-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski #331479 üzenetére
Már régen használtam az Időjárást, szóval nem emlékszem teljesen erre a jelenségre, de elhiszem, ha ilyen.
Esetleg alternatívaként ott lehet az Időkép, ami nem frissít mindig, amikor megjelenik a widget-e, ami amúgy így néz ki.
Az Időjárás widget persze csinosabb, de ez sem annyira gáz, engem abszolút nem zavar, cserébe ahol lakom, ott sokkal pontosabb, mint az Időjárás.Fogalmam sincs milyen időközönként frissít, a Helyzet elérése az app-nak “Mindig”-en van, de nem szokott zavaróan sokszor felugrani a “nyilacska”.
Persze ha megnyitom, akkor rögtön lekéri a helyzetet, de minden egyes widget láthatóságkor nem.———————————
SharpSA:
”Beállítások - Adatvédelem és biztonság - Helymeghatározás - Rendszerszolgáltatások - itt legalul: Állapotsori ikon”Ez az opció valami másra lesz hatással, mert nálam is ki volt alapból kapcsolva (de most kipróbáltam, hogy be- és kikapcsoltam), de ugyanúgy felugrik a Lokáció ikon, amikor megnyitom pl az Időképet.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz
MikeWazowski #331479 üzenetére
Teljesen nem, de részben igen: Beállítások - Adatvédelem és biztonság - Helymeghatározás - Rendszerszolgáltatások - itt legalul: Állapotsori ikon
Ezzel a rendszerszolgáltatások alattiak esetére ki lehet kapcsolni.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Sweet.tv - internetes TV
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Civilization VI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest