Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeban58
tag
-
Symple The Best
tag
válasz Pickit3 #24567 üzenetére
Bármit csinálok az alaplap ezzel a procival 2* bootol. pl. botolás közben nyomok egy ctrl+alt+del -t
az alaplap újraindúl, fekete kép, utána kikapcsol, utána bekapcsol és bootol alap órajelen. és a proci beállításokat el is felejti. ugye a szorzó az 7,5 ös. pl beállítok egy 7,5*334 et megcsinálja a szokásos kis műveletét és indul alapon. érdekes módon viszont a szorzót tudom lejjebb venni, a ramosztást tudom állítani, a frekvencia vagy core fesz állításokat mindig nullázza tehát ha beállítom save and exit és akkor is kikapcsol a gép kétszer bootol. és marad minden kivéve a szorzó és a ramosztás. frekvenciát és feszt nem tudok sehogy állítani mert az mindig alapra áll vissza. se le fel. -
codec
senior tag
válasz Pickit3 #24033 üzenetére
Ilyen létezik, hogy meghajtották és nem képes a gyári órajelre?
Nem hallottam még ilyent.
Aida azt mutatja, hogy 2.83 Ghz-n megy mikor leterhelem, ha energiatakarékosra kapcsol akkor 2Ghz-re visszalép.
Mivel tudnám megnézni, hogy valós órajelen működik-e?
Win7 élményindexben 7.3-at ad rá, aida cpu queen 24e körüli pontot.Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
őstag
-
őstag
-
DEV_NULL
őstag
válasz Pickit3 #24013 üzenetére
Nekem eddig két (low budget) P35 lappal volt dolgom. EP35-DS3 és P5K, mindkettő tudta mindenféle fesz emelés nélkül a 450FSB-t, igaz felette már nem igazán akartak menni. A P5K meg se mukkant, az EP35-DS3 pedig NB +0,3V 460FSB volt a max. Szóval mi is az a "rossz" lap ami neked van? A tápról pedig annyit, hogy lehet akármilyen szar, vagy bírja, vagy nem (elpukkan ).
-
rup1u5
nagyúr
válasz Pickit3 #24004 üzenetére
E5400 az teljesen mas teszta.
Nem varhato el hogy egy Quad ugyan ugy menjen mint egy Duo, plane nem P35-ben.
York tuninghoz P45 kell. Mondjuk egy olyan szep, Rev1.1-es UD3R mint ami nekem van A polirozott kis E0-as ebben a lapban nalam 1.28v valos fesszel stabilan ment 4Ghz-en es gyanitom hogy ez meg nem a vege a procinak. Kis raforditassal szerintem elerheto lenne vele az 500*8.5 - 4250Mhz.
Mellekesen lapom es procim is elado, 4*2Gb 1000Mhz-es G.Skillekkel. Osszeszokott trio!
Csak mondom....[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
senzaj
senior tag
válasz Pickit3 #23995 üzenetére
Részletesen...
Lényegében a tuningnál/fogyasztásnál van jelentősége. E0 stepping q9550-nél jó tuningpotenciált sejtet. -
őstag
-
taaz
tag
válasz Pickit3 #23774 üzenetére
Valami ott nagyon hibázzik.
Nekem volt q9550-em C1 steppinges, Na az mondhatnám h gyenge tuningos volt, Alapfeszen 3.4GHZ-et vitte, de 4ghz már 1.45v kellet neki, de akkor már instabb volt. Itt PH-n az egyik kolléga szárazjéggel jutott 4.2-ig. A feszre nem voltam kiváncsi Szerintem 3.8 a max amit illene vinnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest