéréssel - lett is kapkodás !
Egyébként hideg ,esős idő volt .Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
Recon666
Közösségépítő
Vasárnap kint voltam az egyik helyi nagyobb öntözőcsatornán. Szép kárászokat sikerült fogni, na meg vörösszárnyúakat, meg küszt. Csontival csaliztam, etetőanyagnak a tímár ponty-kárászt használtam csontival feltúrbózva. sokat nem löktem be egyszerre, mivel ilyenkor úgy sem esznek sokat, nehogy már jóllakjanak idejekorán, esetenként 2 gombócot kaptak, de szépen odacsalta őket és meg is tartotta, míg kint voltam.
-
forras2
őstag
válasz FireFox1996 #14983 üzenetére
Ahova én járok, nincs csuka
-
FireFox1996
őstag
válasz forras2 #14982 üzenetére
Ilyenkor nem jobb ha a ragadozókra mentek ? Én már nyár vége óta nem pontyozok. Csak csukázok, fogtam párat, és nem unatkoztam közben, mert a parton egyik helyről másikra mentem pergetni, állandóan mozgásban vagyok (igaz, néha-néha úzsózok)
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
forras2
őstag
Én elvoltam tegnap. Egyetlen 1 mozdításom volt, azon kívül semmi más. 4 órát álltam kint, azt inkább haza jöttem. Én még várok pár hónapot, majd ha az idő engedi, áprilisban kimegyek újra, addig nem
-
ati012
őstag
Ja, lehet én is kinézek a Keletire szombaton.
Valami ponty hátha megéhezett már. -
MODERÁTOR
Péntekre +10 fokot jósolnak.
Van értelme megpróbálni pontyozni?20 éve a Prohardveren
-
lakisoft
veterán
-
törölt tag
Sziasztok.Volt már valaki a Szeghalmi Mikolik tavon?Mi a véleményetek róla?
-
choco01
addikt
Hali.
Valaki ismeri az alábbi RON THOMPSON LUX 3 rod podot?Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #14966 üzenetére
hát szerintem marad az ordas, mert napközben a család jön ki, asszony meg csak ismert utakon közlekedik
-
Steady74
Topikgazda
szombaton ordasra jonne valaki peccantani?
-
zolynet
veterán
válasz Steady74 #14960 üzenetére
vissznézve az h a kutya 30mp-ig zaklatta és előtte emelték ki, így revideálom az időfaktort, max 1percig volt a hal nem természetes közegében, nyugodjatok meg ... azt hiszem leszedem a videót mert nem takarja azt ami, hanem csak elferdítésekre ad okot (lehet h én is így reagálnék, ha csak ennyit látnék)
sporthorgász vagyok, amilyen gyorsan csak lehet a halat mindig visszajuttatom a vízbe
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #14955 üzenetére
közben jutnak eszembe még gondolatok, h mikről beszélgettem két horgásszal:
ami megdöbbentett, hogy bezárt jan.1-vel a benta horgászpark, forrás ...ugyan idén sokat panaszkodtam erre a horgásztóra, de azért szerettem ide kijárni, mert marha közel voltkérdeztem még hogy hova járnak, az Ordas-tót és a biatorbágyi tavat (gondolom a Biai-tó) emlegették, hogy szépeket lehet fogni
és akkor egy kép a Kánáról:
-
zolynet
veterán
Kibicikliztem a blökivel a Kána-tóra, ha már ilyen szép idő van.
~10en horgásztak, 1-1et fogdostak, de nem túlságosan ment a hal.
Egy kisebbet épp akkor fogtak csonti-kukorica kombóval, volt egy kis ismerkedés is: video
Nyugalom maradt a halon pikkely, nem készítette elő teljesen.Life is too short to stay stock!
-
fess
őstag
válasz #82471168 #14950 üzenetére
Pintér Károly:Horgászati alapismeretek,ha nem tudod megszerezni átküldhetem emailben. De ez csak akkor kell,ha tényleg kicsit képbe akarsz lenni, a vizsga egy kis beszélgetésből áll
bár az új szabályozás szerinti tilalmi időket, méretkorlátozásokat nem tartalmazza,de arról pl. itt tudsz tájékozódni -
Steady74
Topikgazda
válasz #82471168 #14950 üzenetére
Sok kemény kérdésre ne számíts. Kapsz egy füzetet, elolvasod 3X és kb menni is fog. Amik kérdések lehetnek azok a védett halak, viselkedés a vízparton, tájidegen halak esetleg... barátom úgy ment el vizsgáni, hogy bele sem nézett a kiskönyvbe, mondjuk előtte volt már vízparton sokszor. 3 perc volt a vizsga, meg is lett neki.
-
törölt tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.Én ebben az évben akarom letenni a horgászvizsgát.(ifjúsági).És az lenne a kérdésem hogy mi található egy horgászvizsgában?Csak hogy fogalmam legyen arról hogy mit kell még átnéznem.
A válaszokat előre is hálásan köszönöm. -
FireFox1996
őstag
Perget már vki kenuból ? Ahol szoktam horgászni bérbe adják a (indián)kenukat 130ft/óra/fő. Gondolkodom rajta, hogy kipróbálom...
-
ati012
őstag
buék!
-
Recon666
Közösségépítő
Halakban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
-
zolynet
veterán
Görbülésben gazdagot Mindenkinek!
-
lakisoft
veterán
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
- Árad -
-
Steady74
Topikgazda
Halban gazdag boldog uj evet Nektek!
-
FireFox1996
őstag
válasz Steady74 #14939 üzenetére
elég szomi, hogy pl. készülök vasárnapi bulira, és péntek este megyek le horgászni... Hátha fogok vmit arra a napra, és élve akarom tartani a halat arra a napra. Erre már esélyem nincs... mélyhütőből kivett hal és frissen fogott hal íze nem ugyanaz...
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
en a magam szemevel az alabbiakat lattam: rendszervaltas utan a termeszetes vzek kirablasa elkepszeto mereteket oltott. folyamatos gerebkyezes, varsazas, villannyal halaszas. ellenorzes vagy nem volt vagy szemet hunytak felette. a korosok menten a kubikgodroket tavassszal megrohantak a cganyok, vittek ami eheto meretu volt, ami nem azt kibsztak a fure megdogleni. csukat, harit, keszeget. sokan ebbol eltek, tavasztol oszig horgasztak nappal, ejjel fenekhorgot tettek ki vagy varsat. novembertol februarig meg gereblyeztek folyamatosan. volt, h 4x kellett fordulni egy csardaszallas bekescsaba vonalon egyetlen ejszaka...
ezek, illetve a ha-mar-megfogtam-hazaviszem-megha-tele-is-van-a-fagyo tipusu horgaszok miatt egyszeruen kihalt az utodlas lehetosege, az egyesuletek meg ellopva a penzeket sokkal kevesebb halat telepitettek mint amit papiron, amit a fenti modon tovabb rabolotak.
namost, ezek utan ne remeljuk h valaha megint olyan allapotok lesznek a termeszetes vizeken, mint 30 eve.
-
hcs57
addikt
válasz FireFox1996 #14935 üzenetére
OK, van benne kis humor is, de az a halbőség a természetes vizekben valóság volt, nem álom..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
addikt
Ilyen volt régen, amikor gyerek voltam: [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Recon666
Közösségépítő
Ma kinéztem a Sebesre. Fogtam egy fenékjárót. De szereztem tapasztalatot. Holnap már úszóval megyek ki, melettem azzal fogták a sekély vízben a tenyeres kárászokat.
-
FireFox1996
őstag
válasz Marcika80 #14930 üzenetére
Nem fogtam ma halat, de votl legalább izgalmas félórám Az első bevágásnál nem sikerült megakasztani, visszadobni ugyan oda, aztán megint ráment, de ott hagyta, a csali testén több harapási nyomot lehet látni. Lecseréltem egy jóval kisebbre, oda visszadobva, megint ráment, de megint ott hagyta. Úgy érzem, mintha sok neki a 70 gr-s ólom + 35 gs-r úszó A kisebb csalin a hasán is látszik több harapási nyomok
Majd legközelebbi alkalommal<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Marcika80
tag
válasz FireFox1996 #14929 üzenetére
Hm, ilyenek nekem is szoktak lenni, mikor süllőzök vagy csukázok, meg kel próbálni egy kisebbel, lehet hogy azt jobban komálják, vagy a csali volt a jó. És kicsi a hal?
-
FireFox1996
őstag
válasz Marcika80 #14927 üzenetére
Egy óra után volt egy kapásom, de túl hamar búvágtam, semmi lett ugyan oda vissza dobtam, 5 perc múlva rament megint, akkor vártam,de abba hagyta. Lehet,hogy túl nagy neki a csali hal (kb 10-12cms kárász ) most várok tovább .
-
forras2
őstag
Én most jelenleg a január elejét várom, mert veszem meg az új botom+orsóm
Utána meg a tavaszra kell majd még sokat várni, hogy újra vízbe dobhassam a csalimat Már tűkön ülök -
Marcika80
tag
válasz FireFox1996 #14926 üzenetére
naa nem szabad így le írni a dolgot! Hátha szerencséd lesz! HA lesz, egy képpel dobj meg minket!
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy Daiwa IB-ONE 2012 New Premium típusú 2+1-es kapásjelző szett. A következő lenne vele a gond, immáron másodszorra. Pár hónap után jelentkezett az a probléma hogy mintha a fejekkel nem lehetne összepárosítani a vevő egységet.
Tehát akármit állítunk, próbálunk, az istenért sem fogja a vevőegység a fejek által küldött jelzéseket. Bekapcsol a vevőegység, ledek úgy világítanak ahogy kell, de bármi jelzés van a 2 fejen, semmit sem küld tovább. A kapásjelző már egyszer ki lett küldve a gyártóhoz, majd egy teljesen új szett jött vissza, ami jó volt. Viszont ez a procedúra ahogy említettem ismét megtörtént.Esetleg találkozott már valaki ilyen gonddal?
Köszönöm
iPhone 16 Pro Max
-
ati012
őstag
Voltam ma délután ebbe a bomba jó időbe fishingelni.
De nem jött semmiDe legalább kint lehettem.
-
Recon666
Közösségépítő
Errefelé esznek a paducok meg a domolykók a sekély felmelegedett vízben. Van annyi belőlük mint a nyavaja.
-
őstag
Sziasztok!
Tud valaki infót mondani arról,hogy emnnyibe kerül engedélyt csinálni? Idéntől már nekem is kellene,de nem tudom,hogy mi ennek menete. A vizsga magától értetődő,de nem tudom,milyen kérdésekre lehe számítani,valamint az anyagi vonzatával sem vagyok tisztába.
Főleg Budapest és pest megye tavait látogatnám,ha esetleg fontos..
-
FireFox1996
őstag
válasz dragonfx #14902 üzenetére
Én csak ragadozóra megyek úszóval, így 70 gr-os ólom, 35 gr-os úszó, és rájön 8-10 cm-s csali hal, és hagyom, hogy vigye a csali hal amerre tud Ha nagyon fúj a szél, akkor fixen fekszik a fenéken az ólom, így fújhat akár mennyire is a szél
És szintén csak nádak előtt úszózok[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Kellemes ünnepekt minden pecásnak.
elolvasva a cikket akkor kötelező lesz jövőre ez az ujfajta 2e.s állami jegy? én 6e.ről tudok.ha 8 éve nincs vizsgázhatok ujra?azt se tom melyik egyesültben vagyok talána nagybudapesti he.be.
én a pontytot felvinném 35 csukát 50re.süllőt 40re. de a keszeg és egyéb halakat nem szabályoznám.vagon van belölük."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Recon666
Közösségépítő
válasz BÁ Nutrition #14911 üzenetére
Volt róla szó, hogy 2014-től lesznek méretbeli korlátozások a nagyobb példányok "megmentésére" de ezt elvetették, 30cm pedig valami kisebb növésre érthették, mert a dévérnél is 45cm-ben határozták volna meg a legnagyobb kifoghatót. Végül elvetették a dolgot, vagy csak elcsúsztatták nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
szal hülyeség voltyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
most olvastam hogy új szabályozás lesz és 30 centi feletti halat nem lehet elvinni?
mondjuk újságcikk volt szal lehet csak belezagyváltak valamibeyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ChrisG
tag
Békés, Boldog Karácsonyt Sporik!
És pecában-halban-élményekben gazdag Új évet!Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
ati012
őstag
Boldog Karácsonyt gyerekik!
Görbüljön. -
forras2
őstag
És mellé halban gazdag boldog új évet
-
Steady74
Topikgazda
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, halban gazdag terítéket mindenkinek!
-
dragonfx
veterán
válasz FireFox1996 #14899 üzenetére
hehe én csak szélcsendben uszozok mondván hogy wagglerrel szeretek nyomulni 1-2 pontossal. 2-3gr.ig max.szoval könnyü uszozással.ott meg a szél halál.
nádas elég uszozni lehet csak oda legalább 30as zsineg kell és egy rugalmas erős bot.értsd számtek nyelven" alul kell feszelni" a felszerelést. ......60gr.os boton sosem szakad el egy 30as cejg.ha minden klappol max a bot törik hajlik...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Marcika80
tag
válasz FireFox1996 #14899 üzenetére
Értem, nincs is izgalmasabb Nádas előtt úszóval pecázni, "pláne akkor ha a szél rá fújja az úszót a nádasra dobás közben" .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest