Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Húsz éve fagyott ki először az Explorer
LOL, akik maradnak Windows Vistán (igen ott IE 9 2017-ig), 7-esen vagy 8.x-en, ott még 2020 és 2023 ez a dátum inkább
-
törölt tag
-
törölt tag
Na ezért nézem asztali gépen alternatív böngészőben az RTL Mostot, vagy Androidon
-
törölt tag
válasz
#22237440 #3547 üzenetére
Innen sem engedi, a Google-t beállítani: http://www.iegallery.com/Addons/Details/813 ?
-
törölt tag
válasz
#22237440 #3545 üzenetére
Ezt próbáld meg:
Ilyenkor, gyári szűz állapotába kerül, azaz kikapcsolja az Active-X szűrést is, valamint a TPL-t.
Szerk, de egyébként ha nyomsz egy linket, hogy pontosan melyik oldal jelenik meg helytelenül, akkor esetleg megtudom Neked nézni, hogy nálam hogy jelenik meg Windows 8.1 illetve Windows 7-es IE 11 alatt, és akkor teszek ide fel Neked mind a kettőről képet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Előtte még próbáld ki ezt:
-
törölt tag
válasz
neilyoif #3533 üzenetére
Velem néha akkor esik meg, amikor újratelepítem a Windowst. A gyorsítótár nem az alapértelmezett helyen az SSD-n van, hanem HDD-n. Ilyenkor ugye már a struktúra ki van alakítva még a régi Windows rendszer által, újratelepítésnél meg automatikusan betallózom, a helyet ahová mentenie kellene. A dolog akkor szokott előjönni, ha a nem rendszergazdai fiók alól teszem ezt, és nincs jogosultsága oda írni. Rendszergazdai fiók alól megnyitod a tulajdonságok lapot, és kiosztod a jogot. Elég az is ha csak az adott felhasználónak van a saját gyorsítótárához hozzáférése:
Utána belépsz a fiókkal, és az IE-ben betallózod a gyorsítótár helyét. Ki fogja írni, hogy kijelentkeztet, majd újból be. A bejelentkezés után már ott kell lennie a helyes elérési útnak, ha ott van, akkor tud írni a mappába.
-
törölt tag
Helló, a Ghostery 4.0-t használja valaki Windows 8.1-en fokozott védett mód mellet? Azért kérdezem, mert ha nem megy vele, vagy egyéb gond merül fel, akkor nem installálom
-
törölt tag
Tömegével váltanak más böngészőkre a Firefox-felhasználók - PC Fórum
"A hónap egyértelmű nyertese az évek óta ismét egyre népszerűbbé váló Internet Explorer lett, amely 58.49%-ról 58.94%-ra növelte részesedését."
-
törölt tag
Mostanában pár oldalnál előjön: Pl Youtube-nál is:
-
törölt tag
-
törölt tag
Sokéig azért húzták szerintem mert:
- Nem szerették volna, hogy ami a Firefoxnál is megfigyelhető, a sok kiegészítő miatt lassuljon az indulás
- Windows rendszeren ez a referencia böngésző, és felelősséget nem vállalnak a harmadik féltől származó kiegészítők használatából fakadó esetleges károkért -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#36819456 #3352 üzenetére
Igazán nincs mit, és egyébként jogos a felvetés, mert ha azt nézzük, hogy a Windows 8.x-et vagy Windows RT-t futtató táblagépeknek mekkora kijelzője és annak milyen felbontása van, akkor lenne hely nekik. Ugyanakkor a biztonságra fókuszáltak, és ezért nem érhetőek el Modern UI-s IE alatt az ilyesmik. Bár én még egy fehérlistát jónak tartanék, miszerint WOT, és egyéb megbízható biztonsági programok beépülhessenek (pl Norton eszköztár), ugyanakkor az egész Modern UI-s böngészőfelület kialakítása olyan, hogy egyszerűen nem látom hova... nem azért mert nem lenne hely, hanem mert nincs elszeparálva neki.
-
törölt tag
http://logout.hu/cikk/windows_internet_explorer_9_rtm/eloszo.html
http://logout.hu/cikk/windows_internet_explorer_10_rtm/eloszo.html
ActiveX-szűrés, védett mód, TPL, WOT, Norton eszköztár.
-
törölt tag
-
törölt tag
Másik topicban likelték, eléggé friss:
IE11 more than triples market share to 10.42%, Firefox slips a bit, and Chrome gains back share
-
törölt tag
Ettől a linktől: (L:http://toochee-foto.postr.hu/trukkos-ablaktorlo-lapat)[link](/L)
Windows 8 PRO x64 IE 10
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #2902 üzenetére
Nos én örülök neki, mert az Enhanced Protected Mode-ot úgy sem használom, mivel az a Norton eszköztárral sem kompatibilis
-
törölt tag
-
törölt tag
Windows Internet Explorer 10.-nél Windows 8 alatt, egy érdekes dolog:
Hiába van beállítva süti törlés, Facebook-ra mintha nem lenne érvényes, bejelentkeztet ugyanúgy
Gmail-re igen, mert a kettős beléptős fiókmnál küldte utána az SMS-t. Kicsit olyan mint a CCleaner-nél az intelligens sütikezelés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Bezzeg ide elfelejtettem be posztolni
http://itcafe.hu/tema/windows_7_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/hsz_18863-18863.html
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
t72killer #2601 üzenetére
Szóval kerestem egy külföldi oldalt ahol vannak reklámok - magyar oldalon nem szeretném bemutatni a dolgot. Szóval nem tudok szlovákul egy kukkot sem
Google Chrome, Privát mód, Adblock ki
Első körben, mivel Internet Explorer 9.0 alatt a Microsoft oldalán található TPL listák nálam eleve telepítve vannak, a kívánt hatás szemléltetésének érdekében arra volt szükség, hogy mindenféle szűrés nélkül lássuk mennyi reklám jelenik meg az adott oldalon. Letilthattam volna a TPL-eket az IE -ben, de ehelyett inkább elindítottam a Google Chrome-ot privát módban, és adblock nélkül. A kép magáért beszél.
Az oldal megjelenése Internet Explorer 9.0 böngészőben a Microsoft oldalán elérhető TPL listák aktívak
Quero AdBlock IE TPL telepítése
MS TPL-ek, és Quero AdBlock IE TPL együtt
Beizzítva. Lényegében az MS-esek is kiszedték amit lehetett , túl sok eltérés a két utolsó kép között nincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #2599 üzenetére
-
törölt tag
Kár, hogy a Windows Essentials 2012-be bekerülő Skydrive -ha már a Live Mesh kikerült - nem veszi át a Mesh funkcióját. Így csak két lehetőség van, vagy valaki külön felteszi a Mesh 2011-et amelynek napjai már megvannak számlálva, vagy pedig kiexportálja, beimportálja a könyvjelzőket gépenként.
-
törölt tag
válasz
dethroner #2593 üzenetére
Na ez a Speckie is egy csodálatos alkotás...
Régebben úgy volt, hogy csak az alatt a fiók alatt jelent meg amelyik alól telepítetted, és csak ott működött. Telepítésnél UAC ablakot dobott, de utána már nem és a telepítést is meglehetett csinálni általános jogosultságú fiókon is, és működött.
Most annyi változás van, hogy már mindegy honnan telepíted, mert a gépen lévő összes fiók, valamennyi Internet Explorer felhasználója megkapja az üzenetet, hogy új bővítmény bla bla engedélyezed e...
Eddig frankó is, de a gond az ,hogy továbbra is csak egy fiókon ellenőrzi a helyesírást, már majdnem alaphelyzetbe vágtam a böngészőmet, mert a friss Windows-on rendszergazdai alatt is beállítottam, de mivel a másik gépen rendszergazdai alatt nem tettem ezt meg, így nem tűnt fel annál a gépnél, hogy ez egyszerre csak egy fiókon ellenőriz továbbra is...
Az új Windows -on viszont beállítottam rendszergazdain aztán elpiszmogtam vele, párszor hozzáadtam a szótárat, meg speckie repair volt, egyszer uninstall is... aztán megnézem a másik gépen és látom, hogy ott is csak egyen megy
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #2580 üzenetére
Köszi, akkor ez sem egyedi eset
-
törölt tag
Helló, a következö lenne a problémám, csak ma kezdtem tapasztalni, és csak Internet Explorer alatt.
A billentyüzetem Logitech G15 Gaming Keyboard Nemzetközi Angol kiosztásu, a Windows-ban magyar kiosztás van beállítva.
ATL+U-ra ez jelenik meg Internet Explorer alatt ha a fórumra akarok írni, és nem csak a PH-n a sztar.com-on is: ¬
Érdekességként jegyzem meg, hogy az Internet Explorer címsorában ugyanez a kombináció a várt € jelet adja.
A hosszú Ő-vel is gond van, mert ha megnyomom a Shift+[ gombokat, akkor P jelenik meg címsorban ez is jól mqködik.
Mi lehet az oka ?
-
törölt tag
Helló,
okoztam magamnak egy kis gondod.. véletlen az új lapfülön megnyiló kedvenc helyek közül a lap eltávolítására kattintottam, és egy olyan weblap esetében történt ez, amelyiket rendszeresen meghívok onnan is... Szóval fontos hely... Azóta már napok teltek el, de nem kerül vissza a listába... Van e valamilyen mód arra, hogy elfelejtessem vele ezt a beállítást ? Gondoltam az alaphelyzetbe állításon, de az ha lehetséges elkerülném
-
törölt tag
Ha már szépen be van lakva , ezt a listát lehet valahogy exportálni ?
-
törölt tag
Helló !
Ha IE9-nél alul bepipálja valaki a ne kérdezzen rá többet lehetőséget, de később meggondolja, hogyan tudja módosítani ?
-
törölt tag
A jelszó megjegyzése opció benne van az IE9 -ben ? Nekem nem jön elő, lehet, hogy a NIS vagy a Lastpass kikapcsolta volna amikor a sajátját be ? Egymásét tuti nem kapcsolták ki ,mert mind a kettő rákérdez, hogy mentse e....
-
törölt tag
Elültetted a bogarat a fülembe , egy pillanatra kikapcsoltam az AV-n kívül azokat a modulokat amiknek szerintem közük lehet a dologhoz.
De sajnos így is szívás. Persze azt még kipróbálhatnám, hogy NIS uninstall, és Windows tűzfal be , aztán megint flash uninstall re install, de ma már nem nagyon van rá energiám
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1889 üzenetére
Kicsit részletezem hátha ....
Ha a fórum motorba a youtube videó így van beágyazva :
"<object width="640" height="390">
<embed height="390" type="application/x-shockwave-flash" width="640" src="http://www.youtube.com/v/NA3v8N9yq-c&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3" allowScriptAccess="always" allowfullscreen="true"></object></p>
<object width="640" height="390">
"Akkor csak a helyőrző jelenik meg , de csak az általános jogosultságú Windows fiókon - Rendszergazdán rendesen megjelenik - :
Ha viszont így van beágyazva :
"<iframe title="YouTube video player" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/PmYHOHo6pHU" frameBorder="0" width="640" allowfullscreen=""></iframe>"
Akkor rendesen megjelenik és le is játssza.
-
törölt tag
Miért van az, hogy flash update-után némely flash helyén csak a helyőrzők jelennek meg ?
-
törölt tag
Igen próbáltam, most mind a két gépen alig egy hetes Windows van, és rendesen használom az IE-t nem inprivate. Ráadásul most már mind a két gépen ez a hiba
Nem fogok e miatt újra windows installálni megint, és nem fogok rendszergazda fiók alól sem netezni, mondjuk csak mostanában kezdtem el sűrűbben használni az IE-t ,de emiatt, megint az Opera lesz az elsődleges. Érdekes, hogy az alternatív böngészőknél ezt a gondot nem tapasztalom. Na és abban biztos vagyok, hogy ez nem az IE hibája, hanem a Flashé
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1662 üzenetére
Tegnap ugye megjelent a frissített Flash...
Flash Uninstaller lefuttat... gépek újraindítása...
Új flash felpakolása...
Erre mind a két gépen, rendszergazda fiók alatt IE-vel megy a fórumba beágyazott flash videók megtekintése , normál fiók alatt meg nem.
Most már tényleg kezdek morci lenni
Nem elég hogy egy bug halmaz a flash, állandóan sebezhetőségi gondjai vannak, körülményes az uninstallálása, szóval nézzétek el nekem, de én már azt várom, amikor végleg eltűnik , és átveszi helyét a Silverlightr meg a HTML5 , a silverlightal soha sem volt ilyen gondom.
-
törölt tag
Az mitől lehet, hogy a fórumokon beágyazott flash-t így jeleníti meg az IE8 nálam ?
Van fent természetesen flash, és pl youtube-on működik is. Már próbáltam az IE Care-el helyrehozni a dolgot, de nem igazán sikerült. Nincs letiltva semmilyen bővítmény . Előtte fent volt a Wot for Internet Explorer és a McAfee Siteadvisor, valamint a simple adblocker, de ezek már nincsenek fent.
Windows 7 Home Premium a rendszer, és IE8 a böngésző. -
törölt tag
Helló, IE7PRO-nak hol lehet megadni IE8 alatt, hogy ha a könyvjelzősávon ráklikkelek egy címre ugyanabban a fülben nyissa meg és ne nyisson mellette egy másik fület ?
-
törölt tag
Megérkezett a rendkívüli gyors javítás a WU-n keresztül IE8-hoz.
-
törölt tag
-
törölt tag
Helló, http://simple-adblock.com/hu/ Ezt ismeri valaki ? Megbízható? Jól működik?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Khmm ezek aztán a teszterek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
IE8-ban hogyan lehet beállítani, hogy az utoljára megnyitott lapokat nyissa meg bezárás után ?
-
törölt tag
Úgy néz ki megoldódott, uninstall/ reinstall.
-
törölt tag
http://img139.imagevenue.com/img.php?image=54398_ieflash10_122_1174lo.jpg
Helló!
Windows Vista Home Premium SP1 , Adobe Flash Player 10.0 IE7 alatt látható, hogy ott van a plugin mégsem játsza le a flasht, már többször re install volt a flashnek, de előtte nem volt uninstall, az AxtiveX engedélyezve még sem megy. Mi lehet a gond ? Opera és Firefox alatt ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- SörcsaPH!
- Linux haladóknak
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...