Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
elég szomorú, hogy ilyen a hozzáállása az embereknek itt...... akkor miért nem úgy van megszerkesztve a topik, hogy első pálya leírása, 2. 3. stb...... akkor nem lenne mit kérdezni, mindenki megnézné az adott kérdésére a választ és ennyi.....
én eddig mindenkinek segítettem ha olyan játékban elakadtak amiben én előrébb voltam.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Jó móka is így
Bár nem minden pálya sikerül heroic fokon, mert a bugosabbikakat egyszerűen megunom és alacsonyabb nehézségen kezdem újra.
A sylvan hadjárat ötödik küldetésében a necro-bugnak hála a hetedik héten alkalmam volt olyan 29-es szintű hőssel találkozni (nem az ellenséges főhős), aki 4300 (!) skeleton archerrel rendelkezett, ha nem képes egy halom resurrectet ellőni a hősöm, itt meg is buktam volna. Nagyszerű volt látni, ahogy 13 zöld sárkányom egy pillanat alatt elpusztult (a csontik 40+ védelem ellen 4500 pontot lőttek).
Gondolom, hogy bugmentes esetben olyan 1000-1200 csontvázal találkoztam volna itt...
Sebaj, minden élő hősnél erőltetem az expert light magicet, meg is van a haszna.
Re 1290:
Igen, scriptelve kb. a negyedik héten idul meg a nagy elf sereg az ÉK-i sarokból (legalábbis nálam mindig így volt), tudtommal egy megoldás van: az, hogy ennyi idő alatt áttörsz vagy a földelementálokon, vagy a főnixeken (utóbbi szinte lehetetlen), s elfoglalsz legalább még egy várat. Onnantól indulhat a seregek halmozása 2 várból, vagy a fogócska a pálya körül, űzött vad szerepben.
Heroic fokon nem próbáltam ezzel a taktikával, abban sem vagyok biztos, hogy a hatalmas semleges lény kupacok miatt egyáltalán megcsinálható.
Az biztos, hogy attól függően, hogy fejlesztetted a hősödet, a küldetés könnyen lehetetlenné válhat (mágus hős vs. földelementálok: 0-1).
Nagyon nagyot segíthetnek a phantom forces (előző pályáról kezdőbónuszként bárki beszerezheti), resurrect, illetve a summon phoenix (egyáltalán megszerezhető eddigre?) varázslatok. Így visszagondolva különösen a resurrect számíthat sokat.
Az a gond, hogy az előző két pályán nehéz a nagy sietségben max. szintű és jól specializált hőst kialakítani. -
sghc_toma
senior tag
hát nemtom, öcsémnek meg nekem ugyanott volt... sztem egyik heroes-ban sem random dobálta a grált, és szvsz itt is adott helyen van.
mclord: azt viszont nem vágom, hogy ha tudod, h hol van, akkor mért nem találod meg. főleg úgy,h ha vhol a közelben ásol, akkor megmondja, h merre is kéne próbálkozni legközelebb..
[Szerkesztve] -
-
-
Leslie13
tag
De a Spectral Dragon hitpoint-ja 170 (csak),a damage-e meg,talán 27-37 között van,az meg a többi hetes lénnyel szemben elég halovány.
Egyébként nekem hiányoznak még az olyan lények mint az elementálok és a death knight amiket nem lehet várban előállítani,szerintem ezekből kevés van.
Mint ahogy kevés van a varázslatokból is.Szerintetek?Remélem majd a kiegészítőben legalább sok újdonság lesz.biztosan arra tartogatják -
Leslie13
tag
Miért?Alig vesztettem vmit.A demoban is így csináltam.Én is elfoglaltam az inferno várat (instant travellel persze
),majd még Isabellel legyaptam Agraelt a végén így Nicolainak semmi dolga nem volt,de még is meghalt,pedig örültem,hogy hátha megváltoztatom a sztorit,de nem így történt.
Ja még vmi,most így hirtelen nem tom,hogy melyik pálya,de amikor a sírhoz kell menni Agraellel és a másik oldalon is indul egy infernos és versenyezni kell.Na.Azon a pályán a végén lenyomtam a haven hőst,de az infernos lenyomot,de a sztori így is ment tovább.
Ez érdekes volt vki lenyomta ezt a hőst?
-
Panky
tag
-
Draki
aktív tag
Gyorsan tápold föl a necrot az elején aztán a lehető leggyorsabban pattanj vele hajóra és azonnal gyakd le a hajókázó hőseit! Utána ugyanazzal a lendülettel menj középre és vedd meg a térképet a Cartographernél. Ezek után pontosan fogod látni merről jönnek, ha esetleg be akarnák támadni Godrickot... Nem lesz gond. Így legrosszabb esetben is simán elmenekülhetsz .
Necroval persze ezután késlekedés nélkül menj a Necro várhoz! Hajrá!
Necro kampány utolsó pályáján nagyon csini utolsó csatát vívtam...12 Titán + arányosan hozzá a többi cumó az ellennél. Nálam volt kicsivel több mint 3 heti Necro ''termés'' meg a szokásos rahedli csonti. Miután kinyírtam a seregét megjelent a csatatéren még egy ellenséges csapat, 7 angyal vezetésével.
A végjáték kegyetlen volt. Mivel az ammochartokat már csata elején rommá lőttük a végére 500 csontim uzsonnázó késsel volt kénytelen fölaprítani az ellen megmaradt egységeit! (65 Footmen + 3 Priest
) Jó móka volt.
Eszméletlen mekkora szopacs a Rakshasa Rajara nyomott Puppet Master varázslat!
Mivel no retaliation képességgel rendelkezik nem lehet leszedni róla a cuccot csak ha cleansinget nyomnak rá... A saját egységével nyírtam ki a Titánjait.
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
Először tápold föl magad! Necro hőssel kinyírtam a bánya+artifact őrzőket a saját szigetemen ezzel is nőtt a seregem. (csonti íjászok
) Ráadásul van jópár necro egység elszórva a pályán akik mindig csatlakoznak! A hajókat őrző Colossus-okat csak ez után nyírtam ki. Így veszteség nélkül lenyomhatóak. A feltápolt seregemmel már meg tudtam ütni a hajós varázsló fattyakat.
Utána térkép közepére mentem, ahol megvettem a cartographer-nél a térképét a pályának. Innen gyerekjáték volt. Eleinte kikerültem a hőseit persze közben közeítettem a Necro várhoz is. Bánya őröket a másik szigeten is aprítottam közben természetesen, hogy újra feltápolódjaon a hős. (végére 600+ csonti íjász) Ja és csatlakozott menet közben 25 Death Knight.
Onnan kampó volt mindenkinek... (Mások is csatlakoznak lich, vampire de 25 death Knight az brutális.) Kb. ennyi a pálya szerintem.
Elején ne menj neki a Colossus-oknak ez a kulcsa a pályának.Előtte tápolj necroval ahol csak tudsz!
[Szerkesztve] -
-
.:T.H:.
aktív tag
-
.:T.H:.
aktív tag
Jah.. ha tudni akarod Isabel már rég kocsmát nyithatott volna a kapun túl annyit tanyázott már ott.
Mint írtam sztem a második küldi befejezetlenségével lehet a baj, csak nem tudom megcsinálni, mert nincs kitől megvédenem Dunmoore-t..
(Annyira azért nemvagyok kezdő hogy ilyen apróságot mint Izi átvitele nem próbálkoztam volna)
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
Azt a csatát viszonylag könnyen behúztam. Volt nálam 37 Pitlord meg 10 Archdevil + az aprólékból is jó adag. Pl. 200 Cerberi. Pitlord lenyírta őket egyenként.
(Najó azért a hősöm is besegített erőteljesen
kapta a Frenzyt az Emerald Dragon-ra menetrend szerűen.
Ezen a pályán végre beérett, hogy varázslatokra gyúrtam. Frenzy és Puppet Master két nagyon brutális varázslat... mondjuk a mass suffering + mass weakness se kutya ekkora seregeknél.
Sétagalopp volt szinte az egész. (Egyébként ha gondot okozott az a csata, akkor miért nem vártál még pár hetet? Simán túl fejlődöd az ellent hoszútávon.)
Uccsó pálya inferno campaign-ben nagyon beteg!Kedvenc pályám talán az eddigi összes Heroes campaign pálya közül!!
Nem lövöm le a poént, de annyit elárulok hogy 10 pitlorddal nyomtam szinte végig a pályát... Uccsó döntő csata 23 Emerald Dragon ellen volt kemény 4 Pitlordom + 9 Succubim + 6 Hell Chargerem + 16 Hell Houndom. Művészet volt megnyerni. Három dolog kellett hozzá: Frenzy, Frenzy és Frenzy
Juteszembe Pitlordnak van egy aranyat érő extrája... najó sok van.A varázslatai is azok, de arra szerintem mindenki könnyen rájön.
Viszont ha 1db Pitlord megüt bármely lényt(!) abból a lényből 1 db tutira megdöglik! Pl. ha 1-1-ben betámadsz egy full életes Black Dragont Pitlorddal az a Black Dragon bizony meghal...
A Pitlordon kívül még a Wraith is bír ilyen tulajdonsággal egyébként. Hasznos tud lenni higgyétek el!
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
A rákövetkezőt, de csak most fogom elkezdeni...
Aha értem, én mondjuk meg se próbáltam betámadni őket, ez persze azzal magyarázható hogy először hardon futottam neki és úgy lehetetlen volt megnyerni azt a csatát. Kb. 20-szor futottam neki, mark of the damned ment ezerrel rájuk de hardon sokkal kisebb a sebzés amit be tudsz vinni... Aztán mikor normalon újra neki futottam (a rossz earth elementalos emlékek miatt) más megoldást kerestem, de akkor normalon (ezekszerint) az a csata is megnyerhető. Mondjuk nagyon durva különbség van normal meg hard fokozat között, hardon minden egyes bányáért élet-halál harcot vívtam...
Normalon mentem előre, mint kés a vajban. (hardhoz képest
)
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
módositom magam.
a leírás jó, csak hiányzik az h miután Godrikot elküldöd melegebb éghjlatra, azután csak várni kell azon a helyen ahol Godrik lelécelt. kis idő után a várból kijön valaki és megjelenik Isabell szerelme aki harcol az ellennel,de ez már csak Video, és jön a mission complete -
Zso2
őstag
Igen rájöttem hogy lehet folytatni:
Ha megát véletlenül vagy leállítja valaki(mint én), mégegyszer meg kell adni a gamestaron hogy letöltés és a flasgettel nem egyből elindítani hanem kezeléssel és az uj letöltésnek az URL címét átmásolni a megszakított URL címének a helyére.Ez minden letöltésnek más(gamestar generalja gondolom).A fileon jobbkatt és ott van a jellemzők, abban van az url cím.88 % on vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest