Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz Sweet Lou 6 #3200 üzenetére
-
Ádám16
addikt
válasz Sweet Lou 6 #3202 üzenetére
épp most szívok Youtube videókkal, gondoltam, hogy valamelyik kötésvédelem lesz a baki.
-
Ádám16
addikt
Nem, felraktam az Adblock-ot is, és az volt a baja. Azt csinálta, hogy rákattintottam egy YT videóra, nem indította el, csak fogaskerekezett, de ha megállítottam, és újra elindítottam, ment a videó, de középen ottmaradt a fogaskerekezés. Szóval az Adblock-ot hanyagolom egyelőre.
-
törölt tag
Megnyitom az első ablakot, cím, enter. Mielőtt betöltődne, ctrl+t és ahogy írnám be a címet visszaugrik az előző lapra, hogy megmutassa, de űgyes volt, sikerült betölteni az oldalt. Ennek mihaszna? Hogy kell kikapcsolni. Nem szeretem mikor önálló életet élnek a szoftverek.
-
Rimuru
veterán
Hol lehet állítani hogy mi legyen az érték ha a use defaultra megyek?
Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
válasz #22237440 #3209 üzenetére
A use current az működik, a new tab az működik viszont ha a defaultra megyek akkor egy már előre beállított értéket vesz fel (jelen esetben egy reklámos szar kereső).
Nem vagyok hülye, ha megtaláltam volna hol tárolja ezt nem is jöttem volna ide, ha meg nem ez a rendeltetésszerű működése akkor megint egy piros pont a Microsoftnak hogy így el lehet állítani a böngészőjét.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Sweet Lou 6 #3213 üzenetére
Erről "tépem a számat", de szerintem nem értjük egymást. Nagyon, nem.
-
törölt tag
Medve bocs. Annyit tévedtem, hogy a cím átírása után csak az Apply-ra kell kattintani.
-
albinolynx
őstag
Chrome-ról váltanék és FVD Video Downloader-nek keresném az IE megfelelőjét. Ez beágyazott flash videókat tudott letölteni .flv-be.
Ötlet?
Legújabb IE.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
albinolynx
őstag
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van Dell inspiron 1501-em Windows 7 operációs rendszerrel.A gondom az hogy ha megnyitom az explorert elindul és pár másodperc után lefagy és nem reagál semmire.A Chrome működik rendessen csak az explorer nem.Mit tudnék csinálni hogy újra tudjam használni?
-
foter456
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám az explorerrel..Ugye mint böngésző nem túl népszerű, ezért énis Chromeot használok, és egy ideje arra lettem figyelmes hogy pár dolog (pl. programok megnyitása) lassult a gépemen..Nem tudtam mi a baj (most se tudom csak sejtem), de megpróbáltam belépni az explorer böngészőjébe, hogy mahináljak valamit....Na hát a megnyitás az kb 2 percig tartott, majd utána kaptam egy gyönyörű nem válaszol üzenetet..Megpróbáltam alaphelyzetbe állítani, de a varázsló amit találtam (fix it) a művelet felénél hibát észlelt és bezárul...Kaptam jó sok "hasznos" tippet hogy a böngészőn keresztül mit és hogyan, a probléma csak az hogy meg se tudom nyitni a böngészőt. Valami ötlet? Előre is kösz!
-
törölt tag
válasz Misi1980 #3222 üzenetére
Ez egy elég régi felszerelésű gép. Lehet nem kellene ráeröltesd a Win 7-et, mert ha nincs kellő driver akkor a rendszer applikációk, mit az IE sem fognak rendesen vagy sehogy működni. A Chrome rendszerfüggetlen annyiból is hogy azt feltelepítheted de nem avatkozik bele az oprendszer működésébe, de öli a processzort.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz foter456 #3223 üzenetére
Az IE nem népszerű, de abból a szempontból jobb, hogy nincs meg az esély arra, a processzor gajra menjen (érdemes megnézni egy proc teszt applikációval, mit művel a processzorral x számű ablak megnyítását követően). A Chrome ebből kifolyólag lassítja az adat tarnszfert, tehát lassul a világ. Cseréld le.
Valószínű op. rendszer bajod van nem pedig egy-két app nem megy. Az IE rendszer applikáció. Ha a rendszer odakakilt akkor az IE sem megy. Neked csak annyira ment tönkre, hogy az IE nem megy.
Általános emberi tévedés, miközben jobbat akarunk rosszabb lesz és nem értjük miért. Ha van egy rendszeralapú böngésző akkor miért telepítünk még vagy 3 félét és a problémát felületi fixirozásokkal próbáljuk orvosolni? Rejtély marad, ever.
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz Sweet Lou 6 #3220 üzenetére
A flashcatch jól működne, csak fájlméret korlátos. PRO verzióval menne minden méret...
Lehet megpróbálom a FF alatt régebben használt orbit downloader-t. Ez mintha enné a YT videókat is.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
törölt tag
válasz Misi1980 #3226 üzenetére
Amint az utóbbi hozzászólásod alatt foter456-nak is írtam az IE rendszer app. Nem lehet leszedni és újratelepíteni, mint egy közönséges felületi applikációt. A frissítések törlésével a Windows frissítéseket csonkítod meg, ami könnyen op. rendszer megomláshoz vezet. Azt javaslom, minden hosszas gondolkodás és vakarózás helyett telepíts friss op.rendszert. Ezt úgy is holtig fogjuk csinálni, mert amit használunk az elromlik. So, so. Úgy, hogy hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
Azt valahogy meglehet oldani, hogy a tabs-ra olyan oldalak kerüljenek amiket én akarok és elmenthető legyen? És ha törlődnek a cookik vagy valami más miatt akkor vissza lehessen állitani ?
Lehetséges ez?Mert most olyan van hogy van olyan oldal amit csak egyszer néztem mégis tt van a csempék között amit meg sokszor használnék a google az meg még véletlenül sem jön be közéjük.win7 64 bit és IE11
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
Köszönöm mindenkinek, megoldottam, jó logikátlan ez a rendszer...
Vigyázat, csalok!
-
repvez
addikt
válasz Sweet Lou 6 #3231 üzenetére
Hát nem tudom mennyi idő kell neki,de nekem nem hogy több lenne a tabs még el is tünt az összes mára.
Ugyhogy nem értem a szisztémát van akinek azóta ott vannak amióta ujratette a wint,nálam meg 2-3 naponta eltünik az egész és kezdi előröl a leggyakrabban használt lapok megjelenitését.
A reisztribe megcsináltam azt a változtatást is,hogy ne 2 hanem 4 sorba jelenjenek meg a csempék,de a többi az mind alapon van ahogy feltelepült. -
törölt tag
Előrebocsájtom hülye vagyok a géphez, de remélem le tudom írni normálisan mi történt:-) Szóval feltelepítettem egy progit, azzal települt fel több kis progi is ( vagy 4-5), utána nem nagyon tetszett és letöröltem ezeket a vezérlőpult/programok törlése-ben. Utólag rájöttem, hogy valamiért a Firefoxot is oda tette ezek közé a frissen telepített kis progik közé a sorba és azt is letöröltem ezekkel együtt. Ez fura, de nem tudom, lehet azon is valami módosítás történt mikor ezek a progik lejöttek, lényeg hogy mint frissen letöltött progit hozta a Firefoxot a többi 4-5 kis progi közé téve a Programok törlése menüben és azt is töröltem így ( én marha ).
Na, ezek után mivel amúgy van Explorer is a gépen, mondom akkor majd azt használom ha a Firefox oda van és majd azzal letöltöm a Firefoxot telepítőt. Csakhogy az Explorer is bekrepált, elindul, de fent hiányzik a teljes menüsor ( ahol a file, kedvencek, meg stb. vannak ). Ha a keresőbe beírok valamit, mondjuk index.hu-t, nem reagál, nem töltődik be az oldal.
Most nem tudom mi lehet. Vírus töltődött le a gépre? Beletöröltem volna valahogy az explorerbe? És vissza lehet-e valahogy állítani, hogy működjön újra? Letölteni nem tudom újra, mert annyit ír ki mikor elindítom a telepítést hogy már telepítve van a legújabb verzió a gépen.
Közben Firefoxhoz kaptam egy telepítőt skype-on valakitől így azt fel tudtam tenni, az hibátlanul működik, még a kedvencek is megmaradtak benne. -
törölt tag
válasz #97862144 #3234 üzenetére
Ez jó arra, hogy egy életre tanuld meg (ha akarod, persze), hogy ne telepíts olyan programot, ami nem ellenőrzött. Egyszerű. Egy program ami maga mellett még feltelepít 4-5 másikat? Mi az az elmarasztalhatatlan app?
A rendszer fájlstruktúrája módosult. Telepíts új op. rendszert. Addig úgy sem lesz jobb. Bravó
-
törölt tag
válasz #22237440 #3235 üzenetére
Közben lefuttattam a Malwarebytes-ot, talált pár dolgot, de amúgy is volt már szerintem sok gond a géppel, tele volt szemetelve a windows mindenfélével korábban. Utána megjavult az explorer és működik is teljesen jól, meg úgy általában gyorsabb lett a gép is.
Viszont ami "poénos", hogy másnapra meg a Firefoxra települt rá valami spyware, a szokásos google helyett hoz egy másik keresőt ha akarom ha nem. Láttam már pár ilyet régebben, de ez nem tűnik kiírthatónak, legalábbis Malwarebtyes nem írtja ki. Adaware sem. -
törölt tag
válasz #97862144 #3236 üzenetére
Na megjavult a Firefox is, egy másik antispyware-nek hála. Arra jó volt ez a baklövésem ha másra nem, hogy a gépről letakarítottam egy csomó nem oda való dolgot egy füst alatt. Lusta típus vagyok, a Windows újratelepítést kifejezetten utálom mert hosszadalmas, pedig időnként nem ártana megcsinálnom valószínűleg, de nem szoktam foglakozni ilyesmivel amíg nem ég a ház:-)
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Hol tudom átállítani az IE-ben hogy magyar nyelvü legyen?
Céges gép, szóval nem nagyon tudok semmit sem telepíteni. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz z123456789 #3238 üzenetére
Az IE nyelve a Windows rendszertől függ, szóval olyan nyelvű, amilyen az operációs rendszer.
sweetlou6.wordpress.com
-
z123456789
addikt
válasz Sweet Lou 6 #3239 üzenetére
Akkor ez bukó.
Köszönöm! -
albiosz
őstag
Urak!
Ie8-ban mit kell állítgatnom, hogy menjen a net? Céges gép, angol nyelvű ie-vel. -
mefistofeles
addikt
Skacok!
Ma egy bosszantó dolgot tapasztaltam. KMPlayer média lejátszóm van, ami felajánlotta a frissítést. Elfogadtam, megcsinálta. Ettől (más nem lehet) megváltozott az IE kezdőlapom (nagy nehezen visszaállítottam) nem működik az oldalak görgetése egérrel, illetve egész egyszerűen vezérlőpultból nem tudok belépni az internetbeállításokhoz! Az ikon inaktív. Hiába kattintok rá semmi! Nem mintha sokat szoktam volna bűvészkedni benne de ott akartam visszaállítani a kezdőlapomat. és no.....
Vissza tudnám valahogy állítani a vezérlőpultos kapcsolatot és az egeres görgetést? Minden más tökéletesen működik a vezérlőpulton.
Az oprendszerem win 8.1, a böngésző IE11.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz mefistofeles #3242 üzenetére
először megpróbálnám az IE alaphelyzetbe állítását. ha ettől sem lesz jobb, akkor eltávolítanám a kmplayert, vagy rendszervisszaállítást csinálnék.
sweetlou6.wordpress.com
-
Palafi
aktív tag
válasz mefistofeles #3242 üzenetére
Vezérlőpult / Programok alól távolítsd el a KM-player által feltelepített bővítményt. Sajnos sok telepítő olyan bővítményt is tartalmaz, amit magától kérdés nélkül telepít. Én is a KM player-t használom, és ezen kívül semmi gond nincs vele. Ha frissíted, mindig meg kell nézni, hogy telepített e valamilyen plusz vackoc. Ha jól emlékszem valamilyen "Pandora" nevűt telepít.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
mefistofeles
addikt
...és Sweet Lou 6:
Köszi srácok a segítséget.
Az explorert alaphelyzetbe állítottam, a pandorát az egész KMPlayerrel együt töröltem. Az egérgörgetés helyreállt, a vezérlőpulti ikon továbbra is inaktív de ez nem igazán zavar, máshonnan elérem az internetbeállításokat. Nem tudom mi történt de az ikon inaktivitásán kívül minden ok!
Mégegyszer köszi mindkettőtöknek![ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
Vicces bug. Levelek számát telefonszámként "érzékeli" a Skype az IE-en. Vajon csak az IE-en?
-
artiny
őstag
Windows 8 at hasznalok,IE 10 sem van....
Egy netbookot haszalok, letezik olyan beallitas amivel jobban futna,gordulekenyebb lenne a netezes? a beallitasoknal a sok pipa kozul van olyan amit erdemes kivenni?
a masik kerdesem ,hogy letezik olyan addons amivel kilehetne kerulni a youtube reklamokat mint a chromenal a ad block...ilyen letezik IE10 re?
-
Sweet Lou 6
addikt
YouTube reklámok ellen: Adblock Plus
beállításoknál csak a javascript teljesítményéből tudsz visszavenni (azt meg gondolom nem akarod). régi vga-knál lehet még kikapcsolni a gpu-s feldolgozást esetleg.
sweetlou6.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest