Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
ma megint voltunk Hkiben a Kaffa kávézóban, az őrlőben El Salvador - SanFrancisco kávé. Állitólag kicsit sötétebb pörkölés (újhullámos szinten), izében ez nem érhető tetten, bőven van gyümi és sav, finom csoki szerü befejezéssel. Igazából nekem a múlt héten kostolt kenya jobban bejött, bár belekötni ebbe sem tudnék. Most nem birtam ellenállni, és vettem egy zacskóval (a kenyából). Ezzel szórakoztatom magam amig az új paljoc csomag ide nem ér.
A kávézóban csapolás előtt kismérleget tesznek a csésze alá, és úgy inditják a gépet. Méghogy kávézóban nem lehet mérlegelni! Próbáltam kikérdezni őket, hogy a Kenya mit szeret, de a csajszi elég bamba volt, és csak azt hajtogatta, hogy folyamatosan állitják utána a kávénak gépeket. Végül annyit mondott, hogy 18,5 gramm, 94fok, és 30 másodpercet célozzam meg.
Ez igen érdekes, mert az LM gép a csészemelegitő csapolás alatt gőzt okádott, szóval nem tudom hol mérik a 94fokot, igaz ma másik kávé volt, nem kenya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.