-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz audi100td #21897 üzenetére
egyébként ha ez így van, akkor nem értem miért. nem csak akkor, ha tölti az akksit mellette?
a 90w-os táp leadja a 120w-ot, akár napokon keresztül is. gondolom a 65w is megcsinálja a 80-at, az meg még full terhelésre + akksi töltésre is elég kéne legyen.
nem az volt, hogy a sebesség helyett az akksi töltését veszi visszább?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz audi100td #21897 üzenetére
Elhamarkodott kijelentés volt a részemről, hogy halk a T60 ventije, illetve alapjában véve tényleg nem lenne hangos, de van egy magas frekvenciás mellékzaja ami csendes helységben az őrületbe tud kergetni, de mindegy, majd kap egy T500 ventit, remélhetőleg úgy csendben lesz. Ennek egyébként az is lehet az oka, hogy egy 5 éves gépről van szó, talán még nem volt benne cserélve soha.
szerk: a speedstep csak 1GHz-re veszi vissza az órajelet terhelésmentes állapotban, nem sok ez kicsit
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Napfénysüti #21896 üzenetére
rendben, köszi
#21895: hm, ahogy elnézem a 65W-ossal csak 1GHz-ig megy fel a cpu, akkor ez lehet az oka, hogy miért nem melegszik annyira a kisebb táp.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Miért van az, hogy T60-nál a 90W-os táp jobban melegszik mint a 65W-os? Tapasztalt valaki hasonlót? Olvastam olyat, hogy akksinak nem tesz jót, ha az erősebb tápról van töltve, ez tényleg megállja a helyét vagy urban legend?
-
Peter M
tag
Hát volt garanciális kifogásom pl a HPnál egészen máshogy kezelték, Magyarországon kapott Case Number-t és egy nagyon profi minőségbiztosítási managerhez volt szerencsém, aki amellett, hogy a HP érdekeit védte, azért vásárlót vásárlóként kezelte. Sajnos a Lenovo managere messze nem így reagálta le, egy hozzá nem értő kollégája levelét továbbította változatlanul.
[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
-
lapa
veterán
én nem lepődök meg ezen a szervizes dolgon. mindenhol ez megy, más országokban más, még prémiumabb cuccokkal (pl. autó) is.
-
Peter M
tag
válasz azbest #21885 üzenetére
Hát igen csak többek között nekem volt egy kérésem, melyre nem reagáltak (helyszíni garancia kiterjesztés megvéve, regisztráció alatt, amit eddig produkáltak a kezükbe nem adom a gépet - szerintem érthetően)
no mind1 megy a válasz nekik...
-
Peter M
tag
válasz Peter M #21883 üzenetére
--- Hivatalos válasz, személyes megjegyzés: Lenovo Magyarország nevében küldték el de érdekesek a névmások pl.: "Mondtam Neki" ----
A szerviztől az alábbi tájékoztatást kaptuk:
A felhasználó szeptember 1- én 8:16- kor írt központi postafiókunkra egy levelet, melyben leírta a hibát és azt, hogy a Lenovo support javasolta a velünk történő kapcsolatfelvételt.
A levél olvasása után telefonon felvettem Vele a kapcsolatot és időpontot egyeztettem 2- án 9 órára.2- án behozta szervizünkbe a W520- at.
A gépet bekapcsolva a teszt indítása után kb. 30 másodperccel szabályos thermal shutdownt produkált. ( újraindításkor szabálytalan windows leállást jelzett )
Ez alapján mondtam a felhasználónak, hogy valószínű a hőelvezető lamellák el lehetnek záródva.
A gép szétszerelése után szemmel láthatóan viszonylag sok por látszott a ventillátoron.
A port eltávolítva, hőelvezetőt kifújva a gép a thermal shutdownt már nem produkálta, viszont a FurMark továbbra is 89- 90 fokos GPU hőmérsékletet jelzett és időnként vissza is vette a sebességet.
Ezt jeleztem a felhasználónak, aki mondta, hogy ő már beszélt minden mindenféle support- tal, köztük a központi IBM szervizzel is és azt mondták, hogy alaplapcsere javasolt.
Mondtam Neki, hogy természetesen megrendelem az alaplapot és a hűtést, mire ő ismételten kifejtette, hogy a hűtőrendszernek semmi baja.
Ezek után megbeszéltük, hogy az alkatrészek megérkeztekor a gépet behozza és kicseréljük az alaplapot és a hűtőrendszert.A fentiek alapján a szerviz korrektül járt el. Reméljük a megrendelt alkatrészek hamarosan megérkeznek, és a géppet szakszerűen javítani tudják.
[ Szerkesztve ]
-
Peter M
tag
--- Levelem változtatás nélkül, a linkek nem működnek ---
Tiszteletem,
Hibajelenség: W520 - Túlmelegedés [FurMark alatt 2-4perc alatt 90-95 C
melegdve vagy lekapcsol vagy az Nvidia Quadro visszavágja a sebességét]
US Lenovo Support: Nem elfogadható a 90-95 C a FurMark alatt, keressen fel
mihamarabb egy helyi hivatalos Lenovo Szervizt [Case Number: CC0041]PC-Box szerviz tapasztalat:
Egyetlen pozitív élmény az volt, hogy nem kellett 1,5 hétre a géptől
megválnom, bár utólag a szervizelés "színvonalát" látva lehet, hogy
nem merülne ki ezen levélben az elégedetlenségem.Tények:
Alkalmazottnak fogalma sincsen a jelenlegi Lenovo termékekről, amelyek az
alábbi kijelentésekben nyilvánultak meg:"elég a gépet itt hagynia, a tápegységre semmi szükségük nincsen"
A 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező PC-Box szerelő kedvéért: A
W520 hordozható munkaállomás hivatalosan csak a hozzá gyártott 170W
adapterrel együtt használható. (Nem hivatalosan az előző széria 135W
együtt is elindul a Lenovo fórum alapján - megj.: a szervizben egy
darab ilyen tápegység sem volt)
Ügyfél segítőkész hozzáállása: Miután a kedves ügyfél tájékoztatta
a 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező PC-Box
szerelőt, azonnal kérte, hogy hagyjam ott a tápegységet is."az Ön gépe nem munkaállomás"
W osztály a Lenovo kínálatában a Workstation rövidítése ami
munkaállomást jelent, mindemellett ajánlom a nagy tapasztalattal
rendelkező szervizes figyelmébe bármely Lenovo hivatalos
termékspecifikációt, de ha meghaladná ezirányú képességeit vagy csak
egyszerűen nem érdekli a munkája, megrövidíteném azt a 2 percet amíg
rákeres: Hivatalos pdf"az Ön gépe nem 3d alkalmazások futtatására lett tervezve"
W520 hordozható munkaállomás az alábbi ISV certifikációkkal
rendelkezik: Solid Works, AutoCAD... bővebben. Bízom benne, hogy ez a
lista a nagy tapasztalattal rendelkező szervizest is meggyőzi."biztos a ventilátor hibás"
Kedves ügyfél hiába tájékoztatta a 30 éves szakmai tapasztalattal
rendelkező PC-Box szerelőt, hogy a Lenovo hivatalos fóruma alapján az
ügyfél feltette a TPfancontrol speciálisan W520 hordozható
munkaállomáshoz hangolt verzióját, amellyel egyértelműen látszódott
annak skálázódása és fordulatszáma."biztos el vannak tömődve a réz lamellák, kitakarítva megoldódnak a
problémák"
rendelkező PC-Box szerelőt, hogy egyértelműen nem fogja megoldani a
problémát. Ő személyes támadásnak - és az ügyfél eddigi segítőkész
hozzáállását semmibe véve, kikérte magának, hogy egy ügyfél ki
láthatóan többször lát Lenovo terméket beleszóljon az Ő hihetetlenül
precíz és szakmai munkájába, ami kimerült a magas nyomású levegő
használatában."az IWS mit sem ér, mivel USA-ból származik a gép valószínű nem is
garanciális itthon"
rendelkező PC-Box szerelőt, hogy a számára ismeretlen Lenovo
hordozható munkaállomások nemzetközi garanciával kerülnek forgalomba
amit a felhasználó is szabadon ellenőrizhet az IWS rendszerében.
Ajánlom figyelmébe az alábbi oldalt, soha nem tapasztalt dolgokat
láthat itt: Bővebben IWS(megjegyzés: a mai napig reakció nem érkezett a hivatalos magyar
Lenovo oldalon feltüntetett PC-Box elérhetősére küldött e-mailemre
/elküldve:2011. június 21. 12:07 mailto:szerviz@pc-box.hu/)4 óra tesztelés után büszkén mutatta, hogy a fent említett TPfancontrol
program segítségével milyen szépen marad a hőmérséklet 90-95C fok környékén
(megjegyzés: amit az amerikai Lenovo Support elfogadhatatlanul magas
hőmérsékletnek jelzett). Azóta a gép változatlanul produkálja az
elfogadhatatlanul magas üzemi hőmérsékletet,és intenzív használat melletti
Thermal Shutdown-t. (mellékelem a Win7 error log-ot) Annak ellenére, hogy a
több mint 30 éves szakmai tapasztalattal együtt lett portalanítva a
hordozható munkaállomás hűtőrendszere jelenleg a tervezett feladatokra
használhatatlan. Felvetésemre miszerint ez így számomra elfogadhatatlan, ő
mint személyes szívesség megrendelt a géphez egy új alaplapot és
egy ventilátort. (természetesen kijelentette, miszerint ha a Lenovo nem
fogadja el a rendelést akkor ezt nekem ki kell majd fizetnem...)Én mint ügyfél mindvégig próbáltam segítőkészen és a szervizes alapvető
hibáit javaslataimmal segíteni, ám Ő folyamatosan a több mint 30 éves
szakmai tapasztalatát emlegetve, meg sem hallgatott. Én próbáltam meg a
központi szerviz technikusaitól tanácsot kérni, hogy nyugtassanak meg
Magyarországon a Lenovo a kompresszoron kívül más szerszámot is biztosít a
számítógép szereléshez.Nekem érdekem egy végre működő laptopot használni, (ha már a 30 éves
szakmai tapasztalattal rendelkező PC-Box szerelőnek nem) hiszen nem
véletlen adtam ki egy ilyen gépért majd félmillió forintot. Bízom benne,
hogy a levelem folyamán elgondolkoznak az alvállalkozói szervizek
alkalmazottaival, és azok hozzáállásával kapcsolatban egy két dolgon.A Lenovonak egyfelől biztos érdeke hozzá nem értő szervizes embereket
leszerződtetni, és nem elküldeni bármilyen továbbképzésre, hiszen így a mai
nappal megrendeltem a helyszíni garancia kiterjesztést a hordozható
munkaállomásomhoz. Szeretném ha a PC-Boxnál pénteken felvett szervizlapot
sikertelenség miatt lezárnák, és immár a helyszíni garancia kiterjesztés (
ami bízom benne, addigra aktiválva is lesz) keretében a gépet, a helyszínen
javítanák meg egy hozzáértő munkatárs segítségével.A levelet kapják:
Lenovo központi szerviz
PC-Box SzegedKöszönettel
-
Peter M
tag
válasz [O]-[C]-[B] #21874 üzenetére
Szegedi szerviz szakszerű hozzáállásáról írtam nekik... Most válaszoltak, hát szerintem konkrétan egy 8 éves gyerek értelmi színvonalán válaszoltak. (azon se lepődnék meg ha a szegedi szervizzel írattak vmit majd elküldték a Lenovo nevében)
Gondolkozom a belinkelésén, természetesen név nélkül.
-
ro_bert17
őstag
válasz rohamkocka #21868 üzenetére
Igazság szerint ez a hozzáállás nehezen érthető. Újonnan vásárolt eszköz esetén feltűntetik az akkumulátorra 1 év, laptopra 3 év jótállást jelen esetben.
Szerintem sehova nem írták oda, hogy kivéve zsanér természetes elhasználódás. Ezt ki határozza meg, hogy mi a természetes elhasználódás, és mi nem az? Pl. ha tönkre megy a kijelző megvilágítása, az természetes vagy nem? A zsanérkopást én személy szerint nem sorolnám az esztétikai hibák közé. -
Ne hagy magad! Írj nekik még egy levelet, hogy nem értesz egyet, blabla, aztán ha nem hatja meg őket, akkor jöjjenek a mágikus szavak: fogyasztóvédelem, stb
Amúgy meg r.hadjanak meg...
[ Szerkesztve ]
-
-
audi100td
nagyúr
nekem is ezt mondták a múltkor, akkor mégsem értettem félre semmit, sajnos már nem garis ügy
-
Gondwana
addikt
válasz Magnat #21867 üzenetére
Normáliséknál(*) a leghátsó a GND, eggyel előttem meg a MIC, ami normális esetben kb. 2-3kOhm, telefonoknál ennek a rövidzárása a hanghívás/vonalfelvesz. Na, de folyamatosan?
*: Nokiáékat nem sorolom ide, van egy Nokia headsetem, ami még a Nokia telefonokkal se minddel komatibilis: bal hang van, jobb hang csak akkor, ha nyomom a mikrofonon a gombot.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
rohamkocka
csendes tag
Hétfőn is beléptem a klubba egy T61-gyel
Rögtön egy kérdésem is lenne. A gép még benne van a gyári garanciában, ezért gondoltam, hogy a zsanérjait kicseréltetném. Nem vészes a lötyögés, de mégis csak ~4 éves.
Beszéltem az IBM szervizzel,ők viszont lelomboztak azzal, hogy a zsanércsere (már) nem garanciális, a Lenovo szerint természetes kopás. Itt többen is írtátok, hogy a problémát gar.-ban cserélik, ez megszűnt volna?
rohamkocka
-
Gondwana
addikt
X201s-en teljesen más szerkezetű a kijelzőburkolat - ott egy lap van, amire megy a kijelző és gyakorlatilag a kijelzőpanel tartja össze az egészet. Ráadásul a WSXGA+ panel konnektora lefelé áll, nem a kijelző tetején van, illetve abban sem vagyok 100% biztos, hogy nem csak a lábkiosztás sorrendje, de a csatlakozó alakja is eltér.
Azt tudom, hogy a fólia ront a jelenlegi állapoton, de még mindig jobb lesz, mint az X200T, mert nem lesz olyan paralaxishibája, nem lesz még egy légrés az LCD polárszűrője és a fólia között - a ceruza miatt pedig valamivel védeni kell, mert nagyon ujjlenyomtmágnes így most, illetve, ha a ceruzával megkergetek egy homokszemet a kijelzőn, ...... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
Magnat
veterán
Hi,
T400s-hez ha szét akarom választani a mikrofon meg hanxóró bemeneteket, akkor ez jó hozzá vajon?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
buca84
őstag
Hol tudok X60s-hez pcmcia fedelet beszerezni?
Vagy esetleg valakinek van elfekvőben?[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz Gondwana #21856 üzenetére
közel tonnányi tesztfotót csináltam pont ezért, mert én se hittem el. akkor még nem volt üveges telóm, talán azt mellérakva nyilvánvalóbb lett volna a helyzet.
de készülj, hogy a brando fóliától sírni fogsz. nemtom nézted-e a képeket, de tn körülire vagy alá degradálja. (a /v7/ helyett /v7/broadband/ elérési úttal ugyanez eredeti méretben is látható)
6,4w király.
ez azt jelenti, hogy 201s-be (1440 led) is belemegy az affs?
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz audi100td #21855 üzenetére
Kellett egy X200 LCDkábel, meg egy X200 inverter. Első próbán, ölben, levett billentyűzettel az új kábelt a helyére csatlakoztatva egyből működött.
Win7x64 MaxBrightness (15/15) idle 10.5W,
Minimum, ahol még látható kép (2/15) idle 6.4W... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
Bazinagy hoppá!
Levakartam az új AFFS kijelzőről az érintőpanelt (csak 2x vágott meg az üvegperem). Továbbra is aszimetrikus a fénye, becsavarozatlanul is, azaz a bal oldala (különösen alacsonyabb értékeken) sötétebb. Viszont egy újabb kalibrálás után (középen, a képernyő aljától 6-7cm-re produkálta a fenti mérést) a 180nit-nek deklarált panel hozta a 200nitet, meg az 1:1000 kontrasztot.
A másik dolog (amit már lapa is megírt), nem hittem volna, hogy valaha is azt mondom saját tapasztalatból egy fényes kijelzőre, hogy húúúú... Ezen pl. a fényes rétegen rendes antireflex réteg van - plafonneonok visszatükröződése nem fehér, hanem lila.
(ettől függetlenül kell rá még egy mechanikai védőréteg, amint sikerül beizzítani a Wacom ceruzás játékot - épp ott tart a projekt, hogy egy PCMCIA modem csatlakozójából próbálok csatlakozót faragni hozzá)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
cadeyrn
aktív tag
Üdv!
Kíváncsiságból rákerestem T400 zsanérra ebay-en, és egy jó nagy rakás, eltérő FRU-s cuccot dobott ki.
Kérdés: hol tudok utánanézni, mi a különbség?A szitu egyébként annyi, hogy a T400 zsanérjait tényleg nem nyúzásra találták ki, alig 2 hónapja van nálam, akkor cseréltettem garban, és megint lazul
-
lapa
veterán
válasz soldi3r #21849 üzenetére
szerintem nem fogják, de érdemes lehet verni az asztalt hátha mégis.
gondolom ez nem a hexában-átírok-két-számot kategória, szóval szerintem modbios erre nem csinálható. de nem ismerem a részleteket.
nem pontosan értem miért kéne pontosabb mérés. pláne hogy szerintem atto nincs ubuntura.
más kérdés, hogy mikor én párszor próbáltam régen win alatt olyan bénázásokat csinált hogy öröm volt uninstallálni.
asszem winen régen a boot.ini-ben megadhattad melyik lemez melyik partíciójáról induljon. hogy a drivert hogy töltöd be az jó kérdés. google, én is ott fogom kezdeni.
-
lapa
veterán
válasz Gondwana #21846 üzenetére
spec a hármas alatt nem épül, se 2.6.37 alatt. a lucid normál kernelével (2.6.32-33) viszont igen.
vagy ha az volt a kérdés, akkor szerintem a 3.0.0-8.10-ben nincs driver. de lehet, hogy csak nagyon benéztem, mindjárt nekiszaladok megint.
addigis beírtam nekik a fórumra, hogy oldják meg a 3.0-n driver építést de marha gyorsan, mert megdobálom őket intel turbo memoryval.
nem bootolható, de linux alatt annyira nem gáz. de ha emlékeim nem csalnak win alá is ugyanúgy lehetne egy barkácsot, hogy a hdd-n csinál az ember egy mittomén 100mb-s boot partíciót, onnan meg azt indít amit akar. legalábbis talán, vagy nemtom. ennyire előre nem szoktam gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
örömbódottá van: megy a corestore mv az x200s-ben. de még hogy megy.
gondolom az slc hozná a 170/170-et, mert nem diszk limites az olvasás se.
nemsoká beugrik a szerverbe, aztán végre vége lesz ennek az usb-n lemez lógatásnak. 32gb ssd rendszer + 1 tb belső hdd azért nem rossz egy szubnotiba.
mostmár csak szeretettel várjuk a feles wwan vagy a feles corestore megjelenését, addig az egyikről le kell mondani sajna. nálam pont nem lesz gond.
-
audi100td
nagyúr
ez vajon tényleg eredeti vagy valami hamisítvány? feltűnően olcsó
tudnál adni egy linket? azok hogy néznek ki?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz [O]-[C]-[B] #21837 üzenetére
5-6-7 éves gépekről volt szó
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz Minstrel #21833 üzenetére
Akkumulátor / táp / töltő az a kategória, mint PC-nél a tápegység.
Kinevetik manapság, aki nem komoly tápot vásárol a gépbe, mondván kockáztatja a gépe épségét egy esetleges túlárammal vagy zárlattal.
Ugyanez történik az ilyen utángyártott szarokkal is, csak annyi különbséggel, hogy egy laptop piciket komplexebb dolog, mint egy PC. Míg a PC-nél egy táphiba esetén elpukkan az alaplap esetleg még a RAM vagy a CPU, de a többi alkatrész megmarad és így viszonylag gazdaságosan javítható, addig a notebook esetében gyk. kukázható a gép, és itt már a hosszú gari sem segít. Nagy általánosságban egy akku 1-1.5-2 év élettartamú használattól függően, a prémium gépek (pld. Lenovo) pedig akár 3-4 év garival is érkezhet. Ami azt jelenti, hogy a gép árát, és a hátralévő garit is (aminek a díja az árba amúgy bele van kalkulálva) elbukta a kedves versenyző 5-10-15-20 ezer forint spórlásával. Egy alaplapcsere ugyanis egy garanciális gép esetében (1-2-3 éves korig) gyk. az aktuális piaci árban mérhető, így semmi értelme egy ilyet javítani, hanem bontás és kikilózás következik.
Akinek pénze van laptopra, legyen akár egy populárisabb márka vagy prémium kategória elgondolhatja, hogy a gépe árának 5-10%-ért (ennyiben kerül egy gyári akku) kockáztatja-e a fennmaradó 90-95%-ot. -
audi100td
nagyúr
válasz buvartacsko #21834 üzenetére
nyomj rá esetleg egy f9-et, majd f10, ha még nem próbáltad
-
buvartacsko
addikt
válasz mitulabattyi #21832 üzenetére
Azt akkor nem tudom, hogy hogy kell beállítani. BIOS-ban nincsen erre lehetőség, legalábbis én sehol se látom.
-
Minstrel
senior tag
válasz mobileman #21820 üzenetére
Én Angliából rendeltem egy utángyártott akksit és úgy kezdte a pályafutását, hogy azonnal sárgán villogott, elküldtem a pm képet az eladónak, hogy ez van, pár levélváltás után visszaadta pénzt és az akksit se kellett visszaküldenem, pedig azt hittem majd küldeni fog egy cserét.
Na én itt fejeztem be az utángyártott akksikkal és rendeltem hungkongból az eredetit, ami eddig még jó[ Szerkesztve ]
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz buvartacsko #21829 üzenetére
Én is BIOS szinten gondoltam...
-
lapa
veterán
válasz buvartacsko #21829 üzenetére
én sem vagyok meggyőzve, hogy ez hw expansion probléma. akkor a képernyő közepén kisebbnek kéne látszania. ez meg baloldalt van.
btw: megjött ma a corestore. jófej postás beletuszkolta a postaládába. épphogy nem esett ki, gyakorlatilag a véletlennek köszönhető, hogy nem az utcán éjszakázott. ma már nem szerelem be.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz mitulabattyi #21819 üzenetére
Ez akkor lenne megoldás hogy ha a Windowsban lenne a gond, de ott nincs.
-
Gondwana
addikt
válasz buvartacsko #21804 üzenetére
F1 a BIOS-ba, Config, Display, HV expansion: ON
(én a Brightnesst is highre szoktam tenni, nekem ne sötétkedjen akkuról, ha nem muszáj)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
azbest
félisten
fél kilós merevlemez kiküldése a bécsi felvevőhelyre is 4250 volt... ezzel szemben hong-kongból egy fél kilós levél ajánlva 2000 forintnyi bélyeggel jött. Persze a küldéseknél figyelni kell, mert van amikor levélként drágább lehet feladni valamit, mint csomagként... de mindenképpen magasak az árak a mi csak gazdagok és milliós fizetésekből élők által lakott országunkban
-
-
audi100td
nagyúr
-
mobileman
senior tag
válasz audi100td #21773 üzenetére
Hozzászólnék, ha Kínából bármit is rendeltek, oké, hogy garancia van, de a postaköltség duplája- triplája lesz az akkunak, ha valaki visszaküldené! 2x is gondoljátok meg, bár nekem szerencsére nem kellett semmit visszaküldenem, nem is érdekel a garancia, felőlem akár lehet 5 év, de a posta sajnos húzós lesz! Most Angliába egy fél kilós csomag 11k (díjkalkulátor, posta.hu), nem vicc! Akkor Kína vajon mennyi lehet?
Sajnos ilyen lehúzós a kedves magyar posta..Egyszer rendeltem németből egy dell akkut, 3 nap után kampec, becsomagolom, irány vissza, hát annyi volt a postadíj, mint maga az akku. Mondom, na persze....Azóta papírnehezéknek használom
[ Szerkesztve ]
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
mitulabattyi
aktív tag
A videovezérlőnél kell beállítani, hogy a kép töltse ki a kijelzőt.
-
audi100td
nagyúr
válasz yodamastah #21817 üzenetére
ok
csak hozzászoktam már, hogy mindig ebay.de-n jelentkezem be, azért ez a link, amúgy ebay.com-on kerestem ki, ugyanúgy megtalálod "x41 battery" címszó alatt
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz yodamastah #21815 üzenetére
én is mo-ra rendeltem
-
sniphoe
aktív tag
Melyik szervizben voltál?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Magnat
veterán
-
audi100td
nagyúr
válasz buvartacsko #21810 üzenetére
ja, értem
ha van rá valahogy lehetőséged vidd inkább budapestre, korrektebbnek tűnnek, bár a webkamera miatt nekem is vissza kell mennem, nem tesztelték le elég alaposan, még mindig nem jó
-
audi100td
nagyúr
válasz buvartacsko #21808 üzenetére
de nem pont az alsó ház miatt vitted be? vagy volt más is?
több mint egy hónap megint nagyon gáz
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz audi100td #21803 üzenetére
Hát ez jó kérdés olcsó talán az Meg már beleuntam a használt piac böngészésébe. Bár lehet megbánom meg jól leoltotok, ha elmondom hogy mi lett volna.
160k ért lehetett volna egy tipp-topp állapotú X201-em i5-el meg garival Ez csak úgy utólag derült ki ma.Hope was the right choice, and it always will be.
-
buvartacsko
addikt
mióta visszajött a szervizből az x200 tablet, elég fura a felbontás a bios-ban, meg a windows induló képernyőnél is, nincsen valakinek valami tippje, hogy mi lehet?
minden ilyen féloldalasan jelenik meg, semmi se tölti ki a teljes képernyőt. windowson belül meg jó.
ja, illetve már nem működik az egyik usb se... látszik hogy szakértő kezek által lett szét szedve meg össze rakva a gép..
system update se indul, illetve a steam accountomba is többször próbáltak beloginolni, mi a faszt csinálnak a géppel egy szervizben?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Na én beneveztem egy ilyenre [link]. Pénteken jön.
Nem kiutálni az X60s marad! Szóval továbbra is lesz igazi Thinkpad-emHope was the right choice, and it always will be.
-
sniphoe
aktív tag
Az tiszta, hogy T60ból csak a 15"-osokban van IPS panel, de létezik 15"-os T60-as IPS panellel X1400-as VGA-val?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest