Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Ja és Godrickot nyugodtan felejtsd el... Csak szedegetésre használd meg parkoltasd a Haven várban, ha esetleg vki betámadna bár nálam meg se próbálták. Nem is szedetem ki Haven populációt bár biztos ami biztos fullra húztam a várat szal bármikor kipattinthattam volna 8 arkangyalt a végefelé.
Harcokat mindig a necro hőssel vívd! Hajóra is őt ültesd!
-
Draki
aktív tag
Először tápold föl magad! Necro hőssel kinyírtam a bánya+artifact őrzőket a saját szigetemen ezzel is nőtt a seregem. (csonti íjászok
) Ráadásul van jópár necro egység elszórva a pályán akik mindig csatlakoznak! A hajókat őrző Colossus-okat csak ez után nyírtam ki. Így veszteség nélkül lenyomhatóak. A feltápolt seregemmel már meg tudtam ütni a hajós varázsló fattyakat.
Utána térkép közepére mentem, ahol megvettem a cartographer-nél a térképét a pályának. Innen gyerekjáték volt. Eleinte kikerültem a hőseit persze közben közeítettem a Necro várhoz is. Bánya őröket a másik szigeten is aprítottam közben természetesen, hogy újra feltápolódjaon a hős. (végére 600+ csonti íjász) Ja és csatlakozott menet közben 25 Death Knight.
Onnan kampó volt mindenkinek... (Mások is csatlakoznak lich, vampire de 25 death Knight az brutális.) Kb. ennyi a pálya szerintem.
Elején ne menj neki a Colossus-oknak ez a kulcsa a pályának.Előtte tápolj necroval ahol csak tudsz!
[Szerkesztve] -
Balus
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy volt már olyan valakinek, hogy játék közben kifagyott? Fekete képernyő és megakadt hang. Vagy az én készülékemben lesz a hiba?
-
Balus
tag
válasz
Dying Fetus #994 üzenetére
Én a harmadik pályát úgy csináltam meg az infernoban, hogy a középső várnál (fent) mikor jött az ellenség elmenekültem és mivel gyosabb voltam ezért nem ért utol, közben elfoglaltam bal oldalon fenn is a várát, közben az ellenség a nyakamban, aztán utána átmentem elfoglaltam a jobb felső várát (full kifejlesztve), erre ő elfoglalta a lenti váram, ezek után meg Town portallal összegyűjtöttem egy jó kis sereget és lenyomtam. Egyébként nekem nagyon buta volt az ellenfél, sosem akarta elfoglalni a várat csak utánam futott. (logistics nélkül nem tudom, hogyan lehetséges).
-
Dying Fetus
tag
vki írja má le mit kellenne teni az inferno 3ik pályáján please mert én még mindig nem jöttem rá..
-
yooccoo
aktív tag
a necro első pályáján hogy lehet átmenni?
-
Draki
aktív tag
Necro campaign tényleg elég könnyedre sikerült... Legalább (végre) egy szimpatikus hőssel is játszhattam!
-
robekri
addikt
Ez kész! Kiveri ellenfelet aztán végem! Nagy kemény seregem volt, és beállt hozzá 12 dragon! Már jött is és szétvert a faszra! Normálon nyomom!
Kezd elegem lenni!Még próbálok egy pályát!
Üdv.: Robe -
Boglya
senior tag
Meg tudná valaki mondani, miért nem tudom kiásni a Tears of Asha-t? Már felderítettem a puzzle-mapet, pont ott állok, ahol ásni kéne, de a gomb szürke, hiába kattintok rá, nem engedi kiásni.
[Szerkesztve] -
gabó
tag
Sziasztok!
Inferno első küldetését, hogy lehet abszolválni?
köszi előre is!
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
6 ellenfélből már csak kettő van meg a Rise to tower custom gaméban! 4. hónapban vok!
Lépa geci 2 db ellenfél de olyan lassan mint a szar! Szaggat a zene a fák lombjai is kockán mozognak!
Másik: egy gémet sem tudtam végigvinni, mer' szétvertek! Hadd ne mondjam, hogy az imkvizítor a life várban ultrabrutális!
Üdv.: Robe -
Boglya
senior tag
Marha jó! Az egyik démonhadsereg vezetőjének a neve László
! Úgy látszik ez jut eszükbe a magyarokról.
-
Chandler
senior tag
hi
nem tudjatok mitol van az hogy elinditom a jatekot aztan bejon az a heroes V kep majd kiir vmi errort de nemtom elolvasni mert nem tudja megjeleniteni mert nem tudok atvaltani ra se ctrl tabbal se sehogy csak ctrl tab nal latom hogy ott egy ize hogy error
felraktam nem ment a jatek azten megint felraktam aztan ment majd ma elintitom es megint nem megy ujra felrakom es meg mindig nem megy
mitol lehet? -
Balus
tag
Egy olyan problémám van, hogy elakadtam az inferno 5. pályán, kérhetnék egy mentést én is? Köszi előre is...
Ui: e-mail címem az adataimnál -
Draki
aktív tag
válasz
kretenallat #966 üzenetére
Haggyad'máá!
Még csak most jött ki a játék, map editort még ki se adták ha jól tudom... Meg amúgy is ki az a perverz aki mapokat készít úgy hogy még nem is játszott a játékkal!?
Várjál 1-2 hónapot aztán találni fogsz!
[Szerkesztve] -
-
kretenallat
senior tag
sziasztok, tudtok custom map letolteseket az 5 hoz? csak 3 4 eseket talalok guglival
-
Dilikutya
félisten
Custom játékban nekem is ez van, a küldetéseket nem tudom, abba még nem kezdtem bele. Kissé bosszantó, örülök is mindig, mikor látom, hogy a gépi ellenfelek egymást aprítják, és kiírja, hogy egy megint kiesett
. A baj csak az, hogy amelyik megmarad, az legyalul engem is. Eddig még nem volt győztes menetem.
-
Sada88
aktív tag
háj all
lehet ,hogy már kérdezte valaki de megteszem mert hirtelen átfutottam pár oldalt és nem láttam
na szóval nektek is csinál olyat big mapek esetén,hogy a játékban mikor összetallákoztok egy elleséges hőssel onnantól nagyon lelassuuuul a körváltás?mert nekem eddig simán 2-3sec alatt lementek a körök most meg majd 1perceket kell várni
-
Mackósajt
senior tag
Az a helyzet, hogy hetente változtatja a felhozatalt, és felajánl a kiindulási néppel totál ellentétes hősöket is. Vagyis nem nagyon ragaszkodik ahhoz a logikai elemhez, amit említesz. Viszont egyszerre csak kettő, és hetekig kell várni esetleg a megfelelőre.
Jó viszont, hogy a kiesett színek hősei újra megjelennek a tavernákban, akárcsak anno a III-ban. Most játszottam egy pályát, ahol mire nekindultam, az 5 ellenfélből hármat kinyírtak a többiek. Aztán én szemezgettem a hőseikből.
De, hogy mondjak egy negatívumot. Ha odamész egy skillfejlesztő izéhez, mindeképp el kell fogadnod a skillt, amit ad. Ha nem illet bele a koncepcióba, akkor tölthetem vissza a mentést. A IV-ben az volt a jó, hogy mindenre lehetett nemet mondani.
Éd még egy nagyon nagy negatívum: borzasztó addiktív. Nem alszom miatta.
Egy kérdés: mit tud az a szárnyas cipő? Megszereztem, szép arany betűkkel kiírja a nevét, értéke is van a kereskedőnél, de nem ír semmi hatást, és nem is vettem észre semmi hatást, amikor feltettem a hősre. -
crab
senior tag
map editor nincsen? nem is lesz?
-
Reas
tag
Köszönöm h ennyit fordítottál a válaszra. A hősös dolognál arra gondoltam, hogy ha venni akarsz hőst akkor csak kettő közül választhatsz, nem mint a 4ben.
Az épületekre nem külön kattintgattam,csak nekem jobban tetszettek az előző megoldások.
''Nem lehet sereget mozgatni hős nélkül.''.....
Itt az zavar hogy ha elveszetted az össze lényedet, akkor nem tudsz tovább harcolni a hőssel.
A pozitívumokkal egyet értek maximálisan....én csak a visszajött pozitívumokról beszéltem.
Az upgardeknek én is örültem.
Amúgy a játékot egy kicsit giccsesnek tartom.
Én kb 5 órát játszottam vele, ennyi alatt nem lehet se megismerni se megszokni. (mentségemre szóljon)
HÚÚÚÚ, nagyon különbözünk....
HEROES IV FOREVER!!!!!!
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
válasz
Mackósajt #947 üzenetére
Aham szóval a taverna 2 hőse kevés. Mondjuk az igaz, hogy elfek vezetésére nem túl jó egy Demon Lord.
Viszont kicst anachronisztikusan hat egy virágszedő elf hős fordított pentagrammal a buksiján...
Ha gonosz vagy akkor legyél gonosz!
Vállald hogy néha vannak negatívumai is a dolognak. Szerintem ez korrekt filozófia. Nincs ezzel gond. Az összképbe nem nagyon illene bele egy Ranger hős a démonok oldalán, nem gondolod?
Persze úgy könnyebb lenne + meg jobban is passzolna az elfoglalt várhoz, de szvsz nem minden esetben kell ''felhasználó barátnak'' lenni.
Ez természetesen csak a magán bejáratú véleményem, de azért (talán) van benne némi ráció.
-
zws
senior tag
válasz
Dying Fetus #949 üzenetére
1 lépés olvass vissza! rengetegszer beszéltünk róla
-
Dying Fetus
tag
mit kell tennem az ördögök 3as pályáján??:s
-
Mackósajt
senior tag
A második pont alatt szerintem arra célzott, hogy vásárláskor felajánl két hőst, és eszi nem eszi azt kapja. Ez nekem sem nagyon tetszett, mert erősen akadályoz abban, hogy újfajta vár elfoglalásakor odapasszoló hőst állítsak az utánpótlás élére. A IV-ben ez sokkal liberálisabb volt.
A várak viszont nekem nagyon tetszenek, egyenesen gyönyörködöm bennük.Most, hogy megszoktam a kezelőfelületet, minden pillanatok alatt elérek bennük.
-
Patrick
addikt
Akit annyira zavar az a kétszer katt dolog, az kapcsolja be az optionsban a USE HW cursor-t így kisebb lesz az egész, sztem így könnyebb
-
Draki
aktív tag
OK majd ha lesz kedvem neki futok hardon mégegyszer, lehet akkor az volt a hiba hogy az inferno várból hoztam a seregeket egy második hőssel Agrael után és ez lassú volt.
Nálam is hasonló Agrael, csak picit különbözik.
Expert Gating + Hellfire + Expert Attack + frenzy + archery + Dark Magic + Destructive Magic + Expert Sorcery
Tulképp sorcery van defense helyett ennyi a különbség, ami ilyen viszonylag kis seregeknél elvileg előny kéne legyen. (Többször tudok közbeavatkozni a hőssel.) Mondjuk nem ezen múlik szerintem a pálya végkimenetele.
Köszi! -
Patrick
addikt
Nagyon okosan kell játszanom, mert van amikor elmegyek a váramtól és már jön is a kis geci elfoglalni
Mondjuk amikor az elején legyőzöm az ellen-t, utánna már hiába jön, mert erősebb vagyok
Ez a jópár nap alatt már megszuoktam az egészet, sztem egész jó game lett. És még magyar is lesz -
Draki
aktív tag
Gondolom lovas alatt hőst értesz.
1. ''Nem lehet sereget mozgatni hős nélkül.'' Ez nem negatívum, sőt inkább jobb így szerintem.
2. ''Csak két hősből lehet választani.'' Ezt nem értem, több hősöd is lehet.Kifejtenéd mi a gond?
3. ''Nem lehet csatából loadolni, vagy menteni.'' Hál'Istennek! Nem elég könnyű így is...Egy csata legyen csata, ne mentegessen már az ember közben, inkább harcoljon!
4. ''Az itányítás kameranézet sz*r ahogy vagy, fa*znak rakták bele ezt a közeli nézetet, engem nagyon idegesít, csak lassítja a gépet.'' Nekem tetszik a grafika, ezért cserébe kell néha forgatni a kamerát vmit vmiért... Nálam nincs gond a játék sebességével max grafikán, szóval nem lassítja a játékot.
5. ''A várak sem tetszenek, átláthatatlan az egész, forgatni kell hogy megnézz egy épületet, és még úgy is nehéz kibogozni hogy az szikla e vagy sem.
Egy pozitívumot találtam: ha több marketplace-ed van akkor kevesebbért tudsz váltani (pl ez is heroes II-ből van)'' Szvsz a várak a legszebbek a játékban, főleg a belső nézet, hogy ezzel mi lehet a gondod?Az összes épületet elérheted a kezelőfelületen keresztül szóval még forgatnod sem kell a nézetet...
Te külön-külön kattintgatsz az épületekre?
Akkor megérdemled...
Ha negatívumot kellene mondanom akkor a kicsit kiegyensúlyozatlan nehézséget említeném. (90-95%-ban túl könnyű, 5-10%-ban minden átmenet nélkül bedurvul.)
Még azért nem mondanék végleges véleményt, hiszen nem sokat játszottam még vele (24 órát kb.) Biztos van néhány negatívum, bug ami javításra szorul.
Ha egy pozitívumot találtál a játékban akkor ne játsz vele! Nem neked való úgytűnik...Maradj a 4-nél, ha az tetszik. Magam részéről 4-et ki nem állhatom, ezért nagyon örültem mikor láttam, hogy az összes marhaságot kivették az 5-ből.
Különbözőek vagyunk ezek szerint. Egyébként rajongói nyomásra kanyarodtak vissza a Heroes3-hoz... úgytűnik többen voltunk mi HM3 rajongók, mint ti HM4-esek (vagy csak hangosabbak).
Pár pozitívum csak a Te kedvedért: Építési rendszer. Nagyon eltalált lett. Skill-Ability rendszer is tetszik, sokkal többféle specializált hőst lehet tápolni. Mindemellett jól átlátható maradt az egész. Ez a legjobb újítás szerintem. Varázslatok grafikai megvalósítása, szuper! (Implosion elképesztően jól néz ki!De a többi is. Pl. Ice bolt másik kedvencem.
) Lény upgradek visszajöttek, nagyon helyes! Minden hőshöz (Demon Lord, Knight stb...) tartozik speckó skill ami nagyon hasznos is ráadásul! Soroljam még?
Na mindegy. Ha neked ezek a dolgok nem tetszenek, akkor tényleg a Heroes 4 a neked való, ezzel semmi gond. Szerencsére van választék.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Csak a földelementálokon tudtam áttörni (bár nem sok seregem maradt utána), a lényeg az, hogy a lehető leghamarabb érj el hozzájuk, úgy emlékszem, csak egy fűrésztelepet, egy aranybányát, és egy kőbányát (és talán egy kristálybányát) foglaltam el, s már indultam is. A kezdő, első heti sereg nem elég hozzájuk, de egy, esteleg két hét alatt össze lehet szedni annyi katonát, hogy éppen le lehessen győzni őket. Nekem a Phantom Forces varázslat segített sokat, elég kiegyensúlyozatlan, hiszen ezer embert ugyanúgy lemásolatsz vele, mint egyet (persze egy kupacban), de nagyon hasznos, főleg körben védett íjászokon alkalmazva.
Ha nem megy, próbáld meg quick combat módban, gyakran eléggé meglepő eredményeket tud kihozni a gép (akárcsak a Heroes 3-ban küklopszok ellen).
A hazai inferno kastélyban nem építettem szinte semmit, csak azt, ami pénzt hozott. Teljesen úgy sem építhető ki a vár, akkor pedig inkább csak a pénztermelő mivoltára hajtottam rá, azaz kocsma, városközpont (napi ezer arany), slussz. Seregeket az elf várakból (és a külső épületekből) érdemes szerezni, a sebesség a lényeg, a hetedik napon elfoglalás nagyon sokat segíthet.
A morálprobléma megoldására a leadership skill, vagy, ahogy nálam is, egy morálnövelő tárgy segíthet. Amúgy a -1-es morál nem vészes, de lehet, hogy egy csatának többször is neki kell indulni miatta.
Fontos, hogy ne várj sokáig a támadással, bármilyen kicsi is a maradék sereged az áttörés után, mert minden héten radikálisan csökken a nyerési esély, viszont kis szerencsével nem fogja védeni erős sereg a várat a hetedik napon -> te viszont a hét elején kibővített sereggel megvédheted, s már két várból toborozhatsz. Kulcsfontosságú, hogy minél több (silver) unicorn és (master) hunter legyen a seregedben.
Agraelt én alapvetően harcos-mágus (védekezés, támasdás, fekete mágia, pusztító mágia) hősnek képeztem, nem kapunyitogatónak, a hellfire + expert defense + expert attack + toughness + evasion + frenzy + archery képességek sokat segíthettek. -
Reas
tag
HI all!
Nekem nagyon nem tetszik a HOMMV. Szinte ugyan az mint a heroes 2, csak jobb gafikával. Egy csomó minden jó tulajdonságot kivettek belőle a 4hez képest....
-nem lehet csak sereget mozgatni, lovas nélkül
-csak két lovasból lehet választani
-nem lehet csatából loadolni, vagy menteni
-az itányítás kameranézet sz*r ahogy vagy, fa*znak rakták bele ezt a közeli nézetet, engem nagyon idegesít, csak lassítja a gépet
-a várak sem tetszenek, átláthatatlan az egész, forgatni kell hogy megnézz egy épületet, és még úgy is nehéz kibogozni hogy az szikla e vagy sem.
Egy pozitívumot találtam: ha több marketplace-ed van akkor kevesebbért tudsz váltani (pl ez is heroes II-ből van)
Nektek mi a véleményetek ezekről a dolgokról? kiváncsi vagyok.
Várom válaszaitokat........ reas -
Dying Fetus
tag
az ördögök 3as pályájáján ahol az a feladat h cross the board és ott volt 3színű hely amik mögé má beis mentem és ott össsze is szedtem za itemeket meg le is kaszaboltam mindenkit és az egész térkép má felisvan fedve és aztán ott mit kéne és merre??
köszi -
gabó
tag
Hi!
Inferno első pályát, kell abszolválni? Lemegyek nagynehezen a földalá, várat egyenlőre nem taáltam, majd a másik oldalon kijövök...és jól lekaszabolnak
előre is köszi! -
Patrick
addikt
Nem lehet upgradelni azokat a lényeket, akiket már megvettem, de még nem upgradeltek? Nem lehet vhogy külön?
-
zws
senior tag
hát feladom, Inferno 5-ös map célnál a híd előtt nincs annyi erőm h kinyirjam a 16 Green Dragon-t
valaki vágjon hozzám egy mentést, nincs időm újrakezdeni -
ToRR3nt3
senior tag
128-as 9600XT-vel tökéletesen fut. Sehol szaggatás.
-
L_ajos
őstag
Sziasztok!
Oly problémám lenne hogy tökéletesen elindul a játék, a menükben minden frankó majd betölteném az első pályát és a töltés közepén elszáll és kilép. Erre van valami megoldás az uninstall és a elfeledés lehetősége előtt?
Köszi -
BullSoft
tag
Ez az Inferno 3. pálya valami hihetetlen. Nem igaz hogy az ellenfélnek ilyen jó serege van nekem meg semmim
-
capafog23
őstag
-
Mackósajt
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Azt meg lehet oldani, hogy amikor nincs a látóhatáron ellenfél, akkor a körök között ne kelljen várakozni, hanem az ellen lépése egy pillanat alatt lemenjen. Utálok várakozni
.
-
Draki
aktív tag
Inferno 3-ast megcsináltad hardon?
Hiszi a piszi... már bocs.
Pontosan hol törtél át az ellen várához? Horde Earth Elementalon vagy Several Phoenixen mentél keresztül az elején?
Earth Elementalhoz eleve komoly csaták árán lehet eljutni szóval kicsit szkeptikus vagyok...
Milyen taktikával nyomtad az Earth Elementalos csatát? Főleg mekkora sereggel mentél nekik és hanyadik héten?
Utána már meg se kérdezem, hogy mivel vetted be a várat, mert az Earth Elementalok rendesen leamortizáltak az 100. Mostmár tényleg kíváncsi vagyok.
(Konkrétumokat nem írtál szóval vmit árulj már el, hogy tanulhassunk...
)
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
válasz
Mackósajt #913 üzenetére
Hopsz, akkor rontottak a pályán. Pedig jó volt az, ahogy volt a demóban.
A képesség leírása szerint az expert necromancy támasztana fel 15%-ot, a várban építhető csontoszlop erre rádobhat (váranként) 10%-ot, s van egy képesség, ami 5%-al még rásegít.
A 100%-os élesztés szerintem bug, a béta verzióban a fejlesztők is elismerték, hogy nem így kellene működnie, nem is értem, hogy maradhatott benne
A játékegyensúly így netes partikon igencsak vacak lehet. -
Mackósajt
senior tag
Tudom, a demóban elfoglalható a vár. Én is elfoglaltam. De a véglegesben egy picit át lett szerkesztve a pálya. Eleve, a demóban nem is védte kapu az inferno várat, vagyis még a pálya felépítése is megváltozott.
Az, hogy a nekro közel 100%-ot beállít, bug?Mert akkor én is találkoztam vele. Fincsi tud lenni 3k csontváz íjjász.
-
Tithian
őstag
válasz
Mackósajt #909 üzenetére
El lehet foglani a várat, legalábbis a demóban nem zavart.
A teljes verzióban nem próbáltam, elegem volt már abból a pályából, de nem tartom valószínűnek, hogy a vár bármit befolyásolna.
Az események rendje:
Godric átmegy a DK-i kapun -> eltelik egy (két?) nap -> megjön Nicolai a kapun túlról -> kelet felől megjön Agrael -> bumm-bumm.
Lehet, hogy azért nem ment a dolog valakinek, mert elállta valamelyik érkező hős scriptelt útvonalát. -
Tithian
őstag
Hej, elkezdtem játszani (vagy 8 óráig
).
Az első hadjárat két órába tellett, szerintem csak tutorialként került bele, mondjuk így meglehetősen unalmas volt.
A második hadjáratban egy izgalmas helyzet volt, a hírhedt harmadik pályán, amely az előző nevetségesen könnyű harcok után egy igen nehéz, szinte csak egyféleképp megoldható küldetést jelentett. A megoldás az volt, hogy igen agresszíven támadtam, amint csak tudtam, áttörtem at ÉNY-i útonállókon, s elfoglaltam a második elf várat. A harmadik elf várat a negyedik héten vettem be, az ellenfél főhőse ekkor már nem volt lényeges túlerőben
Egyébként amúgy nem volt nehéz hard fokozaton a hadjárat, pár óra alatt vége lett.
A harmadik hadjárat azonban megdöbbentett: senki sem tesztelte le volna a pályákat?
Kérem, még mindig él a necro-bug, azaz alkalmanként a nekromanta az elhullott ellenség 90-100%-át is feltámasztja
Hármas és magasabb szintű lényekből következetesen 100%-ot élesztett fel a hősöm, így ugyan heroic fokon játszottam, de elképesztően hamar végeztem a pályákkal. S akkor még a főhős speciális képességét ne is említsem... Nem éppen fair harcokat vívtunk az ellenséggel. 2-3000 csontváz eléggé könnyen megbillenti az egyensúlyt egy csatában.
Most pedig megyek pihenni -
Draki
aktív tag
válasz
ToRR3nt3 #908 üzenetére
Elméletileg akkor is jön attack az ellenféltől, ha elfoglalod az inferno várat a térképen... Nem a várból jön a támadás, hanem scriptelve (van asszem 2db one way gate a pályán ha jobbanmegnézitek
) jönnek támadó seregek a pályán lévő kapukból (nem a várból). Szóval ott vmi más hiba van, megcsináltam úgyis azt a pályát, hogy elfoglaltam az inferno várat is...
Mondjuk csak demoban csináltam meg így ezt a pályát, lehet a full verzióban már nem szabad elfoglalni az inferno várat?Furcsa lenne...
[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
válasz
ToRR3nt3 #908 üzenetére
1. Bárhonnan. A Heroes V-nek épp az az egyik újítása, hogy a térképre előre fel nem rakott ellenfelek jöhetnek a semmiből.
2. Ez egy kis ''műszaki hiba''. Úgy kellett volna megoldaniuk, hogy a vár ne legyen támadható, ha egyszer kell az ellenséges vár a folytatáshoz. (vagy ha támadható, akkor ne legyen rá szükség) Egy rpg-ben, ha kinyírtad az NPC-t, akihez a küldi kapcsolódik, még lehet mondani, hogy nem kellett volna ész nélkül gyilkolászni, de egy harci stratégiában azért ez kínosabb. -
.:T.H:.
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest