Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Gyermekkorom első nagy bojlisa is elment.
RIP Christian Schlott...[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz 4Grider #71108 üzenetére
A 10% nem azt jelenti, hogy el is hullik. Egyesületi szinten ez az irányszám, nálunk és szerintem minden egyesületnél így van, ez a szám gondolom a friss telepítéskor bekövetkező halpusztulásra van meghatározva, amin belül nem terheli felelősség a szállító céget, magyarul ezen a számon az egyesületnek kell benyelni...
Nálunk teszem hozzá még soha nem érte el ezt a számot a haltelepítés utáni halpusztulás csak egyszer, de akkor ez a szám sokkal magasabb volt, valami baktérium vagy vírus volt a halakban, mert az összes egyesületnél, aki ebből kapott halhullás volt.
Idén ennek a remek időjárásnak köszönhetően az egyik 3,2 hektáros tavunkból, több mint 60 mázsa tetemet kellett kidobni, 3 nap alatt...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz #46372352 #71103 üzenetére
azt tudod, hogy a telepítéskor 10%-ra van belőve az állomány veszteség... Sérülés miatt alakul ki ez a 10 %, de meg merem kockáztatni, hogy ez magasabb szám illetve valami betegség, ami ilyenkor beleszámít ebbe a számba.
Nem akartam ebbe a halkíméleti témába belemenni és nem is gondoltam volna azt, hogy akik ebben a csoportban vannak vagy ehhez hasonlóban, bármikor is vita tárgyát képezné, bármilyen halkíméleti eszköz...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz galervin93 #71074 üzenetére
"Kezdő pergetés = szenvedés, anyázás, madárfészek az orsón stb."
ezt azért nem mondanám, inkább a "kezdő horgászt" jellemezném így...
Aki fogott már kezében pecát és tud dobni és orsót használni ott semmi gond nem lesz. Az biztos, hogy mikor kezdő pergető horgász voltam sem történtek ilyenek. Anyázás lehet, amikor a rappala a nádon landolt, de másért nem... Pedig pergetéskor, azért jó pár százat dobtam, mire körbeértem a tavat.Számomra elég unalmas, de idén én is ismét belefogok :-)
-
Sickboy25
addikt
válasz galervin93 #70553 üzenetére
Törpézni kell akkor és pörögni, mint a gép. Csonti és kész. Ha ilyen kevés a mellette lévő hal fajtája és mennyisége, szelektálni sem kell...
-
Sickboy25
addikt
Hétvégén én is pecáztam egy utolsót idén, legalábbis úgy tervezem.
Egy -két nagyobbat mutatnék nektek... Egyik fejjel lefele van, nem tudom megfordítani :-)
9,1 kg, 8,2 kg, 8 kg.
A két nagyobbat feederrel fogtam valami szuper volt. Methodoztam kb. 8-10 perces ütemekben, ha nem kellett pálinkázni :-).
Azt kell mondanom az utóbbi két év sztárcsalija a haldorádónak a mangós wafters-e. Brutális mennyiséget fogtam vele idén is.
Bojlival is jött kettő. Egy 8-as és egy 6 körüli megmutatta magát és úgy döntött lelép...
Rengeteg dévér és kárász (1 -1,5 kg) is bejelentkezett, pár kisebb potyka kíséretében.
Remek, mozgalmas peca volt, méltó befejezése számomra az évnek. Lehet egy kis pergetés még lesz, de az már csak a bónusz...[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Szilágyi84 #70454 üzenetére
van egy nagyon jó cikk/teszt, ezt nézd meg...
-
Sickboy25
addikt
és ezt a számkivetettet eladásra kerül?
"Van egy 2 részes Daiwa Ninja-X 3,6m-es botom, igazi számkivetett....""Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz @mriya@ #70423 üzenetére
Igen ilyen tavon is szoktam pecázni, sőt még bójázni sem szabad, ezt a leleményes helyiek úgy szokták megoldani, hogy tépnek nádat a végét befújják narancssárga festéksprével, raknak rá ólmot és beviszik etetőhajóval, köré etetnek és rádobnak. Itt PVA hálózni és method (kereső) pecázni szoktam.
-
Sickboy25
addikt
válasz Szilágyi84 #70421 üzenetére
Ebben az esetben javaslom mindenképpen, hogy kölcsönözz egy hajót és próbáld ki!
Hol pecázol amúgy?
-
Sickboy25
addikt
válasz Szilágyi84 #70419 üzenetére
Előre leszögezem ez teljesen saját véleményem az én pecámhoz van alakítva.
Több félét használtam már (panama, ventus, Jabo2) . Általában bérelni szoktunk, de van egy olcsóbb is nekünk (JABO2). Az olcsóbbal nem lehet 6 botot kiszolgálni lassú, hamar lemerül, instabil és hiába írják, hogy akksi merülés esetén leáll és visszatér a kiindulópontra, ez nem igaz. Hajóztam már érta, mert lemaradt. 2 bothoz talán elegendő, ha nincs óránként kapás. Csak bojlizáshoz használjuk, ahhoz elengedhetetlen.
Ha már ketten vagy hárman vagyunk, akkor a bérlés a legjobb megoldás, nekünk vannak már bejáratott embereink, helyben és ott is ahova gyakrabban járunk.Azt, hogy egy kiló etetőanyagot bevigyél egyszerre, ahhoz nem kell, arra van spomb. És nem is biztos, hogy eredményesebb egy methoddal szemben.
Ha hajózni szeretnél, az egy pontos precízebb pecát fog eredményezni, mivel a szereléket is be kéne vinni vele, mert 150-200 m amihez kell használni.
Több helyen tiltják a hajó használatát.Radar nagyon profik használják és inkább csak Balatonon (de ott már a csónak+GPS a célravezető 250-350 m miatt). Ha nagyhalas tóra mész ott mindig segítenek, hogy a hely amit foglaltál ott, meddig, hova érdemes húzni.
GPS (autopilot) az izgalmas, hogy éjjel nem kell lámpázni, meg bójázni, hanem elmented és magától odatalál. Megvagyunk nélküle. Általában lerakunk egy-két dőlőbóját, vagy a túloldalon kinézünk egy pontot és ennyi.Ha jó hajót szeretnél, én mindenképp a Panama speedyt ajánlanám. Alap verziót, de úgy van kialakítva, hogy bármikor bővíthető. Pót akksi kötelező hozzá. Ventusok is nagyon jók, gyorsak, mint a villám. Kicsit emiatt nehezebb irányítani. Panamát is ültettem már fel a szembe partra, mikor közel kellett vinnem a szereléket a parthoz és olyan érzékeny az irányítója, hogy megtörtént...
Lehet drágábbak, mint flytech és jabok, de hidd el össze sem hasonlíthatók egymással.
Én imádom az etetőhajót, én is gondolkozom egy ilyenen, de sajnálom rá a pénzt. Egyébként a vikingcarpon van részletfizetési lehetőség a panamákra.Kicsit hosszú lett, de órákat lehetne mesélni és írás közben mindig eszembe jutnak plusz dolgok. Ha van még kérdés állók rendelkezésedre!
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Szilágyi84 #70388 üzenetére
igen
-
Sickboy25
addikt
válasz Zoli bácsi #70360 üzenetére
Én úgy néztem, hogy az a főzsinórral azonos... Megfelelő kosárral kiváló távdobó szerelék...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Zoli bácsi #70358 üzenetére
A főzsinóron van egy hurok és az előke fonott részén is van egy hurok, és egymásba vannak kapcsolva, majd a forgó után a damilelőke következik, de az látszik is...
Vagy egy nagy hurok két csomóval, mintha sodorva lenne, gubancgátló funkcióval
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz hipsteR #70315 üzenetére
Szia
Igen, legegyszerűbb, ha megkeresel egy hivatalos forgalmazót vagy írsz egy emailt az okumanak. Amúgy ezt a típust árulják pótdobbal is.
-
Sickboy25
addikt
válasz KunEmber #59980 üzenetére
20.-an en is poruljartam, meriteskor valoszinuleg negativba ment a farasztasi szog es a daiwa ninja az orok vadaszmezokre tavozott... hal meglett :-)
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz jansky1 #59140 üzenetére
Elofordul, de nem szamottevo. a pellettet vagy fuzott kukoricat szepen beszippantjak ott visitos a kapas. Amit irsz talan tavasszal csonti+csamage kukorica combonal fordulhat elo...
-
Sickboy25
addikt
válasz hermanyi #59134 üzenetére
En massal el sem tudnam kepzelni a feederezest... en nem szoktam ott ulni es nezegetni a botot mintha teniszmeccsen lennek. Ezert nekem talaltak ki ezt a megoldast es imadom a hangjat mikor elkezdi letekerni a cet:-) amugy altalaban egy feedert bedobok es a fiammal szoktunk spiccbotozni mellette igy eselyem sem lenne ott ulni mellette vegig :-)
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
Ezek a by Dome cuccok milyenek? Mostanaban eleg sokba belefutok az apron:-) vagy azert vannak ott?!
-
Sickboy25
addikt
válasz Koncipappa #59114 üzenetére
A feederhez kell egy nyeletofekes orso es allat lesz :-)
grat hozza a dioverohoz kepest egy minosegi peca lesz elvezetes farasztasokkal...
Milyen vastag damillal szeretned hasznalni?
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Egy daiwa ninja 3,90-es 3,5 libras palcahoz milyen tavdobo orsot javasolnatok?
-
Sickboy25
addikt
válasz Sickboy25 #59053 üzenetére
Illetve most hogy ismet aktivan horgaszom. Szeretnek venni egy feeder, match es bojlis botot orsoval!
igazabol olyan eros kozepkategoriara gondoltam!mely markak amik szoba johetnek?
koszonom
-
Sickboy25
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Koncipappa #58805 üzenetére
Most hetvegen hasznaltunk eletemben eloszor, mert otthon felejtettem az osszes csalit es a sporttarsaknak a parton csak mu csonti es giliszta volt! Nekem nagyon nem jott be talan egy keszeget sikerult vele fogni, igy a regi jol bevalt kenyercsalival spiccezett a fiam, arra mar jottek is szepen...
-
Sickboy25
addikt
válasz Madn!ght #58784 üzenetére
Haliho itt is
egesz jol nez ki, lehet teszek egy probat vele...koszi mindenkinek a botzsakos tippeket...
bocs ha nem voltam egyertelmu, valoban elirtam a kerdesnel...@hermanyi: bizony azt keres, bar nem papa meg
@technium: akkor valoszini az enyemnel is igy lesz... javitani nem probaltad?"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
ki milyen horgasztaskat hasznal?? Merevfalut keresnek.
Par eve vettem egy 4 fakkos haldorados fostalicskat!megvettem abban az evben belepakoltam a botokat es a pinceben allt egy evet! Tavaly 2x voltam pecazni mind2x letorott egy-egy cipzar kocsi... most a fiam rakapott a pecara igy mar 2x voltunk es letorott a 3. Is. Fakkonkent van 2-2 cipzar es persze ketto agyrol torott le igy ossze sem tudom huzni!
Felhaborito ez az ocska fos minoseg! Irtam nekik, tudom nem garancias mar stb. Megcsak valaszra sem meltattak...mas: ti melyik online boltot preferaljatok? Egy match botot szeretnek orsoval. Shimanot favorizalnam...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Zoli bácsi #46434 üzenetére
csapágygolyónak tűnik... felkapókar működik hibátlanul?
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz hermanyi #44063 üzenetére
inkabb, mint bodorka , bár a karikának is vörösesek az uszonyai, de ez lehet képhiba is... meg a szemei is furák, nem olyan dülledtek.
Bár jobban megnézve lehet mégiscsak Bodorka lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Horgászfotelt keresek, állítható lábút és karfásat! Valakinek lenne eladó?
-
-
Sickboy25
addikt
válasz nepszter1 #18966 üzenetére
Szia
Ha feederezel ,akkor arra kell venned patront, ha úszós készség lesz akkor arra... A horgászboltban ahova jársz ott biztos számtalan lehetőséget fog ajánlani az eladó!
Fontos még fejlámpa és viharlámpa! Ezek nagyon fontosak. A hideg ellen is készüljetek ruhával illetve megfelelő mennyiségű pálinka + sör kombóval, így talán nem alszotok el
-
Sickboy25
addikt
válasz FireFox1996 #14820 üzenetére
Milyen táblázat ez?
-
Sickboy25
addikt
válasz forras2 #13976 üzenetére
A véleményem leírtam a Nevisről itt a fórumban és a priviben is... Nekem volt spro orsóm nem vált be, de most már szinte Nevist veszek és használok évek óta nekem nagyon beváltak és azért merem ajánlani...
-
Sickboy25
addikt
úgy, mint a PVA zacsi.. Telepakolod lehetőleg száraz anyaggal, bedobod és ott a horog mellett feloldódik a vízben...
Erjesztett kukorica elég nedves, nem tudom kibírja e a készülődést...
-
Sickboy25
addikt
válasz jozsi252 #13956 üzenetére
amur szezon lecsengett.... Már csak agyontelepítettben lehet fogni... Amur vadászat nyáron a kánikulában eredményes, erjesztett büdös kukoricával, etetni ugyanezzel vagy búzával keverve...
-
Sickboy25
addikt
válasz forras2 #13844 üzenetére
A pontyozószett szerintem ilyen kezdő szettnek tökéletes és, ha már jobban megy a peca, akkor biztos le is fogod cserélni...
A feedert otthon megnézem és majd megírom...
-
Sickboy25
addikt
válasz #49553920 #13842 üzenetére
Akkor arról a linkről lemaradtam, mert amikre válaszoltam egyben sem volt link... Amúgy meg ez az elektromos kapásjelzős témát csak és kizárólag bojlizáshoz használjuk (mi) a többinél vicces feederen el nem tudnám képzelni...
-
Sickboy25
addikt
válasz #49553920 #13838 üzenetére
nem jó tanácsokat osztogatsz, csak összezavarod a kezdő horgászokat...
Ha nem nézed, akkor kurvára mindegy,. hogy van- e rajta kapásjelző vagy sem... Nem?? Mert ugyanúgy berántja...
forras2: ha van még rá keret akkor nyeletőfékes orsót dobj rá, a kettő kombinációja igazi élményt fog nyújtani pláne nagyobb halaknál
Steady: úgy ahogy mondod
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz #49553920 #13814 üzenetére
Egyszerű fizika, hogy miért ne legyen 10m 0,2-es damilod, ha a főzsinórod 0,3-as... Értelmetlen!! Hülyeség, gondolj csak bele józan paraszti ésszel??!! A horogelőkét szoktuk vékonyabbra venni, hogy ne a főzsinór szakadjon ée elvigye az egész cájgot...
Dobóelőkét meg lentebb leírtam...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz sketchifun #13808 üzenetére
Ez nem teljesen így van...
de a dobóelőke nem vékonyabb damil, mert az egy hülyeség... Ha vékonyabb akkor fonott, de annak jobb a szakítószilárdsága és ha mondjuk sokkal messzebbre kell dobnod, akkor nagyobb súly fog kelleni. De ezért nem kell vastagabb főzsinór, csak egy jófajta dobóelőke és már mehet is fel nagyobb ólom... Pl. bojlizásnál szoktuk alkalmazni mi legalábbis...
vkristof: ez mese csak
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Holnap reggel irány a móri Ezerjó egy 24-es pecára
-
-
Sickboy25
addikt
válasz KonzolKartel #11706 üzenetére
Itt mindkét féle van..., mert pontosan nem értem, hogy most olyan kellene, aminek mindkét vége karika vagy olyan, aminek egyik vége kapocs?
-
Sickboy25
addikt
válasz becsitibi #11700 üzenetére
Hogy tekerd fel? Hidegtől én még ilyet nem tapasztaltam, meg amúgy sehogy...
36-os fonott??? Tényleg? Mit bír az és mire használod?
Tekercselés pedig jól történt, bár én még ilyenkor is néha két ujjal ráfogok...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz FerNandor #11352 üzenetére
Milyen cájggal pecázol, hogy 30-as a főzsinór?
Én feederen 20-as főzsinór + 16-os előke, bár van egy kb. 50 centis erőgumi is közte
Matchen pedig 16 -os főzsinór + 14-es előke...
A mi tavainkat akadó mentesek, ezért emiatt nem kell vastagabb zsinórt feltennem, mert a potykáknak ez elég, az amuroknak meg azért kell egy 25 -ös főzsinór, mert nagyon a nád tövében tanyáznak és ki kell onnan fordítani őket...
Jah és ha lebeszélhetlek, akkor ne teleszkópos botot vegyél, hanem 3 részest...
MÁS: Amúgy tegnap kiváltottam az idei engedélyt is, már csak lógatni kellene, de sajnos suli,meló + építkezés az idei program, így nem tudom mikor jutok el addig!
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
"Azért ha domolykóra, sügérre megy partról az valószínűleg komoly bozótjárással párosul"
valamiről lemaradtam? Hol is említette ezt a pályát? Nálunk nem kell bozótközt bujkálni például..."(I)Meg az se mindegy hova jár, egy 3-4m széles csatornán sem kell a hosszú(/I)" - ezt hol említette? vagy csak feltételezel helyzeteket?
Én egy optimális lehetőséget vázoltam és nem a szélsőséges körülményeket, amiket nem is említett vagy említett, de nekem elkerülte a figyelmem...
Annyi igaz, ha UL pálcát keres elég a 2,15 -2,20 körüli...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
gyártanak még ilyen rövid botokat? Azt hittem lék horgászni akarsz... Dobálni domikra is 2.7 vagy 2.9 pergető pálca kellene valami finomabb szériából...
-
Sickboy25
addikt
válasz jozsi252 #10778 üzenetére
Én nem hinném...
Idén kora tavasszal, egyik haverom spiccezett, majd pont nem figyelt és a cet elvitte a botját, nah uzsgyi ment is utána a jó meleg vízben, úgy a tó közepe felé elcsípte és még a halacska is rajt volt, majd elkezdte fárasztani a vízben, de az kettőt rúgott és elment neki ez a pech... Meg egy jó kis megfázás
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz Steady74 #10364 üzenetére
Nem Kazahsztánról beszéltem, ahol természetes közegben él (ahol a süllőkkel csaliznak rá, mert annyi van belőle, mint nálunk keszeg... egy ilyen vízterületet ne hasonlíts össze magyarországi tavakkal, de a Dunával se!!!) és nem rosszindulatból írtam a dögöt, de akkor így legyen " a dög"!!
Az meg hogy egy táplálékláncban van egy csúcsragadozó ámen, de ha van mellette 3-4 ilyen egy tóban, az minden csak nem természetes... 5-6 kilós pontyokat eszik meg, amihez kell pár év mire akkorára megnőnek, de a harcsa meg nő és szaporodik, mint a gomba... A pontyok meg már szinte le sem ívnak, csak telepítéssel pótolható... Vágod a lényegét??
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Nekem is megvolt az utolsó pontyfogó kupa! 4 éves mandátumunk lejárt így jövőre már versenyezhetünk is
8.00- 18.00-ig tartott a derbi. 178kg pontyot fogtak, mert ugye csak az számított bele (azért rengeteg amur és harcsa is akadt a horogra)
A versenyt megint a most már 3x bajnokcsapat nyerte, pedig nagyon rossz helyre húztak... 20 csapat nevezett és nagyon változatos volt a küzdelem. Minden mérlegelésnél más volt a sorrend, így a vége is izgalmas volt! 33 kiló körül lett az első fogása, a 2. 21 kiló a 3. 15 kiló volt... A 3. hely 20 dkg -on múlt...
Több 5 kiló feletti ponty került ki, sokáig egy 6.2 kg-os vezette a nagyhal versenyt, de a végére a győztes csapat fogott egy 7,4 kg-os tükröst amivel a legnagyobb halért járó díjakat is elvitték!Képeket, amint felkerülnek a horgászegyesület honlapjára egyből belinkelem nektek, mert akkor már publikus lesz az éjszakai horgászversenyünkkel együtt!
-
Sickboy25
addikt
válasz jozsi252 #10270 üzenetére
tegyél bele tölthető akksit garantáltan jó lesz!!!
Nekem minden cuccom tölthető elemmel megy hetekig, hónapokig... Nem hiába 1.2 V-osak... Xbox controller ceruza 1-2 nap, akksi (ceruza) 20 nap kb. Fényképező sima elem 4-5 óra, akksival (ceruza) 2-3 hónap...
A fényképeződet meg vidd szervizbe, mert nem JÓ!!!
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz jozsi252 #10268 üzenetére
az előbb nem ezt írtad... Te tartós elemről beszéltél, ami egyáltalán enm egyenlő az akksival..."raktam bele rendes tartós elemet pl duracell energizer,"
1,2 V-os történeted elég érdekes, kicsit kifejtenéd, mert nem igazán értem??250K-s kapásjelző??? CSak gratulálni tudok, akkor vegyen hozzá akksit is, és ne szarakodjon ceruza elemekkel, biztos létezik hozzá valami speckó cucc, mert gondolom mindenkinél ilyen rakat kaki
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
én meg azt nem értem, hogy valaki nem tudja megérteni amit kérdezek... Sima ceruza és tartós ceruza és most jön a CSODA van ceruza akksi, ami az ilyen szerkezetek miatt lett feltalálva
-
-
Sickboy25
addikt
válasz L_YKing #10062 üzenetére
pedig állati szerkezet... Nekem is van, az apró horgokra el sem tudok mást képzelni... Amikor meg az előkést töltöm fel tavasszal kb. 15 perc alatt 30-40 horgot megkötök vele.
-
Sickboy25
addikt
válasz pinnorb #10042 üzenetére
Úszós horgászatnál egy bevált és gyakran alkalmazott módszerem a következő (ez állóvíz esetében):
Kő kemény 2 gombóc az úszó mellé, ez lent tartja a kis szarokat! És vízközt lehet keszegezni nyugodtan csontival, minden keszeg után becsúzlizni csontit és lágy etetőanyagot, egy - két óra múlva a keszegek teljesen elüldözik a törpéket... Ez bevált!
Fenéken sajna pellet vagy 3 szem fűzött büdöskukorica a nyerő!
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz pinnorb #10018 üzenetére
Shimano CATANA! igaz ez 4.20-as, de nincs jelentősége! Nekem van 4.20-as és 3.90-es is nem érezhető a különbség.
Más: a fotóval még lógok, de ugye nem én fogtam és a tulajdonos fejét még le kell vánom, nehogy bepereljen
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Nah reggel 8-ra hazaértem az utolsó saját (+5 társam) rendezésű éjszakai hohó versenyről...
Összességében: Vegyes volt... Az idő nem volt túl kegyes hozzánk, szinte végig kisebb megszakításokkal esett... (el is fogyott egy üveg Gin, egy üveg Ballantines és egy fél üveg Nemiroff ), tehát nekünk elég jó hangulatban telt, a horgászoknak már kevésbé
30 csapat volt (2fő). Összfogás: 123036g A legnagyobb egy tükrös: 9776 g. Fogtak pontyot, amurt, harcsát, keszeget és még egy balint is
Ha kíváncsiak vagytok a pontyot lefotóztam, akkor beszúrom..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest