-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Gold legendary-t nyitni mennyire gyakori? Gold antonidast bírtam bontani... Persze örült a fejem mint állat (első legendary-m).
-
senior tag
Szembejön rankeden egy player, "geciblizzard" néven... Értem én, hogy kihívásokkal küzd szegény, de miért írja ki a homlokára, hogy ennyire khm... intelligens?
-
senior tag
Friss player vagyok, minden meccsen szembesülök vele, hogy milyen hátrányban vagyok azokkal szemben, akik már 1-1,5 éve gyűjtik a lapokat. Naxx-ot meg BRM-et megvettem euróból, de boostert nem fogok. Pedig haddnemondjam mennyire sírhatna itt a szám széle, hogy milyen lehúzós ez így (fizess, ha későn kezdted másokhoz képest).
De eszemben sincs ezen keseregni. Nekem rendkívül tetszik ez a lassan gyűjtögetős feeling. Van 1 egész (tesco gazdaságos: kb 700 dustos) deckem, amivel gyakorlatilag végigmászható a ladder. Innentől kezdve egyáltalán nem vagyok türelmetlen.
-
senior tag
-
senior tag
Köszönöm a választ, egyenlőre akkor ülök a twitch előtt és skilleződök, meg gyűjtöm a lapokat szorgosan. Azért egy vagy két 60as kártyacsomaggal lehet meglepem magam.
Másik kezdő kérdés: a facehunteren kívül én csak ezt a relatív olcsó flamewaker aggro maget találtam, amivel kezdőként effektíven lehet játszani. Dr. Boom pl gyakorlatilag minden második szembejövő pakliban van, nekem meg nincs, és lategame-ben nagyrészt értelmes válaszom sincs rá. A másik nagy szívás a Jaraxxus, arra szintén nincs az én szintemen értelmes válasz.
Van esetleg olyan beginner pakli, a lolhunteren és a flamewaker aggro magen kívül, amivel érdemes lenne operálnom? Mert egy rendes facehunterhez sincs meg minden lapom (nem mintha lenne kedvem vele játszani), esetleg egy oil rugót vagy valami zoo decket próbálnék még lecraftolni. Ehhez kapcsolódóan egész konkrét kérdésem, hogy Alakirt mennyire nyugodt szívvel törjem be?
-
senior tag
Kinyitottam első legendary-mat (3 hete játszom), egy alakir lett. Egyenlőre nem töröm be, bár nincs shaman deckem.
Brawl-ban óccsó flamewaker aggro mage-et vittem, face hunter jött szembe, sikerült aránylag könnyen letolnom az arcát. Brawl engem csak az első győzelemig bírt mozgatni a jutalom csomag miatt, nem tudom más hogyan van ezzel.Szerk:
Egyébként friss kezdőként én is szenvedek tőle, hogy ha nem veszek pénzért kártyacsomagot, akkor nagyjából karácsonyra fogok ott tartani, hogy valami közöm legyen az éppen aktuális metához.
A cheap flamewaker aggro mage deckkel sikerült felmennem rank17-ig, majd jól vissza is estem rank 19-re stabilan (se előre, se hátra). Naxx-ot és BRM-et megvettem euróért, gondoltam így majd jobb lesz (kellett pár naxxos alap kártya, meg a Flamewaker), de továbbra azt érzem, hogy 4-5 fontosabb legendary nélkül nehéz előbbre jutni.
Az aggro mage paklimat is craftoltam nagyrészt (kb 600 dustomba került), mert egyszerűen minden lapom hiányzott. Valamit rosszul csinálok?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest