Új hozzászólás Aktív témák

• Cray Tyler

támogató

Kinyitottam első legendary-mat (3 hete játszom), egy alakir lett. Egyenlőre nem töröm be, bár nincs shaman deckem.
    Brawl-ban óccsó flamewaker aggro mage-et vittem, face hunter jött szembe, sikerült aránylag könnyen letolnom az arcát. Brawl engem csak az első győzelemig bírt mozgatni a jutalom csomag miatt, nem tudom más hogyan van ezzel.

Szerk:
    Egyébként friss kezdőként én is szenvedek tőle, hogy ha nem veszek pénzért kártyacsomagot, akkor nagyjából karácsonyra fogok ott tartani, hogy valami közöm legyen az éppen aktuális metához.
    A cheap flamewaker aggro mage deckkel sikerült felmennem rank17-ig, majd jól vissza is estem rank 19-re stabilan (se előre, se hátra). Naxx-ot és BRM-et megvettem euróért, gondoltam így majd jobb lesz (kellett pár naxxos alap kártya, meg a Flamewaker), de továbbra azt érzem, hogy 4-5 fontosabb legendary nélkül nehéz előbbre jutni.
    Az aggro mage paklimat is craftoltam nagyrészt (kb 600 dustomba került), mert egyszerűen minden lapom hiányzott. Valamit rosszul csinálok?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák