Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A op. rendszer nemrég lett újratelepítve. Amint már írtam semmiféle védelmi nyavalyát nem használok. Tudom, hogy nem lehet vírus rajta, de azért, hogy meggyőződjünk lefuttattam az ADWCleanert és a Malwarebytesot és persze, hogy nincs semmi hulladék. De kösz.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #3546 üzenetére
Na, nem jó. Az lett az eredménye, hogy nem enged más keresőt beállítani, mint a Bing és ami az Adobe előfizetős felületet illeti, nem ér semmit az alaphelyzetbe állítás. Teljesen összezavart mindent. Nem kérdez rá, hogy a jelszavakat elmentse vagy se, vagy frissítse a jelszót ha mást adok meg egyazon lapon. Ha letöltök egy .exe fajlt nem tudja startból futtatni, hanem egyszer le kell tölteni és csak utána. Szóval ez rosszabb, mint valaha. Áttérek más böngészőre.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #3544 üzenetére
IE11-et használok. Hogy érted, hogy alaphelyzetbe állítást? Hogyan kell és hol? Ha mégis értem, amit írsz, akkor azt mondom, alap helyzetben van, hiszen csak simán telepítve van a böngésző, semmi extrával, plusz kütyüvel, kiegészítővel meg bővítményekkel. Mit nem értek?
-
törölt tag
Érdekes fejlemény. Köztudott, a Windows 7 nem jogosult szinte semmiféle támogatásra a Microsoft részéről. Meglátásom szerint ezt nagyon érezteti. Nemrég újratelepítettem az op. rendszert, ami az Ultimátum, minden fontos eszközkezelővel. IE böngészőt használok és nagyon szeretem, mert tényleg jó, vagy mégsem?
A történethez az is odatartozik, hogy Adobe előfizető vagyok és nem már csak most - a op. rendszer újratétele után -, hanem azelőtt is tapasztaltam, pediglen régebb minden rendben volt. A gond, mikor előfizetést szeretnék végrehajtani, akkor nem tölti be azt a felületet, csak a négy kockát pörgeti körbe. Profilra be tudok lépni, de az előfizetéses felületre már nem.
Igaz, ezt tapasztaltam a Safarin is, de Chromeon gond nélkül átvezet a túloldalra. Mi van az Adobe oldalában amit nem komál az IE? Vagy, hogy tegyem fel a kérdést?
Van friss flöss, Silverlight, nincsenek blokkolók és vírusírtók és úgy is próbáltam, hogy kikapcsoltam a követést és a tűzfalat, de a helyzet változatlan.
Fontos lenne a segítség, mert böngésdzőt sem igazán cserélnék és az Adobe termékek is kellenének.
-
törölt tag
válasz
Winnie The P #3510 üzenetére
Örvendek.
Bitesön.
-
törölt tag
válasz
Winnie The P #3507 üzenetére
Az internetbeállításokban az "Általános" fül alatt van egy olyan, hogy: "Böngészési előzmények". Ott a pipát vedd ki ha ott van, mert az is lehet az okozója.
-
törölt tag
válasz
sandró60 #3499 üzenetére
Részben igazad van.
Nekem sem mindig enged telepíteni más bővítményt, de a tegnap mikor feltevődött a kérdés, akkor muszály volt utána nézzek, mert nem hittem, hogy létezik és akkor a második próbálkozásra engedte.
Ez már most vagy IE betegség vagy az van, hogy mivel egy napja megszünt a Microsoft részéről a Windows 7 támogatása, így részben már itt/így is mutatkoznak az első jelei.
Apropó, mikor nekem is felkinálta a Google kereső beintegrálását szintén azt az üzenetet kaptam, mint te, amit egyáltalán nem lehet értelmezni sehogy.
Esetleg próbáld, meg még úgy, hogy egy sikertelenség után újranyittod magát a bővítménykezelőt is és/vagy a böngészőt is, szóval szerintem nem lehetetlen, csak miért is menne könnyedén.
Szerintem az IE és a Google nagyon nem komálják egymást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
sandró60 #3497 üzenetére
A bővítmény kezelőben katt az ablak alján szereplő linkre: "További eszköztárak és bővítmények keresése". Ott katt egy általad közkívánt keresőre. Telepítsd és utána megengedi, hogy beállítsd, melyik legyen alapértelmezett és/vagy töröld a nemkívánt keresőt. Míg csak egy keresőd van a bővítménykezelődben addig, mit akarsz valamire is cserélni?
Le kell tudd tölteni, mert nekem is kiírta azt a vacak üzenetet, majd második próbálkozásra ment.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
krysn95 #3483 üzenetére
Szerintem nem fedeztem fel a tyúkszarban a fehérséget, de rájöttem hogy ha az egér kurzorát a bal felső sarokba tolod, akkor eléred, hogy ha a böngésző eltünt fejléce előtünjön.
Na bumm. Hát eddig is akkörül tapogatoztam, csak a bal felső vinkli kimaradt.
Nem gondoltam volna hogy ekkora külömbség lenne a két böngésző könyvjelzője körül. Na van így. Az IE az IE.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
krysn95 #3481 üzenetére
Igen, visszaugrik az elejére, de a kép amire kattintottál az megtalálható alább, ott ahol rákattintottál és úgy ahogy annak a megjelenítését a Google elképzelte.
Szóval csak annyi a gond, hogy visszadob az elejére. A másik tény, sokszor lehet látni a Google ajánlataként, hogy cseréld le az IE-t Chrome-ra.
Na ná hogy az előbbi probléma az ösztönzőszerüleg van úgy, hogy csereléd le.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
F11 módban necces a címmező és menüsáv. Elég lényeges részeket takar bizonyos oldalakon. Lásd az alábbi képernyőképen. Hasonlóan néz ki a Logout is. Meghatározhatatlan időn belül felcsúszik és akkor látható ami látható, de csak egy új lap kérésével és jobb egérgomb kattintással hivható elő a böngésző fejléce.
Szóval mikor azt hinnénk, hogy több mindent mutat az F11, az nem úgy van.
Vagy a honlaptervezők idomulnak a böngészőhöz vagy a böngészőt készítsék el úgy hogy na.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #3478 üzenetére
Ok. A probléma a böngészővel megoldódott, van egyébb de az már nem ide tartozik.
-
törölt tag
Részben az ezelőtti bejegyzésben említett probléma mególdódott, de fellépett más.
Végre túllépett a betöltő ikonon és megjelent a Bridge letöltő ikon, teljes oldal betöltéssel, de az értelmetlennek tűnő kommunikációm a böngészővel folytatódik. Kidobta az alább látható ablakot és hiába kattintottam az engedélyezésre, nem történt semmi többszörös ismétlés után sem.
Mi történik?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv! A nagy gond, hogy nem tölt be bizonyos oldalakat.
Nem kifogásolja az internetbeállításokban a biztonsági beállításokat. Régebb feltoltam a biztonsági görgetőt majdnem maximumra és mindent csak annyira vettem vissza, amiután Gmail, Facebook, Adobe, hírportálok és más az általam leggyakrabban használt oldalak többnyire bejöttek. Pontosan, többnyire, mert volt amelyik nem. Azután úgy döntöttem, hogy visszaveszem teljesen. Egyedül a "Tiltott helyek" van maximumra tolva, a többi biztonsági cucc, majdnem a legalacsonyabban van. A "védett mód engedélyezése" ki van kapcsolva mindenhol.
Jelentem, most beléptem az Adobe profilomra és mihelyt le akartam tölteni a Bridge applikációt, csak a Adobe betöltő ikon forog körbe, másr hosszú perceken keresztül. Miért? Hogyan lehet úgy beállítani a böngészőt, hogy erős legyen a biztonsága és a legtöbbet használt oldalak betöltődjenek? Azokután hogy szinte minden a minimumon van, mégis miért vacakol nálam az IE
-
törölt tag
IE 11. Régebb nem volt ilyen gondom, de most nem értem mi zavar be. A beállításokban be van állítva, hogy a Google legyen a kezdő/kereső oldal, de nem úgy működik. Mikor visszalépek a beállításokba, akkor azt látom, amit utólag beállítottam(Goggle). Mi történik?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #3264 üzenetére
Tessék, erről "tépem a számat". Nem kell semmiféle kiegészítő/bővitmény egy böngésző mellé se! Legyen már világos! Ennél érthetőbben nem lehet felhívni a figyelmetek és nem hiszem hogy nem veszitek észre magatokat.
Ez a része a böngészőknek már rég off-os kellene legyen, normális esetben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#99546112 #3254 üzenetére
Én úgy látom ez nem böngésző bug. Amint a példában is mutattad Chrome és IE alatt is hasonló elmosódás látszik. Ami az MS frissítéseket illeti lehet megoldja, de nem kell konkrétan rákeresni erre a problémára, hagyni kell, hogy autómatikusan gyűjtse össez a csomagokat és telepítse. Amúgy meg nem hinném, hogy az lenne a megoldás, mert az a rendszer működését fejleszti, nem pedig a böngésző teljesítményét. Amúgy meg nem is kérdéses, hogy nem éri meg IE-re térni. A Chromemal több baj van mint gondolnád. A legtöbb panaszt a Chrome topikban lehet találni. Ott egy rakás fakír van.
-
törölt tag
A netbook alapból lassu cucc és te megfejelted egy Win 8-al. Mit mondjak... no comment
A net lassú vagy a böngésző vacakol, mert nem mindegy? Az adonokkal óvatosan, mert maholnap azért fogsz írni, hogy ki találta ki azt a baromságot.
A YT nem hiába vannak a reklámok + az az izé addon nem csak a YT oldalán lesz aktív, erre is számíts. Ha neked megéri ki/be kapcsolgatni az addont, akkor hajrá.
-
törölt tag
Vicces bug.
Levelek számát telefonszámként "érzékeli" a Skype az IE-en. Vajon csak az IE-en?
-
törölt tag
válasz
#97862144 #3234 üzenetére
Ez jó arra, hogy egy életre tanuld meg (ha akarod, persze), hogy ne telepíts olyan programot, ami nem ellenőrzött. Egyszerű. Egy program ami maga mellett még feltelepít 4-5 másikat?
Mi az az elmarasztalhatatlan app?
A rendszer fájlstruktúrája módosult. Telepíts új op. rendszert. Addig úgy sem lesz jobb. Bravó
-
törölt tag
válasz
Misi1980 #3226 üzenetére
Amint az utóbbi hozzászólásod alatt foter456-nak is írtam az IE rendszer app. Nem lehet leszedni és újratelepíteni, mint egy közönséges felületi applikációt. A frissítések törlésével a Windows frissítéseket csonkítod meg, ami könnyen op. rendszer megomláshoz vezet.
Azt javaslom, minden hosszas gondolkodás és vakarózás helyett telepíts friss op.rendszert. Ezt úgy is holtig fogjuk csinálni, mert amit használunk az elromlik. So, so. Úgy, hogy hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
foter456 #3223 üzenetére
Az IE nem népszerű, de abból a szempontból jobb, hogy nincs meg az esély arra, a processzor gajra menjen (érdemes megnézni egy proc teszt applikációval, mit művel a processzorral x számű ablak megnyítását követően). A Chrome ebből kifolyólag lassítja az adat tarnszfert, tehát lassul a világ. Cseréld le.
Valószínű op. rendszer bajod van nem pedig egy-két app nem megy. Az IE rendszer applikáció. Ha a rendszer odakakilt akkor az IE sem megy. Neked csak annyira ment tönkre, hogy az IE nem megy.
Általános emberi tévedés, miközben jobbat akarunk rosszabb lesz és nem értjük miért. Ha van egy rendszeralapú böngésző akkor miért telepítünk még vagy 3 félét és a problémát felületi fixirozásokkal próbáljuk orvosolni? Rejtély marad, ever.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Misi1980 #3222 üzenetére
Ez egy elég régi felszerelésű gép. Lehet nem kellene ráeröltesd a Win 7-et, mert ha nincs kellő driver akkor a rendszer applikációk, mit az IE sem fognak rendesen vagy sehogy működni. A Chrome rendszerfüggetlen annyiból is hogy azt feltelepítheted de nem avatkozik bele az oprendszer működésébe, de öli a processzort.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Medve bocs. Annyit tévedtem, hogy a cím átírása után csak az Apply-ra kell kattintani.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #3213 üzenetére
Erről "tépem a számat", de szerintem nem értjük egymást. Nagyon, nem.
-
törölt tag
-
törölt tag
Megnyitom az első ablakot, cím, enter. Mielőtt betöltődne, ctrl+t és ahogy írnám be a címet visszaugrik az előző lapra, hogy megmutassa, de űgyes volt, sikerült betölteni az oldalt. Ennek mihaszna? Hogy kell kikapcsolni. Nem szeretem mikor önálló életet élnek a szoftverek.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #3194 üzenetére
Egy kérédésem mégis van. A napokban feltűnt, hogy nem tudom lejátszatni a rádiót (pl. Petőfi). Rendesen minden driver fel van telepítve és amit a gépemről játszok le, annak van hangja, sőt a Youtube-nak is van hangja. A Petőfink miért hallgat?
Lehet nem is ide kellett volna feltennem a kérdést, de nem tudok mire gondolni.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #3189 üzenetére
Próbáld meg újratelepíteni, hátha az segít.
Én csak néhány napos használója vagyok az IE-nek és a 11 pofás és sőt mi több nagyon jól működik. Windows 7 Home Premium platformon használom.
-
törölt tag
Na heló!
Hát ezt is megéltem, hogy IE-t használok. Persze-persze, hosszú történet és miegymás van az egész mögött, dehát végre egy böngésző, ami nem fogja a prockómat kivégezni. Jelentem hozza sem nyúl a procimhoz! Helyes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Motoros topic
- További aktív témák...