Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Nagyon jó tartalom fogyasztásra telefonnal szemben. Dolgozni...attól függ, mit csinálsz. Én csomószor kell (nem kell, de így szoktam gondolkodni) kinyomtatott tervekre jegyzetelnem, firkálnom, ezt teljesen ki tudom váltani ipaddel, ráadásul minden nálam van. Word doksit írni is hibátlan, akár autóban/repülőn is. (nyilván utasként
)
-
-
Cyberbeni
addikt
YouTube reklámok nézésére én biztos nem vennék iPadet. Plusz több, mint egy éve nem jött új iPad, ha a legújabb kell, akkor már megvárnám a következő szériát. De egyébként meg alap felhasználásra inkább iPad 9. Vagy ha a céges laptophoz használt usb-c hubbal esetleg ki akarod tenni monitorra, akkor iPad Air 5. De ahelyett is azért megfontolandó, hogy iPad 9 plusz egy 10W-os Intel procival szerelt mini PC. Vagy 100k alatt lehet kapni normális 32"-os full hd tv-t, abból ha veszel 2-t, azon több youtubeot lehet nézni, mint az iPad 10-en és árban kb ugyanott vagy.
De ha játszani is akarsz rajta, akkor jó az iPad.
-
-
Lali-213
senior tag
Szia,
Hogy felesleges vagy sem, azt megmondani én nem tudom.
Szerintem érdemes valahol megnézned élőben is, hogy neked tetszik-e az iPad működés közben (Media Markt vagy iStyle) vagy ha egyből vásárlásra adnád a fejed, talán egy használt készülékkel is tehetsz egy próbát, így kisebb a befektetett összeg és az anyagi veszteség, ha mégis túladnál rajta.
Kellemesebb a nagyobb kijelzőn tartalmat fogyasztani, az biztos. A lányon pl. nagyon szívesen nyomkodja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...