-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz4b70
aktív tag
válasz Dark Archon #312170 üzenetére
Most, hogy figyelmembe ajánlottátok ezt a Cube Nulane-t eléggé megtetszett. [Cube Nulane One 2025] A 2025-ös verzió karbon villával és a 10 kilójával szimpatikus. Szerintetek az 1x9-es hajtás elég lehet? Közepesen edzettnek tartom magam, nem a nulláról kezdek.
330-ért adják újonnan, szerintetek tél közeledtével lesz kedvezőbb ár valamikor vagy nem érdemes várni? Annyira nem sürgős mert a téli időszakban nem igazán tekerek.
-
krisz4b70
aktív tag
Köszi a tippet!
-
ZavaBalazs
őstag
A Nulane-t is megnézheted, az inkább a fitnesz felé hajlik.
meg fékezésnél hátrafelé.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-=RelakS=-
veterán
3 dolog:
1: a sima gyertya viasz nagyon törékeny, hamar csilingelni fog vele a láncod. Mondjuk még mindig jobb, mint az olaj Nekem 200km-t kibírt, legalábbis egy gyors melegítés után a lánc megint úgy-ahogy merevvé vált, tehát maradt benne viasz.
2: én nem silcás spéci viaszt, hanem Molten Speed Wax-ot vettem, de az úgy ragad a láncra, mint a szörtelenítővel kevert katyvaszom. Puhábbnak is érződik a sima gyertyánál, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Jövőre derül ki.
3: volt róla szó, hogy paraffin olajjal keverve puha lesz, stb. Na, az nekem nem jött be, mert mikor megdermedt a viasz, akkor az egészet kiizzadta magábólMindenesetre jó főzőcskézést!
Mondjuk én már 2900-ért látom a paraffin viaszt a weboldalon.Btw:
Ma láttam egy videót, ahol nem szórakozik az ember a lánc vízben főzésével.
Két edényt használ: az egyikben retkes viasz van, először abban főzi meg a láncot. Így kifőzi belőle a koszt, ami annak a viasznak az aljára lesüllyedhet, aztán idővel eldobja. Ez után átrakja a láncot a tiszta viaszba, így oda sokkal kevesebb retket visz már magával, és kvázi tiszta viasszal átöblíti. Idővel a tisztát átrakja a piszkos helyére.Lehet, hogy én is ezt fogom követni, mert van annyi gyertya viaszom, hogy öntödét nyithatnék, azt meg nem kell kiszárogatni a láncból, mint a vizet. Annyi különbséggel, hogy én a retkes viaszt ülepíteni fogom, és az aljáról levakarom a piszkot. Most is ezt csinálom.
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia, Care Refresh
- DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest