-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz gari24 #30596 üzenetére
Eszközkezelőben felismeri a Windows 7 a videokártyát? (Egyébként ez melyik videokártya? Radeon X300 vagy Intel GMA 900?) Ha igen, az illesztőprogram frissítését választva nem tölt le drivert a Windows magától?
Ha Intel GMA 900-ról van szó és nem jön össze a fent említett módszer, akkor erre kellene rágugliznod: "Mobile Intel 915GM/GMS, 910GML Express Chipset Family 6.14.10.4764." X41 tableten nekem ezzel gond nélkül működik Windows 7 alatt az Intel integrált VGA, még ha nem is Windows 7-re lett megírva eredetileg.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
soldi3r
veterán
nagyon töprengek, hogy a vásárolni kívánt gépet és a most meglévő gépeket összeadom
tehát nézegetek egy x200-ast (esetleg x201-est)
ha beteszem a meglévő ssd-t, akkor tudok mellé tenni még egy msata-sat és a dokkolóba pedig hdd-t?
aztán működne úgy, hogy a sata-sra win7, az msata-ra egy xp kerül?E30 (oo=[][]=oo)
-
Tim82
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
E450-es procival rendelkezőktől kérdezném, hogy nálatok lemegy-e a GPU órajele 275 alá, ha nincs terhelve és energiatakarékos séma van kiválasztva? Akksikímélés szempontjából nem volna rossz egy alacsonyabb GPU órajel böngészésnél. Köszi!
-
gari24
tag
Hali
T43hoz és WIN7hez keresek video drivert !!
-
Chaser
legenda
Na újabb problem A T400 dokkolós usb portjai nem akarnak menni. Se 2504-en, se 2505-ön. Mind2 dokkoló usb portjai T60-nal működnek, ergo dokkoló hiba kizárva. DVI az működik T400-nál, audio is, csak az usb-k nem. 5let?
szerk: 65 és 90-es táppal is néztem
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
metal01
őstag
Hi!
Ubi alatt hogy tudok automatikus indításba tenni sudo paranccsal valamit? (tpfancontrolt szeretném így indítani). thx.
-
Chaser
legenda
Nem tudom levenni a T400 palmrestjét. Csavarok kinn, billnél levő pöckök kinn, de két oldalt a bill mellett levő hangszórórácsos rész és a palmrest találkozásánál nem mozdul semmi. Hol a hiba?
-
xcds
őstag
Erre vki?
-
lapa
veterán
válasz franc0 #30574 üzenetére
én beszereléssel már elvből se küzdök, mindenki a saját thinkpadját simogassa meg kukucskáljon a ruhája alá. ha ebay - paypal dolog kell abban segítek szívesen. az is lehet, hogy én is vennék, bár free shippingnél ezzel annyival nem vagyunk beljebb.
esetleg aki aprón árulja attól megkérdezheted. még az is lehet meg tudja mutatni live.
-
r3dsnake
nagyúr
ENNÉL a vidinél, ami látszik az elején, azt hogy lehet előhozni? Mármint hogy így összeszedje egy kupacba a lenovos cuccokat.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy az e125-be alapból van-e 3G modem? Ha nincs, és vennék bele, akkor van neki szabad slot, vagy valamilyen kártyát ki kellenem venni? Pl. ha Wifi kártya helyére menne, akkor létezik olyan 3g-s mini pcie-s kártya, ami tud wifit is?
Amúgy még mindig csinálja a gép azt, hogy az alvás gombra (ami eredetileg power gomb), újraindul a gép teljesen. De ha startmenüből altatom, akkor teljesen rendben van. Szerintem az új BIOS okozza ezt a gondot. Létezik downgrade valahogy? Ha nem, akkor ez lehet garanciális hiba? Végülis egy eléggé mindennapos alapfunkció hiányzik.
Előre is köszi a válaszokat!
-
lapa
veterán
válasz yodamastah #30572 üzenetére
98$ free shippinggel, szóval még mindig csak 25 ezer. egyébként egyetértünk és annyival egészíteném ki, hogy szerintem pont ez a fícsör nyitja meg az utat (mentálisan) a gyakoribb használat és elsődleges géppé válás felé.
és ez megint nem a saját agyszüleményem, szépen látható az mb air kapcsán. ott már nagyon sok ember rájött, hogy felesleges az imac is meg az mbp is, ha kapnak egy elég pörgős 13" ultrabookot. az x200/s meg jóval durvábbra upgradelhető akár szépen fokozatosan.
írtam egy hosszabb választ is, de felesleges most ezen pingpongozni.
-
yodamastah
őstag
válasz franc0 #30561 üzenetére
Nyilvan mindenki maga donti el hogy megeri e AFFS-t venni az x200/s-be. Nem eroszak ez Csupan csak ziccer amit nem szabad kihagyni Persze nyilvan amikor 22k volt a panel akkor foleg nem volt kerdeses a dolog
En speciel Dell U2711-et es apple cinema displayt hasznalok munkara, de pont ezek miatt keptelen vagyok a lenovo fos gyari TN paneljet nezni. Meg akkor is ha csak napi 1 orat hasznalom az x200s-t atlagban.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
Mielőtt újratelepítettem a gépet, a sajátgépben az ultrabay-nek volt egy spec ikonja, amire ha rákattintottam jobb gombbal, ki tudtam kapcsolni és elaludt a led. mit kell ahhoz feltenni, hogy ez megint működjön?
-
amargo
addikt
-
Chaser
legenda
Jól, nem tudom mi az összefüggés a dokkoló és aközött hogy az akku áramkör blokkolódik. Holnap megnézem a T400-at is, hogy fagy-e ha lehúzom dokkról a töltőt.
Nagyon klassz példányt sikerült kifogni, a kijelzőtől tartottam nagyon, de nagyon szép képe van - csak 1280-as -, és nem olyan mértékben vált át inverzre mint a kommersz tn panelek döntésre...ez a gép most marad egy darabig
Rég volt BT-s gépem, a wlan led meleti antenna ikon led a BT jele lenne?dbiusözben megkaptam máshonnan is választ...na 3G-s gépem még nem volt
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz soldi3r #30564 üzenetére
az x60s-embe nem nagyon tudom betenni az ultrabayt
Ezért írtam az előző hozzászólásomban az X6 Ultrabase-t is... Sőt, ahogy nézem, ezen van RS232 port, anélkül, hogy külön Ultrabay-t kellene bele venned.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dbius
veterán
válasz yodamastah #30559 üzenetére
"A lenyeg hogy egyszeruen nem lehet uberelni semmivel ezt a kombinaciot, ha 12'' subnotit keresel. Tudom mert honapokig vadasztam olyan 12'' gepet aminek nincs hangja, nem melegszik, birja a gyurodest, es jo minosegu a kijelzoje. Egyszeruen NINCS ilyen gep. Az x200s sem tudja ezt, csak ha kicsereled a panelt."
Ezzel teljesen egyetértek, az aláhúzott résszel kapcsolatban pedig csak annyit tudok mondani, hogy az én X200-am gyári panelje is egy f@s... szerk: de mivel 90%-ban dokkolóról és külső monitorral használom (Samu 215tw, s-pva), így nem cserélem. De amikor a maradék 10%-ban a saját képernyőjét használom, akkor mindig arra gondolok, hogy ezt nem tudnám napi 8-10 órában nézegetni, akkor biztos cserélném valamire.
[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
Értem én, nyaltam is már prémium panelt (itt most ne eIPS-re gondolj, hanem U2711-re, iMac27-re). Nekem ez ebbe a gépbe nem kell.
Ha már elköltök most ennyi pénzt displayre, inkább beállítanék saját pénzből a munkahelyre egy U2312HM-et. Annak lenne értelme.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
lapa
veterán
válasz franc0 #30551 üzenetére
elfogadom amit mondasz, ha már dolgoztál / próbáltál / nyaltál ilyen panelt és szerinted nem éri meg a pénzt. minden más esetben aki mondja másra, az mondja magára, gondolom érthető milyen logika mentén.
engem csak a legjobb szándék vezérel. mondhatjuk úgy is, hogy csak rá akarlak venni hogy megnézz egy ilyet, hogy aztán ennek az alternatívának az ismeretében jobban tudj dönteni a képernyőméret vs minőség kérdésében. hogy jól csinálom-e az más kérdés, de ennyi a motiváció.
-
franc0
őstag
válasz yodamastah #30559 üzenetére
Ez rendben is van, írtam, van akinek megéri.
Én viszont kénytelen vagyok a melóban napi 10-11 órát bámulni egy ProBook 4530s-t, itthon meg van egy 23 colos IPS monitor. Nekem emiatt ennyit nem ér meg.
De azonnal le lettem ugatva, mekkora hülye vagyok csak mert nem veszek...ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Tim82
félisten
-
yodamastah
őstag
válasz franc0 #30546 üzenetére
Volt ez 22e is ugy 1.5 eve. Sajna dragabb lett a dollar is meg a panel is. Ettol fuggetlenul osszessegeben most sem dragabb egy x200s+affs kombo. Mivel azota a gep lett olcsobb sokkal Persze amikor en vettem akokr rohogve megerte, mert 150e volt a gep es 22e a tunig. Most meg 100e a gep es 50e a tuning.
A lenyeg hogy egyszeruen nem lehet uberelni semmivel ezt a kombinaciot, ha 12'' subnotit keresel. Tudom mert honapokig vadasztam olyan 12'' gepet aminek nincs hangja, nem melegszik, birja a gyurodest, es jo minosegu a kijelzoje. Egyszeruen NINCS ilyen gep. Az x200s sem tudja ezt, csak ha kicsereled a panelt.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Szerintem elbeszélünk egymás mellett, vagy csak nem értem, hogy mit akarsz pontosan.
Ahhoz, hogy mobilnetet használj, kell egy mobilnetes előfizetéssel rendelkező SIM kártya, amit beraksz a kialakított helyre. Aztán kell a wwan driver, amit a System Update rak fel. Ezt követően mennie kell a mobilnetnek, ha engedélyezed a wwan eszközt (a hálózat ikonra kattintasz, akkor feljön egy lista a választható kapcsolatokkal. Ott fog szerepelni az adott mobilszolgáltatóhoz tartozó kapcsolati lehetőség, csak rá kell kattintani).
GPS: System Update által felrakott driver - ezt követően megjelenik eszközkezelőben is a gps, valamelyik com porton). Engedélyezni kell az eszközt FN+F5-tel, mint a mobilnet esetén, illetve kell hozzá egy szoftver is, ami képes kezelni a gps jeleit, és a szoftvert be kell állítani, hogy melyik com porton keresse a gps-t. Ezt követően akár navigációra is használhatod.
-
amargo
addikt
válasz Gondwana #30513 üzenetére
Akkor kárt nem tehetek benne, őszintén csak ábrás manual-okat néztem meg és nem ott ilyenről nem volt szó. Ha haza érek megnézem, mert lehet a odd-t nem bírja el esetleg.
Chaser: Köszönöm!“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
dbius
veterán
válasz Howkeddlee #30549 üzenetére
Sajnos akkor abban valaminek annyi lett -> szerviz (vannak itt a fórumban is olyanok, akik rá tudnak szerintem esetleg nézni, hogy mi baja lehet)
(#30548) xcds: Access Connection nem kell, ezt helyettesíti a win7 saját szoftvere.
Csak a wwan modulhoz talált szoftvert rakd fel a system update-tel, meg gy SIM kártya a helyére, utána használhatod a gps-t, feltéve, hogy van vmilyen szoftvered.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz franc0 #30546 üzenetére
értem mi a problémád az árával. az, hogy nem láttál még ilyet.
ha máshogy fordítom, akkor más noteszok 150-350 ezerbe kerülnek és nincs ilyen bennük. na az a vicces, nem ez. a fejemet fogtam, mikor rájöttem.
vagy megint máshogy: legalább ennyi plusz pénzt kifizetsz egy lenovoért az ugyanilyen felszereltségű xyz-vel szemben. olyankor is bakker vagy olyankor nem?
és azért lett ez a noti napi 6-8-10 órás, mert annyira kényelmessé teszi. amúgy 4 méterre van a gyerek 23"-os ips-e, egy kis ragasztószalagon múlna felcsiccsenteni ide magam elé. de kell a francnak.
ahogy látom máris csak 25 ezer. aki nem vesz ilyet 25-ért a saját (még most is bőven 100e feletti) gépébe, az így járt.
-
senior tag
válasz Howkeddlee #30489 üzenetére
Sziasztok!
audi100td: Sajnos arra sincs reakció,ha kiveszem a winyót belőle,vagy ha az akkut lekapcsolom! Bejelentkező képernyő - Thinkpad feliratnál megáll és kész,nem megy tovább!
Bármit nyomkodok rajta,semmi reakció! Valakinek valami ötlete?Köszönettel!
-
xcds
őstag
T500-ban van egy ericsson wwan modem, ami gps-t is tud. Na most a system update a gps-t ajánlotta fel letöltésre és alatta bejelölte magától a mobile broadband modemet is. Az a gondom, hogy vista-val vettem a gépet és abban volt a thinkvantage-ban egy gps meg egy mobile broadband program. Az egyik ugye a gps-nek, a másik meg a mobilnetnek. Most a win7-ben nem találom, hol lehetne okítani ezt a mobilnetes cuccot, a gps van csak. Vki írta itt pár napja, hogy a w7-nek van beépített cucca is, ami tudja kezelni, mert a gyári amúgy sem múködik, mert angol vodafonos volt. Hol van ez a w7-ben? Vagy le kéne még tölteni vmit?
-
audi100td
nagyúr
Első sorban "X" tulajoknak ajánlom figyelmébe a Seagate Momentus XT HDD-SSD hybrid szériát. A napokban szert tettem egy 750GB-os példányra, ez már a második generációs, 8GB SSD cache-el szerelt változat. Meglepően jól teljesít ez a meghajtó, gyakran használt programok és boot idő esetén erősen megközelíti az SSD-k sebességét. A bekapcsoló gomb lenyomásától mérve 35mp alatt betölt a W7, beleértve az összes tálcán lévő alkalmazást (persze miután "be lett tanítva", 3-4 indítás után áll be erre a szintre). Avast free antivírust használok, más program esetén lehetnek eltérések, a hardverkörnyezet i5-520M, 8GB RAM, kikapcsolt lapozófájl mellett. Szerintem nagyon jó kompromisszumot teremt a nagy tárhely és az SSD-k sebessége között, árban is jól pozicionálták, bruttó 42k-ért hozzá lehet jutni.
[ Szerkesztve ]
-
gari24
tag
Hali
Valaki tudna segíteni ?
Video driver.t kersek T43.ashoz WIN7reEzt próbáltam már ,de ezekszerint nincs ?
http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=migr-58597Válaszodat előre is köszi
Üdv -
lapa
veterán
válasz tototos #30540 üzenetére
25-30k plusz kis barkács, ha minden igaz. korábban 118 + 20 $ volt, meg kell nézni ebajen épp mi van. de van aprón is egy.
tudom, hogy unalmas hogy erre rázogatom folyton, de az affs-csoda a 15 éves it pályafutásom legnagyobb jelentőségű-hatású felismerése az x200s mindentvivőségének felismerése után.
nagyon sok függ attól mit csinálsz. én ha helyszínen vagyok akkor mobilnettel dolgozom citrixen, ami gyak folyamatos ébrenlétet jelent a modem, cpu, minden számára (nem úgy, mint netezésnél). múltkor néztem, nappali fényerőn 14w körül is bekajált így folyamatos gépelés mellett (kis térerőnél, nemtom számít-e).
a modem folyamatos forgalmazásnál (ez citrixen ugye minden betű) rengeteget zabál. összehasonlításképp 17w-ból játszik 720p-t prociból, gondolom látható milyen durva a modem. egyébként wifin netezgetve-olvasgatva elmegy 8-9w körül normál fénnyel. szóval 9 cellással 5-10 óra, attól függően mit csinál az ember. egyszer kihoztam belőle a 13 órát 5.4w wifis-minimálfényessel, de azóta se tudtam megismélelni. így asszem 6,9w körül van az alja kikapcsolt vinyóval, pcie ssd-vel, wifivel, minfényerőn.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz tototos #30533 üzenetére
sokadszorra is.
szerintem nyilvánvalóan a kis terület a kisebb kompromisszum, ha az ember hajlandó alkalmazkodni a desktopjával-böngészőjével-mittoménmivel.
nekem a szemem kifolyik ha valami miatt 5 percnél többet kell a t61-en nyomulnom. hozzáteszem a t61 és a korábbi d630 is a legokádékabb panellel van szerelve. ettől függetlenül nem sokkal jobb a t43p se.
a hp-knak annyira tán nem gáz, de azért a 2530-as 1440-es panelja még mindig gyermekjáték az affs-sel szemben. a nagyobb (probookokat) bottal nem piszkálnám úgyhogy csak távolról néztem, de fakók azok is mint állat. persze az nem elitebook, de lásd 2530.
-
tototos
őstag
-
-
tototos
őstag
válasz franc0 #30531 üzenetére
Most egy T61-t használok minden nap, így eléggé hozzá vagyok szokva a beviteli eszközhöz
Hp mellett szól az ár és az optikai meghajtó(néha jó ha van a gépben).Köszönöm a segítséget mindenkinek. Kicsit féltem, hogy megköveztek a kérdés miatt
Szerintem megnézek majd egy X200-at élőben, és összehasonlítom a T61-el, hogy mennyivel nehezebb a munka 14" 1440x900 és 12" 1280x800 felbontásokon. -
r3dsnake
nagyúr
válasz r3dsnake #30483 üzenetére
újratettem mindent (sokadszorra), lenovo update-es progiból. a probléma ugyanúgy jelentkezik, időnként teljesen újraindul a gép, amikor sleepbe tenném. rettentő idegesítő... van lehetőség valahogy biost downgradelni? úgy rémlik mintha az update óta lenne ilyen szar...
-
franc0
őstag
válasz tototos #30523 üzenetére
Nekem a fő gépem X200, egy barátnak nemrég intéztem alfától egy 2530p-t.
Azt kell mondjam, nem rossz a HP. A képe például sokkal jobb (nyilván ez alól kivétel, ha spéci kijelző van a ThinkPad-ben...). A trackpoint és a billentyűzet viszont tényleg sokkal jobb az X200-ban, így én maradnék ennél.
De ha 20-30 rugó az eltérés és nem vagy hozzászokva a kitűnő TP beviteli eszközökhöz és a tökéletes csendhez, nyugodtan ajánlom a HP-t. Tényleg klassz.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
audi100td
nagyúr
válasz tototos #30528 üzenetére
Engem HP-n (6910p) az érintésérzékeny gyorsgombok zavartak a legjobban, erről váltottam első ThinkPademre, azóta más gép nem is kell, max egy Mac-et próbálnék ki. Ha van pénzed X200-ra és meg is éri neked a felárat, akkor szerintem egyértelmű. Ha az ár fontos szempont, ott van a 2530p ami szintén egy remek gép, 1-2 zavaró aprósággal.
-
Tim82
félisten
Úgy rémlik, van a fiókban egy US English (bontott X61 tabletből, de tudtommal normál X61/X61s-be is jó), holnap meg is nézem.
-
tototos
őstag
válasz audi100td #30524 üzenetére
Igen pont ezért kérdeztem mert alacsonyabb az ára, és hardverileg ugyanaz a kettő, leszámítva a ddr2/ddr3 ram különbséget. A pöcökegeret tudom, volt nálam egy 2510p és hát használhatatlan kategória szerintem a HP pöcökegere.
Azon gondolkozom hogy lecserélem a T61-t egy 12 colos laptopra. Bár lehet hiáynozni fog a mostani 1440x900-as felbontás programozásnál. -
audi100td
nagyúr
"itt igazából jót tett a képarány szélesedése, mert az x60/x61-nél még nyomorított őúéáű betűk voltak, az x200-nál viszont már teljes értékű"
Igen, valóban így van, nagyot nőtt ezáltal a felhasználói élmény az X61-gyel szemben, a felbontás is picit nőtt, talán itt volt a lenovo az X-szériával a csúcson, beleértve az X201-et.
-
soldi3r
veterán
a t30 után nem találok soros portos gépezetet?
E30 (oo=[][]=oo)
-
HÁZIGAZDA
én csak az x200s-ről tudok nyilatkozni, mert azt vettem az asszonynak. ha érintene ez a kategória (nekem kicsi a képernyő), akkor qrvára ezt venném, gyakorlatilag hibátlan. a billentyűzet önmagában eldönti nekem, subnotin ilyen pazarul használhatót még sosem láttam (itt igazából jót tett a képarány szélesedése, mert az x60/x61-nél még nyomorított őúéáű betűk voltak, az x200-nál viszont már teljes értékű).
és igen, elég sokszor próbálkoztam már hp és dell pöcökegerekkel, hogy alá tudjam támasztani, amit audi100td mond: csak a lenovóé használható jól, tényleg (5 éve csak azt használom, no egér, ever, van rutinom a mellbimbóban...... ).
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
audi100td
nagyúr
2530p mellett szól, hogy nagyon baráti az ára, renew gépeket láttam most aprón 70k-ért. Igazából nagyjából egy kategória, felhasználói szokások lehetnek döntőek. Hűtésben jobb az X200s, meg szerintem összességében egy komolyabban átgondolt gép. 2530p-ről hallottam, hogy terhelve szeret hangoskodni, viszont van benne optikai meghajtó, ami akár HDD-re cserélhető, a HP pöcökegér viszont nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Szemezgetek a 12"-os kategóriával. Az lenne a kérdésem, hogy egy X200s és egy HP 2530p közül ki melyiket venné? Tudom mindenki X200-t fog mondani de hátha van olyan aki már látta mindkét gépet.
-
HÁZIGAZDA
skacok, tud valaki angol billentyűzetet olcsón x61s-hez?
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
lapa
veterán
(előbbihez: usb-s külső billzet, ofkorsz)
én anno a 90w tápot néztem, az 120w-nál maxolt, de azt bírta folyamatosan. azóta is arról megy a lakás világítása meg a két x... persze egy autóakksi pufferrel, máshogy nem bírná.
gondolom a 60w-ból is kijön a 80w, ha nagyon kell. viszont tuti máshogy működnek, mert a 65w-ost nem tudtam autóakksi töltésre használni, a 90w-ost meg igen. nemtom, lehet hogy a 65w-ban valami érzékenyebb zárlatvédelem van és az tilt mikor kéri az ember a teljes kraftot.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz Gondwana #30513 üzenetére
nemtom, én úgy emlékszem t61 + 2504 kapcsán, hogy csak az usb megy tápról, az ethernet pl. fixre van drótozva.
mindjárt megnézem fagy-e.
naja, használj linuxot. tápot kihúzva nyilván elmúlik a billzet, de nem fagy csak standby-ba megy. táp visszadug + bekapcs megnyomra visszajő. gondolom meg lehetne neki mondani, hogy ne standbyoljon, egyébként meg a wines driver biztos jól van megírva.
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz amargo #30511 üzenetére
Ami az X220-hoz van, az UltraBase, tisztàn akkuròl is megy. A T60 9c akkuval 2504 dokkolòn tàp nèlkül meg se nyikkan (àramszünetkor meg nekem lefagy)
X201 + UltraBase-ben HDD, akku 20% körül, 65W tàppal primer oldalon mérve 64W-ig ment fel. (Viszont ha kihùzom a gépből, az üresjàrati fogyasztàs 1W alatti, mert 0W-t mutat a mérőke)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
amargo
addikt
válasz Chaser #30499 üzenetére
"1ébként 90-es abból a szempontból jobb, hogy dokkolóval is tudod használni. 65-ös úgy rémlik kevés neki, vagy nem minden funkciót tud életre kelteni."
Nekem dokkolóval együtt van az x220, miben nyilvánulna meg, ha kevés lenne a 65w?audi100td:
Az a billentyűzet kiosztás..buvartacsko:
jézusúristen. a bekapcsológomb is a jobb oldali zsanér alatt van.
Most vissza gondoltam, hogy hányszor használtam a bekapcsoló gombot, bármelyik notimon, de éves szinten talán párszor.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
MrSealRD
veterán
válasz audi100td #30501 üzenetére
Uhh....Hát ferde szemmel várom az első teszteket/beszámolókat..
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
válasz audi100td #30507 üzenetére
A Samsung üzleti gépeit is érdemes figyelni. Persze nem érik el a Dell és HP szintjét, de nagyon határozottan és gyorsan fejlődnek (teszem hozzá, van is honnan ).
A T500-hoz milyen töltő is kell témában pedig elnézést a dezinformáció miatt, azt hittem, hogy a T500-ak csak dedikált vga-val jöttek ki. A kisebb akkuhoz meg bőven elég lett volna a kisebb teljesítményű töltő is.
-
audi100td
nagyúr
válasz buvartacsko #30506 üzenetére
Nekem ez még valahogy nem tűnt fel, úgy érzem inkább el vannak a kényelmes második helyen, szigorúan ergonómia, funkcionalitás és szoftver szempontjából, eladásban lehet előrébb van a HP, Dell, nem tudom. Elég megnézni a mostani EliteBook-ot, a Dell talán valamit fejlődött önmagához képest. Abban egyet értek, hogy az irány nem a legjobb a lenovo esetében.
-
audi100td
nagyúr
válasz buvartacsko #30504 üzenetére
Az a gond, hogy máig nincs valós alternatíva a windowsos notebookok piacán, persze ezt jól ki is használják, még ezzel a gagyi kiosztással is ez lesz a legjobb gép a kategóriában.
"jézusúristen. a bekapcsológomb is a jobb oldali zsanér alatt van"
ez még kb a tökmindegy kategória, annál még a retesz hiánya is jobban zavar
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
-
-
lapa
veterán
válasz audi100td #30501 üzenetére
én nem próbáltam még a lenovos chicletet, de ahogy le lett írva a koncepció, végülis tényleg jobbnak (de legalábbis ugyanolyan jónak) kéne lennie.
szóval ha alul a gumi / mechanika ugyanaz, akkor elvileg nincs nagy különbség a feelingben. persze a kiosztás az más tészta, de szerintem simán erősebb is meg könnyebb is tisztán tartani.
nem mintha akármennyire is izgatna az x230.
-
audi100td
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest