Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz lapa #19464 üzenetére

    Természetesen a trackpoint a legnagyobb királyság, szinte mindig azzal használom a gépet, a touchpad le is van tiltva. Tulajdonképpen emiatt nem voltam hajlandó más gyártó hasonló szintű notiját megvenni, mert tudom, hogy azokon nincs trackpoint, vagy ha van is, akkor is nagyjából használhatatlan (DELL-en próbáltam, tragédia).

    Viszont van két szituáció, amikor egeret használnék. Az első, amikor monitorra van kötve a gép, és rendesen íróasztalnál ülök. Ilyenkor mondjuk nem is egeret használok, hanem komplett wireless egér + billentyűzet kombót. Ebben az esetben a fogyasztásnak nincs jelentősége, mert úgyis akkuról megy a gép.

    A másik szituáció, amikor már este van, és az álmossággal egyenes arányban egyre hátrébb hanyatlok - persze nem fekszem le aludni, még a végén túl kipihent lennék -, és már a mellkasomon van a gép. Ekkor már túl kényelmetlen a kezemet annyira felhúzni, egyszerűbb, ha magam mellett van és úgy egerészek.

    audi100td: Kilenccellás. Az x201-nek hatcellással is hoznia kellene a 8 órát? Mert akkor a kardomba dőlök.

    adnoctum18: Attól függ, hogy mennyire húzod közel a gépet a fejedhez. Ha már egészen a mellkasodon van, akkor már nagyon kényelmetlen a kéztartás, ha a trackpointot akarod kezelni. Tény, hogy nagyon jól lehet görgetni vele, de az egér görgőjével is. ;]

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák