-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti75
senior tag
Bejöttem nyalni egy fagyit, gondoltam beolvasok ide, hát mik nem történtek itt .
Tikakukac kolégának teljesen igaza van abban, hogy ami most üzleti az pár éve a konzumernek hívták. Ami most a Thinkpad P, annak kéne lenni a T-nek is felépítésben merevségben, csak sajnos nem te és nem is én döntök. Az hogy nem veszem meg megoldás lehet, de a többi sem jobb. Ismerem, van L15 és T15, hajlik mint a rosseb, az egyik L megy is szervízbe, gondolom valami alaplapi forrasz engedett benne. Ezért is jogos a kritika.
Viszont el kell fogadni, hogy kialakult egy új nemzedék gyárban döntéshozó, de user szinten is, akik számára más a prioritás.
Egyik oldalon a fillérbaszás, a másik oldalon a legyen könnyű vékony és trendi. Érdemes végigolvasni netes teszteket, hogy a múltban mikbe kötöttek bele a tesztelők és a userek. Ez az igény, vékony könnyű gép, vékony kávával, usb-c és még sorolhatnám.
Ez van, ismétlem, nem mi fogjuk megváltani a világot, csak feleslegesen mérgelődünk a tendenciákat látva.
Béke legyen veletek, én szeretem a Thinkpad P-met!
Na megyek tolom a fűnyírót
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest