Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hívd föl a műhelyfőnököt.
Egyébként ha jobb oldalról be tudsz jutni a fülkébe, szerintem azt fogják mondani hogy használd azt amíg haza nem érsz, aztán műhely. Ha valami komolyabb mechanikus gond van, kicsi az esély hogy egy parkolóban csavarhúzóval meg tudnád csinálni.
Én egy két éves Volvoval szívtam januárban. Nem volt hajlandó kinyílni a központi zár távirányítójával, de a kulccsal is csak nehezen. Lehet hogy ez tipushiba mostanában. Aztán leadtam szervízbe, azóta nem tudom megcsinálták-e mert már eljöttem a cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- LEGO klub
- Windows 10
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Wacom Intuos Pro M rajztábla
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Posta ok!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), frissen tisztva, 6 hó garancia, Bp-i üzletből eladó!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest