- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milos136
csendes tag
válasz
buttmaki #2833 üzenetére
A trükk, hogy a négyzet bal felső sarka az "érzékeny terület", azt kell ráhelyezni a másik lényekre.
Más: Látom rég nem volt komment a topikban, de mostanában leszedtem a heroes 5.5 kiegészítőt a TOE-hoz, és van benne egy kis bug. Elvileg, ha a 3.0 helyett a 3.1-re telepítem, akkor kijavul, de a magyar verzióhoz a 3.1-es patchet egyszerűen nem lehet megtalálni. Mindenhol csak halott linkekbe ütközök
Valakinek esetleg nincs meg elrakva a patch? -
buttmaki
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #2835 üzenetére
Hát, a kiadás éve 2006, az már kamaszkor, akárhogy is nézzük.
Lehet, hogy ezt az 5-öst én se fogom sokáig tolni, és visszalépek még egyet vagy kettőt... -
-
buttmaki
csendes tag
Sziasztok!
Van még itt valaki, aki játszik néha ezzel az ősrégi játékkal?
Pár hónapja tolom a Heroes 6-ossal, és gondoltam, hogy kipróbálom az 5-öst (nem kis visszalépés azért...), mert az kimaradt, de már ott elakadtam, hogy nem tudom a várból a hős seregébe vonszolni a csapatokat, ill. egyesíteni se nagyon tudom az ugyanolyanokat. Akárhogy vonszolom őket egyik helyről a másikra, csak minden ötvenedik vagy századik próbálkozásra sikerül.
A kép lementése óta a 15-ös és a 16-os Sprite csapatot már tudtam egyesíteni, de a maradék 13-at már nem tudom még csak a hős üres helyére se cipelni. Ugyanez a helyzet a Master Hunterrel, a War Dancerrel és a Druiddal is. Ez valami bug, vagy mit csinálok rosszul? 1.6-os alap verzió egyébként, nem kampány, csak egy sima pálya. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Megvettem Steam-en,de tudom hogy magyarul is megjelent... hogyan tudok magyarosítást letölteni hozzá? Letöltöttem azt a SevMOD-osat...betettem a steam apps,common heroes V és a kiegjeibe a data mappába,de nem lett magyar :S Mi lehet a gond?
-
Gyuri44
aktív tag
Tudja valaki,hogy az uplay-n megvásárolható heroes 5 és kiegészítői tartalmaznak magyar feliratot?
-
MasTer
tag
válasz
Miamiquake #2828 üzenetére
Itt keresgélj. Megvan a teljes leírás.
-
Miamiquake
aktív tag
Üv
Tud valaki linkelni egy létező oldalt a Silvan / Sylvan fejezet végigjátszásához (nem árt ha magyar).
Az első küldetésnél szinte 2 hét után jön egy kék aki ellen nincs esélyem, és alig tudom tápolni a helyőrséget. -
Mozso26
senior tag
Üdv! Itt az 5-ben vagy 7-ben van e lehetöség town portálozni akármelyik várba, vagy esetleg dimension door-t használni?Resurectiont ami végleg visszahozza a halott egységeket?Mass haste , slow van e?
-
Grincsulás
tag
Sziasztok!
Régebben játszottam a játékkal. Akkor letöltöttem egy "complete collection-t" ami tartalmazta az alapjátékot a magyarosítást és 2 kiegészítőt. De már nem emlékszem pontosan hogy,honnan szedtem le. Tudna valaki segíteni? Illetve ha nem veszem meg a játékot csak letöltöm multizni lehet? Nem egy gépen hanem külön gépeken tehát netesen.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Nagyon szakmai kérdésem lenne
Össze kell tennem egy gépet ismerősnek. Kitétel, a Heroes5 fusson.
Egy 10000ft-os HD5450-el elfut a játék?
-
moviko81
újonc
Sziasztok! Kis segítség kellene! A Heroes V. Király bukásánál van egy olyan küldetés, hogy juttass el egy üzenetet Nyikolájnak! Ezt hogy a fenébe kell? Már mindent próbáltam!
PLEASE HELPPPPP!!!!!
-
cristi23
újonc
hello kellene 1 kis segidseg elakadtam a az acadamy kampany 3 reszen nem jon be a harmadik hos es nem lehet nelkule at vini a payat valki tud segiteni?
-
akyyy
senior tag
Hát engem nem kicsit felbosszant a törpés kiegészítő utolsó küldetése. Próbáltam magamtól is, magyar és angol végigjátszás alapján is, de mindig jön a barna ellenség a föld alól, és legyalul valakimet (onnantól meg game over alapból).
Próbáltam videós végigjátszást is, de az egyik csatába a 71--es nemtudom milyen lénye simán kinyirja a 4-es erősségü ellent, még az egyém ugyanez a lény csak 1 egységet támad le. Aztán az ellen itt szépen megritkítja a csapatomat, és persze hogy nem tudok vele már senkit kinyírni:S
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Múltkori akcióba megvettem a Heroes V packot jutányos áron a steamen, de sajnos nem magyar. Honnan lehetne letölteni hozzá a magyar nyelvi fájlokat?
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Elf kampány 1. küldetés. Menekültek. Nem jön a Démon sereg. Az 5.hónapja védekezek de nem akaródzik vége lenne a pályának. Mitől lehet? 1.60patch van fent -
kovifec
csendes tag
Sziasztok!Egy kis segítség kéne!
A Heroes 5 játékom tavaly még tökéletesen ment a gépemen,legalábbis normal grafikával ment akadás és hibamentesen.Azóta 1x újra lett telepítve a gép de semmi más nem változott.Ellenben ha most felrakom a játékot akkor bejön a kezdőkép majd egy hibaüzenet hangja hallatszik és megjelenik a tálcán egy ERROR ,,program". Hiába kattintok rá nem hoz be semmi hibaüzenetet,ha kilépek akkor a játékot is bezárja,ha meg várok a játékra akkor elsötétül a kép és nem csinál utána semmit.
A gépem a Can You RUN It? szerint minden szempontból megfelel a minimálnak kivéve annyi hogy nekem AMD Semptron-om van és Athlon kell de ha most emiatt nem indul akkor korábban hogy hogy ment? esetleg hogy lehetne ismét valahogy elindítani? googleban utánanéztem külföldi oldalakon is de konkrét válasz nem született ott, gondoltam itt megkérdezem hátha valakinek csinált már ilyet vagy van tippje arról mit tehetnék. -
Dr. Student
senior tag
Hali!
Nem tudom mennyire legális, de szerintem teljesen, majd kijavíthat valaki ha mégsem, én leszoktam tölteni egy-két játékhoz trainert amivel csalást alkalmazhatunk a játékba, most az a probléma fordult elő velem, hogy nem tudom használni a HOMM 5-hoz a legújabb részéhez
Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East a trainert, és ha valaki tudna nekem egy linket adni, ami működőképes mondjuk x64 win7-en azt megköszönöm. -
AndrewTdi
addikt
Köszönöm srácok!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
nem találtam ennek a kérdésnek megfelelő Topicot amit fel szeretnék tenni.Van mód arra, hogy a Heroes első részei (1-2-3) elinduljanak Win7-en?
-
törölt tag
sziasztok,
vannak azok az épületek, amik plusz stat-ot adnak, pölö +1 defense, vagy +1 attack, stb...
a kérdés az lenne, hogy a hero ezeket a megszerzett pluszokat átviszi a következő pályára? -
AMD Power
titán
Vegre megvan magyar felirattal. Az elso hadjarat meg is van. Sajnos most jonnek a Demonok. Kar,hogy nem csak az emberekkel vegig tolni...
-
adeept
csendes tag
Üdv!
Agrael küldetésében a 3. pályán le kell győzni Gilraent
DE mi van akkor, ha ezt még azelőtt csinálom meg, mielőtt megadná a küldit...?
ÉS hogy kell megszüntetni a druida mágiát?
(még vki írta korábban h 5 hőssel egyidejűleg kell ráállni az 5 Ifjúság forrására
Na nálam a pályán 2 ilyen van + még két TÖKMÁS forrás, de az is csak 4
- ráálltam no effekt...)
thx! -
Cadal
őstag
Akinek esetleg még nincs meg a játék, de szeretné olcsón megvenni, az most megteheti. [link]
-
adeept
csendes tag
Thx a helpet
kiválóan műxik
DE az 1. kampány utolsó részében Izabelle mellet Gothrik is továbbmegy?
csak hogy érdemes-e fejleszteni?
amúgy mennyi az esélye annak, hogy sikerüljön kifejleszteni a hős csúcs-képességét?
nekem vhogy nem akar összejönni
mintha a gép direkt baromságokat adna be
a képességfejlesztő helyek is elviszik mellékvágányra.... -
adeept
csendes tag
kéne egy kis segítség
alap kérdés, de még nem jöttem rá
hogyan lehet az egy ablakban elhelyezett csapatokat elosztani
pl 30 griffet 1-1-1-1-26-ra
hogy mindegyik ablakba tudjak tenni valamennyit
nem találtam se görgőt se más opciót
ty -
SalvadorLynx
aktív tag
Elakadtam az 2 kampány második pályáján. Előbb kéne célba érnem mint az ellen, amit ha teljesítek hulla gyenge a seregem, mert sehol nem állok meg tápolni. Pedig két bagázst is le kéne nyomnom. nehéz fokozaton játszom lehet ez a baj
-
Szatesz
őstag
Sziasztok hiaba patcheltem fel es amsoltam be uj pajakat nem tudom azokat megjelenittetni mi lehet a gond?
-
Bones20
csendes tag
válasz
ringlet #2776 üzenetére
Hali
Tear of Ossir
Ha még érdekel esetleg valakit?
Lényegében ha már az összes útjelzőnél jártunk amik a következőek:
(ezt csak beollóztam nem ez a lényeges, ha már az összesnél jártunk)
The sign near your home base...
...near the lake (northeast of your base)
...near the graveyard underground by the western garrison
...near the Sylanna's Ancient (level-up tree) northeast of the second town.
...near the south-west Dungeon town.
...near the sanctuary northeast of the third Sylvan town (I think).
...near the stream southwest of the third Sylvan town.
...near the redwood observatory past the Haven garrisons.
...near the Gold Mine south of the third Sylvan town.
...near the underground entrance on the eastern landmass.
A legutolsónál az a jel magyarul, hogy ''Minden ott végződik, ahol elkezdődött''
Leegyszerűsítve: vissza kell caplatni a legelső útjelzőhöz, és el kel kezdeni szépen körülötte felásni a terepet. (a játék majd mindig kiírja itt hogy milyen irányba kell próbálkozni)
Egyébként pont a tábla mögött van.
Jó Játékot!!! -
dnelb
veterán
Sziasztok gma 4500-al fut a game?
-
Patrick
addikt
válasz
Süni 1985 F #2791 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de ez az oldal majd segítséget nyújt.
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Patrick #2790 üzenetére
Játszom most a Kelet törzsei kiegészítővel,és elakadtam ott,hogy Zehirrel kell démonokat ölni de egyszer csak kapok egy törpe szövetségest aki nekiront egy jól védett démon várnak.
Ez ugye mind szép és jó de adott a sereg ami vár előnnyel szemben semmit sem ér sőt a démon sereg ezt elhanyagolva is csúnya túlerőben van!
Teleportálgatnak meg egyéb okosságok...
Mi a fenét lehet ezzel kezdeni,de őszintén? -
Patrick
addikt
Hali.
Újratettem az opot és elfelejtettem lementeni a mentéseket a ToE-hoz. Tudna valaki segíteni?
Üdv:
Patrick
-
KubanitoS
veterán
Tudja valaki hogyan lehetne szövetséges pályát kezdeni? A random map generátor nem engedi, hogy a haverommal szövetségben legyünk és úgy játsszunk a szintén szövetségben levő gép ellen. Be lehet ezt állítani valahogy? Az alapjáték és mindkét kiegészítője megvan.
-
Snooker
senior tag
A Haven kampány 5. pályáján vagyok és megkell találnom valami Tears of alsha-t, na és én nem találom sehol viszont már egyfolytába támadják a váramat, és ez kéne a győzelemhez. valaki letudná írni pontosan, hogy merre keressem ????
-
attiati
veterán
Ki lehet kapcsolni azt az effektet, hogy harcnál átváltson közeli 3d-be?
Tehát csak távolról mutassa az egymás elleni harcot, mint a 3. részben,
-
C4mp3r
addikt
Godric 50 Marksman-al 817 000-es damage-t vitt be az egységemre.
Enyhe túlzás... és ő támad meg engem. Esélyem nincs nyerni még ha 2k lenne mindegyik egységemből, ha ő 50marksman-al 817k-t visz be...
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudom, hogy ez nem game forum, de itt tobben nézik, és csak egy gyors kérdésem lenne. HOMM5 tulajoktól: netről letöltött mapeket hogyan lehet a játékhoz adni? én még HOMM3-nál ragadtam le és ott csak be kellett húzni a maps mappába, itt nincs ilyen:/ thx
-
miov
csendes tag
Nem tudnátok meg mondani honnan lehet leszedni.
-
Ecset
csendes tag
Hellosztok
az lenne a kérdésem hogy mi lehet a gond az alap játékal ha a játék allat nincs hang. A segitséget elöre is köszönöm.
-
ringlet
csendes tag
Sziasztok!
Remélem még van olyan köztetek, aki játszik a Heroes 5-el!
Választottam egy szabad pályát, de elakadtam benne. Asha könnyét keresem a Tear for Ossir részben. (Útjelző táblás)
Kérem, aki tud segítsen nekem!
Köszi -
palloska
csendes tag
Helló all
Én azon vagyok már 1 napja hogy neten tudjak nyomni h5-ön
ha valaki tudna segíteni h hogyan csináljam meg h tudjak neten nyomni
vagy van kedve játszani az írjon rám valahogy...vagy itt vagy msn-en vagy e-mailba -
Pitterix
őstag
válasz
Süni 1985 F #2773 üzenetére
Az az a pálya, amikor 5000-11000 csontváza van neki?
Azzal én is sokat szenvedtem, asszem kétszer kezdtem újra, és mikor tudtam, rögtön lerohantam.Nem szabad hagyni, hogy sok csontváza legyen, de ügyes taktikával meg lehet csinálni.....( persze, ha arról a pályáról van sz, asszem egy kis szigeten csaptunk össze és sok elementál segített nekem a legyőzésében...) -
Süni 1985 F
senior tag
A vámpír úr Nyikolájt nem tudom legyőzni agyamra megy ez a pálya az agyamra ment!
Hogyan lehet túllépni?Valami csalással?Eluntam végigjátszással se sikerült...
A tőrpös küldetéscsomag valakinek megvan magyarul?pls írjon nekem THX -
3.Aragorn
addikt
Szvsz bonyolultabb játék (grafika, stb) szal szerintem az V-nek kéne lassabbnak lenni. Én ilyet nem tapasztaltam, csak azt, hogy időnként megszakadt a kapcsolat a két gép között, és tölthettük vissza... Lehet, hogy amúgy a koliháló hibája.
4. résszel multis tapasztalatom nincs, csak hotseat-ban játszottunk.Mindenesetre kíváncsi vok a tapasztalataidra.
-
Tottu
senior tag
válasz
3.Aragorn #2770 üzenetére
Köszi az leírást!
A haverommal a Heroes IV-et kezdtük most eljátszani, de elég lassú a játékmenet, és még az is növeli a várakozási időt, hogy a haverom pingje 140ms szokott lenni átlagban szóval, 20 másodperceket kell kb. várni mire megkapják az emberi játékosok a körüket, holott már senki nem csinál semmit. Most nem tom, hogy ez a rosszul megírt multi miatt lehet-e, de szerintem nem kellene ennyire befolyásolnia a várakozási időt a magas pingnek, nincs olyan nagy adatforgalom a játék közben...
Szóval ezért gondoltuk, hogy lehet kipróbáljuk a Heroes V-t, hátha jobb a multija... -
3.Aragorn
addikt
Igen, van egy frappáns megoldás, amennyiben több gépről játszotok, és nem hotseat, akkor lehet olyat, hogy mindenki párhuzamosan csinálja a körét, és aki hamarabb befelyezi, annak megnyílik a "ghost mode". Elég érdekes. Kapsz egy szellemet, és a pálya szellemvilág-oldalán mozoghatsz. Haszontalannak LÁTSZÓ dolgokat lehet csinálni, de szerintem befolyásolják eléggé a játék menetét, így érdemes törekedni, hogy hamarabb fejezd be a köröd, mint a fránya ellen, mert akkor te kapod a szellemednek a pontokat, amit elkölthetsz mozgásra, v fejlesztésre. Eddig csak 2-en próbáltuk, nem tudom, több játékosnál hogy működik, hogy ott is csak a leggyorsabb kapja meg, vagy mindenki, csak az utolsó nem...
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Heroes 5-ben a multi, hogy van megoldva? Itt is mindenkit meg kell várni, hogy befejezze a körét vagy kitaláltak valami jó megoldást, hogy egy kicsit pörgősebb legyen a játék?
-
3.Aragorn
addikt
Úgy látszik, nem sikerült fölélesztenem a topicot. Senki sem Heroes-ozik manapság?
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Én is "régi" Heroes-os vagyok (III, IV, V), de az V-ben a kampányt már az alapjáték első (ember)-kampányának végefelé abbahagytam. Unalmasnak találtam, az átvezető részeket esetlennek, a fordulatokat kiszámíthatónak. Igaz, a korábbi részekkel sem a kampány miatt játszottam elsősorban. (mondjuk a IV. rész alapjáték, Tünde kampány nagyon tetszett.)
De nem akarom fikázni az V.-öt, mert jó játék, a hősök fejlődése kimondottan tetszik.
/Na jó, azt hozzá kell tegyem, hogy az Ultimate képességeket viszont sehogy sem lehet elérni, mert még ha mindig mindent úgy fejlesztek ahogy kell, akkor is a végefelé bead egy olyan választást, hogy biztosan elvágjam magam tőle!!!Többszáz játék alatt mégy egyszer sem sikerült!!!/
\ Illetve az zavar még, hogy az ellenfél mindig megfutamodik, és nem tudom leölni az embereit, így sose fejlődök. Mért nem lehet azt, hogy amikor szélknek ereszti az embereit, lehetne választani, hogy üldözöm őket, és meg lehetne küzdeni a serege maradékaival legalább, akiket utolérnek az embereim. Ahogy egy valódi ütközet után történt... És akkor legalább azért is járna valamennyi Xp.\
Amúgy mostanában azzal vertem agyon az időmet, hogy lecseréltem a játék csaknem összes zenéjét filmzenékre. Elég jó lett, bár még van mit finomítani rajta
-
brownus
veterán
hi,
nagy méretű térképeket honnan lehet letölteni? már unom a játékban levőket... köszi! -
Sub-S
senior tag
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy hol lehet angol 3.1-es verziós texts.pak-ot találni?
-
Silenzio
addikt
Látom ide se írtak régóta...
Na mindegy.Csak azt akartam leírni, hogy baszott már megint át ez a szerencsétlen játék, 1.5-ös patch-csel. 5. kampány 5. pálya, Nicolai legyőzése. Namármost, állítólag ott csesztem el, hogy nem kellett a főnixek segítsége, akiket a sidequest után kapok. Naná, hogy nem kell, addigra volt vagy 40 sárkányom, mit kezdjek 5 főnix-szel? Tear of Asha-t is megszereztem egyébként.
A pálya végén Nicolai respawnol, bárhol ott teremhet, természetesen nem tudok annyi hőst és egységet toborozni hogy mindent bevédjek. 2 kör alatt már ellentámadásba lendültem, és biztos fölényem egy pillanat alatt szertefoszlott, mikor láttam, hogy 2016 (!!!) sárkánya van. Honnan szerezte őket, kérdem én?!
Elegem van az olyan játékokból, ahol borul minden, ha nem úgy teszel ahogy a fejlesztők gondolták. Ez már a 4. alkalom, hogy egy több napig tartó meccs után újra kéne kezdenem, és ezúttal nem, nem fogom, mert utálom a logikai bukfenceket, tervezési hibákat (pláne egy körökre osztott játékban, amit relative egyszerű leprogramozni, mert szabályozott és kötött játékmenetre épül)... '97 óta vagyok Heroes-játékos, és úgy döntöttem, kijelentem, a Heroes 5 szar játék, mert mindezek a hibák elkerülhetőek lettek volna, de a végeredmény mégis egy hosszadalmas, sunyi és idegesítő játék. 5 hónapja tolom, rengeteg baromság, bug és rendszerhiba jött közbe, és így most a vége felé abbahagyom, mert eleve nem érte meg a belefektetett órákat. Nicolai úgyis újra fog respawn-olni a végtelenségig, a Nival meg kapja be...
-
*Z/\ck*
aktív tag
tudnátok nekem mind a három Heroes V.-hö egy 100%-os végijátszást linkelni? Végigtoltam Heroicon, de elvirusosodott a gépem, reinstall volt a saveket meg valahogy nme rakta át a külső vinyómra..szóval itt állok a NEW GAME lehetőségével
pls help valaki. UP!
-
Skyhunter
őstag
Lenne egy kis problémám a ToE random map szerkesztővel.Ez játékon kívüli RMG,mint anno a H3-nak volt.Hasonló a felépítése,de egyáltalán nem tudok rájönni,hogy lehet beállítani azt,hogy egy játékban nem "győzz le mindenkit" hanem pl egy aktuális varázstárgy megszerzésével lehessen kivívni a győzelmet...
Remélem elég érthető volt,a lényeg,hogy nem a játékon belüli random map gen.-nel dolgozok,hanem a külső progival.Valaki help???
-
whitezo88
nagyúr
felraktam a HoF kieget, hogy tudok alap H5 küldikkel játszani?
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Segítség kellen már az első hadjáratban elakadtam!
TRIBES OF THE EAST!Kiakarom szabadítani a küklöpszökat, de nagyon erős az előtte álló sereg!
45 ös LOvas 25 ös angyal!Hogyan kell megoldani
!
Üdv!
-
mocsnik
csendes tag
hat direktx rendben van,a jatek masnal mukodott,tehat a crack is jo kell h legyen!virusom tudtommal nincs,nem reg telepitettem uj rendszert!10000 felekeppen probaltam mar felrakni,de eredmenytelnul:@
nem tom mi lehet a gond!
nem tom h masnal volt e ilyen problema vele...szeretnek rajonni h mi lehetne a gond -
mocsnik
csendes tag
mikor inditom a jatekot,ki jon 1 ablak "error"felirattal!!nem ir mas semmit!!mi lehet a gond??
-
mocsnik
csendes tag
SOS!!!
feltelepitettem, inditanám a játékot ... és kidob egy hiba ablakot amiben:error áll... Ez mitől lehet? ... -
mocsnik
csendes tag
SOS!!!
feltelepitettem, inditanám a játékot ... és kidob egy hiba ablakot amiben: error áll... Ez mitől lehet????? -
Süni 1985 F
senior tag
Nekem angol nyelvel van meg a Heroes V Hammer így kaptam meg ajándékba,véletlenül nincs meg valakinek magyarul és nem küldené el nekem a magyar language file-okat?
-
Papi74
aktív tag
Hello
Senki nem tudja hogy lehet ezt a küldetést megcsinálni,már vagy tucatszor probáltam de nem akar sikerülni. tényleg jól jönne egy kis segitség
-
Papi74
aktív tag
Hello
segitséget szeretnék kérni,most kezdtem a játékot és mindjárt a második küldetésnél elakadtam,egy várost kéne elfoglalnom egy héten belül,de sehogy nem érek oda
-
Gabás
addikt
-
Ricko
tag
Hello
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha LAN-ba akrom tolni tesómmal, akkor hogy állítsam be úgy, hogy egyszerre tudjunk nyomulni, ne pedig körönként.
Egyszer sikerült már belőni, de most nem akar jó lenni.
Kísértet mód, Dinamikus csaták, Gyors harc, ezeket pipálgattam. Csak kísértet módot hagytam, amikor egyszer jó volt. De most valahogy mindig az van ha így indítom, hogy mindig nekem van ilyen kísértetem és nem tudok semmit csinálni miután lerohangálom a kört. Nem tudok az ikonra kattintani.
Ha másik kettő is be van pipálva /Dinamikus csaták, Gyors harc/ akkor meg felválta vagyunk körönként...
Valaki tud segíteni ebben -
_stick_
őstag
Üdv!
Tudtok ajánlani egy oldalt ahol a ToE alá lehet jó pályákat letölteni? -
Gabás
addikt
válasz
Süni 1985 F #2731 üzenetére
van magyar kiadás
-
Süni 1985 F
senior tag
Az új kiegészítőkhöz az orkoshoz meg aa törpöshöz nincs magyarosítás,kiadták azokat magyarul vagy mi?
-
alkonyfeny
csendes tag
Nekem fent vannak a legújabb patch-ek, de valahogy nem épp lettek jó hatással a játékra..pedig gyáriban van meg.
A harcnál a "Taktikai fázis" kiírás folyamatosan megmarad... egérmutatóm pedig teljesen mindegy, hogy kivel is vagyok akkor is egy unicornis...
A legnagyobb bajom még is az, hogy a Kínpad módban játszva a "Népek háborúja" küldetésben leáll a játék... Nem hiszem, hogy helyhez lenne kötve a gond, inkább olyan, minth a 35. nap után nem menne tovább...Lehet, hogy le kellene szednem a patch-ket?
-
Vajga
tag
Csalni akarok heroes5-ben, de nem jön le a konzol
(
1.4-es patch van fenn. sikerült már valakinek? -
Skyhunter
őstag
Azt hallottam,hogy a H5-höz is csinálják a hülye oroszok a WOG-modot,vki tudna hozzá új hírt vagy linket (persze egy angol nyelvűt,ha lehet,a cirill nem az erősségem
) ?
-
Süni 1985 F
senior tag
Hogyan lehet elgyőzni a Nikolajt mikor vámpírur???Nincs az a sereg ami legyőzné...
5let valaki? -
spyduck
nagyúr
Hali!
1 gépen lehet többen játszani a Heroes 5-el?
-
szimi77
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek! A napokban elkezdtem játszani a HOMM 5 alapjátékkal és a Heaven hadjáratban a negyedik küldetésen nem tudok átvergődni.
Már mindent megcsináltam, mindenkit kiirtottam akit ki lehetett, de az alvilágban a kriptát nem tudom megtámadni és így nem tudom megszerezni azt a fránya "lebegős cipőt" vagy mi a francot.
Amikor Isabellel odaérek a kripta mellé és a kriptára kattintva meg akarom támadni az egérkurzor egy ágaskodó vörös unikornissá változik és nem enged betámadni...
Így viszont nem jutok tovább... Most mit csináljak?
Már ujratelepítettem a játékot is, de nem segített sőt a küldetést is újrajátszottam de ez sem volt megoldás.
Ha tudtok erre megoldást légyszives segítsetek!Köszi előre is!
-
pityeszka
őstag
Hy again,
Vkinek nem volt problémája a HoF-el?Gondolok itt olyan rejtélyekre mint pl,egyszerű fagyások ha megtámadok pl BearRidereket de csak azoknál fagy,ott sem mindíg
Másik,hogy az utolsó(boszorkány)küldetés 3.pályán(vagy4.) akad a játék!! Máshol nincs ilyen !!
-
pityeszka
őstag
válasz
John_Doe #2709 üzenetére
Így van,bárkinél láttam a játékot mindenkinek ilyen volt az árnyék,igaz mind NV-kari volt.Előző 7600GS-en is ilyen volt.Nekem is Omega driver van fent és nekem sem jó azzal sem!!ATIT meg soha nem vennék bármilyen árnyékról is legyen szó
Wertosanta: a kártyámnak semmi baja
-
Wertosanta
csendes tag
válasz
John_Doe #2709 üzenetére
mindkèt kàrtya jò csak a megfelelö beâllitâst kell megtalàlni!
Javaslat: directX frissitès ujabb verziora. vagy a start menübe a futatàs fülre katintva irdbe hogy dxdiag inditsd el ès nèzd meg a vide funkciòkat teszteld a digitàlis alàiràsal ne foglalkozz.
Javaslat: az alaplap biosàba âllits be a video kàrtyàt pci-e mod, memoria stb.
A kisgyerek kérdi az apját:
- Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tűzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltődött a vírus. Hát ez vagy te. -
John_Doe
senior tag
válasz
Wertosanta #2708 üzenetére
Több embernél látta sőt én is próbáltam 4 kártyával mind nem lehet picikét beteg. Szerintem is driver de én még nem találtam olyat ami ne csinálta volna. omega is!
De engem nem is ez izgat hanem hogy mit tehetek ellene.
Mielőtt még valaki megjegyezné: Tudom vegyek atitCsak már atival is láttam ilyen problémát igaz nem heroes5-ban hanem NF-ben.
-
Wertosanta
csendes tag
válasz
pityeszka #2704 üzenetére
sztem meg driver hiba vagy màr egy picikèt beteg a kàrtyâd, nekem semmi de semmi szaggatàs, mondjuk ATI-m van, de a bàtyàmnak 8600gts 512-es van minden tököletes nàla. most probàltam
A legújabb Windows verzió hivatalos neve: Windows Vista.
A kék halál új felirata: Astala Vista. -
FefeeX
veterán
válasz
pityeszka #2704 üzenetére
Nem vennék rá mérget, de majd megnézem...
Volt már olyanom, hogy nv karival kockás árnyék volt, ATi-val meg normális, pedig a beállítások teljesen stimmeltek. Azonos kategóriás kártyákkal. És nálam, szal nem a levegőbe beszélek... Csinál az nv sz@rságokat, mint pl 1234.exe... -
John_Doe
senior tag
válasz
alkonyfeny #2700 üzenetére
A beállításoknál megnéztem a felbontást-minőséget és alapból a legalacsonyabbra volt állítva. Itt gondolom a játék beállításaira gondolsz. Azt én rögtön felraktam max.-ra egy 7900GS-nek nem okozhat gondot. A vicc az hogy 6800, 7300GT, 7600GS is ugyanígy kockás árnyékot ad és nem csak ebben a játékban. (Pl.: Oblivion, Gyűrűk ura 2.) Mindig hivatalos nv drivert használok és nem nagyon szoktam belepiszkálni csak az említett quality beállítást probáltam ki mert egy másik fórumban ezt említették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest