-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz billyjoe #106626 üzenetére
Még egy kis Robot + Mini Gaggia eszmecsere. Illetve egy +1 Parcinak a fűtött gépeket illetően.
Ma reggel nekiestem a maradék Casmo Gesha kávénak. Eddig csak filterben ment itthon, de gondoltam csak nem kéne elfogynia a 200-as csomagnak legalább egy-két espresso shot nélkül. Úgyhogy húztam egy blooming shotot 15.5g kávéból (ami amúgy eléggé eltűnt a 15-ös VST-ben). Hát, azt kell, hogy mondjam ehhez a recepthez tényleg elengedhetetlen a fűtés. A Robottal egyszerűen nem sikerült ezt soha reprodukálni, mert 1:30-1:45 alatt eléggé kihül a szerkezet, bármennyire is van előre fűtve, szóval mindig volt egy kis karc a shotban. Viszont itt übertiszta ízek és nagyjából ugyanazt hozta mint filterben, csak "zippelve" Ehhez tényleg kellett a stabil 94 fok. Zéró csatornásodás még a shot végére is. Délután bepróbálom ugyanezt a receptet a 20-as kosárban, hogy picivel hosszabbra tudjam húzni, mondjuk a BPlus-os szűrővel + AP papírral, hogy ne rögtön az AP papírra zúduljon a víz. Remélhetőleg még nem fog szétcsatornásodni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- eBay
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest