Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
AIDA 64 fent van, Core Temp is fent volt..
Bocs, de én ezeket tapasztaltam , néztem a hőfokokat, és jelenleg a proci is visszább van véve a Windows alatt, hogy ne 100%-on mehessen / tehát csak 2GHz-ig engedi fel. /
Sajnos ez van.
Üresjárat régi pasztával: 42 fok
Üresjárat új pasztával 4 hónap után : 45 fokViszont ezzel még nem is lenne bajom. Csakhogy terhelés alatt / értsd böngésző megy, és PS megnyitva /
Már folyamatosan 55-65 fok körül táncol, de ami a legszarabb ,hogy a hő nem távozik el a gépből, hanem felfűti a házat. Pedig nem zárt az alja, és mivel ez a billentyűzet felől szívja a levegőt, így elzáródva sincs a levegő útja.
Tehát hiába van kiterhelve a gép, a paszta nem adja át a hőcsőnek a felesleghőt
Itt nincs szó azonos fordulatról sem, mert a venti sokkal, értsd SOKKAL többet forog, és hangosabban is, mint a paszta újkorában.
Ebből fakadóan, vagy javult a hallásom 4 hónap alatt, vagy romlott a paszta hőátadó képessége...
Tehát lehet sanda gyanúd, de csak kérdeztem, és leírtam azt amit tapasztaltam, de ha sandáskodunk húzok ebből a topicból... Kár kérdezni, ha le van az ember szólva... Hogy nem is nézte meg ilyenek....
Köszönöm a segítséget. Keresek valami szakmai topicot észosztás helyett
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest