Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Maradok a Due-nél emlékeztetőnek, az legalább nem csak egyszer csipog és ezer éve használom, az vált be a legjobban. A napi dolgokat meg beírom a gyári naptárba aztán meglátjuk.
Majd leszedem még a Ne feledd app.-ot amit Gsx-rr kolléga javasolt, csak épp elfogyott a játékpénzem.Más: Ki milyen Youtube lejátszót használ, hogy lezárt kijelzőnél is menjen? Eddig a YouPlayer-t használtam, nem is lenne vele semmi bajom, de ha CC-ből megállítom akkor pár perc és eltűnik és nyithatom meg újra az app.-ot és kereshetem meg, hogy hol tartottam..
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Mela Kehes #24095 üzenetére
A Phone menüpont alatt ott a Blocked, ahol sorolja a tiltott számokat, illetve hozzá is lehet adni újabbakat. Nálam remekül működik a telemarketingesek ellen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #24092 üzenetére
Nem, csak az iOS7 óta elérhető gyári funkcióval oldható meg telefonszámok blokkolása JB nélkül.
-
Oliverda
félisten
válasz
Mela Kehes #24092 üzenetére
Mire gondolsz fekete lista alatt?
-
Mela Kehes
Topikgazda
6-os szoftveren jb nélkül lehet fekete listát létrehozni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gsx-rr #24084 üzenetére
Lehet rátesztelek most majd arra is. Régen próbálkoztam vele, de nagyon nem tetszett, úgyhogy dátumnézésen kívül másra nem is használom jelenleg. A fő gondom az volt vele, hogy nekem nem kell ilyen, hogy órára pontosan vigyem fel a dolgokat. Tudom be lehet állítani egész naposra, viszont akkor csak aznap 9 órára lehet jelzést beállítani.
Pl. most beírtam hétfőre egy dolgot x időre, majd szerkesztés és átraktam egész naposra, és fent hiába nyomom meg a 'kész' gombot nem csinál semmit, ugyanúgy a 'mégse'-re se reagál. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Tibee86 #24083 üzenetére
Gyári miért nem jó? Én biztos olyant használnék ha több teendő van aminek van webes felülete.
Nekem az egyik legértelmesebb és használhatóbb egyszerű kis program, a Ne feledd.
Akár vezetésközben is csak bemondom a pontos dátumot és a teendőt ,elmenti a naptárba ,ami figyelmeztet üzenetben és emailban is előtte ,valamint az alkalmazás egy borzalmas hangos sípolással az adott időben[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Az új meló miatt elég sok emlékeztető kell és jegyzet, akár jó pár hétre előre is, illetve füzetbe írás helyett a napi dolgokat is jó lenne valami app.-ba beírni inkább. Elég gondba vagyok, hogy mit használjak erre, a 2Do szimpatikus a widget miatt is, de túl bonyolultnak tűnik.
Ma reggel gondoltam beállítgatom, sikerült a work mappát teljesen eltüntetni benne mindennel.
Jó ez nem az app. hibája, az én angolom van a béka segge alatt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes #24081 üzenetére
Jelenleg semmit, mert nem találok értelmeset.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes #24079 üzenetére
Pár hónapig én is használtam, de inkább megjegyzem, mint hogy állítgassam... Az a kezelőfelület katasztrófa.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz
r3dsnake #24078 üzenetére
Én is azért töröltem régen. Most beállítgattam és így már jó. Szeretem, hogy a külön listák látszódnak mindig nem úgy mint a Clear-ben. A widget is ha akarom mutat 10 feladatot is ellentétben a gyárival. Ott is ki tudom pipálni, nem dob be a programba. Pár hónapja újból használom és eddig bevált. Ja és egy nyomással bállíthatom a napot. Más programokban ez szenvedés.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes #24076 üzenetére
2Do-val szenvedtem egy ideig, de nagyon túlkomplikált.
-
burasu4
senior tag
Outlook? E-mailt küld pl egy találkozó előtt.
Vagy a gyári naptár? -
smallmer
őstag
Sziasztok,
sajnos elég feledékeny vagyok és szeretnék egy appot amiben rendszerezhetem a dolgaimat. Ami kellene:-fel tudjam jegyezni a napi teendőket, akár a jövőben is
-tudjon valahogyan értesíteni az app, tehát ha beállítok egy időt emlékeztessen, hogy most dolgom van
-nem hátrány az sem, hogy ha van hozzá widget, mondjuk ha lehúzom a felső sávot akkor megjelenjenek a napi teendők
-nem annyira fontos, de ha lenne valami netes elérhetősége, hogy gépről is tudjak bele írni, az nem lenne rossz.gondolom most feladtam a leckét, de előre is köszönöm a segítséget
-
törölt tag
Jól látom, hogy a Numbers-ből kivették az ujjlenyomat védelmet és csak jelszóval lehet levédeni az űrlapokat?! iphone-on pedig ott volt a touch id opciója, de sehol sem találom már 😒😵
-
burasu4
senior tag
válasz
Lizardman #24065 üzenetére
Offline a Here-n belül is. Megy a navigálàs közeli helyekre. De pl. ha Budapestről tervezek utat Veszprémbe akkor kiirja azt amit a fenti képen láttok. Hogy csatlakozzak netre.
Valaki megprobalnà hogy offline otthon ülve, nem útközben egy távoli helyre navigál? Köszönöm. -
Tibee86
nagyúr
Na már a második app.-ba futok bele FMA-n ami iOS9-cért sír, de akkor se.
-
burasu4
senior tag
válasz
univerzita #24060 üzenetére
930-on nekem is tervezett. De amióta iPhone van azóta nem volt szükség offline tervezésre. Viszont megyek lassan külföldre egy hétre ott jó lenne használni.
-
burasu4
senior tag
-
Oliverda
félisten
Shazam Encore 3 EUR
-
burasu4
senior tag
Sziasztok. A Here navigáció internet kapcsolat nélkül (WiFi, mobilnet) tud navigálni? Mert az alkalmazáson belül azt írja hogy igen. És ma próbáltam nekem nem ment. A térkép le van töltve.
Csak pl. külföldön hasznos lenne repülő üzemmòdban használni.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz
Mela Kehes #24052 üzenetére
Majd kederul, ez az uj asszem. Nemreg jott ki
-
bigdady
nagyúr
Akcios a gta liberty city erre nem engedi tolteni mert being modified... Másnál?
-
Gsx-rr
veterán
Az ,hogy lehet ,hogy a Here Maps-nál egy térkép I5-re 997 mb I6-ra 1,67 gb?
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki letöltötte már a The Silent Age nevű játékot?
Böngészőben 311 megát ír rá, viszont iOS eszközökről 3.75 GB-ot. Még a PC-s változat is csak 350 MB.
Hogy lehet ez? -
Rage47
veterán
létezik valami jo magyar receptes app? akár fizetős
-
Lefty
addikt
Milyen jo kis offline szotart tudnatok mondani, ami angol mellett azert meg nemetul is tud?
-
Laca1212
őstag
Nálatok fb messenger-ben a másolás,stb működik? Sőt, ha kapott linkre nyomok, akkor az sem megy. Nem nyit meg semmi linket.
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Sziasztok,
el akarom adni az iPad mini 2-esemet, és szeretném tudni, hogy ha majd összejön a tranzakció valakivel, és nyomok rajta egy "összes tartalom, beállítás törlését", akkor vajon a rajta levő rendszer is visszaáll-e egy korábbira, vagy az megmarad?
Jelenleg a legfrissebb iOS 9.2.1 van rajta, és jó lenne, ha az megmaradna, csak a saját cuccaimat törölném róla. -
lacy86
addikt
Lemerül a telefonod? Töröld a Facebook appot
Engem az idegesit, hogy mar tobb mint 100MB az app se ennyit nem tudnak megoldani?!
( nem ertem ) -
-
_bl_
újonc
válasz
nylontacsko #24000 üzenetére
Ahogy a többiek mondták, a hangopostát a szolgáltatóval tudod kikapcsoltatni, a 3 csengetésnyi időt meg így tudod megváltoztatni: [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
lacy86 #24007 üzenetére
Calculator+ elég pofás.
-
lacy86
addikt
iPadre van valami jo calculator vagy csak toltsem az elsot amit kidob a kereso
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #23998 üzenetére
De ez akkor csak a gyorsítótárat üríti, vagy minden zeneszámot letöröl amit már letöltött? Mert ezzel nem sokkal lennék előrébb, mert újra le kell tölteni azokat a számokat amiket letörölt.
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #23998 üzenetére
És ez droidon van?? 😱 Eléggé bosszantó...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko #24003 üzenetére
Hívd fel a szolgaltatódat, 1 perc alatt kikapcsolják. Csak ott tudod intézni, készüléken nem.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
szildavid90 #24002 üzenetére
A hívásátirányítás ki van kapcsolva.
Külön nem találtam hangposta kikapcsolást. -
szildavid90
aktív tag
válasz
Kapcsold ki a hangpostát vagy a hívás átirányításoknál kikapcsolod, hogy ne irányítsa a hangpostára, ha nem veszed fel.
-
lacy86
addikt
válasz
Ha jol tudom ezt csak a szolgaltatonal lehet beallitani!