Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #37499 üzenetére
A kék nem rossz, de az ilyen kemény műanyag tokok nekem annyira nem jönnek be. Nekem ez a TPU bumper vált be nagoyn, mivel a szélei puhák és csak a közepe műanyag, ráadásul a fekete-fehér nagyon jól mutat a fekete telón
Mondjuk most rendeltem egy sima fehéret, meg egy sima feketét is, kíváncsi vagyok, melyik fog a legjobban mutatni a telón
kriskeh: tartsd nyomva a home+power gombot addig, amíg meg nem jelenik az alma logó. Valamelyik app beragadt és folyamatosan szívja az akksit, ezért egyezik meg a használati és készenléti idő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest