Hirdetés
-
GAMEPOD
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Akkor annyit még tudsz csinálni, hogy vpn-el bejelentkezel a szlovák oldalra, és ott lesz a tok és a hevítő szériaszáma is.
Viszont nálunk nincs feltöltve a dobozon lévő szám, míg a magyar oldalon meg igen.
Egész délelőtt ezzel szórakoztam, chat-en nem lehet ügyintézőt elérni, még akkor is ha azt mondja a chatbot, nem történik semmi. (közbe meg szarakodni a fordítással)
FB üzenet: szintén chatbot, semmire nem jó
Email: írtam nekik (angolul), hogy elhagytam a dobozt nincs meg a rajta lévő szám, nem tudják-e esetleg megadni? vissza írtak hogy hogy néz ki a tokon meg a hevítőn lévő szám és hol található. Köszi.. írtam vissza, hogy nem ez kell nekem, erre még nem válaszoltak.
Ha nem jön hamarosan email, akkor felhívom őket.
A magyar ügyfélszolgálatot már hívtam, ott csak annyit tudtak mondani, hogy hívjam fel a szlovákot..
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest