Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz belaazallat #19432 üzenetére

Kérdés, mi volt az amit tudtak. Én mikor yolan-tól direkt teszt miatt vettem egy P45 DQ6-ot (jobb mint az X48), kíváncsi voltam, mi lesz a DQ6 vs UD3R összecsapád. Gondoltam, jól kitesztelem majd. Subaru mondta, az UD3R győzni fog. Én is mellé tettem a voksom, de azt nem gondoltam, hogy "értelmetlen" lesz a teszt. Mert..alulfeszelve már 200MHz-et vert az UD3R a DQ 6-ra, s ez csak nőtt volna, ahogy kapja a feszt a 2 lap. El is adtam 1 hét alatt, nem kell átlagos lap. Mind e mellett állítom, x48-at veri a DQ6 és az Extreme is lazán.

Ott valami más lehetett.. :R

Most nézem, hogy tuningolt 4 giga 800-as ramokkal mennyi kell az MCH-nak 450-es FSB-hez. Egy átlagos lapnál már 1,2xx V felett járnék, ez eddig simán hozza 1,16-on..(VTT is alap 1,2V-on)

20kör IBT lefutott, most jön az, hogy 450-es FSB, 800-as ramok 1080-on (4GB) és MCH 1,1V..-ha lemegy..na az a nem mind1.

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák