Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #51478 üzenetére
Persze. Mert ha valaki nem szopkodja a zintelt meg a zalmát má okosakat irogatsz. Visszamennyé innen bádog bödön. Me baj lesz.
F34R: az a baj, hogy a nagy jólét ilyen problémákat szül. Én azon se agyalok, hogy milyen telefont kéne venni 10-20k-ért. Mert annyi pénzt nem látok mostanában egyben.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
F34R
nagyúr
Vegyen inkabb Note 7-st
-
Gorneck
legenda
válasz shteer #51471 üzenetére
Akkor elég lesz. Érdekes, hogy eddig mindenki az iphone-t ajánlotta, nagyon kevés alátámasztással. Bár ha alapba lesz olyan, mint a wp, akkor egy rossz szavam se lesz.
Abból sajna nincs kínálat, pedig azt akartam venni.
(#51473) Gyuri27: Fűstjel?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
shteer
titán
válasz zoltanz #51464 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy míg 4S-en el lehet férni, SE-vel már 4K videót is lehet felvenni és a nagyobb méretű képekkel gyorsan megtelik a tárhely.
Gyakorlatilag az vegyen SE-ből 16GB-ost aki biztosan nem fog vele lőni képeket/videókat a mindennapi használatban. Páromat nehéz volt meggyőzni, hogy ne a kisebbet vegye, de már belátta, hogy igazam volt.szerintem jónak tűnik..
-
Gorneck
legenda
iPhone SE vagy Homor 8?
Gorneck#1239
-
8th
addikt
Kinek mi a normális. Lehet igénytelen vagyok de nálam ha a minimum sosem esik be 25fps alá és átlagban megvan a 40+ fps akkor számomra már teljesen játszható egy játék. Ezt meg jó eséllyel ez a 65dodós penya is tudni fogja mert egy szálas teljesítményben pokoli erős és négy szálon dolgozik.
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
-
8th
addikt
válasz shteer #51436 üzenetére
Nálam ott bukik el a projekt, hogy nincs most szabadon eltapsolható 50k a zsebemben vga-ra. DDR4 ára meg egy vicc.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
8th
addikt
Őöö... izé... [link] LOOOL
-
shteer
titán
Nem beszoptuk Putyint? Itt dekkolunk az M0-án már egy órája
szerintem jónak tűnik..
-
F34R
nagyúr
válasz shteer #51423 üzenetére
Akkor vevoje valogatja, ki kit akar atvagni annyira. Az eleg huzos a tetocsere es a szigeteles is.
Kozponti futes most talan a legidealisabb, ha szeretitek a meleget. A cserepkalyha nem modern, nem eri meg a baszakodast, a szomszed kompletten kibaszta a ketto kalyhat es kozpontit rakatott.
Akkor mar ott is laktok? nah az jo hir.
Egyik ismeros Veresegyhazan vett nemregiben kertes hazat, ott laknak a gyerekei es most hogy nyugdijasok lettek ok is felkoltoztek.Ha nem titok hany gyerek keszul?
#51422) Gyuri27
Az en agyamba ne olvasgassal a mejdijum baratocskaddal, mert az iras igazza valik
Na ha lattad a Split c. filmet akkor kepben vagy, ha nagyon megeroltetem magam akkor tudok hasonlokat
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
lehet csak ott elég szar a kínálat, nagyon meg kell szűrni, válogatni
mert néztünk 21-ért olyat amin instant tetőcserével és szigeteléssel kellett volna indítani a közös sztorit, ráadásul nulla hasznos telek a ház mellett
nálunk ami nagy projekt lesz az egy központi fűtés kiépítése, alul van 3 konvektor meg egy cserépkályha - ezekkel kihúzzuk most a telet. a tetőtérben meg semmi, de a szigetelés az nem rossz, 10 foknál nem ment lejjebb a hőmérséklet fent sem a nagy mínuszokban
szerintem jónak tűnik..
-
-
shteer
titán
Vettünk egy házat. Ha Őrbottyán felé jártok, szóljatok és nyitom a kaput
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest