Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie13
tag
válasz
Monya78 #2368 üzenetére
Szerintem is a magmasárkány az nagyon komoly,de Thane se semmi (persze a hatos színtűek között),nagyon jól lehet egyszerre több lényt is gyilkolni vele. A törpéknél az 1. és 2. színtű lényeket viszont nem szeretem, elég gyengék és a berserkert sem tudom igazán hasznosítani.
-
Leslie13
tag
Elég nagy a pangás mostanság errefelé.
-
Leslie13
tag
Szerintem is pocsékok a generált pályák, sőt nekem a pályaszerkesztő se annyira átlátható mint 3ban vagy a 4ben,vagy a 2ben
Én csak normalon vittem végig.De nekem megint úgy tűnik mintha jönne majd még egy expansion.
Szerintetek?
-
Leslie13
tag
válasz
littlemole #2133 üzenetére
Hát sztem jobb a fénytől az idézés,sőt az idézés a legjobb fantom sereg idézése és főnix idézés nagyon durva varázslatok.De ha úgy van akkor érdemes lehet a sorcery-t megtanulni.Ez akár fel is válthatja a többi varázslatosztályt.Nagyon hasznos,főleg a magic insight,ezzel megtanulhatsz minden 3as színtű varázslatot és a fantom seregek idézése 3as színtű.
-
Leslie13
tag
válasz
Janoska26 #2124 üzenetére
Kinyitod a könyvet rákattintasz a varázslatra
!Ezután megjelenik a legközelebbi várban lévő (garrisonban) lények.majd rákattintasz amelyiket akarod a hőshöz tenni és áthúzod mint amikor a várban vagy és pakolod a hőshöz a lényeket.Annyi a különbség,hogy nem tudsz visszarakni a várba lényeket és mannába kerül.1db lény=1mana.
-
Leslie13
tag
hell!10-15 új küldetés lesz.Egyrészük a Törpékkel a másik részük a Renegade-ekkel amik vmi démoni haven lények
.Novembert eleje a megjelenés.Az új artifactokról tud vki vmit?
-
Leslie13
tag
hello Mindemkinek!Hát Agrael tényleg Realag.Az utolsó pályán derül ki.de még vannak kisebb fordulatok,ezt azoknak írom akik nem vitték még végig.De ezeket nem mondom el
,ahoz szigorúan játszátok végig!Én már várom a kiegészítőt.Tud róla valaki vmit?
-
Leslie13
tag
Én is ugyanígy vagyok.Lezúztam a Teal-t és kiszabadítottam a hősöket,de nálam se lett kipipálva.Úgyhogy azóta nem is játszom,mert felidegesített.Hiába vártam 8 hónapot,minden 2 hétben támadt az ellenfél hőse.Már minden hősöm maximum szinten van,de nincs vége a pályának.Elegem van!!!
-
Leslie13
tag
Pedig nagyon is sok haszna van.
a
Magic Insight=Mágikus Belátás- A hős megtanulhatja a 3. szintű varázslatokat, függetlenül az aktuális mágiatípusban szerzett tudásától.
Expert sorcery - Felgyorsítja a varázslást harc közben. 30%-kal csökkenti a hős által használt varázslatok között eltelt időt. -Magyarán akár többször is jöhet a hősöd egy körben (aszem),vagy hamarabb jön. -
Leslie13
tag
válasz
Tomyhawk90 #1558 üzenetére
1189-es hozzászolást nézd meg és olvass mert elég sokat beszéltunk errol a kuldetésrol.
-
Leslie13
tag
válasz
Hun'reeth #1514 üzenetére
Mindenki ilyen jol nyomja!0n mindig megnézek mindent,nem siettem el.Nekem az a lényeg,hogy minnél erosebb legyek,hogy az adott kuldetésen elérjem a legmagasabb szintet és,hogy megtaláljam az osszes olyan pontot ahol fejleszhetem a hosom skilljeit.
ui:Egyébként most,hogy írtátok,csak akkor jutott eszembe a cartographer vagy mi.Ebben igazatok volt. -
Leslie13
tag
Igen!Pont ez a lényeg!Ha a videokat nézed akkor monta is Agrael,hogy vmilyen furcsa kod van ott.Néha ki kell szállnod,vagy inkább mindig ,minden szigetre,de probálj meg kelet felé menni mert ott van egy military post.A pálya vége majd kozépen lesz,de ugyis mindenhova el kell nézned.
-
Leslie13
tag
válasz
oettinger01 #1375 üzenetére
légy oly szíves és olvass vissza,mondjuk ugy egy másfél hete eléggé kiveséztuk a témát.
-
Leslie13
tag
Vki nem tudja,hogy mit lehet kezdeni azokkal az artifactokkal,amihez nincs odaírva,hogy mit tud,esetleg összelehet őket rakni mint a SOD-ban?
Vki tudhatná már rá a választ. -
-
Leslie13
tag
Mégegyszer:Vki nem tudja,hogy mit lehet kezdeni azokkal az artifactokkal,amihez nincs odaírva,hogy mit tud,esetleg összelehet őket rakni mint a SOD-ban?
-
Leslie13
tag
Valaki magyarázza már,hogy hogyan működik pl. a cold attack vagy vmi ilyesmi abilityk előhozása.Magyarul,hogyan tudom ezeket választani.Befolyásolja ezt,hogy milyen skiljeim vannak? -
Leslie13
tag
Szerintem megfelel!Nkekem még az sincs,de 2-3 éve szerettem volna megcsinálni,de lusta voltam.Én szinte mindent megértek benne.A sztori elég jól követhető.Talán pár új skill leíráésát még nem olvastam át rendesen és ezek még nem teljesen világosak.
Hidd el elég a közép
[Szerkesztve] -
Leslie13
tag
válasz
oettinger01 #1226 üzenetére
Ezaz 5. pálya?mert arról már fentebb említettünk pár dolgot.
-
Leslie13
tag
Egyébként szerintem elég nehézre sikerült a játék,de az jó
!Minden heroest normalon nyomotam az elején,de ebben elég kemény némelyik pálya.Igaz viszont,hogy van pár elég unalmas és gyengécske pálya is.
Vki nem tudja,hogy mit lehet kezdeni azokkal az artifactokkal,amihez nincs odaírva,hogy mit tud,esetleg összelehet őket rakni mint a SOD-ban? -
Leslie13
tag
válasz
oettinger01 #1212 üzenetére
de meg van már a csizma vagy egyszerűen feltetted már?
mert akkor nem tom mi lehet a baj. -
Leslie13
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1202 üzenetére
Hát azért ez érthető.Az angol eladási listákon már az első helyre ugrott.
De reménykedjünk,hogy több újdonságot fog adni a kiegészítő mint a hajdani 3-as kiegészítői,meg azért azokat nem nehéz felülmúlni. -
Leslie13
tag
De a Spectral Dragon hitpoint-ja 170 (csak),a damage-e meg,talán 27-37 között van,az meg a többi hetes lénnyel szemben elég halovány.
Egyébként nekem hiányoznak még az olyan lények mint az elementálok és a death knight amiket nem lehet várban előállítani,szerintem ezekből kevés van.
Mint ahogy kevés van a varázslatokból is.Szerintetek?Remélem majd a kiegészítőben legalább sok újdonság lesz.biztosan arra tartogatják -
Leslie13
tag
Miért?Alig vesztettem vmit.A demoban is így csináltam.Én is elfoglaltam az inferno várat (instant travellel persze
),majd még Isabellel legyaptam Agraelt a végén így Nicolainak semmi dolga nem volt,de még is meghalt,pedig örültem,hogy hátha megváltoztatom a sztorit,de nem így történt.
Ja még vmi,most így hirtelen nem tom,hogy melyik pálya,de amikor a sírhoz kell menni Agraellel és a másik oldalon is indul egy infernos és versenyezni kell.Na.Azon a pályán a végén lenyomtam a haven hőst,de az infernos lenyomot,de a sztori így is ment tovább.
Ez érdekes volt vki lenyomta ezt a hőst?
-
Leslie13
tag
válasz
Tithian #1194 üzenetére
Én is felfedeztem egy elég komoly hibát,habár lehet,hogy csak egyedi eset volt.A haverral tegnap előtt elkezdtünk Lan-ban játszani,majd egy másfél óra játék után kilépett.Gondoltam semmi baj,ott az autosave.Be is töltötte minden ok.Majd egy 2óra játék után,látom,hogy a haver hőse a közelemben bóklászik (several asassin és few Blood Fury).Szóltam is neki,hogy nemkellene ilyen csicska hőssel a területemre jönnie,Ő meg csak visszaír,hogy neki csak egy hőse van és,hogy Ő nem lát.
Mondom ok biztosan kamu.
Így hát megtámadtam.
A tactics része működik elindítom a csatát.Kérdezem mi van már,ő is elindíthatná.Aztán mondja,hogy nála nincs csata és,hogy az a hőse a legerősebb hőse és kb. másfélszer erősebb serege van mint nekem.A csata nem indult el és a térképen az elfoglalt bányáimat nála neutralnak jelezte,ja és az adig kinyírt lények nála még a térképen voltak.Na ez f.sza mondom,várhatjuk patchet
Egyébként szerintem kapcsolatban lehet a dolog a kilépéssel. -
Leslie13
tag
hell! Nem nagyon szoktam ide írni,de hátha segíthetek.Én miután elfoglaltam a várat és kiszabadítottam Isabelt,odaadtam neki a sereget és elfoglaltam a fatelepet és az ércbányát és ezek után a 2 Military postot,ami az eljén nagyon sokat segíthet.Továbbá a zöld sátorhoz néz be néha,hátha vmi jó kis artifact van.Ja az aranybányát is könnyű elfoglalni,mert azt aszem Spectral dragon őrzi és az meg nagyon gyengécskére sikerült.
-
Leslie13
tag
válasz
-=Lord Tom=- #440 üzenetére
Tudom,hogy lehet állítani,de mégis inkább a H4 csata nézete a jobb,és azt ha lehetne forgatni,akkor nálam inkább az lenne a nyerő,de így még szerintem mindig bukdácsol ez a 3d.
A cityplan meg végképp elveszi a feelinget.Az meg miért nem olyan mint a többi Heroesban?
-
Leslie13
tag
válasz
-=Lord Tom=- #438 üzenetére
Hát nem tudom,sztem úgy kellen alapból beállítani a csatát mint a négyben (mármint az egységek elhelyezése és a kamera nézet).De a lényak tényleg jó néznek ki.
De ha rosszindulatú szeretnék lenni,akkor várakat is lehetne fikáznibelülről eléggé átláthatatlanok.Te ezt,hogy látod?Olyan Disciples-os,ami nekem nem igazán tetszett.Hátha rendbe hozzák egy kicsit a végére.
-
Leslie13
tag
Ja még vmi a lények nagyon jól néznek ki,de ennek ellenére a csata az eddigi legcsúnyább
a H5-ben. -
Leslie13
tag
Hell Mindenkinek!Ma próbáltam ki a játékot.Asszem azt már írtátok,h a hang recseg,sajnos.Egyébként nem rosszak a hangok és a zenék benne.Az én véleményem az a játékról,hogy még van vele munka!
Mondjuk azt nem értem,h a hősök miért nem úgy harcolnak,mint a Heroes4-ben.Amúgy nekem sem tetszett a H4,de azért volt benne pár jó ötlett amit sajnos kihagytak az 5-ből (vagy csak egyenlőre?).Ilyen pl.:már amit mondtam a hősökről
,mert ez volt a 4 mozgatórugója Szerintem.Egyenlőre még nálam mindig a 3 a nyerő. Hátha majd a megjelenésre kellemes meglepi lesz a H5.Majkd meglátjuk,szerintem úgy a nyár elején.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest