Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
Fixi hajtókart tudna valaki ajánlani? Olcsó és megbízható kellene. Suntour fixi van kiszemelve, vagy valami altrix hajtás.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tudnátok ajánlani egy megbízható, tartós (nem túl drága ) fixi hajtókart.? Sturmey volt tervben, de nem olvastam jókat róla.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tegnap volt egy kérdésem megbízható fixi agy ügyében. Köszönöm a hozzászólásokat és a tippeket! Azt hiszem acor flip-flop -ot fogok beszerezni. Azt hiszem hajtómű is fog kelleni. A régi leharcolt ugyanis semmiképp nem maradhat. Jól jönne 1-2 tipp ezzel kapcsolatban is. Egy külföldi fórumon a sram-okat nagyon ajánlották egymásnak a fixisek, de egy kicsit borsos kategória. Amiket linkelgettek azok úgy 180-200 dolcsi fölött mozogtak. Nem szeretnék selejtet venni, de azért az ár is szempont . Szóval akinek van ötlete, tapasztalata, hogy mit érdemes venni az ne fogja vissza magát!
És ha már itt tartunk, valami fék is kellene előre. Tektroban gondolkodom, de ez sincs kőbe vésve. A segítséget előre is nagyon köszi! -
senki11
aktív tag
válasz ---Lasali--- #21757 üzenetére
Igen tudom, de nincs vele tapasztalatom. Mármint a márkával igen, de flip-flop agyat még nem próbáltam a novatectől.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tudnátok ajánlani valami megbízható flip-flop hátsó agyat. Fentebb már írtam, hogy fixi építésén agyalok. Ahhoz kellene valami. Nem lesz vele durvulás, csak sima használat egy első fék társaságában. Régen volt egy kis dirt-street az életemben. Akkor novatec-et használtam nagy megelégedéssel, de a fixi egy picit más kategória. Remélem vannak itt tapasztaltabbak akik tudnak ötleteket adni. Sturmey Archer, Miche ... mi lenne a legidőtállóbb választás? Előre is köszi minden infót!
-
senki11
aktív tag
Üdv! Szeretnék összedobni egy fixi-t. Ezt a kerékszettet néztem ki. No Logo felnik. Van esetleg valakinek tapasztalata vele? Azt hiszem az ár elég barátságos. Gondolkodom, hogy vegyem-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest