Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
ultrahangos tisztítót használ itt valaki?
Csak egy kis szösszenet...szűk félév alatt most törött el a 2. KMC láncom. Eddig 10év alatt egy gyorsszemet "szakítottam" csak el, így főleg ennek fejében gyanús, hogy idén kezdtem el használni az UH-t.
Mivel sima víz/mosogatószer gyakorlatilag semmit nem használ (értsd ugyanúgy meg kell kefélni) rárepültem keményebb vegyszerre és úgyfest, hogy ez szószerint megeszi a láncot. Úgyhogy csak óvatosanPSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
80/20 aszfalt/erdő használat mellett tennék a kerékbe valami defektvédelmet.
Ilyen 40mm-es belső esetén Slime vagy a szivacstömítés a javasolt? Amúgy defekt esetén kuka a külső ha nagyon szétsprickol benne vagy lemosható egyáltalán?[nem nekem lesz, apám morog a defekt és a szervizelés árak miatt]
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
válasz Fall-N #252444 üzenetére
Ah jó is hogy ezeket beszélitek. Nekem semmit nem mondanak ezek a Tourney Altus stb nevek - óutis háttérrel...
Került a családba most egy e-monti, Tourney és Shimano hidrós tárcsával. Ki tudom dobálni a Tourneys alkatrészeket vajh' és egy Tiagra szettet rátenni a polcról? Szervizelhetőség szempontjából jó lenne nem megtanulni egy más architektúrát.
-
sz_abika
addikt
SPD pedál "laposítót" hol lehet kapni itthon? Emagos elhalt találaton túl semmit se lelek.
-
sz_abika
addikt
Titkon valakinél lapul kínai e-bike? Gyerekhordásra kéne alapvetően és ez a 300as Eleglide 29" nagyon bántja a fantáziamát.
UI: mint montenbájk legkevésbé se használnám, így ne ebből a szempontből véleményezzétek
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz flash- #248065 üzenetére
Szerintem nem hibás, hanem nagyon nyers. Lehet próbapadon ezt adja ki a görbe, de ahogy írtad a gyakorlati felhasználásban ez lehet hogy nem a legszerencsésebb.
Amúgy a másik linken a Rene kalkulátorában:
75kg @ 28mm Soft: 54 psi (3.7 bar) Firm: 68 psi (4.7 bar)15éve ilyen nyomásokkal már gurult az ember a benzinkútra iziben
-
sz_abika
addikt
Srácok, arra van valami irányadó guide, hogy melyik vázba (oúti/gravel) mekkora gumma fér bele? Vagy hogy melyik évjárattól terjedtek el a szélesítések? Nem akarnék új bicót venni, de a 28as gumi már kikezdte a vázamat hátul mert nem fér bele...Igazából csak váz kéne.
Jelige: alu outi, 54/56
#247082 rwin5
Ezt én is eljátszottam, hogy egy emeletet felsétálni se tudtam 2x egymásután ha lenthagytam valamit...mindenesetre nézd a jó oldalát, ilyen mélyről derékszögben fog emelkedni a Strava fitness görbéd[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Ultrahangos mosóval játszik valaki itten? Vízzel megy minden vagy szoktatok a hajtás alkatrészekhez bedobni még valamit?
Ugyanitt kérdés: mire jó ez még? Elem nélkül beledobni egy PS kontrollert, egeret stbt? Öcsém vette autó belsőségekhez, de túl jó ahhoz hogy ne használjam valami indokolatlan dologra.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
válasz parandroid #225435 üzenetére
Akkor majd bokára felcsapok egy prizmát, a küllőprizma amúgy sem nagyon megy a keresztbe fűzött küllőkre. A pirosozás fájni fog, remélem nem felejtem el
-
sz_abika
addikt
Német/osztrák vonalon a rendőrök mennyire nézegetik a kresz felszereléseket? Ha igen van valami turista csapda amire rámennek?
-
sz_abika
addikt
Valaki nem vett mostanában új, dobozos kerékpárt és mindemellett meg is tartotta a dobozát velem ellentétben? Évekig tologattam, költözesnel kidobtam, mostmeg ofc kellene
Az én kisboltomnal nincsen.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Kotyogó első agyra mi a gyógyír? Jobban nem merem meghúzni már a karbonvillát, de van egy holtjátéka a keréknek így is.
-
sz_abika
addikt
válasz csurgoi #224077 üzenetére
iGS50et használok már 2. éve - árértékben teljesen jó (én ~15ért szereztem be), szenzor eldobálással nem volt bajom sosem, de az app nem erőssége. Én meg se várom a csatlakozást app nyitás után, menetből törlöm a régi párosítást és csatlakozok újra. Így stabil és már az app fejlődött annyit, hogy ne csak 4Gről lehessen feltölteni adatokat [és rakja ki stravara], hanem már wifiről is megy.
Térkép hiányán túl semmit nem hiányolok róla.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Nekem a mikulás arany fuxot hozott...kérdés, hogy ha nem akarom olajjal tompítani fényét, akkor egy jó főzős wax tisztábban tudná tartani?
Elvégre ha nem csillog, minek fizettem volna érte felárat, nem?PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Van valahol olyan hely pesten/északi környékén, ahol lehetne power meter pedált bérelni?
Vettem hirtelen felindulásből egy Thinkrider A1-et, de miután bemért az én csirkelábaimra egy 500Wos sprintet, kicsit kételkedem a pontosságában - oké hogy off, de how off?
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz Hasaggymeg #206318 üzenetére
Azóta megtaláltam a választ és sajnos nem bírja el...Xenon limitálva van 29re
Lehet egy "csak" 28asért nem állok bele a cserébe.
-
sz_abika
addikt
9 Seb váltó elbírja a 10es kazettát? Hol lesz pontatlan? Kellene a 32es tányér , mert most a 25 a legnagyobb és hát nem pörög olyan jól 12%on a lábam vele hazafelé +15kilóval a hátam mögött, a gyereket meg mégse kérhetem meg hogy akkor inkább sétáljon itt
-
sz_abika
addikt
Az alábbiak közül mi a "legkisebb rossz" kombináció? Téli görgőzés jeligére várom a válaszokat
Campa Xenon 9s - KMC (campa) lánc - Miche (campa) kazetta - Shimano-Campa adapteres freehub
Campa Xenon 9s - Shimano lánc - Shimano kazetta - Shimano freehub
Campa Xenon 9s - KMC (campa) lánc - Shimano kazetta - Shimano freehubNincs teljes igény minden fokozatra, csak ne hangoskodjon extrában.
-
sz_abika
addikt
válasz parandroid #203705 üzenetére
Ez mi ez a géprongy? Ígéretesen hangzik hogy nem szöszöl
-
sz_abika
addikt
válasz jjeahh #203622 üzenetére
Dryt ne vegyél. 2 csepp eső lemossa, kültéren tárolóm bicót átmenetileg is és gyakorlatilag 3 hónap alatt kukára rozsdásodott a C11-es lánc
Amikor átvettem akkor mondta az eladó már, hogy a csapat már csak Wet-et használ száraz időre is, annyival tartósabb. Görgős beltéri edzéshez viszont tudtommal a legjobb nem főzött wax (=wattsaving)
-
sz_abika
addikt
válasz 6030D #203587 üzenetére
Lehet még csak repedés sem, de az is kellemetlen - én 3-4hétig szenvedtem egy csonthártya sérüléstől, ami ugye törést sem jelent, csak kvázi egy "puklit". Vigyázni kell a mellkasra, lassan és nehezen gyógyul.
Sepyi: nem lesz jobb a klipsz se, főleg ha már megszoktad az SPDt évek alatt. Én azzal is estem piroslámpánál [tudom, tudom, f*sznak álltam meg ]
-
sz_abika
addikt
Királyrét felé aki jár...meddig mászható virslivel? És virsli alatt tényleg virslire gondolok, nem fatbikeos 28asokra
-
sz_abika
addikt
válasz 6030D #201282 üzenetére
Hát ez a knit design miatt szerintem már kora ősszel el fog kelleni a vastagabb zokni , mert átsüt rajta a nap konkrétan
De amúgy a honlapon van kint félméret, de elvileg 1mm a 43,5->44 között? lol...
Feldobom egy kartonlappal a 44esre a stoplit, de szerintem jó lesz ez.
(Ugyanitt eladó 43as fluo/fekete, mielőtt kinyomtatom a visszaküldős papírt )
-
sz_abika
addikt
válasz 6030D #201272 üzenetére
Úgyérzem a 44esben a sarkamat nem fogja elég erősen a cipő, viszont a 43asban meg érzem minden lábujjkörmömet (tudom, vágjam le) és az a gyanúm, hogy tekerésnél ha beledagad a lábam akkor szűkös lesz.
Ofkorsz, mint mindegyik márkánál eddig amit próbáltam, az egész méretek nem 100%osak.
-
sz_abika
addikt
#cipő
Muszáj lennék felprobalni görgőzes közepette a frissen megjott cipőket, mert nem bírok dönteni a 43-44 között. Stoplit fel lehet normálisan tenni úgy a talpra, hogy ott ne hagyjon nyomot? Mit mond a tapasztalat? :)
-
sz_abika
addikt
Hilfe, új cipőt vennék. Előbbi kettő színes és van fél méretük, míg a Spiuk számozás alapon jó nekem. Van itt ezekből bárkinek?
Gaerne Tornado ~42k,
Fizik R5 overcurve ~38k
Spiuk Profit ~53kShimano RC5 van mérethiányos 32ért, ami egy jelentős ár(le)ugrás, de nem alapoznék arra, hogy a 43as menetből jó is lesz.
-
sz_abika
addikt
Kezdő rozsdásodás láncon érdemes megfogni vagy el kell engedni a kukába?
Költözés miatt a tarcsi bicó szabadtérre került 1 hónap erejére és most látom hogy a télen rátett lánc rozsdafoltozik...
-
sz_abika
addikt
Fót-Dunakeszi környéken van valakinek bejáratott, ügyes szervizese?
(centi, csapágycsere, stb)
-
sz_abika
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat - úgylátszik sokan szerettek itt látszani
Eddig nem volt igény rá, de a városból kiköltözve nem érzem komfortosan magam, tekintve hogy én is alig látok ki ha kocsiban ülök.
-
sz_abika
addikt
válasz Major Lion #196377 üzenetére
Ebben gondolkodtam először, lévén hasonló fényt ad (papíron) és még a fékezősdi is jópofa.
Valami 10k alatt esetleg?
-
sz_abika
addikt
Ali elestével itthon miféle látható hátsó lámpát kéne venni*? Nappal is látszódnia kellene, este 6kor a környéken pont szembe süt a nap a főbb utakon amerra járok, jó lenne ha nem ültetnének motorháztetőre.
*nem akarok vagyonokat költeni, az 500forintos békát is csak azért veszem meg, mert elemmel együtt már megéri az árát.
-
sz_abika
addikt
válasz INTELligent #194708 üzenetére
#Zwiftdummyittis
Próbáltam másutt és alapvetően ha edzésre használod elég a sima görgő,
(de lehetőleg olyan amit a Zwift támogat) , ((az én régi Elite-m nem támogatott, de van rajta wattmérő és megtaláltam azt a játékban ami +/-%al hibahatáron mozog és használható))
viszont versenyezni nagy hátrány jelent és a gurulás sem fog menni, neked mindig hajtanod kell majd.
Az én csirkelábaim nem elég a toast megpirításához se, viszont ha jobb erőben vagy akkor készülj fel rá hogy megdöbbentően hangos lesz, főleg egy zárt szobában. Egy flat 200W szerintem már elviselhetetlen hosszabbtávon, itt jön be a direktgörgő inkább.
Ja és a szomszédok is szeretni fognak , de fülhallgatóban nézve a Giro közvetítéseket nem kell ezzel foglalkozniPSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Virslis alu vázra, miként kellene gyerekülést vadászni? Edzőgép, nincs rajta semmi szén, ráadásul az előző Decathlonos vázon úgy emlékszem, hogy még írva is volt hogy 20kg gyerek+ülésig jó.
-
sz_abika
addikt
Alg, PartyShan, nmate91: köszönöm, nézem
-
sz_abika
addikt
Pesten lehet valahol egyedi talpbetéten csináltatni?
-
sz_abika
addikt
Mostmár felmerek ide jönni, hiszen az m4sportos közvetítésben sem ismerik a "SPOILER" szót...
Hihetetlen
-
sz_abika
addikt
Ezeket a belépő villanyos Neuzereket 200ért próbálta már itt valaki? Feleségemnek kellene valami dombrafelsegítős gyerekhordozós...pl azt sem tudom, hogy az a hátsó rész pakolható-e ahol az akksi van.
-
sz_abika
addikt
válasz zsolti72837 #193365 üzenetére
Nem kell fosni a kínai rendeléstől iGPSsport kapcsán - 80%a a cuccaiknak van spanyol / cseh raktáron és 7napon belül a kezedben van.
Mondjuk így nincs is 10k alatt ahogy elnéztem.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Nekem folyamatos mióta cipőt cseréltem fél/egy éve - nem fáj, de érzem, hogy van és az sosem jaú. Mondjuk érdekes, hogy nekem a pörgetés a kényelmetlen, erőt leadni könnyebb...bikefitting sem segített rajta, csak a nyújtás és térderősítés. Dynamic cyclistra előfizetve, a knee injury program segített, de mióta abbahagytam érzem hogy újra előjön egy ilyen órás tekerés után.
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Skacok, az igpsport appot meg lehet valamivel kerülni telefonon? 1 hete auto sync, network error stb hibákat dob, a tököm aki kézzel akár egyesével syncelni. Gs50e meg 2 év alatt nem kapott semmi firmware finomitast, gyalázat egy banda, pedig a termék jó lenne
-
sz_abika
addikt
válasz Hasaggymeg #182304 üzenetére
Ha nem sürgős fa alá való, akkor aliexpressről ez egy 11-12ezres ketyere. 20at biztos nem adnék érte, annyiért már a nekem meglevő GS50est ki lehet fogni, az pedig már tényleg makulátlan.
-
sz_abika
addikt
válasz Hasaggymeg #182175 üzenetére
Oks, köszi, akkor nem kell meghirdetni marketplacen
-
sz_abika
addikt
10es lánc 9es kazettán elmegy rövidítés nélkül? Rosszat vettem és csak most tűnt fel amikor fel akarnám rakni
-
sz_abika
addikt
válasz INTELligent #181814 üzenetére
Bear Gryllses túrázásból merítve, a tábortűzből kivett kő, az zsebben sokáig melegen tart, úgyhogy a sűtőt otthon kapcsold be indulás előtt 1 órával
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz Hasaggymeg #180858 üzenetére
Gondolom, sokszor ez van, viszont ajándék lenne és egy ilyen "díszdobozos" megoldás csak igényesebb lenne
-
sz_abika
addikt
Karácsonyra szeretnék egy komplett szerelőkészletet, ilyesmit https://www.wiggle.co.uk/lifeline-bike-tool-kit-18-piece
Viszont akár hol nézem, csak Shimanos spéci dolgok vannak benne, nekem meg Campa kellene... gondolom a piacméretek miatt ez utóbbi a ritkább, de olyannyira hogy még nem is láttam szintePSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
válasz bringasisti #180213 üzenetére
Nekem jó lesz akkor az amatőr státusz
Amúgy ja, azt olvastam közben én is hogy a H10 a memória miatt menő, de a H9 is elég akkor.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
válasz bringasisti #180205 üzenetére
H10 az a H7 már, az utóbbi olyan múzeális darab, hogy utoljára a Híradástechnikai Múzeumban láttak belőle eladó példányt
Viszont H10 árában már 4 Magene is kijönne...
-
sz_abika
addikt
válasz sz_abika #179947 üzenetére
Na úgyfest, hogy nem elem gondok vannak a Magene HRM-mel, miután GP elemekkel is 40 perc után eldobálja a jelet. Olcsólének hús a leve, vagy mi a szösz, de félévet se bírt ki úgy fest. Kész szerencse hogy 11.11 itt a nyakunkon, rendelek is kettőt majd menetből inkább, még így is olcsóbb mint bármilyen Polar
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Valaki küzdött itt elemekkel es szenzorokkal... Ugy fest hogy a Magene HRM miota elemet cseréltem benne azóta meg van hulyulve... Hol napokig jo, hol 5perc alatt eldobalja a jelet. Strava es Gpsport órám egyaránt produkálja, így biztos a HRM a hibás... Valakinek nincs még uj ilyen kütyüje, hogyy tudjam mi volt a gyári elem? Maxell es energizer is egyaránt bukó.
-
sz_abika
addikt
válasz bringasisti #178283 üzenetére
Köszi, akkor sztornó ez a gondolat. Viszont ahol 9 sebi rámegy egy agyra, az még jó 11eshez is ugye?PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
A hézagolónak mi a funkcioja? 9sebesseges kazetta a 11es valtohoz összelőhető pl?
-
sz_abika
addikt
175ös hajtóról álltam át tavaly és a 72-75ről eljutottam a 80 körüli átlag fordulathoz, úgyhogy elhiszem hogy tanulható, de én azt érzem hogy a hatékonyság valahol 95nél fordul át abba, hogy idétlennek hasson és lassuljak vele.
Hozzáteszem a tréning elején még 115öt írt a Zwift, mint elvárt fordulat, de ugyanarra az etapra másnap már csak 100RPMet javasolt, tehát lehet tanul azért az app, hogy ha a watt megvan akkor adaptálódik az emberre.#178069 bringasisti
Na ez megnyugtató, hogy Contador szinten még tolhatom...legalábbis az új kerékpárját biztosan...PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Magas fordulaton ha ugrálok a nyeregben egy bikefitting után is, akkor mi a további beállítási teendő? Nekem megfelelne "akkor tekerj alacsonyabbon" válasz is, de a Zwifti erőlteti az ilyen 105-115rpmeket, holott én már 95nél is rosszul érzem magam.
-
sz_abika
addikt
válasz maximilian4 #177722 üzenetére
Az egyénre szabhatóság miatt félre kell tenni az érzelmeket ha érdekel a design
A sima fekete ruha annyi, mint egy fasza design, szóval ilyen szinten korrekt ajánlat.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
válasz flash- #177531 üzenetére
Hétvégén raktam össze pont én is a Zwift setupot...szintén oldskool görgő, nem a támogatott fajta, de annyi előnyöm van, hogy az én Elite Magom (2004-5) utódja szerepel a listában, így a mágnesellenállást megadták hozzá, 3/5.
Annyi előnyöm van viszont, hogy az enyémhez járt anno computer is rajta wattméréssel. Ez alapján az a 3as ellenállás (2.0% emelkedőt szimulál), ahelyett a wattok 2es ellenállásal működnek. A 170Wattos tartományban találkozik az Elite mérőm a Zwift adatokkal most, így ez már használható, de pl 120W Elite adat, 128-129W Zwiftet mér, nem értek hozzá. Ami még fura dolog, hogy a speed sensoromon mért sebesség adat egy sík szakaszon (egyedül mérve, semmi fancy powerup mellett) is jelentős eltérést mutat a, 24-25 kmh az 28-29 Zwiften.Szóval ha nincs egy külsős wattmérőd és gondolom a Lidls sem tud segíteni, tippem sincs hogy lehetne összepárosítani úgy hogy az input / output között bármi valósághoz kicsit kapcsolódó kapcsod legyen. Én elég geek vagyok hogy élvezzem (22km demo után) - bennem nincs semmi önkontrol, meg papírra leírás, hogy most 2x 100CAD pörgetés 30mpen át és társai, itt meg élőben jön a feedback vissza. Magamtól a görgőről 20perc után sírva futok az unalom miatt (és nem csak a zajától), de itt 1 hónapnyi fizetett esélyt simán megér számomra perpill.
-
sz_abika
addikt
Van valami fizikai akadálya annak, hogy Campa lánc/váltót, Shimano sorral használjon az ember túlmutatóan azon hogy máglyára vetik érte?
-
sz_abika
addikt
válasz 6030D #177116 üzenetére
Majd a mostani tartaléktartalékbicót tervezem beletenni, de még megvárom a nagy őszi garázssöpréseket a filléres alkatrészekért, addig meg kipróbálnám a Zwiftet a karbonnal.
Inkább a teraszon bohóckodnék vele, mintsem felöltözzek normálisan és kimenjek a világba.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Csak nekem vannak rossz érzéseim azzal kapcsolatban, hogy karbonvázat tegyek az edzőgörgőre? Úgyérzem, hogy ahogy rögzítem a gyorszáraknál, egy tisztességes meghúzásnál egyszer el fogom szakítani a karbonszálakat
-
sz_abika
addikt
[link]
Egy outi vázba ez értelmes kényelmi funkció lenne hétköznapi közlekedésre? 28as köpeny is tervben van, de asszem a 16c felni dislájkolná ezt az ötletet.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz f4lcon #174617 üzenetére
Amúgy nem értek vele egyet teljesen - ha rövid útra megyek én pl maszkban megyek és nem csak a koszos pesti levegő miatt, hanem mert kész magaslati edzőtábor érzetet ad azzal, hogy 20%al kevesebb zoxigénhez jutok
Amúgy meg kereslet/kínálat kérdése...nekem pont a technomban bebüdösödött áprilisra a betét, venni akartam és a boltban legalább 10 nem sportoló alaku ember várakozott a maszkra. Én még 4500ért vettem tavaly, aztán a Respro felrakta a honlapra hogy koronabiztos* és 9k lett
-
sz_abika
addikt
Agycsapágy méretekben van valami standard? Van egy tartalék kerék párom, amit jó lenne készreszerelni, hogy ne kelljen minden verseny előtt cserélgetnem külsőt/belsőt rajtuk, hogy ne a 400grammos magyarutakat is bíró Schwalbeval menjek már, ha van Pirelli Zero is .
Szóval szétszerelés nélkül megmondható, hogy mekkora csapágyakat kéne beletenni? Ráadásul a campa sorhoz gondolom valami idióta, drága eszköz kell hogy le is szedhessem.
-
sz_abika
addikt
válasz Napfénysüti #173887 üzenetére
Én akkora Balaton kerülésben leszek, hogy Pesten maradok - remélem az eléggé elkerüli
(Kíváncsi leszek, hogy ezeket a tömegrendezvényeket szeptember után meddig lehet megtartani)
-
sz_abika
addikt
First world problem:
Nem találok olcsón, nem szimpla dugós, hanem csavarral ellátott kormányvég dugót, foszforeszkáló narancs árnyalatban. Még az alin se nagyon van narancs szín, az ottani piros meg gyakran pink a gyakorlatban, telefon tokoknál tapasztaltamTipp?
B megoldás egy bármilyen kupak, amit átfujok egy OBIs 2500forintos neonnarancs sprayfestékkel.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
A vizet azt elég jól bemutatták hogy nem szereti, de szerencsére én is cukorból vagyok, nem hiányzik egy csepp eső sem. Mondjuk hogy a szappanos vizes mosás, hogy nem oldja le azt nem értem - vagy arra gondolsz, hogy elég azzal is lemosni és újrakenni
Ami aggaszt, az az hogy valami brutális kopást tesztelt 2 top Muc-off adalékkal egy ausztrál srác - nem örülnék ha a racsnit is megenné a lánc mellé. (ilyen diplomamunka gyanús hosszú esszé)
-
sz_abika
addikt
Valakinek van tapasztalata Mucoff lánckenővel? Reális áron vettem egy C3 ceramic dry lubeot, de most haverom nagyon leugatott, hogy még egy olyen vackot nem használt mint azt
-
sz_abika
addikt
Van valami humánusabb megoldás a biztosítőtűnél a mezszám rögzítésre? 0 napos ruhámat menetből kiszakítottam vele, marhára örülök neki mondhatom
-
sz_abika
addikt
válasz linuxalpine #170464 üzenetére
Nem nyolcas, fizikai behatás nem érte, tényleg csak takarítottam a felnit...
Ellenben a féktisztítóval sikeresen összekentem a fékpofákat is és így meg-megcsúszott, ami rázkódásnak hatott. Kis smirgli és jobb mint újkorában
De ha már fékek. Érkezik hozzám próbára egy karbonkerék, de emiatt nem vennék 10kilóért új fékpofákat. Aluhoz való fékpofák okozhatnak kárt a kerékben, vagy csak simán nem lesz olyan erős a fékhatás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.