Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Sordoran #259823 üzenetére
20 év után ne vásárolj már eleve divatjamúlt kerékpárt (ezer tányér elől, V fék stb.), feszítsd a keretet legalább eddig. [link]
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ballazol
senior tag
válasz Sordoran #260327 üzenetére
szerintem a táv mindegy, a rendszeresség fontosabb
amúgy a mez zsebébe bőven elfér a mobilod is
vagy ha ott kényelmetlen, egy kis táska is elfér a hátadon folyadékkal
menet közben úgysincs időd böngészni a telót
amellett, hogy durván baleset-veszélyes is...
és a telefonnak sem lehet túl jó a durva rázkódás
persze úgysem hallgatsz rám(amúgy... ha évvégéig meglesz az 1000+ km, visszavonom a KTM-es kritikát, és megkövetlek)
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
arcitec
addikt
válasz Sordoran #260362 üzenetére
Amatőr városi puhányoknak, akár jó is lehet, de az akkor sem lenne jó komolyabb túrázásra stb .. Mint írták nem bírja a rázkódást, az akku is bőven véges, no meg a kijelző sem bírja úgy mert nem arra van stb .. stb ..
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
zsamiatt
őstag
válasz Sordoran #260555 üzenetére
Illetve nezd at a beallitasokat hogy ne csak az ulepedre helyezodjon a suly. Amig nem szoktam meg parnazas nelkul nekem is 10-15km utan minden bajom volt. Most mar betet nelkul olyan 50-60 nem gond. Betettel meg a 200.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
orbano
félisten
válasz Sordoran #260553 üzenetére
Csajom vett decathlonos zselés huzatot, az kezdetben segített. Ha viszont hosszú távon is nagyon kényelmetlen, akkor csekkold le, hogy jó a nyereg-kormány távolság, a nyereg dőlésszöge és a magasság nem túl nagy-e. Ezek mind okozhatják, hogy az ülőcsontod nem a helyén van, vagy billeg a medencéd, esetleg az érzékeny részeket nyomja a nyereg, ezért egy kényelmetlenebb pozícióba kényszerülsz akár észrevétlenül is.
De még a nem megfelelő nyereg szélesség is lehet probléma persze.A vér nem válik VAZZE!™
-
ballazol
senior tag
válasz Sordoran #260362 üzenetére
természetesen neked
van még 4 hónap rá... akkor legyen 800
a KTM-nek a többtízszeresét kellene bírnia
én 160-ért vettem még jópár éve egy Merida mountit, azon tíz év után is csak a gumikülsőt kellett cserélni... bár túl sokat nem mentem vele, talán 3-4000 km-t össz-vissz...
túl jó biciklit vettél
most hajthatod!!!"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest