Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
reklámblokkoló: van Adblock program, de vannak hibái, én helyette követésvédelmi listákat használok: ezeket add hozzá
Más: valaki használja az Adblock Plust? működik már Enhanced Protected Mode-ban? mennyire bugos?
-
Ádám16
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #3197 üzenetére
Köszönöm szépen!
MÁS:
Azt valahogy be lehet állítani a böngészőben, hogy több lap esetén az asztalon ne jelezze úgy az IE, mintha több ablak lenne megnyitva?+Melyik a legjobb reklámblokkoló bővítmény IE alá? A Chrome-nál az AdBlock tökéletesen tiltott minden felugró ablakot, stb., de itt nem működik olyan jól a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Segítenétek abban, hogy hogyan lehet importálni a könyvjelzőket más böngészőből IE11-re? A Chrome simán felajánlja, IE-ben viszont nem találom. Illetve kurzorral használom a W8.1-et asztali PC-n és amikor a kezdőképernyőn megnyitom az IE-t, akkor alapból az érintésre tervezett felületet dobja be, nem az asztalit. Azt hogy tudom beállítani, hogy alapértelmezetten az asztali böngészőt indítsa a kezdőképernyőről? -
törölt tag
válasz
mefistofeles #3194 üzenetére
Egy kérédésem mégis van. A napokban feltűnt, hogy nem tudom lejátszatni a rádiót (pl. Petőfi). Rendesen minden driver fel van telepítve és amit a gépemről játszok le, annak van hangja, sőt a Youtube-nak is van hangja. A Petőfink miért hallgat?
Lehet nem is ide kellett volna feltennem a kérdést, de nem tudok mire gondolni.
-
-
Xeon7
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #3191 üzenetére
Win 7 HP verzió van fent így Metro-s IE-t nem használunk. Másik böngészővel teljesen jól megy a Youtube. De mivel páromat nem tudom lebeszélni az IE használatáról, így ezt kell valahogy megoldanom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #3189 üzenetére
Próbáld meg újratelepíteni, hátha az segít.
Én csak néhány napos használója vagyok az IE-nek és a 11 pofás és sőt mi több nagyon jól működik. Windows 7 Home Premium platformon használom.
-
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Párom gépébe a napokba bekerült egy SSD így telepítettem rá egy új Win 7-t neki.
Mivel nem tudom lebeszélni a IE használatáról így frissitettem neki a 11-s verzióra, viszont ezzel sikerült elérnek, hogy a youtube-n semmit nem lehet lejátszani. Bármit indítok csak pörgeti a kis karikát és ennyi. Valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na heló!
Hát ezt is megéltem, hogy IE-t használok. Persze-persze, hosszú történet és miegymás van az egész mögött, dehát végre egy böngésző, ami nem fogja a prockómat kivégezni. Jelentem hozza sem nyúl a procimhoz! Helyes! -
repvez
addikt
Tudja valaki, hogy mi okozhat olyan gondot az IE11-ben , hogy bizonyos időközönként kiirja, hogy az explorer müködése leállt és program bezárása?
Majd miután bezárom ezt az ablakot nem történik semmi , minden ugyan ugy müködik tovább.Nagyon idegesit, hogy feldobálja ezt az üzenetet. Ie11 64 bit legutolsó frissitéssel.
win7 64bites rendszeren
-
cattus
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3182 üzenetére
Ha a képen jobb klikk után kiválaszod a Másolást, az a vágólapra másolja a kép URL-jét. Kicsit macerás, de egyelőre ez van (legalábbis én csak erről tudok).
-
törölt tag
Nálam nincs ilyen probléma. Valami nálad lesz :S
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3179 üzenetére
Az összes könyvjelző-s dolog meglett,
de továbbra sem tudom megnyitni a képeket új lapon.
Valamint a gmail betöltése kb 8-10x annyi idő, mint a Chrome-ban volt, és ahogy elnézem nem csak a betöltés, a levelekre is nehezen lép rá, fogja a CPU-t is rendesen, ha gmail-re megyek. 80-100% környékén terheli a procit. Nem tudom mi az isten csinálja, tök friss telepítés, tegnap délben húztam újra a win-t, és tettem fen a IE11-et.
-
törölt tag
IE 11-ben hogyan tudom beállítani, hogy jegyezze meg a beírt jelszót és felhasznevet?! Tehát hogy ne kelljen mindig beírkálni. Ha a felhasznevet beírom kitölti a jelszó részt, de ahhoz be kell írni mindig :S
-
[CS]Blade2
addikt
Itt a ph-n nyomok egy jobb gombot egy képre, és az első 6 köztük a kép megjelenítése inaktív. Hogy lehet ezt feléleszteni?
Chrome-ot gyalultam, mert akadt benne az 1080p video az utolsó 10-20 verzióval, a Firefoxot még vagy 30 verzióval ezelőtt kiirtottam, így maradt az IE11.Olyen alap dolgokat sem találok, hogy pl. több 20-30 könyvjelző vagy kedvencek megnyitása egyszerre akár új ablakba.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#99546112 #3177 üzenetére
hardveres gyorsítás miatt van. tedd fel a direct x frissítéseket és futtasd a ClearType beállítóvarázslóját. Ha ezek után is zavar, akkor pedig kapcsold ki a hardveres gyorsítást.
-
törölt tag
Üdv!
Nemtudja valaki, hogy miért olyan homályosak, vagy nem is tudom, recések a betűk IE 11-ben? Zavarja a szemem nem kicsit :S Más böngészőnél nincs ilyen probléma!
Köszi!
-
psg5
veterán
Sziasztok. Bármilyen mód szöveg másolására, ha a weboldalon tiltva van a kijelölés is?
(Nem védett tartalomról van szó, csupán pár mondat kinyerése egy oldalról) -
Qasam
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
IE11-ben hol lehet beállítani, hogy megkérdezze hová, milyen mappába töltse le a kiválasztott fájlt? -
válasz
Sweet Lou 6 #3159 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy egy frissítés miatt jött, mert azon a gépen 2-án rengeteg frissítés volt (ezen ahol most vagyok, még nincs feltelepítve)
-
Szép napot
Olyan bajom van egy gépnél, hogy nyitnék meg egy freemail-es levelet IE11-ben és mikor rámegyek a mellékletre (ékezetes docx fájl), akkor valami kriksz-kraksz jelenik meg az ékezetek helyén, illetve nem bírom csak úgy megnézni, mint docx állomány. Ámde, ha ugyanezt csinálom de Chrome-ban, ott tökéleteses műkszik. Próbáltam több gépen is, ott semmi probléma.
Valami karakterbeállítás, vagy mi a bánat ez ? -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Nem tudok segíteni abban, h a modern IE11-ben hsz. közben miért nem tudok linket vagy képet beszúrni?
Hiába kattintok bármelyikre, nem jön be a kis ablak. Asztali verzión működik, ill megprobáltam külön az oldalra engedélyezni a felugró ablakokat, de eddig változatlan a helyzet.
Egyébként be kell, h valljam, tableten a legjobban használható böngésző, mégha FF után egy kicsit egyszerű is. Egyedül a helyesírás ellenőrzése hiányzik, de idővel csak be fog ebbe a verzióba is kerülni.
-
mdraco
őstag
Kipróbáltam a 11-es verziót, tetszik, sokkal gyorsabb mint a chrome, csak olyan nehéz átszokni, chrome-t használok megjelenés óta...
-
akos3
addikt
Az IE8-nál (asszem ez van a pc-n, de ha megmondanátok, hol tudom megnézni, azt megköszönném) még nem lehet beállítani, h új lap megnyitásakor (about:Tabs) a legsűrűbben látogatott oldalakat felkínálja? Csak, h tudjam, h én nem tudom, vagy a aprogram nem tudja beállítani
-
Ice&Lime
veterán
valami olyasmit szeretnék.
firefoxban a kép megjelenítésére katttintva a képen a képet nem nyitja meg új ablakban, hanemaz adott oldalon jeleníti meg csak a képet, amit szeretnék.
na de ez miért nem elérhető egy 11-es verziójú ie-ben 2013-ban???... számomra érthetetlen.
most ezért tegyek fel még egy böngészőt és használjak egyszerre kettőt (vagy hármat)....na ne már..[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
ie11-ben egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy bármilyen honlapon, ha megszeretnék jeleníteni egy képet, amikor a honlapon képen jobb egérgomb és kép megjelenítése, a kép megjelenítése sosem választható, mindig szürkén marad nem választhatóként.
többször kellett volna ez a funkció, ezt pl firefoxban könnyen meglehet tenni.
tudja valaki miért van ez? -
Elar
senior tag
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani, hogy a redvás yahoo-s postafiókomból, miért nem tudom letölteni pl az excel fájlokat a gépemre?
sinál egy viruskeresést rajta a szerver és ennyi. Nem dobja fel a letöltés sávot.
Mi lehet a baj?
Nem tudok így dolgozni -
-
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
Az Internet Explorer-ben hol lehet kikapcsolni a letöltés vezérlölt.Azt ami az oldal alján jelenik meg.
Köszönöm elöre is!
-
Yooha
aktív tag
válasz
SpongyaBob #3137 üzenetére
Nyilván ez nem normális, hogy a két program nem bírja egymást, ez egy egyedi eset.
-
Yooha
aktív tag
válasz
Visormail #3134 üzenetére
Update: Leszedtem a skype-ot és az IE11-et. Azt mondta van IE10. Leszedtem azt is. Azt mondta van IE9. Leszedtem azt is. Restart. Feltettem a skype-ot, és futott. Feltettem az IE11-et és az is futott. Restartoltam, és most megint nem fut egyik sem. Szóval tényleg összefügghet a két dolog.
Én is vírusra gyanakodtam, főleg tényleg a random fájl miatt, de miért nincs semmi írásos nyoma a dolognak a neten? Sehol nem találtam hasonló tünetet. -
-
Yooha
aktív tag
válasz
#36819456 #3128 üzenetére
Ez van beállítva. Tulajdonképpen mindegy, mi a kezdőoldal. Amikor elindul a progi, ha elég gyors vagyok és leállítom, akkor is utána hiába írok be bármilyen webcímet, Enter után az ablak átváltozik letöltések-ablakká, benne egy krikszkraksz.htm-mel, amit ő maga nem is tud megnyitni, csak pl. a chrome.
-
Yooha
aktív tag
Képzeljétek, az internet explorer nem indul el, csak egy letöltés ablak jön be egy html-el, de nincs tovább.
-
Visormail
addikt
Sziasztok, [link]?
-
legiaap
félisten
Üdv.
Kérdésem, hogy mere tudom kikapcsolni, hogy mikor gépelek itt fórumon IE11-ben, akkor ne húzza alá az összes szavamat pirossal? -
A DEP (Data Execution Prevention - Adatvégrehajtás megakadályozása) a Windows biztonsági megoldása, hogy vírusok és egyéb kártékony programok ne férjenek hozzá a Windows által lefoglalt memóriaterülethez, ezért ha egy program megpróbál beférkőzni erre a területre a Windows leállítja a programot, és hibaüzenetet küld.
-
Pityu.
nagyúr
Most kutakodtam a programok és szolgáltatásokban/program eltávolítása és találtam egy olyan bejegyzést hogy Internet Explorer (Enable DEP) ez mi lenne?Töröljem vagy maradhat azt írja települt 2013.11.15
-
daimonion
senior tag
válasz
legiaap #3112 üzenetére
KÖVETÉSVÉDELMI LISTÁK
Nem kell semmi külső progi ennyi pont elég és símán gond nélkül blokkolja a reklámokat -
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob #3113 üzenetére
Feltettem, de ennke miért nem látom az ikonját?
Chrome-nál ott volt és ha akartam ki is kapcsolhattam az adott oldalon. -
SpongyaBob
veterán
-
legiaap
félisten
Üdv.
IE11-ben valahogy megoldható, hogy ne legyenek reklámok?
Chrome-ban volt kiegészítő rá és nagyon jól kiszűrte. -
Pityu.
nagyúr
válasz
#36819456 #3102 üzenetére
Úgy látszik egy dologgal megoldottam a problémámat az explorerel kapcsolatban jobb egérgomb a parancsikonra,azon belül a parancsikon fül aztán alul a speciális beállítás és azon belül a futtatás rendszergazdaként,így azt értem el akármikor rá kattintok az explorer ikonjára felugrik az engedélyezés és igenre kattintok és gyors is meg letölteni is tudok.Kicsit el tér a szokásos indítástól de így legalább működik.
-
promo
csendes tag
Üdv. Nálam is elromlott a youtube, de ha vársz kb 30 mp akkor folytatja
-
S-IW
tag
válasz
mefistofeles #3105 üzenetére
Szia!
Még nem lehet tudni, mikor javítják.. Másoknál is jelentkezik ez a probléma. -
törölt tag
válasz
mefistofeles #3105 üzenetére
Töröld a sütiket, és az ideiglenes fájlokat.
-
Sakcok! Teljesen zöld vagyok a témában ezért fordulok hozzátok. Adott egy win7-es rendszer IE 11 böngészővel. Tegnapig minden rendben működtt de azóta ha fellépek a YouTube-ra (de csak ott) lefagy az egész explorer! Elkezdek valamit beírni a keresőbe és pakk, lefagy nem az oldal hanem az egész böngésző. Ki kell lépnem és újraindítanom az IE-t. Nem frissítettem, buheráltam, telepítettem semmit és a tegnapi napig tökéletesen szuperált. Amúgy ezen az oldalon kívül ma is teljesen rendben van minden. Mitől lehet ez?
-
dethroner
veterán
Érdekes dologra lettem figyelmes. Ha az ie ikonjára kattintok, egy fél pillanatra felbukkan egy ablak, de annyira gyorsan el is tűnik hogy semmit nem lehet látni belőle. A telepített frissítéseknél explorer 11 olvasható, a windows szolgáltatásoknál pedig explorer 10. Mindjárt kikapcsolom, és meglátom mi történik
Semmi sem változott. Jelezte hogy bizonyos szolgáltatásokat nem tudott módosítani, újraindítottam és ugyanúgy ott van a pipa az ie előtt, szóval fut. És továbbra sem indul
[ Szerkesztve ]
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#36819456 #3100 üzenetére
Igen én vagyok a rendszergazda semmi piszkálás nincs a telepítőben már nem elsőre rakom erről a lemezről a rendszert (Windows 7 SP1 x86x64 11in1 MSDN HUN by torko) a by torko nem azt jelenti hogy buherált semmi nincs se bele téve se ki véve belőle,minden update fent van eddig
ha el olvasod azért nem lehet rá aktiválni a rendszergazdai indítást mert a program a rendszer része de nézd meg csak a te windowsodba fogadom ugyan ezt írja rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...