Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Valaki tudna kicsit segíteni Dyna Sys témában? 0 tapasztalatom van Shimano montis alkatrészeikkel.
Őket szeretném párosítani 1x10-es setup keretében.
A lánc Dyna Sys. Ez pontosan miben más, fog gondot jelenteni "sima" HG50 kazettán? 10 sebességesből nem Dyna Sys láncot nem is nagyon találtam.
Ez a Zee hátsó váltó és váltókar Dyna Sys, vagy sima SIS? Volt olyan webshop ahol azt írták Dyna, itt speciel nem írják, és a logo-t sem látom, de ugye fingom sincs...
[ Szerkesztve ]
-
hegyimorc
senior tag
válasz maximilian4 #78396 üzenetére
Mindenki bringázik
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
IMIIKE1998
őstag
válasz maximilian4 #78396 üzenetére
Szezon vége van, ráadásul ma szakadt az eső egész nap, szóval nem meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Kíváncsiságból: van itt valakinek C12 bringája?
Més que un club!
-
maximilian4
addikt
Nagyon ki van halva a fórum.
Maxi
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Tudnatok ajanlani valoban jo sarvedot?
Ilyenem van jelenleg de egy kalap szar sajnos..: https://www.evanscycles.com/crud-racepac-29er-mudguard-EV186839 Cannondale Trail 5- 27.5" bicora kellene.pedelek..
Egy kis feedback a BionX supportrol. Az utobbi napokban az aksi szintjelzo varatlanul kiirja hogy nincs tobb nafta (en meg anyazok hogy most jo lesz tovabb tekerni a motor es aksi sulyaval ) de siman megy tovabb mint ha mi sem tortenne..
Irtam az eladonak hogy ez es az van majd masnap visszairt hogy a nemet nagyker azt keri hogy vigyem be szervizbe hogy megnezzek hatha egy szoftverfrissites(reset) megoldja -hiszen az aksi birja ahogy kell csak a szamitogep nem jelzi rendesen. Ma elgurultam a boltba Pc-re rakotottek es annyi lett hogy nem latnak semmit igy valoszinuleg az aksinal van valami kommunikacios hiba annakellenere hogy jo a cellak es mukodik ugyanugy.
Vegeredmeny hogy ezt hasznalom jovohetig es addigra megjon az uj aksi -mazlimra 2017-es verzios -
rétisün
veterán
válasz Hasaggymeg #78392 üzenetére
az aszfaltbetyárok se szeretnek sz***á ázni bár lehet hogy rajtam kívül másnak nincsenek ilyen 'rigolyái'
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #78392 üzenetére
Így télire összeraktam pár városon belüli útvonalat, azt kéne próbálgatni. Pont aszfaltos a nagy része
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Hasaggymeg
Topikgazda
...bár az aszfaltbetyároknak még van remény.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
CaNNa3IS
senior tag
Nem tudjuk mennyiért jutott hozzá.
Valószínűbb, hogy kikötött valakinél az a tesztbicaj és tőle vette meg jó áron így belekalkulálva ha lesz vele gond mert a hajtókaron látszott, hogy használták rendesen. De a legdrágább elemek : telók , váz legalább egyben volt.rs reverb meg pont az a dropper ami szervízigényes nem véletlenül adnak hozzá komplett légtelenítő szettet.
[ Szerkesztve ]
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
SSJmeszes
senior tag
Na sracok nagyon ugy nez ki hogy a hetvegi terepezesnek keresztbe tett az isojaras... eleg sok eso leesett es meg mindig esik..😭
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
Strezi
őstag
Futni kell, télen nagyon nagy szopás eleget bringázni!
Van jobb dropper, holnap tolok róla képeket
Fullyt olyan mint az autó, ki lehet fizetni egyben vagy részletekben, de ugyan annyiba kerül..
Ez most brutál lenne pl. radon xtr
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
6030D
őstag
válasz maximilian4 #78382 üzenetére
Hát ha egy forgalmazó/bolt (gyár utáni első eladó) így adna tovább egy bringát, és a hír a gyártóhoz visszakerülne... hát... szerintem nem lenne kézpacsi a következő évben.
Te vennél ezután Cube tesztbringát? Nem tudom ki volt az eladó, de nagyon csalódnék, ha valamelyik "híres" magyar bolt lett volna.
A véleményem az, hogy ez valami másodkézből jött bringa, mert csak nem akarnak ők sem rosszat a magyar bringabolt piacnak, illetve az egyik hozzászólásnál privát személy ír a kazetta cseréről.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
6030D
őstag
válasz joysefke #78376 üzenetére
maximilian4 egy részét leírta, keress rá a fb-on a szerzőre Thommey néven, ott van még morzsa.
Amit én nem értek, hogy tesztbringa volt, és 1,5 éves. Vagy fél év után elkerült valakihez, aki leszarta, vagy a boltból jött ki így, amit nem hiszek. Mégis egy reklám, bárkié is. Főleg egy csili-vili átadás a minimum, az egy boltnak nem összeg a mosás, kenés. Még ha kirakat bringa is, akkor se így néz ki.Amiért beraktam, az a nagy felhajtás, ami nyár óta megy a vegyünk használt fully-t amatőrként, mert az jó. Hát nagyon nem. És itt leírja, hogy miért. Tegyük fel, hogy ért hozzá, mert több bringa volt a segge alatt, mint bármelyikőnknek, tehát tudja mi merre. Ebből kifolyólag azt is, hogy hogy kéne működnie, ha jó. Ha nem, akkor gyanakszik. Na ő vett ilyen bringát, feltehetőleg azonos áron, amiért StLui nézett korábban. Tehát téma volt.És "beszopta". Illetve nem, mert állítólag tudta, hogy 70-80e még belecsúszhat, de mindenki így van vele? Szerintem nem. (StLui nagyon jól járt az új Focus-szal.)
Amiket írsz: megnyúlt lánc: simán, ha nem volt takarítva, és csak tépték, pörgetés nélkül. Ha mondjuk az is XTR, akkor meg nem 3000 km-re tervezték. Az egyik szerelőm/versenyző mondta, hogy ha már mindened XTR, inkább cserélsz 1000-ként láncot, mint bármi más kopjon. Csapágy kopás: sár pont oda megy, tisztítani kéne, lehet, hogy magasnyomásút is kapott. Bovden: 1,5 év, víz, sár, nem összeg amúgy. Dropper: ott írja, hogy kényes, de mégis a legjobb. Új technológia, biztos van betegsége, de több a haszna, mindenki döntse el megéri-e.
Bazz nyáron két erős hónapban tuti beraktam a merevfarú bringámba 1000+ terepkilómétert. láttam, hogy mindenhol ezt kérdezed. Szerintem rohadt szubjektív dolog. Senki nem tudja mennyit áldozol rá, ezután a szervizelésre mennyit fogsz. És bárki bármit mond, te fogod fizetni. Én "sajnos" ezért nem megyek 100-at mozgó carbon fullyval, pedig az kéne, tudom én. Csak van a pro-kontra. És sajnos jelenleg a kontra a pénz.
Amúgy meg utálok futni, de állítólag jó keresztedzésnek.
(bocs az esti regényért)
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-=RelakS=-
veterán
Nem slime kell ide, hanem eleve lyukas gumi
-
joysefke
veterán
válasz maximilian4 #78377 üzenetére
Ha jól emlékszem tesztbringa volt talán, és leírta hogy nem meglepő, hiszen az 1000 km-ben gyakorlatilag nem volt szervizelve.
ok, nekem ez nem esett le
-
maximilian4
addikt
válasz maximilian4 #78377 üzenetére
Közben utánanéztem, hogy tényleg tesztbringaként funkcionált. Valószínűleg a forgalmazó tulajdonában volt, aki szétküldte tesztelőknek/újságíróknak (Tamás is pont ezta bicajt tesztelte a bikemag-ban, amit most meg is vett). Ennek függvényében szerintem nem meglepő a hibalista. Kb. csak ráültek, aztán mentek vele. Néha a láncot megolajozták és kész. Magánemberként te meg használat után karbantartod. Ha ez is karban lett volna tartva, most semmi baja nem lenne.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz joysefke #78376 üzenetére
Ha jól emlékszem tesztbringa volt talán, és leírta hogy nem meglepő, hiszen az 1000 km-ben gyakorlatilag nem volt szervizelve. Annyira nem hogy a láncon is és a hajtóművön is állt az olajsár, mert azon kívül hogy újra olajzták tisztítást nem látott a hajtás. Egyébként 10-20x ennyit futott kerékpárok lehetbek jobb állapotban, ha foglalkoznak vele, és megkapja a gondoskodást.
Egyébként azért mégsem akkora a baj. Mert a legdrágább alkatrészek mind rendben vannak.-Hátsó csapágyozáson már érezhető kopások?
Ezt hol olvastad? "érezhető volt, hogy van egy ponton egy kis szorulás valamelyik forgáspontnál. Nem véletlen, hiszen a csapágyak alig pár fokot fordulnak rugózás közben, így mindig ugyanaz a pár milliméter van terhelve. Ahhoz, hogy kiderüljön melyik csapágy(ak) a ludas(ok), szét kell szedni majd a komplett lengőkart" Ebből nem lehet kopást megállapítani. Valószínűleg nem is az lesz.
-Hátsó kereket már bontani kellett
Mint olvasható a tesztben, a kerekeket kivették, lecsekkolták (mivel egy nagygenerálon volt a bicaj) és minden okés volt velük.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
joysefke
veterán
Ez egy vicc most ment el a kedvem a fulliktól ...
700-1000Km van benne, de ahhoz képest elég méretes a hibalista:
-lenyúlt a lánc? 700-1000 Km-től, aminek a felhasználás jellegéből adódóan nagy része lefele. Nem lennék meglepődve, ha a tag gyakran fogaskerekű-vasúttal (BKV) hordta volna fel a hegyre
-Hátsó csapágyozáson már érezhető kopások?
-Hátsó kereket már bontani kellett
-Bovdent már cserélni kell?
-Dropper postot már légteleníteni kell?
etc etc
Bazz nyáron két erős hónapban tuti beraktam a merevfarú bringámba 1000+ terepkilómétert. Egy ilyen össztelős gépnek ezek szerint érzékenyebb lelke van, mint egy tinilánynak.
Megnézném azt a tagot is aki újonnan megvette 1.7M-ért aztán sikerült összesen 700-1000Km-t beleraknia úgy hogy még az újdonság varázsa is megvolt. Runner valószínűleg azt mondaná jobban járt volna egy pedelekkel...
-
6030D
őstag
válasz maximilian4 #78372 üzenetére
De akkor essen a hó, ne az eső... itt az előrejelzés szerint vasárnap reggelig kuss van bringa szempontból.
-
6030D
őstag
-
6030D
őstag
válasz Because #78366 üzenetére
Ha a hajtókar adná neki a "fordulatszám jelet", akkor még tök jó is lenne arra, hogy megtanuljon az ember pörgetni. Bizonyos pedálfordulat alatt könnyebbre rakja, és megszokja a user. Lehet, hogy így is működik, de most nem bírom átgondolni.
-=RelakS=-: valaki számoljon egy áttételt.
-
-=RelakS=-
veterán
-
Because
őstag
ez nagyon tetszik elsőre [link]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Jester01 #78359 üzenetére
Ha ára egyforma,akkor a menetes kicsit profibb rögzítésű,mint az a lyukba szorulós gumi.Amúgy meg azért többet én nem szoktam adni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
őstag
Vegyen mindenki használt fully-t, mer' az a jó!
Jester01: gondolom a menetes, ha már minden drágább olyan. Amúgy én sok különbséget nem tapasztaltam, max amikor lapos, nem kell ellentartani, ha ráteszed a pumpát. Meg alacsony nyomásnál lehet, hogy fog egy kicsit a szelepen és nem tud elfordulni a belső/gumi. Bár ez nem hiszem, hogy sokat segít rajta.
-
Jester01
veterán
(amin van egy anya amivel a felnihez lehet szorítani)Jester
-
-=RelakS=-
veterán
válasz noorbertt #78356 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet...
A hétvégén kéne is tekerni egy kicsit, hogy ne rozsduljak be. Ha rá tudom venni magam (mert pl nem szakad akármi az égből), akkor majd megpróbálok figyelni rá.
Én még mindig ott tartok amúgy, hogy a slime számára a szelep is csak egy eltömítendő lyuk, és el is tömíti Nem nagy élmény fogóval nyitogatni a presta tetejét
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Akiknek van a kerékben slime azok tapasztalták hogy a hidegben ha fel nap "parkolás" után megdermed kicsit a cucc? Tekerés közben lehet érezni az első két percben
-
6030D
őstag
Tényleg. Pedig alapból másnál figyelek, hogy előre mutassanak a nyilak. Eddig bütykös gumi volt rajta, csak ki akartam próbálni milyen az aszfalt gumi, és ezeket kaptam ingyen. Egyébként meg aszfaltra ugye mindegy a mintázat, az csak design, ergo tök mindegy merre néz. De ha hétvégén tényleg esik, akkor leszedem, és fel is rakom rá a Race Kingeket.
Strezi: ez max 4 bar-ra van fújva, mert a kerék egyik eleme sem bírna többet.
-
Acef
addikt
válasz Hasaggymeg #78351 üzenetére
Vagy dh-ra 'gyúr; lefelé, fékezéskor szeretne jobb tapadást.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Hasaggymeg #78349 üzenetére
Hát igen, azért ezt nagyon eltalálták szerintem is. Időtállónak tűnik.
(#78347) Strezi
Tenksz!
(#78350) Acef
Ba**ki tényleg.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz maximilian4 #78340 üzenetére
Még mindig szép,kurv@ olaszok nagy designerek!
(#78343) 6030D...néha kifejezetten örülök ha picit nyugis,mert olykor elég időigényes mindet lelkiismeretesen elolvasni.
-
Strezi
őstag
De, én ezt csak aszfalton hasznålom, semi slick meg 5bar
Időközben kitaláltam mi lesz az őskövület alu montimmal! Átalakítom országutira, 42-es első tárcsa, 1x10 seb, Tom slick meg merevvilla. Megérdemli!
Manitou Spider R rugósvilla eladó[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Strezi
őstag
Ízléses fehérben!
-
6030D
őstag
válasz Strezi #78345 üzenetére
Vazze, miért nem mondtad előbb, mehettünk volna egyforma bringával túrázni!
-
6030D
őstag
Most a te bringádon vitatkozzunk? Miért kunkori a lockout kanóc?
rétisün: szégyelld magad.
đension: képet az új gépről!
Hasaggymeg: tőled meg valami jutalmat kérek, hogy felpörgettem a népet!
-
törölt tag
Én is szerelek. Bent fog a vadiuj Radonon a fék. Egyenlőre felöntöm olajjal aztán ha nem lesz jó akkor légtelenitek is. Bár keményen fog, kopogósan, de akkor is bent. Amugy a kerékpár nagyon jó, precíz. Valahogy ettől a Shimano 355 féktől a Tektro Auriga olyan kétszer jobbnak érződött minimum. XT fékem nem volt még, de kiváncsi vagyok az milyen szuper lehet. Ha kész leszek nagyjából majd rakok képet fel. Amugy elégedett vagyok eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz maximilian4 #78337 üzenetére
Keréken pározni.
-
maximilian4
addikt
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ott is hagytad és kerestél egyet aki tud,vagy tudott mást annyira jól,hogy elnézted neki ezt a hiányosságot?
-
ivana
Ármester
válasz Napfénysüti #78333 üzenetére
Énnel csak az furább ha valaki nem tud biciklizni Egyszer valami házibuliban dumáltam egy csajjal, és valamiért kiderült, hogy nem tud biciklizni, én meg néztem, hogy mi van Sose hallottam olyanról előtte aki nem tud bringázni
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #78333 üzenetére
Ezt meg sem hallottam!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
hegyimorc
senior tag
válasz Hasaggymeg #78329 üzenetére
"Az ámerikaiak szó szerint mindenből üzletet csinálnak!"
Az angolok meg viccet. (mert ugye ez .co.uk )
Amúgy nem rossz, főleg így, hogy a "deal"-ben levőkre is áll a további 25%. Kantáros szélálló téli gatya megrendve.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
ivana
Ármester
válasz Pttypang #78328 üzenetére
Agydinamó most nem lesz, mert az agydinamós dobfékes agy 20 ezer alatt nem beszerezhető. Ja meg nem trekking "roadster" (bármily meglepő is ez a tanyabike angol neve).
Kiszámoltam ha mindenből a legjobb hozzáillőt veszem, újonnan akkor is max. 150-ben megáll, de az már tényleg valami brutál gépezet lenne, integrált hajtással, rendes agydinamós ledes világítással, kickback agyváltó stb. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Jester01 #78309 üzenetére
Az ámerikaiak szó szerint mindenből üzletet csinálnak!
(#78324) Napfénysüti...annyit úszni kell.Háttal.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz Napfénysüti #78324 üzenetére
Én annyit megyek oda-vissza minden nap a full gyári női túrámmal és kiszorította az agyváltóst 28mm-es gumikkal mert kényelmesebb. (Na jó most az agyváltósból is hasonló lesz szóval jön vissza)
-
SSJmeszes
senior tag
válasz Napfénysüti #78324 üzenetére
Ezért kell kettő bicó, és azzal járni melóba. Mondjuk egy olcsóbb kivitelű "Focus"!
@Normi: Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz Napfénysüti #78319 üzenetére
Milyen hosszú az út? A régi "pálya papucsos" (idézőjel mert lemez papucs, de hátrafelé nyílik) csepel túrák (főleg a vázuk) szerintem jobbak SS-nek. Stabilabbak, kényelmesebbek utcai ruhában, és nem mellesleg elég gyorsak és merev a vázuk. 10km-ig jók.
A régi outik, papucsa nem elég hosszú SS-nek, illetve nem is igaziak ingázni mert mondjuk hóban vagy esőben azért annyira nem vicces a max. 25-ös gumi. Illetve ezek a vázak sokkal drágábbak, csepel festés nélkül 2000Ft egy outiváz ami nem szar, az 30 ezer felett.
(Nem saját kép)
Itt ha benyomod tökig a stucnit akkor is már elég sportos a gép (a női túrámon kb. ez a beállítás mint ezen az se lassú), ha meg megfordítod a kormány úgy tudod neki nyomni mint ha dropban mennél, csak nem kell annyit hajolni (a legellenállás rosszabb, de támaszkodni jól lehet), akkor már kifejezetten keményen lehet menni 5-6 baron.
Persze nem ilyen retróra kell összerakni, fixi hajtás mehet rá, előre egy 90mm-es dobfék akár agydinamóval egybe, ha nem jön be a kontra SS agy, 622-es felnik, sárvédők stb. Ennyire perverz rugós nyereg se kell, de a rugós nyereg amúgy jó cucc.
Irányításuk igen vicces, mert nagyon jól reagálnak kormányzásra és kevésbé döntésre, de mindenképp igaz rájuk, hogy élvezetesebbek mint egy mai trekking.[ Szerkesztve ]
-
-
SSJmeszes
senior tag
Bike Discount rendelésem.
Szerintetek ez mikorra szállítják ki? Holnapra várható, vagy inkább holnap utánra?
-
szjoci
őstag
Meg is jött az Osram fx70 lámpicskum, hát mit mondjak... A Chokito reklám szlogenje ugrott be amikor kivettem a dobozából Vágtam is egy ilyen fejet →
Bazi nagy, rettentő csúnya, viszont olyan fénye van hogy eszméletlen Még barátkoznom kell ezzel a bumszlival a kormányon, nem gondoltam hogy ekkora lesz[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
Arról nem is beszélve, hogy a headset is spéci. Mondjuk elvileg kb. egy 10-esből megoldható, csak kell valaki akinek van olasz menetvágója, meg egy villanyak hosszabbítás és akkor colos ahead lesz a cucc. Az utóbbi egyszerűbb Pedig egy olasz menetvágó azért annyira nem ritka cucc.
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #78305 üzenetére
lesz, de most értem haza bringázásból, aztán szerelés (mert persze nekem nem jó, ahogy ideadták amerikából ) és ilyenkor már nem igazán tudok jó képeket csinálni telefonnal.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Jester01
veterán
The World Is Nigh! Forget Brexit, the USA have gone and elected Donald Trump.- Use ENDOFWORLD at checkout for 25% off everything (Excluding Bikes) for the next 4 years*.....well until the end of November
Jester
-
ivana
Ármester
válasz Emtra Prime #78306 üzenetére
Jó is lenne. Amúgy nem rossz ez, egy fedtés ráférne meg normális fékpofák de amúgy jó.
A campa fékváltók sokkal olcsóbbak mint a shimanok, és campa 10 jó shimano 8-hoz és 9-hez is.[ Szerkesztve ]
-
válasz Emtra Prime #78302 üzenetére
34,32,30 lehet,így van a Shimano oldalán,tehát én is tévedtem picit.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #78264 üzenetére
Használd egészséggel, jövőre, ha megunod, nem kell meghirdetni, csak szólj!
Rakj be több képet légyszíííííí!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
maximilian4
addikt
válasz Emtra Prime #78302 üzenetére
Nem tartom valószínűnek hogy 40-es. Amit te linkeltél egy 3 tányéros hajtómű.
Egyébként figyelembe kell venni a hátsó sort is. Mert együttesen határozzák meg a hajtás tulajdonságát.Maxi
-
ivana
Ármester
Na itt van a kép az outimról amit ígerétem.
A váz egy mercier columbus aelle.
Hajtás: campa mirage
Fékváltók: balos athena, jobbos egy sokat váltós béllel és xenon karral szerelt valami
Hátul tricolor 600-as agy, az első deore lx (mióta a 600-as első agyával fűzött kereket széttörtem)
Nyereg Selle italia C2 gel flow
Fékek és váltók mindenféle random borzalmak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest