-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz NeverHood1 #4699 üzenetére
Szia Csaba!
Korrekt eladó, korrektséget érdemel.
Üdv.
Más:
Van vkinek ötlete arra miért csinál olyat a gépem, hogy felébred kb. 15óra alvás után és kikapcsolja magát.
Lehet hibernálja, de az biztos, hogy a bekapcsoló gombbal kell bekapcsolni, másra nem reagál.
Aksi fullon, mert töltőn volt.
Senki nem nyúlt hozzá csak azt vettem észre, hogy pittyen--- >bekapcsol és kikapcsol.Köszi
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz buherka #4691 üzenetére
vagy ebay...
a 220 dolcsis még ingyen is postáz... -
evone
őstag
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a T500-asommal. Remélem tudtok segiteni.
A probléma a következő: Ma feltelepitettem a 64bites Win 7 Ultimatet. Keresgélek lenovo honlapján driverek után, a nagyját meg is találtam ami kellett. Egy két dolog azonban nem müködik sajnos. Vistán úgy tudtam a két vid. kártya között váltani, hogy a power manageren át állitottam "high perormace" -ra és már ment is. Itt viszont hiába próbálgatom, semmit az ég adta világon nem csinál, és az integráltat használja ugyanúgy. Láttam egy másik drivert is a honlapon "switchable grapihcs" néven. Nah mondom ez kell nekem. Leszedtem, felraktam. A setup felrakta az ATI Catalyst-ot is elvileg szóval nem értem, hogy még midnig miért nem jó?! Másik problémám a funkcióbillentyük, ugyanis egy sem müködik.
Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék!
üdv.: Ideg
ui.: Sajna angol bill. em van szóval nincs rajta pl hosszú i és ü. Nézzétek el nekem. Köszi
[ Szerkesztve ]
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Rez_Grof
őstag
válasz kingabo #4682 üzenetére
Van ilyen matrica a notimon, szerintem egy forinttal nem gyorsabb mint amelyiken nincs, illetve a 0-ról telepitett/win7/ és utólag frissitett gépnél se vettem észre különbséget.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
kingabo
őstag
Enhanced Experience Windows 7-tel van már valakinek tapasztalata? Tényleg gyorsabb vagy csak marketing?
-
j00ey
csendes tag
Felmerült még 1 probléma.
A system healt-nél nagy piros felkiáltójel mutatkozik., mégpedig az "Enhanced backup and restore"-nál.
Letöltöttem a szükséges dolgot, valami recovery-t, de installnál azt írja, ki, hogy nincs elég hely neki.
15giga a C-n és 30giga a D-n nem elég neki?[ Szerkesztve ]
-
GorTen
csendes tag
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy Win7 Prof 32bit-tel előtelepített SL410-emhez igényelhessek Recovery disc-et? Ne csak partíción legyen meg? Vagy igényelhetek 64bit-est is? (Nem Pista upgerade !! )
Hogyan??http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=GorTen
-
j00ey
csendes tag
Hello,
Újratettem a T500as gépemen a win7et, mert már vacakolt és ez volt a legegyszerűbb.
2 dolog egyelőre nem működik.
1, A felbontást nem tudom feltenni 1920x1200ra. Nincs meg az ati hd3650hez a driver. system update se talált semmit, pedig már kb 10x lefutattam.
2, az újlenyomat olvasó se megy, az ezt írja ki:
"cannot communicate with sensor. Please confirm the sensor is ready"Az update leszedte a fingerprint enrollmen-t, de mégsem megy, mikor be szeretném állítani az újlenyomatomat.
Tud valaki segíteni?
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
megvettem tesómnak egy G550L típusú szerkentyűt ... szerencsére a diszkrét vga-s daraboknál nyoma sincs a nemrég említett venti zajosság problémának, teljesen hűvös a gép és ha be is kapcsol a venti, nagyon kulturáltan teszi. Összességében jól összerakott vas benyomását kelti, a kijelző kimondottan tetszik (azért a T60-at nem adnám oda érte, de tényleg pozitív csalódás) Lenne viszont 1-2 kérdésem:
1. A free Win7 program keretében akartam rá rendelni egy win7-et, de mint kiderült, Home Basic Pistára nem érvényes a dolog. Ha azt mondom, h Premium van rajta és megjön a lemez (ismerősöm megrendelte ugyanilyen vasra) akkor mi lesz, nem fog települni mert nem egyezik a két verzió?
2. 5%-os telep töltöttségnél hibernálná magát a beállítás szerint, de csak annyit látok, h a kijelző sötét lesz, a gép megy tovább és sehogy sem tudom visszahozni, ki kell kapcsolni hosszan nyomva a kikapcsoló gombot. Viszont azt hallottam, h a Pistán már műxik a hibernálás, akkor mi a szösz lehet, keveset várok? Mennyi ideig kellene hibernálja magát? (sosem használtam Pistát)
3. Alacsony töltöttségi szint alatt telepről 20 másodpercenként kellemetlen hangon sípol a gép, ráadásul nem is halkul a hangerőgombra, csak néma állásnál hallgat el, 1ébként konstans elég kellemetlen hangerővel csinálja. Ez mi a szösz, hogy lehet kikapcsolni? El nem tudom hinni, h ez így normális...
[ Módosította: bwoay ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
brd
nagyúr
Innox: Köszönöm.
Valaki esetleg tudna ebben segíteni, hogy emberi áron vehessek ilyet (használtan persze)?
The only real valuable thing is intuition.
-
mdk01
addikt
válasz Mészike #4666 üzenetére
Igen erre is gondoltam.
Félig megcsináltam a kérelmet csak hogy lássam mi a helyzet.
Ekkor derült ki az is hogy nem lehet 64bit-ből magyar nyelvűt igényelni.Viszont addig eljutottam hogy megadtam a vista 64bit buis..-t amire megadta a win7 64bit prof.-ot és ott volt egy "add to cart" vagy vmi hasonló gomb. Az alapján le ok-ézta a kérelmemet, tehát látszólag elfogadta.(megjelent a táblázatba) Azt viszont nem tudom mi történt volna az után ha ua. az oldalon megadom a többi infót is tehát a b.kártyám számát, a szállítási címet és utána nyomok egy continue-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
mdk01
addikt
Véleményetek szerit a már megküldött win7professional 32bit mellé megtudok igényelni még egy win7professional 64bit-et?
Gondolok itt első sorban arra hogy elfogadja e majd az aktiváló kódot?Arra már rájöttem, hogy 64bit-es verzióból egyik win típust sem lehet magyar nyelven megrendelni.
Köszi
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Ma megnézegettem a T500 am biosát, és csak 1-2 dolog az amit nem nagyon vágok mire is lehet jó.
1. Intel Virtualization Technology. Ez nálam disabled, mire jó ez?
2. Intel VT-d Feature. Ez is disabled, erről lehet tudni mi az ördög? -
Tim82
félisten
Kicsit keresgéltem Neked: [link] A hsz.-ben T40-ről van szó, de T41-re is ugyanúgy illik.
Amire szerintem esélyed van, hogy 1.6-1.8 Ghz-es Dothan-okat szerezz (Pentium M 725 -> 1.6 GHz, Pentium M 735 -> 1.7 GHz, Pentium M 745 -> 1.8 GHz), az ennél nagyobb órajelűek nagyon drágák és ritkák. Valamint az sem teljesen biztos, hogy a T41-edben lévő venti elboldogul a nagyobb órajelűek korrekt hűtésével.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
slite
csendes tag
Helló mindenkinek,
Ahogy elnézegettem a fórumot ez a legjobb hely ahol utána tudok járni pár dolognak.
Jelenleg egy T41-es notim van, nagyon meg vagyok vele elégedve, kivéve a processzorát.
Sajnos ebbe a típusba egy Intel Pentium M 1.4 Ghz-es "Banias" magos proci van, viszont olvastam valahol hogy az újabb szériás, "Dothan" kódnevű proci-t is bele lehet tenni ebbe a gépbe.
Utána néztem, de nem igazán tudtam melyik processzort venné be ez a noti, én főleg a feszültségeket és a foglalatot néztem.
Akinek van/vagy volt hasonló thinkpad-ja az kérem segítsen, hogy milyen procit is tudnék ebbe a gépbe tenni.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.: Silte
-
Mészike
aktív tag
Egy kérdés:
Milyen típusú géphez jár gyárilag Windows 7 Ultimate? -
Retr0
tag
Valaki le tudja íni, hogy hogyan zajlik egy win7-re való upgrade?
Vista buisnessről kellene (win7 van, de jólenne egy eredeti is)illetve, miben különbözik a lenovo által kiadott win7 a boltitól?
Mint pl a vista volt, hogy egyedi ikonok és táma? -
Mészike
aktív tag
T60-as gépbe lehet tenni turbó kártyát?
-
SzalaiG
addikt
T43 van valakinek? Recovery cd?
-
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Egy T60-asban egy T2600 -as (Core Duo 2160Mhz) processzornak mennyi a reális hőmérséklete 100%-on terhelve?
-
Gondwana
addikt
-
Tin
veterán
válasz Mészike #4630 üzenetére
de van ha a quicklaunch-ra gondolsz. annyi a trükkje, hogy ha beállítottad, behúzogattál mindent, és lockoltad a taskbart, akkor jobb gomb az asztalon, personalize (legalsó), és mentsd el az aktuális témát (valamilyen néven). ezután meg fogja jegyezni a gyorsindítást.
viszont, nekem azóta 1x már előfordult (bios update után), hogy reboot után megint eltűnt. utánaolvastam, azt írják, hogy ha nem "rendes" a shutdown (márpedig ilyenkor valami spéci, mert többször újraindul a gép), akkor eltűnik. viszont, akkor már csak be kell állítani, és elmenteni, az ikonok már benne lesznek.egyébként én egy dolgot sajnálok. a vistaban a quick launch-on lévő ikonokat sorban a winkey+1...0 karakterekkel el lehetett indítani. tök jó volt, mert amikor bebootolt a gépem, winkey+1,2,3 és elindultak a szokásos programjaim. ez a kombináció a win7-ben már a pinnelt taskbar ikonokra vonatkozik mint indítás, illetve mint taszk váltogatás, majd próbáld ki.
-
garu
csendes tag
hűha,
srácok kicsit megbonyolítottátok a dolgot (t61 vs. t400), azért nem hoztam szóba a t60-t mert azok általában core duo procival rendelkeznek és a t61 és t400 pedig core2duo.
Akkor a kérdést kibővítem, foglaljatok állást és kérlek indokoljátok meg, hogy melyik a legjobban összerakott és ti mit választanátok inkább a következők közül:
t60 (core duo/core2duo) vs. t61 vs. t400előre is köszönöm, számítok a véleményetekre, azért is jó volna szerintem erről beszélni, mert ugye minden új modell normálisan jobb kéne legyen mint az előző, de vannak dolgok, amiket nem sikerül jobban eltalálni mint az előző verziókban.
köszi
-
Mészike
aktív tag
Egy apró, de számomra zavaró jelenséget tapasztaltam a Windows 7 64 bittel kapcsolatban. A gyorsindítást beállítottam, 32 bites rendszeren semmi gond nem volt újraindítás után sem, most meg egészen addig van gyorsindítás, amíg nincs restart. Utána állíthatom be újra. Nics valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet?
-
garu
csendes tag
köszönöm a választ,
azt kérdezném még, hogy melyik jobb t61 vagy t400? tudom hogy ez függ attól hogy melyikben milyen proci, stb van, de gondolom van egy ilyen általánosan elfogadott vélemény, hogy melyik sikerültebb széria.
mi a véleményetek?
-
ftb01
tag
válasz Napfénysüti #4621 üzenetére
6-cellás akksi, intel vga, most az ODD-t próbálom letiltani hátha segít rajta valamit
Eddig egész jó volt olyan 3-4 óra között bírta, de most újratelepítettem és nem igazi.I’ve got the chance I have to try
-
Mészike
aktív tag
válasz Napfénysüti #4621 üzenetére
!!!! Hol vettél 4 cellás aksit?
T400-as géped van jól emlékszem? -
Khhm, csak szólok hogy az én quadrom meg 10 watt, s gyakorlatilag ugyanaz, valamivel alacsonyabb órajelek mellett, ráadasul 40 helyett 80nm-en. Aztán az inteles megoldásnál ne felejtsük el, hogy az északi híd is, ami 8 watt TDP-s VGA nélkül. Szóval az az x3100 magában kb 5.5 wattos.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
evone
őstag
Ha valameik nap volt rola szo hogy mennyit eszik IDLE a gep, akkor nem tudtam megmondani, mert az akkori Power Manager elegge 100%on zabalta a gepet. Most az uj PM ( 3.11a ) mar nem csinalja ezt. megneztem tok IDLE ha ugy hagyom a gepet + battery stretch = 9-10W. Windows 7. Most meg ha igy irkalok stb, akkor kb 12-13W.
Idle 9-10W sztem sose volt Vistan, de Linuxon meg vegkepp nem, max ha kilovom wifit+Xet+minimum fenyero+kikapcsolt usb stb... Itt viszont ezeket se kell, csak a min fenyero.
-
evone
őstag
Nyugi, ha senkinek se fog tetszeni, visszahozzak a regebbi dolgokat, mint ahogy a System Updatet is. Az nvidia kartya meg tokjo, az intel x3100am 13.5W, ez meg 14W. Bar most ahogy nezem vannak eleg durva leertekelesek T400 teren a lenovonal. Lehet meg olcsobban lehet majd most hozzajutni 2-3 heten belul ezekhez, mint ezelott.
[ Szerkesztve ]
-
Legyen igazatok.
De akkor ezek szerint az én 15.4-es T61-emben sincs a kijelzőben rollcage? Mert így is azért elég masszív, nem tűnik túl könnyűnek hátulról beb***ni. Ez alapján végülis nem lenne sok baj az új Tx10-ekkel. Dehát akkoris.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
Timmel értek egyet.
Egyébként minden egyes új ThinkPad megjelenésnél megy a fika, hogy az új gép ilyen meg olyan szar az előzőekhez képest, meg már nem olyan minőségi stb. stb. S azok akik az előző években az akkori új gépeket leszólták, most azokat sírják vissza. Megalol.
(Ne vedd magadra, nem pont Rád értettem.) -
Tim82
félisten
Ne aggódj, az én T41p-m (cirka hat éves gép) is jól bírja a strapát, pedig nincs top cover rollcage-e.
Másrészt R széria régóta van (mobil PIII-as idők óta), az R50-től kezdve pedig egyáltalán nem rosszak, R60-tól felfelé pedig azok is roll cage-esek.
Neofita buzgalom?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
válasz Shadowfax #4612 üzenetére
Hát de a fene vigye el, miért kell egyáltalán visszafelé fejlődni?
Az SL és R szériánál már eddig is sok thinkpaddict húzta az orrát, azoknál még oké hogy ki van spórolva pár dolog, hisz ezeknek a költséghatékonyság volt a szempont. No de kérem, most a T szériát butítják le kb R szintre... Bár ha top cover rollcage nélkül is jól bírja a strapát, akkor oké. De ennek nem látom sok esélyét.
-
Shadowfax
addikt
A 6475-ös típusra Magyarországot is kilistázza, tehát valószínűleg itthon is garanciában javítják. Ha biztosra akarsz menni, kérdezd meg a központi szervizt:
IBM Magyarországi Kft.
1117 Budapest Neumann János utca 1.
Tel.: (+36) 1 382 5885
Fax: (+36) 1 382 5501szerviz@hu.ibm.com
-
Shadowfax
addikt
Hogy nincs a kijelző hátlapján erősítés az meg már a vicc kategóriát súrolja, ez így már nagyon nem nevezhető thinkpadnak, bármi más előny is van helyette.
Miért? Top cover roll cage csak a T61-nél jelent meg, az addig megjelent ThinkPadek nem is ThinkPadek? T61-nél is csak a 14.1"-osaknál volt ilyen megerősítés, sőt, az R500-akban nincs is felül, akkor azokat ne is nevezzük ThinkPadnek?Az SL sorozat egy olcsóbb kategória, ne akarjuk már a T-hez, X-hez hasonlítani. Ha boltban veszed, a T és X sorozat kétszer annyiba kerül, mint az SL. Ebből már lehet következtetéseket levonni.
-
LOL. Azaz nvidia 3100M gyakorlatilag az én T61-emben lévő 140M átnevezése.
Hogy nincs a kijelző hátlapján erősítés az meg már a vicc kategóriát súrolja, ez így már nagyon nem nevezhető thinkpadnak, bármi más előny is van helyette.
[ Szerkesztve ]
-
garu
csendes tag
sziasztok,
a lenovo oldalán ezt írja az egyik notebook garanciális idejéről:
Type: Model: Serial number:
6475 CTO L3CGB5ZStatus: Expiration date: Location:
In warranty 2012-04-20 UNITED STATESa kérdés az, hogy ennek hol érvényesíthető a garnciája? csak az államokban vagy nálunk is? bele szabad vágni egy hasonló gép megvásárlásába amerikából?
köszi
-
GorTen
csendes tag
válasz buherka #4607 üzenetére
Amit linkeltel az egyik se SL410... De egyaltalan nem ilyen. Jok az illesztesek, semmi nyekerges. A keztamasznal a nyomkodas meg kesz kabare a videon
Szerintem muanyaghoz kepest tenyleg jol van osszerakva es strapabironak tunik!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=GorTen
-
Tin
veterán
válasz buherka #4563 üzenetére
a T410/T510-ről, ha megengeditek (bár írtam már róla a hírhez kapcsolódó topikban is, de hátha itt is érdekel valakit)...
utánaolvastam külföldi fórumokon, blogokon, és nem győzött meg hogy jó az nekem. T510-ről írom, de a T410-re is igaz.
- NVIDIA 3100M videokari úgy fest durván gyengébb lesz az ATI 3650-nél, cserébe nem is fogyaszt jól, de ez még nem megerősített ([link], mindenesetre a notebookcheck.net nem szokott hülyeségeket leírni)
- nincs átkapcsolható grafikus kártya (mondjuk ennél a kártyánál felesleges is)
- nincs magnézium rollcage a kijelzőn (az alsó részen megmaradt)
- 2 centivel szélesebb, és alapból picit nehezebb is, viszont 1 centivel keskenyebb
- 15"-ban csak 16:9 felbontás van (1600x900, viccelnek??), de legalább LED-es. 14"-ban marad a 16:10 egyelőre
- lesz FullHD panel, de 15"-ban akkora felbontás sztem sok (1 évig használtam egy DELL E6500-at 1920x1200-ban, szemgyilkos)
- ctrl/fn cserélhető biosból (remélhetőleg a T500 frissített biosában is megjelenik majd)
- nincs külön mikrofon/fejhallgató jack, hanem átkapcsolható
- az "új" memóriakártya olvasó feleannyi kártyát olvas
- az "új" "powershare" usb-t már a T500 is tudta kikapcsolt állapotban (biosban állítható, bár az csak bedugott gépnél tudta, ez elvileg akkuról is, ez pozitív)
- nincs SATA6, csak SATA3
- billentyűzet melletti oldalsó hangszórók (a DELL E6500 után köszönöm, de SOHA többé)
- billentyűzet redesign majd kiderül hogy sikerül-e
- nagyobb touchpad (ami jó!), ráadásul multitouch
- nagyobb ESC/DEL, szokás kérdése, pozitív lehet (az ESC legalábbis)
- centralizált képernyő (bár kb semmi jelentősége)
- eltűnik az intel wifi link 5xxx fos
- CORE i5/i7 procik (lassabb 4magos több fogyasztással, bár van ahol jó, meg ez a jövő)
- 22 órás lehetőség (bár a DELL is ezzel reklámozott 1 éve, de a DELL E6500 kevesebbet bír a 9 cellással, mint a T500), de ahogy valaki írta, ha csak a fele, már jó
- 4 memory slot jó dolog (4x2GB modul jóval olcsóbb mint 2x4GB, 16GB notiba egyelőre felesleges)külföldi fórumokon, blogokban ezerrel sírnak. lenovo 2 napja levette a T500-at és a T410s-t a weboldalról (átmenetileg nem rendelhető). sok konfigurációban még nem rendelhető, hetekig tart az átfutás. tesztek még sehol.
szóval... meglátjuk. szélesebb, 1600x900, gyenge videókari, magnézium rollcage elhagyás... nekem ez visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Hát a lenovo-nál sosem tudni. Egy szériából is képesek vagy 300 félét csinálni
Még annyit nézzél meg nekem, hogy valóban ennyire nyeklik-nyaklik egy SL szériás TP.
itt egy videó...nem lehúzás képen kérdezem, csak kíváncsi vagyok. Meg valóban ennyire nyöszörög, mint a videó végén.
Nem tudom elképzelni...(#4605) Retr0...biztos hamar meg fog jönni a cucc, megnyugodhatsz. Pityu meg szerintem már meg is vette neked
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
GorTen
csendes tag
válasz buherka #4563 üzenetére
Valami gond lehetett teszteles kozben mert nekem viszon 4 usb csatim van az SL410en abbol az egyik eSata combo. A negyedik pedig eppen a jobb oldali zsaner mellett helyezkdik el a paptop hatlapjan, ahol a tesztelok szerint nincs semmi... Erdekes
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=GorTen
-
ftb01
tag
Aki T400-at használ, tőlük kérdezném, hogy kinél meddig bírja az akksi? Mert nálam a max 3 óra körül van, kicsit keveslem. Próbáltam trükközni power manager-ben, de nem nagyon lett jobb az akkuidő. Win7 ultimate 64 bit, egy-két feljesztő progi, állandó wifi. Ha tudtok valami ötlettet ne kímélejtek
köszi
I’ve got the chance I have to try
-
buherka
addikt
Igen ez jó lesz neked.
Nekem is ilyen van...és tökéletes.Beszélj Pityuval (Winner) és megoldja neked...ha időben elutalod neki a zsozsót, akkor még ebben a hónapban megjöhet a motyó
(#4600) Tin ...nem alu, hanem nikkelezett acél lemez...de tök mindegy.
Lényeg az, hogy működjön. Semmi illesztési hiba, vagy anyaghibát nem találtam az enyémen. Nem lötyög és tökéletesen illeszkedik a DVD író helyére.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest