Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Retro66 #8784 üzenetére
Örülök, ha segítettem. A pályázat eredményére nem kérdeztél rá véletlenül?
Ami itthon megy a szervizekben az tényleg nevetséges és szomorú is egyben. Ez igaz szinte mindenre, én autóval szívtam meg úgy, de úgy, hogy majdnem ütésváltás volt a szervizben. De jól esett volna a p*r*sztot combon rúgni, hogy ne tudjon 2 hétig a lábára állni... ezt már biztos érezte más is...
Én egyébként a helyedben nem hagynám annyiban az ügyet, mert nem életszerű, hogy egy szervizben nincs egy töltő, amikor minden géphez ugyanilyen töltő való. Ez nonszensz. Semmi nem indokolta, hogy ne cseréljék ki a bevizsgálás után azonnal. A törvényben (vagy a betartásának az ajánlásában) az is benne van, hogy a szerviz köteles a fogyasztó legkisebb kellemetlenségét okozó módon elhárítani a hibát. Ahhoz nem kell 2 hét, hogy megnézzék, tölt-e vagy sem. Csak sajnos itt jön be az emberi tényező, hogy nem fogsz polgári pert indítani és hónapokon vagy éveken keresztül bíróságra járni 25 ezer forint miatt, pedig tutira megnyernéd. Egyszerűen nem ér annyit.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Horgász topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Lenovo Legion 5 15,6" FHD Ryzen 7 6800H, 16GB, 512GB SSD RTX 3060 6GB,STORM GRAY,ÚJ,GARANCIA
- Lenovo Gamer Notebook - GTX 1650 4GB - i7 9750H - 8GB DDR4 - 256GB SSD
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i5 1245U 16GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill Dell Gar 2026.03-ig
- Lenovo X1 Yoga Gen8 14" FHD+ Touch x360 Intel i5-1345U 32GB LPDDR5 RAM 512GB NVMe 27 hó gyári gari
- HP Spectre Pro 13 érintőképernyős laptop
- Surface GO + Billentyűzet 10" Pentium 4415Y 8GB RAM 128GB SSD Windows 10 Tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest