Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
válasz szemtelen #13439 üzenetére
Hát a nyári végi időszakban már vízfelszínközelében táplálkoznak általában, lehet jobban járnál egy úszós szerelékkel. Ha hallod hogy fent rabolnak akkor úszós, ha nem fenekén. Igen érdemes, mink a csúszó úszós cuccot használjuk, mind úszóra, mint fenékre és bevált cucc.
-
-
forras2
őstag
válasz szemtelen #13613 üzenetére
Én is olyanban gondolkodok, ami olcsóbb, de elfogadható minőség. Régebben jártam úgy, hogy vettem teljes úszós felszereléssel együtt 1 botot 5,5K-ért, azt amikor 1 nagyobb halat megakasztottam vele, eltört a bot. Ezt szeretném elkerülni, de amatőr vagyok ilyen téren, azért érdeklődöm, hogy mi lenne a legjobb választás számomra, ami anyagilag is bele fér nekem.
vkristof
Milyen cikk? Hol?[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
válasz szemtelen #13818 üzenetére
Izé! Bocsi, összekevertem. Nincs mentségem, hülye vagyok.
Egyébként hozzád hasonló a helyzet erre is. Ha telepített tavon horgászok, akkor majdnem mindegy, hogy mire kötöm a horgot. Ezektől a halaktól lehetne akár vontatókötél is. Természetes vizen viszont csak és kizárólag monofil előkével sikerült már halat fogni. (Jó, fonottal is sikerült törpeharcsát, de annak sok értelme nincs. )Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Steady74
Topikgazda
válasz szemtelen #13821 üzenetére
Kicsit több, mint amit rászánnál, de a Top-Mix botokat nézd meg. Magam a New Asterix szériát ismerem, vannak olyan jó botok (majdnem), mint a preston/Korum match botjai, féláron.
Ha viszont igazán fsza botot akarsz venni, akkor a Korum V2 Medium carp float botot keress. Eszméletlen lágy bot, a kis keszegektől kezdve a 6-8 kg-os pontyokig mindent meg lehet vele fogni. Tényleg az egyik legjobb bot.
Ha csak pontyozni akarsz, akkor esetleg a Spro Walter széria botjai is elég jók.
-
dragonfx
veterán
válasz szemtelen #13891 üzenetére
kamu az összes csak a gyakorlaban tudod ezt meg. mert a pecában ilyne hogy nyilegyenes terhelés cosmo nélkül nincs. a nap a víz kárositja...maga az állás folyamata is.nagyátlagban elmondható előkének lazább zsinór kell főzsinornak meg keményebb mert z jobban "repül"
és átlag zsinorokat használók.nem kell a habiszti hogy a 25ös 10-12 kilot bir el....én olyna 7-8kilosat veszek.de tuti az sme bírja el még a 4et se...probáljátok ki..vödör kilos etetőanyagok egy horogkötés és emnnyit bir el a vödörbe elég érdekes dolgok fognak kijönni....a bot rengeteg terhelést levesz a zsinorrol meg a nyulás is de ez csak lágy esetén lehetséges."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
válasz szemtelen #14808 üzenetére
Szép nagyon a csuka Gra!
Én a BERKLEY WHIPLASH BLAZE ORANGE-t (0.28mm, 46,9 kg-s) használok, tökéletes. Azért ilyen vastagot használok, mert elég sok a nád és hínár, ahol horgászok, és néha azért melé dobtam a nádra, meg a szél néha is odafújta. Ez a fonott 6k. Az orsóm meg SHIMANO SIENNA 4000 FD (most kb 10k. Én akciósan 6k-ért vettem nyáron).
A zsinórrol: most hétvégén beakadt a csalim vmibe a fenéken, parttól kb 3m-re, de nem bírtam kihúzni, leszakítani sem tudtam kézzel. A végén csak a kés segített, hogy leszakítsam a szinórt a műhallal együtt<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Recon666
Közösségépítő
válasz szemtelen #14807 üzenetére
Ne is keress tovább orsót! 2 hónapja vettem pergetésre; Okuma Trio, még most is akciós és nagyon egyben van, látszik meg érződik rajta ha megfogod, hogy nem az a 10 ezres kategória, még tekerni is jó, merem ajánlani. A zsinórprofilja még fonottal is tökéletes.
Grat a csukeszhez!
[ Szerkesztve ]
-
válasz szemtelen #14814 üzenetére
Hát a Shimano 4000Fd orsómra alíg fért rá 110m. Szerintem kb 90m szépen ráfért. Én erőltettem és ráment 100m is...
Gyári adatok a kapacitásról: 0,25-260 / 0,30-180 / 0,35-130 / 0,40-100
Én mindig 15kg-s drót elõkét használok. Vagy vegyél külön drótot, és köss magadnak elõkét![ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
válasz szemtelen #14817 üzenetére
sokan sok helyen javasolták... Használd! Teszteld le! Én szoktam ráakasztani 5 literes vízet, és úgy emelgettem fel-le pár percig, és ha kibírja, akkor azt a fajtát használom. Votl már olyan, hogy Haldorádotól vettem 1 pergetés packot, és abban 10 db drót előke volt. Az egyiket próbálból kézzel meghúztam 1 kicsit, és simán szétment. Azt a packot azóta nem használom. Viszont a NEVIS-nek van drót előkéje, elvileg kibír 15 kg-t is. Nem fogtam még 15 kg-s halat, ha többször beleakadt már a nád/faágba, és bizonyított nálam, hogy kb annyit valsz, hogy bírt
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Recon666
Közösségépítő
válasz szemtelen #14817 üzenetére
Én használok, csukának kell, mert ha ugy akad akkor simán elharapja a fonottat is. Többinél nem használok.
Az orsóról én is löttem pár képet, itt megnézheted, ha akarod.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz szemtelen #17524 üzenetére
Igen, ez a terv Az év első pecájára kettesben megyünk
Néztem ki neki egy teleszkópos botot, meg hozzá orsót 4900-ért, azt megveszem neki, veszek rá damilt, és minden másom van hozzá Áprilisban van a szülinapja, így ez lesz a szülinapi ajándéka Ahova járok lógatni, tele van kishallal, úgy hogy remélem, élmény lesz neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- Windows 11
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.