Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
FMA-val kapcsolatosan:
volt nekem egy olyan gondom, hogy nem tudtam redeemelni a gift cardokat, ezért írtam egy e-mailt nekik, ahogy kell.
azóta összegyűlt több pontom is, de se a 10$, se a 15$-os iTunes gift cardot nem tudtam beváltani.
ma kaptam egy e-mailt amiben megköszönik a türelmem, majd közlik, hogy megsértettem a felhasználási feltételeket, ezért így jártam, de új i-készülékről használhatom semmi probléma nélkül.
ezzel csak annyi a gond, hogy átnyálaztam az egész terms of use-t, és tudtommal semelyik pontját nem sértettem meg.
írok nekik egy újabb mailt, hogy mégis melyik pontban sértettem meg az "aláírt" szerződésünket, mert ez így nem frankó.
járt már így valaki?szerk: max annyi lehet, hogy volt egyszer egy fizetős app, amit én "megvettem" (
), de azon kívül semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest