Hirdetés
Aktív témák
-
ZahuL
tag
én megprobálok elöre gondolkodni: eddig 384 es netem volt, jo emelték 512/96 ra, ha most meg tudom oldani ho egy szerzödés modositssal 1024 es re nyomják fel havi +2000 ért akkor ez igy meg fogja érni...ok de lassan lassan csak eljön az idö és kénytelen lesz az invitel növelni a piacverseny miatt és akkor ott lesz a mega netem és joesetben felnyomják 2 megára és örülök a fejemnek és 2k val többet fizetek a fél megásért... ezt tervezem mivel a 2 éves szerzödésem böl még csak 3/4 év telt el, szoval innen nem tok menekulni egy ideig
[Szerkesztve] -
ZahuL
tag
Természetesen mindkét esetben a sávszélességed is osztódik...
nem egészen....minden gépnek lesz net elérhetösége...alap...de itt progik és rate k harca lesz ha szükös a sávszél..márpedig netröl és nem lanrol beszélünk tehát szűkös is lesz. Teszem azt ott az Azureus torrent kliens...hiába 1.5 k val szecc le vele... szinte az egész sávszélet le fogja terhelni..jo más miatt is..de akkor is. ez a ''felezős'' téma csak akkor fog lejátszódni ha mindegyik gép elkezd pingelni. de akkor mondom ratek harca fog menni. nem lesz meg felezve/ harmadolva v franc tudja hanyadolva amennyi gép lesz...ez igy nem igaz. mert ha szabad a sáv, akkor is harmadolva lesz?....nem -
ZahuL
tag
Dunakeszin még nem volt emelés. de amit feljebb mondtak ( ping, lagg, disconnectek )... há neijesszgessé haver
-
ZahuL
tag
Hjuszton itt dunakeszi! További sebességnövekedés nem volt észlelhető
vége
-
ZahuL
tag
rate eket konzolban lődd be normáslisan, én amikor egyedül vagyok cs ben (1.6) akkor ilyen rateket használok: /rate 20 000; /cl_updaterate 80; /cl_cmdrate 80, ha ketten jáccunk akkor ilyenek a ratek (ezekkel stabil): /rate 16000; /cl_updaterate 40 - 45; cl_cmdrate 40 - 45.
-
ZahuL
tag
''Ráadásul nemcsak a letöltési
sávszélesség növekedik, hanem a garantált sávszélességet is megemeljük (a
384-es csomag esetében 128-ről 192 kb/s-ra'' Gondolom ez alatt a Fel fele irányt értik... Dee, tudtommal a 384 es csomaghoz 64k-s feltöltés jár, és annyit is mér nekem...
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest