-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
Ebike blekfridéj.. link Adjunk egy sosem volt magas árat, majd akciózzuk vissza arra, ami eddig is volt.. Másik 2 termék is ilyen a kosaramban.
-
Mans20
addikt
Ezekben milyen agy van? mert azt pont nem írták ki.
Trekkingemből (Nature) is kijött az új, már CUES alkatrészek, mindegyik kerékpár 1kg-val nehezebb lett de kicsit olcsóbb, 3x10 helyett 2x10 sebesség, előre a 46-os fogaskerék itt is minek. Fék, nyereg, gumik, agyak, felnik itt is a legalja maradt. TX505 helyett QC300 agy, szerintem csak át lett nevezve. SLX verzió kapott csak QC400 agyakat M8000-ret váltva.
-
Mans20
addikt
Néztem egy cikket a Cues-ről. link Itt a QC500 résznél írja, hogy ahol microspline a szabadonfutó rész, az cserélhető HG változatra, de akkor bármelyikre? nálam pl CS-HG500 10 sebességes a koszorú hátul.
Kerékfűzésből nem tudom mi lesz, lehet kell küllő is, középcsapágy is ha morog hiába a kenés, inkább csere segít, alkatrészek meg annyiért lennének, ahol máshol egy kategóriával jobbat vennék kb.
-
Mans20
addikt
válasz Speedy007 #305503 üzenetére
Én sem bírom a feketét, főleg hardverekben.
Kíváncsi voltam mit ír a ChatGPT a QC400-ra. Ha a Cues szérián belül nézzük, akkor belépő szint kb, ha egész termékpalettát, akkor Acera és Alivio közötti szerinte.
Nálad mennyi hangja van az agynak? Néztem videókat ahol országútival repülnek le a hegyről, ott hangos daráló hangot hallani.
-
Mans20
addikt
válasz Speedy007 #305484 üzenetére
Hello!
Mikor átfűzetted a QC400-at, akkor vettél új küllőket is? vagy maradhat a gyári?
A tárcsafék sem tudom hova megy rá a QC400-ra, A fotóján nincs az a szürke fogas rész.
M6000-ren agyalok még..
Azt sem tudom, hogy csak kereket vigyem majd, valószínű biciklit is, de úgy váltó és fékállítás is az árban van. -
Mans20
addikt
válasz Speedy007 #304908 üzenetére
"Cues Altus-Acera-Alivio és a Deore szint egy részét váltja le"
Akkor ezért van a Shimano oldalán az U4000, U6000 10 speed , U6000 11 speed résznél is QC400? Pár helyen kapni nálunk érdekes mert nem drága. Itt bikecafe oldalán van BZ meg AZ verzió is ez nem tudom mi.
link
Épp az, hogy olcsóbb M6000-nél a QC400 ami elvileg ipari csapágyas, az UR600 meg csak kónuszos de M6000 árban van kb. -
Mans20
addikt
válasz Dark Archon #296985 üzenetére
M4050 vagy Deore M6000-re akarom cserélni az agyakat de nem tudom már mennyi értelme van, ha ugyanúgy beázhat mint a tourney.
-
Mans20
addikt
válasz Dark Archon #296959 üzenetére
Még a félmilliós EXC-n is tourney TX505 agyak, mint nálam a pro-n...
-
Mans20
addikt
[link] Szerelt màr valaki ilyen moped kereket? Szerviz messze van, vagy ahol voltunk ott nem volt szerszàm hozzà. Jô lenne tudni milyen kell deffekt miatt .
-
Mans20
addikt
Ezeket a komplett kerekeket mennyire (nem) érdemes megvenni? [link] Bikepro ezt ajánlotta hátsó agy+drága átfűzés helyett. Próbáltam rájönni ez az ipari shunfeng agy melyik kónuszossal van egy szinten. Topikban írták itt, hogy hulladék kb. Plusz még tárcsa hozzá meg stb, nem lenne már olcsóbb így.
-
Mans20
addikt
válasz Roland861010 #293046 üzenetére
A BùBànat inkàbb ebike kompatibilis. Jó lenne egy normàlis ùt az M7 mellett Balatonig.
-
Mans20
addikt
-
Mans20
addikt
válasz Lacerta #292697 üzenetére
Ha már a mosást elbénáztam, akkor nem hiszem, hogy nekem kéne szétszedni. Ha elég az újrakenés, akkor lehet használni kellene tovább a tourney-t, más bajom végül is nincs vele, elég gördülékeny. Ha mégis csere, akkor meg jóval drágább az egész átfűzése. Azt sem tudom hova érdemes menni szervizbe Pesten.
-
Mans20
addikt
válasz fulton #292553 üzenetére
Szia!
Rákeresve itt a T610 szóra a te hátsó agy cserédet olvastam. Most egyik opció, hogy csak zsíroztatom a Cube trekkingben a tourney TX505-öt, mert mosás után elég hülye hangja van egy ideje. Másik, hogy ha zsírozással már nem javítható, akkor ez a T610 a legalapabb deore agy amire már érdemes cserélni? Néztem még az Alivio M4050 meg M6000 Deore-t is. Nekem elég ha kicsit tartósabb, vízállóbb meg halk marad.
-
Mans20
addikt
Sziasztok!
Ha úgy alakul, hogy inkább hátsó agy csere lesz, akkor melyiket érdemes a FH-TX505 tourney helyére? Cube nature pro a kerékpár. Néztem van kicsit drágábban Acera meg Alivio.
Az első agy maradhat a gyári vagy jobb ha mindkettő egy típus?
-
Mans20
addikt
Sziasztok!
Van egy Cube Nature pro kerékpár, sikerült a kenést kimosni a hajtásból és a hátsó agyból így elég rossz hangja lett. Egyik opció, hogy szervizben csak zsíroztatom, a másik, hogy inkább cserélem jobbra ezt a FH-TX505 tourney-t, csak kérdés mire? Még azt sem tudom hova viszem Pesten, de egyik szerviz írta, hogy akkor érdemes jobbra cserélni, ha évente van az agyban 1-2000km.
Valamikor külső gumi is kellene, ez a schwalbe land cruiser semmit nem ér tüske ellen. Pl a drágább energizer vagy maraton már ér is valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola TLKR T62P walkie talkie
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő