Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
testzsír: ezek a raallos merlegek a talpakon atfolyo elektromossag alapjan mutatnak valamit, atküldenek egyik es masik között kis aramot (ehhez kell az elem, de nyilvan nem az elem markaja, darabja számít) es a test elektromos ellenallasabol, viselkedeseböl (magassag adattal, mért össztömeggel) kalkulal ...valamit (nekem mutatott mar 5-6%-ot, meg 13-at, meg 15%-ot is, amikor alig voltam zsírilag más)
epp ezert szarazabb-nedvesebb talpbör is bezavarhatja, mert ott az atmeneti ellenallas modosul
es persze 2 talp közötti áram, az nem fogja a hájas nyakakat nagyon belevenni
epp ezert egy fokkal jobbak, amiknel a kezben is kell fogni valamit, akkor azon a testtájékon áti dolog is figyelembe van véve
van kalkulator is, ami nem is oly rossz: [link]
szerk.: egyetértek a kaliperrel meres sok helyen az igazi
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Mezga Aladár #260302 üzenetére
úgy szoktam, csak azért mértem le, mert átfutott a gondolat a fejemen, hogy megveszem a decás karbon allroad bringát, aztán legyen mihez hasonlítani az tényleges geometriát (a vázgeometria adott, csak a papíron lévő stack pl. a 21 mm magas headset-kupak miatt nem is valós érték.
onnan indult a kommentfolyam, hogy dark archonnak furcsa volt crosstrekking után a gravel, főleg hogy egy sportosabb modellt próbált ki.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ZavaBalazs
őstag
válasz arcitec #260296 üzenetére
most ezt mivel érdemeltem ki gondolom nem a dropból számoltad ki, főleg nem a szűkítő méretéből
#260298.LnB: ah, jogos. pár napra rá megjött, űrtechnológiára ne számíts
#260299Ringman: aha, én a stucni vonalában mértem, de kb a hood is ott van, kb vízszintes a rendszer. nem azt mondom amúgy, valószínűleg ellennék egy magasabb bringával is, egyszer kaptam kölcsön egy magasra állított 58-as retro giantet, azzal a 2* 30 perc alatt nem volt gond, csak nagyon fura volt, hogy kb a drop van ott, mint nekem a hood.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
.LnB
titán
válasz ZavaBalazs #260305 üzenetére
Várjá'.. Egyébként én le se mértem a kormányom átmérőjét. Akartam, de aztán elmaradt, és úgy rendeltem meg. Amikor még a Bryton-t vettem, ahhoz volt Sram mount, de nem volt jó. Viszont úgy emlékszem, hogy kiderült az a 25,4mm-es átmérő. Arra viszont nem emlékszem már, hogy ezt honnan szedtem. Szóval annyira ki fogom röhögni magamat, ha megjön és nem lesz jó! Van benne némi lutri. (Ráadásul az elmúlt hetekben se vettem a fáradtságot, hogy rámérjek. Most már úgy vagyok, hogy majd kiderül.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ringman
nagyúr
válasz ZavaBalazs #260305 üzenetére
ne is mondd, trekkingre felülve szédülök a magasban
kipróbálnám, hogy milyen még lejjebb menni a kormánynál, de most kimaxoltam a lehetőségeket
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Csokicsibesz #260270 üzenetére
Mennyit megy? A cikkben egy szót nem látok róla.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
lsebestyen
addikt
válasz dom1n0 #260291 üzenetére
Azért a 200-ra rá kell pihennem, ha sokat megyek, akkor nem tudom odáig feltornászni. 20 perc FTP-t 185 átlaggal hoztam le év elején, kíváncsi volnék most hogyan állok, de túl meleg van a görgőzéshez. Illetve a görgős bicóm le kéne szervizelni, de mindig van jobb dolgom, pedig csak a szerelőhöz kéne elvinni.
6030D: éjszakai kb. hozta a nagy átlagot, de ha már alvás: ilyen megerőltető edzések után mindig nagyon vacak éjszakám van. Talán ha délelőtt mennék, akkor jobb lenne, de akkor nem pörög a GDP.
29 bpm nem vagy semmi. -
Csokicsibesz
tag
válasz -=RelakS=- #260308 üzenetére
Egy részét nem látjuk, strava szerint heti 20-30 óra között megy. Hogy ezen felül van-e és, hogy mennyi az kérdés. Hogy emellett mennyi kondi, futás, mit tudom én mi van az megint kérdés. Bár stravan néha a futásai is fent szoktak lenni.
Nyilván aki versenyzik és ismeri személyesen annak sokkal jobb képe van erről.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Toobee #260260 üzenetére
Ja, megvan, fura, mert ez pont az a szabás, amit próba nélkül nem mertem volna megvenni, nekem mellben a 86-88cm széles a jó és ez elvileg S-esben 98cm . Lehet neked nagyobb a csöcsöd . Érdekes, hogy a Rion csinál olyant is, ami mellben extra szűk, van olyan szabás is, ami nekem is jó lenne és amit vettél, talán az a legbővebb fazonú.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
6030D
Ármester
válasz lsebestyen #260309 üzenetére
29 bpm nem vagy semmi.
Váci kórházban nem így álltak hozzá.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Sleek
senior tag
válasz Fall-N #260208 üzenetére
Biondoban volt téma arról ,hogy pl a belépő kategóriás Montegrappa meg karbonban a Gtr team megszűnik és csak bőven 1 milla felett lesz nekik az alap bringa. Csak tárcsafékes verzióban rendelhető. De több helyről hallottam ,hogy a belépő meg közép kategóriát kivezetik. Tehát aki akar bringát venni marad a drága megoldás
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sordoran
addikt
válasz ballazol #260320 üzenetére
Köszönöm a tippet neked is, külsőre valóban szép az is. Viszont már meg lett véve a KTM, ezt meg tudtam nézni élőben is, és hamarosan megyek érte (nem rég szóltak, hogy elkészült az összeszerelés).
Már csak táskát és/vagy telefontartót kell hozzá néznem. Láttam a quad lock volt ajánlva itt is, de nem akarok más tokot használni, se a mostanira ragasztani semmit. Van valakinek ajánlott / bevált, ami négy sarkán fogja a készüléket stabilan?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jjeahh
nagyúr
Nekem a Racmmer bevált aliról, de a Donen nem annyira. Ezt a Riont nem próbáltam, de majd ki fogom, ahogy a Cheji-t is. Szvsz nem olyan drágák ezek a komolyabb alis mezek sem, Decathlonból ennyiért szarabbat kapsz, nagy márkáktól meg kb. semmit. Ha valamit nagyon megéri aliról venni, az a mez.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Sordoran
addikt
válasz ballazol #260323 üzenetére
Megsértődnék, de sajna van ebben igazság.
Köszi! Elmúlt években eléggé elhanyagoltam a mozgást, szóval ez kell most nekem, remélem nem csak tervezési szinten maradnak meg az elképzelt útvonalak amiket le akarok tekerni.#260326 andrisbandi: Köszi a tippet, bár nem ilyenre gondoltam, de egész jónak tűnik, fenn tartom a listán.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nagyúr
Na nem akarom elkiabálni de ma mentem egy 46 km-es kört és úgy néz ki tartotta a nyomást az új gumi. Időnként megálltam és kézzel ellenőriztem de érzésre bőven elég kemény maradt. Azért óvatosan lejtőztem meg néztem menet közben hogy nem lapul-e nagyon.
Més que un club!
-
Maximum1
őstag
Napi Pro Tipp!
160-as pulzusnál nem jönnek a böglyök.BMI-re meg ezt toljátok
-
Jester01
veterán
válasz anorche1 #260282 üzenetére
Én is csak a térképet nézegetem. Mit szólsz a Városliget -> Lánchíd útvonalhoz?
Jester
-
FireKeeper
nagyúr
Sensah hidrós groupset. nem tudom, szerintem a fvk iszonyat otromba, meg nekem nem tetszik ez a sram féle váltási metodika.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ringman
nagyúr
válasz FireKeeper #260336 üzenetére
a 2-vel ezelőtti shimano/sram fvk-ok voltak ilyen bumfordik, nem?
-
Ixion77
addikt
válasz arcitec #260331 üzenetére
Én azért adtam fel a telefon ilyen jellegű rögzítését, mert az összes vibrációt továbbítja a bringáról a telefonra, ami a gyártók szerint előbb-utóbb kinyírja az autófókuszt.
Bár van direkt telefonrögzítőm is, de inkább ilyet használok. Nem egy szép darab, meg napsütésben tükröződik is erősen, de legalább felépítéséből adódóan csillapít talán eleget ahhoz hogy a telefon fényképezője ne menjen tönkre. További előny, hogy garantáltan nem repül el a telefon terepen sem, és még lehet is pár apróságot pakolni bele."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
fulton
addikt
- Érdeklődni szeretnék, akiknek rejtett bowden vezetés van, vázon belül/kormányon belül, babrás a váltás? Jól működik? Bowden csere nagyon macera vele?
Zajosodás?[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz fulton #260346 üzenetére
vázon belül, bovden csere nem probléma, viszont ha nem jó a vázkialakítás, akkor az egész *zöröghet*, ez veszélyes
---
ma valami pedálfordulatonként recsegett, nem örülnék neki, ha a pár hónapja cserélt középcsapággyal lenne probléma. de mire hazaértem már nem volt kedvem foglalkozni vele, majd elfelejtem, aztán holnap megint bosszantani fogEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
FireKeeper
nagyúr
válasz fulton #260346 üzenetére
nekem a vázon belül fut, a váltással nincs gond, de mivel nekem bovdennel húzott hidrós fékem van, ott érezni a jó hosszú bovdenház rugalmasságát. illetve nálam nem zörög, de hallottam akinél igen. szerencsére vannak arra is praktikák.
de olyat nem akarnék ahol már a kormányfejtől végig rejtett, ott szerintem túl éles szögek vannak, és a kormánycsapág kialakítása is elég funky azoknál.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
IzI
senior tag
Hi
MERIDA SPEEDER 300 [link] ,MERIDA SCULTURA ENDURANCE 300 [link] ,Rose multistreet 2 [link]
Erről a 3 kerékpárról mi a véleményetek,van ami nagyon gagyi rajta?
Heti 100km-nél többet nem használnám és csak is aszfalton(pest).
Trekking-et akarnám lecserélni.Országutitól félek,a mélyre hajlás miatt,de azért jó lenne egy suhanós gép.Meg oda illik venni spd,de amikor próbálkoztam vele korábban,nem vált be,mert zsibbadt a kislábujjam.Szerintem keskeny volt a cipő,és a wide verzió se biztos,hogy jó lenne.Nem lenne jó,megint bukni egy csomó pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crypto Trade
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest