Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
válasz dauphin #36988 üzenetére
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi az előző (#36988 számú) hsz-om témájában:
"Sziasztok! Érdeklődés szintjén - nevezhetjük elméletinek is, egyelőre csak tapogatódzom, keresek egy gépet az asszonynak internetre, office-ra és filmre -, ez a HP 250 G2-es laptop a hozzáadott szoftverekkel megéri az árát? Maga a gép hardverileg rendben van, vagy csak a Windows 8-cal és az Office-szal próbálják megédesíteni az ajánlatot? Előre is köszönöm a válaszokat!"
[ Szerkesztve ]
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
szpal17
őstag
válasz dauphin #36674 üzenetére
A használt terméknél természetesen mindig benne van a lutri. Nem tudni kinél volt és miként használta az eszközt. A benne lévő hardverek alapján én jó gépnek mondanám, ami akár több évig is kiszolgálhat. Szerintem egész korrekt árat kérnek érte. Sok ilyet láttam multinál működni, de azért volt ami bemondta az unalmast... (szerintem ők is ilyen helyekről szerzik)
Egy új generációs celeronos, pentiumos 3 év garis Dell mondjuk 95-től indul felfelé plusz az SSD, ami 10-15. Kérdés, hogy tudsz-e ennyit még kifacsarni a pénztárcából...
-
szpal17
őstag
válasz dauphin #36671 üzenetére
Valaki ezekre a feladatokra még P4-es notit használ mindenféle lassulás nélkül.
Viccet félre téve, szerintem több évig tökéletes lehet ilyen feladatokra. SSD-vel felszerelve pedig még több lehet az élettartama. (később még mehet bele több ram)
A régi HDD alul simán kivehető és beszerelhető az SSD. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest