Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
Süni 1985 F #2791 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de ez az oldal majd segítséget nyújt.
-
Patrick
addikt
Hali.
Újratettem az opot és elfelejtettem lementeni a mentéseket a ToE-hoz. Tudna valaki segíteni?
Üdv:
Patrick
-
Patrick
addikt
Cső tudna nekem vki mentést küldeni az ACADEMY kampány első küldijéről?
Megvettem a hun-t és nem tölti be a régieketDe nem akarom újrakezdeni.
-
Patrick
addikt
Amit a gép lement save-eket, azokat hova menti? Mert én nem találom.
-
Patrick
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1774 üzenetére
Megoldottam a küldit, köszi!
-
Patrick
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1774 üzenetére
Jahh, megnézem, mondom ez mi...185-ös HP ha jól láttam, nah ez durva!
Megpróbálom...
-
Patrick
addikt
Elmondaná valaki, hogy a természetvár első küldetését, amikor a határakat meg kell védeni, na azt ott hogy kő? Legyőzik a helyőrséget...nincs időm megerősíteni, mert kapcsiból jönnek!
-
Patrick
addikt
Végre a természetvárral nyomom...véget ért a dungeonos küldetés, de utáltam!
-
Patrick
addikt
válasz
Hun'reeth #1759 üzenetére
Áh, erre én is gondoltam
De most jön a poén, a csajt ott hagyatm a pálya elején a barlangabn és a csókával mentem, eltelt az idő, mit tesz az ég, vagyis hogy hogy nem elvtársak az ellen szépen megtalálta a csajt...
PF, jó hogy nem kel nekem életre a cpu!
4. pályán voltam amúgy már megoldottam..., feleztem a seregetHehehe, most az 5-nél tartok! Nem szeretem a Dungeon-t, nem tetszik.
-
Patrick
addikt
Micsoda rohadt casló ez a cpu bazeg...ki akarja nyírni a casjomat...jóvan mondom, a faszi seregéből átpakolom a lényeket azt jöhet, erre a faszit támadja meg...rohadt csaló, honnét tudja már mikor hol vagyok és, hogy mennyien...
-
Patrick
addikt
Mentek a mailok!
-
Patrick
addikt
Nah a Necromanta-s hadjárat is kipipálva
-
Patrick
addikt
válasz
ballington #1684 üzenetére
Gondolom szintkorlát...
-
Patrick
addikt
Elindultak a mailok, hátizsákukban a magyarosítással
-
Patrick
addikt
Vazeg, megakadtam a hajós küldinél...az ellen rohadt erőr, bármit csinálok...és állandóan csak jönnek...persze akkor amikor én nem vagyok a várban, vagy közelében...biztos mindent lát...
-
Patrick
addikt
válasz
Turboraider #1645 üzenetére
Nem is az, de én mindig úgy heroes-ozom, pl sp-be, hogy mindent felszdek, megnézek, elfoglalok...
Az a csávó meg jött, egy erős sereggel és meszeltek.
De felveszlek, azt majd mehet a buli -
Patrick
addikt
válasz
Turboraider #1643 üzenetére
Én még oldom a game-t. meg egyszer játszottam a 4-el multiba vmi külföldi csóka ellen 1 hét alatt elvert...mozdulni nem tudtam...én meg azt nem élvezem...
-
Patrick
addikt
válasz
Turboraider #1641 üzenetére
Jó az msn címed!
-
Patrick
addikt
Nah most tartok az Inferno küldetésnél...az Izabella-sat már befejeztem, tök jó volt
-
Patrick
addikt
A patch nem lényeges, a magyarosítás a nélkül is megy. Mennie kell. De ha már van patch én feltettem.
-
Patrick
addikt
LOL
Erre nem lehet mit írni az tuti!
-
Patrick
addikt
Nekem a CE van meg. Feltettem rá a patchet és úgy a huntextet. Nekem minden magyar...
aki tudja tegye fel a patchet -
Patrick
addikt
Akik kérték, azoknak elküldtem mailban. Seri, téged meg felvettelek msn-re
Nekem nagyon tetszik így magyarul -
Patrick
addikt
Aki esetleg szeretné magyarul folytatni a game-t, annak szívesen elküldöm a text-et
MSN-en átdobhatom.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
SzalaiG #1482 üzenetére
Attól függetlenül, hogy több rosszat írt a játékról a csávó, mint jót, sztemnagyon sokaknak tetszik...sőt akinek a 4 nem tetszett, annak az V igen! Nekem a 4 is tetszett és az 5 is. Szal sztem ''felhasználó hiányában'' nem marad a game!
Lesz még patch, nem is egy...lesz pályaszerkesztő is. Szal no paraÉs ami a lényeg, hogy MAGYAR
-
Patrick
addikt
Akit annyira zavar az a kétszer katt dolog, az kapcsolja be az optionsban a USE HW cursor-t így kisebb lesz az egész, sztem így könnyebb
-
Patrick
addikt
Nagyon okosan kell játszanom, mert van amikor elmegyek a váramtól és már jön is a kis geci elfoglalni
Mondjuk amikor az elején legyőzöm az ellen-t, utánna már hiába jön, mert erősebb vagyok
Ez a jópár nap alatt már megszuoktam az egészet, sztem egész jó game lett. És még magyar is lesz -
Patrick
addikt
Nem lehet upgradelni azokat a lényeket, akiket már megvettem, de még nem upgradeltek? Nem lehet vhogy külön?
-
Patrick
addikt
Kiválasztom az íjásszal az ellenfelet, az alsó sorban már mutatja, hogy mennit fog levinni...én jobban szerettem azt amikor ha rámutatok a nyíllal a damage-t írja ki, nem azt, hogy menniyt öl meg belőle!
Aztán ott an az, hogy megtámadok egy sereget, ere kiderül hogy túl erős és simán megöl, a harcból sehogy nem lehet kijönni? Vagy vmi load autosave? Mert 10-szer végignézni amyg lemészárolja a seregemet uncsi...szal harc közben nincs load...
Az ellenfél meg kurta erős...a duplakattal meg már a hócipőm ki van...
Egy csomó lény és vár nem tetszik. Kedvencem a HEAVEN
Azért a IV-ből viehettek volna át jó dolgokat, de talán majd a patch. -
Patrick
addikt
Csak én vagyok ilyen? Vagy tényleg gyenge és drága lett a természetvár?
-
Patrick
addikt
Az elsőp két támadást kivédtem, most a 3-ot is el fogom intézni, ha minden igaz
-
Patrick
addikt
Ezek szerint csak én vagyok ilyen béna, hogy az első kampányban, 7-8 kör után, jön az ellenség és simán megöl normál nehézségi módban...
-
Patrick
addikt
Ha megtámadom a várát, akkor hogy tudok bemenni a kapun harc közben? Mert az a lóizé az nem töri szét...és leszednek az íjjászok...nem tudok betörni vazeg
-
Patrick
addikt
Nekem tűnt csak fel, vagy tényleg ilyen erős a Haven?
-
Patrick
addikt
Hogyan lehet kivenni a katonákat a váramból? Mert elmegyek a sereggel vagy 8 km-re és nem tudom utánna küldeni...csak a Hősömmel együtt, ha ott vagyok, csak akkor tudom betenni, , simán nem lehet?
-
Patrick
addikt
Nagyon jó, nagyon jó, nekem baromira tetszik!
És nem akad...a régebbi béta3 verzió, vagy mi, az nagyon szaggatott, ez nem - mármint a csatajeleneteknél - és még a graf is szép, egyenlőre ennyi, demég majd írok, ha vmi újat, vagy érdemlegeset látok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest