Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok,
Netbeans+ant csodával kapcsolatban lenne kérdésem.
Adott egy module project netbeansben, amihez van x darab wrapped jar megadva a library-ben.
Azt szerettem volna elérni, hogy amikor a module-ra nyomok egy clean/build-et, akkor a kapcsolódó projekteket is clean/build-elje s másolja be a jar-okat a module megfelelő könyvtárába.
Ezen leírás method 2-es ágán indultam el, de ezzel az a gond, hogy a clean kitörli ugye a jar-okat, utána akar egy compile-t csinálni a modulon, de mivel a release csak ez után futna le, így nincsenek meg a jar fájlok amikből beimportálná a függőségeket, így elhal a compile.
Próbáltam úgy átírni, hogy release helyett -pre-compile vagy -post-init targetet használok, a lényeg ugye, hogy még compile előtt megcsinálja, de ezek egyszerűen nem futnak le, echo-val próbáltam szöveget kiíratgatni, de nem jelennek meg, olyan mintha module projectnél nem lehetne használni ezen targeteket.
Gugli nagyon nem akar a barátom lenni, sehol semmi értelmes nincs ezzel kapcsolatban.
Van ötletetek hogy a fenébe kellene működésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest