-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz arcitec #238897 üzenetére
Minden. Évszaktól függően ( mikor mi...a tekerés a szabadban, túrázgatás (felfedezni/idegen helyeken tekerni, száguldás , kikapcsolódás, sport, az az érzés mikor része vagy a környezetnek(itt jön be a jó ruha a képbe) es minden rezzenetét érzékeled, és testsúly tartás is ha már így bele gondolok-arra is jó hatással van, de szerintem ezzel sokan így lehetünk.
-
szimpláncsak
tag
válasz arcitec #238897 üzenetére
Vannak olyan hülyék, akiknek az összes a felsoroltak közül. Ezért van montim is és országútim is. Az más kérdés, hogy "fejlődés" szempontjából jobban járnék, ha eladnám mind a kettőt és az egyikből vennék egy jobbat. . De annyi időm sajnos úgysincs, hogy ne Mamil tempóban menjek. Strava szerint heti átlagom 3 tekerés,124km.
Anno én azért vettem meg az országútit, hogy kényelmesebben, gyorsabban tudjak megtenni hosszabb távokat is. Miskolc- Kékestető- Miskolc volt a leghosszabb (220km, 3000m szint). De Miskolc - Tisza-tó - Miskolc is 150km vagy Miskolc - Aggtelek - Miskolc is 140km körül van(ezt még montival). De emelett montival is szeretek menni az erdőben, elég sok "jelzetlen" kilátópontot így "fedeztem" fel a Bükkben. Azóta mondjuk az egyik helyére odaépítették Lillafüreden a Zsófia-kilátót .