Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
robekri #2305 üzenetére
Magam erejéből csak a Demonok speciális tulajdonságát gyúrtam ki, de úgy hogy nem is 100%-osan azokat skilleket tanultam ki amit a skillkerék mutat... lásd: #2172 üzit
Letöltött pályán már találkoztam olyan a börtönnel ahola kiszabadított hős már tudta a spéci tulajdonságot, ekkor pont a Dungeonnal voltam és pont azt a hőst tipust szabadítottam ki. Úgyhogy azzal vittem tovább
Mindkettőnél nagyon hasznos volt a spéci tul...
Talán csak a Lovagnak és a Varázslónak nem annyira ütős a spéci tulajdonsága... -
Monya78
veterán
válasz
robekri #2303 üzenetére
Attack -> Tactics -> Offensive Formation (Ha egymás mellett vannak a lények, és minél többen akkor nagyobb lesz a támadás, pl 4db lény egymás mellett van, a támadó érték +4 lesz minden egyes lénynél... )
Defense -> Protecition -> Defensive Formation (Ugyan az mint a másik csak a védekezésük nő a lények számával egyenesen arányosan)
Preparation: Amikor védekező állásban vagy, és megtámadnak, akkor előbb üt a megtámadott lény, mint maga a támadó
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
robekri #2301 üzenetére
Skillwhel 2.0 a Hammer of Fate megjelenése után pár nappal már letölthető volt...
Általában a következő 5 skill választom a törpékhez: Attack, Defense, Luck, Light Magic, Enlightement...
Ezeken belül nálam bevált a Defensive-Offensive Formation (nagyon királyak) , Preparation (ha letámadásos taktikád van akkor nem sokat ér), Darwen Luck (elvileg jó lenne de gyakrolatban nem nagyon látszik meg a hatása)
Haverral tegnap nyomtunk egy Nekro - Törp féle meccset, a brutális nekro számfölényt és sötétmágjáját is jól bírta...elég nagy fölénnyel nyert a törp ez esetben is (mondjuk szerencsés rúnákat kaptam)... -
Monya78
veterán
válasz
robekri #2295 üzenetére
Régi heroes5 mappon két lehetőség van:
1, törpös várat ki tudod választani, de a hős csak random lehet, a rúnát nem lehet használni
2, törpös várat és a hősét is ki tudod választani, de ekkor sem tudod a rúnát használni.
Tehát vagy az újdonsült pár pályát használod, vagy innen rákeresel a hammeres pályákra és letöltöd kb. így: [link]
Akár a csatamodolás miatt is lehet.../nálam most nincs ilyesmi mód felrakva/ -
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
válasz
robekri #2282 üzenetére
Még nem használtad a rúnát
Pedig ezért verhetetlen a csapat...
Egyszerű a megoldás, ha olyan pályán játszol ami simán heroes5-ös, ott nincs rúna, de ha hammer of fate-s pályán játszol akkor előjön a rúna...Javaslom hősnek válaszd Ingát neki szinte minden rúna megtanulhatóvá válik...
Nekem bevált rúnatipusaim:
1, 100%-al megnöveli a mozgást.
2, Feléleszti a 40%-át a lénynek
3, Dupla támadás, úgy hogy az ellenfél nem támad vissza -
örök kezdő
csendes tag
válasz
robekri #2204 üzenetére
Heuréka!!!!!Kemény szenvedések árán de sikerült....Vissza kellett mennem 3 pályát mert nem volt egy csomó varázslatom ..Igy járnak az örök kezdök akik nem tudják melyiket érdemes,kell fejleszteni
KÖSZÖNÖM minden kedves sigitönek a tanácsokat remélem nem voltam terhetekre mert abba biztos vagyok hogy meg talizunk itt
További kellemes heroes örületet ....magamnak is
-
Mackósajt
senior tag
válasz
robekri #2204 üzenetére
Elég érdekesen nyomta, aki ezt csinálta. Megelőzni a csapatok szökését azzal, hogy magam küldöm el? Inkább gyorsan erőforrásokat kell velük foglalni, a veszteség értelmeszerűen nem számít...
De valami nekem nem stimmel. Nem emlékszem semmiféle időkorlátra, egy csomó ideig szórakoztam vele.Talán túl régen volt...
-
Mosqu!to
addikt
Azért nem kell sztereotipiává tenni, másnak úgysem fogom már kiírni
Tegnap amúgy felb*szott a demo heaven pálya a fullban, mert azt hittem, hogy csak alulról jöhet ez a mocsok, erre betámadott oldalról, oszt megölte az üres várral a pasast (nem jut eszembe a neve). Majd ma nyomatom tovább, de eddig tetszik. A skilleknél van valami eszeveszett bonyolítás ha jól látom, de nem értem, hogy erre mért van szükségMeg még van pár dolog, ami elég új nekem, például a sorrakerülések csatán belül, hogy van, aki már 2x volt, mire a másik sorrakerül, meg ha meglőnek, akkor van, amikor hátrébbsorolódsz, etc. Majd valami leírás nem árthat
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest