Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz #22237440 #3209 üzenetére
A use current az működik, a new tab az működik viszont ha a defaultra megyek akkor egy már előre beállított értéket vesz fel (jelen esetben egy reklámos szar kereső).
Nem vagyok hülye, ha megtaláltam volna hol tárolja ezt nem is jöttem volna ide, ha meg nem ez a rendeltetésszerű működése akkor megint egy piros pont a Microsoftnak hogy így el lehet állítani a böngészőjét.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
törölt tag
válasz #22237440 #3235 üzenetére
Közben lefuttattam a Malwarebytes-ot, talált pár dolgot, de amúgy is volt már szerintem sok gond a géppel, tele volt szemetelve a windows mindenfélével korábban. Utána megjavult az explorer és működik is teljesen jól, meg úgy általában gyorsabb lett a gép is.
Viszont ami "poénos", hogy másnapra meg a Firefoxra települt rá valami spyware, a szokásos google helyett hoz egy másik keresőt ha akarom ha nem. Láttam már pár ilyet régebben, de ez nem tűnik kiírthatónak, legalábbis Malwarebtyes nem írtja ki. Adaware sem. -
krysn95
csendes tag
válasz #22237440 #3482 üzenetére
Igen tényleg, így van és csal enymi a gond, de ha midne képnél újra 15-öt kell görgetnem, akro az elég kiborító.
Nemtudok más böngészőt használni, mert csak az IE kedvencek sávjába fér el annyi kedvenc amit azonnalival használni akarok és a chrome targédia az IE után..lassú, nem kicsit és minden YT videó akad..ezért szeretném az IE-t meggyógyítani.
-
sandró60
addikt
-
-
törölt tag
válasz #22237440 #3545 üzenetére
Ezt próbáld meg:
Ilyenkor, gyári szűz állapotába kerül, azaz kikapcsolja az Active-X szűrést is, valamint a TPL-t.
Szerk, de egyébként ha nyomsz egy linket, hogy pontosan melyik oldal jelenik meg helytelenül, akkor esetleg megtudom Neked nézni, hogy nálam hogy jelenik meg Windows 8.1 illetve Windows 7-es IE 11 alatt, és akkor teszek ide fel Neked mind a kettőről képet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #22237440 #3547 üzenetére
Innen sem engedi, a Google-t beállítani: http://www.iegallery.com/Addons/Details/813 ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs