-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cray Tyler
senior tag
Szembejön rankeden egy player, "geciblizzard" néven... Értem én, hogy kihívásokkal küzd szegény, de miért írja ki a homlokára, hogy ennyire khm... intelligens?
-
törölt tag
válasz Mister_X #33598 üzenetére
itt a hsz-ben van egy link, ahol elég jól elmagyarázza. egyébként priest, zoo és rogue. én fogtam már midrange palával is, de az nagyon húzás függő. ha nem jön neki divine favor, akkor pár kör alatt bukja is a meccset, mivel trade semmi, így idővel a sok minion-nal a fejére lehet nőni.
-
Gyuri27
félisten
Szegény Lothar: Szopó álarc on. Rák paladin powa.
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Redcaster
őstag
válasz Vasinger! #33591 üzenetére
Grim patron warrior simán játszható grommash nélkül.
Zoo simán játszható 1 jugglerrel, mondjuk 100 dust lecraftolni egyet.
Spell damage druid nem játszható a mostani metában.
Hunterbe is simán crftolható a bow.
Mage játszható bloodmage nélkül, oda inkább Antonidas kell.
Murloc shaman nem jó, helyette mechsaman. -
whitezo88
nagyúr
válasz Vasinger! #33591 üzenetére
patronba nem muszáj Grom, nélküle is teljes
knife csak száz dust
spell dmg druid halott ötlet
bow száz dust de vannak deckek csak eggyel
bloodmage thalnos csak freeze-be szükséges a burst miatt
murloc shaman a legrosszabb, mech vagy midrange az életképes
giantek pedig ugye kellenek, impből 1-2 flame imp, meg 2 gangboss ami kell. -
Vasinger!
nagyúr
válasz F-ECT$ #33587 üzenetére
Rendben. Akkor még mindig nyitottak lennének a kérdéseim:
- Melyik deckkel/deckekkel a legérdemesebb rankedezni?
- Be tudom valahogy linkelni ide a kártyáimat HH-ról?Egyébként a népszerű deckekből ezek hiányoznak úgy fejből:
- Grim patron: Grommash
- Zoo: 1 Knife juggler
- Spell Damage Druid: Malygos
- Hunter: Eaglehorn Bow
- Mage: Bloodmage
- Shaman: Alig van murlocom
- Warlock: Nincs egy giant-em sem handlockhoz, imp-em is alig van...És ezek kicraftolásához van 2000 dust-om ami nyilván max 1-2 lapra lenne elég, szóval jól meg kéne gondolni, hogy mire craftoljam el.
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Ezek a solos pályák elég jók. Jelenleg a Blackrock Mountain tartok. Még van vissza 2 rész. Az utolsó kettő is menni fog majdnem alap lapokkal?
Illetve ezek a Class Challenge-k nagyon tetszenek.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
RNG Jesus rám mosolygott. Franc aki megeszi.
Antonidas, bgh, golden acient of war. Antó már volt (400 dust). Bgh annó kraftolva lett, de megtartom. AoW meg csak egy volt így ezt is megtartom.Amd - Radeon - Ryzen
-
F-ECT$
titán
válasz Vasinger! #33579 üzenetére
Legendig olyan 100 meccs kell, ha nagyon jó vagy (azaz 80% körüli a win rate-ed végig). Egy átlagos játékosnak 200-300 körül lehet ez a szám. Egyébként a rank 5 viszonylag gyorsan megvan, a win streak miatt, utána kell tisztán +25 win. Ez azt jelenti, hogy 55% WR-rel 250 meccs kell a legendig, de 60%-kal már elég a fele is.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
NyxNyxNyx
addikt
Elverni egy budget priest deck-kel egy fullos Priest-et aki thoughsteal-lel kiszedte az egyetlen common-nál "ritkább" lapot, egy Dr Boomot. Priceless.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz Feralheart #33574 üzenetére
Helyzetfüggő
Egy picit módosított lategame Paladinom van, (basic lapos, mi más ) egy midrange basic magem, egy facehunterem, és egy szintén basic warlockom, lategamere kihegyezve. Most a drudiot húzom fel, és később egy Rúgó is szóba jöhet. Tehát amilyen stílusban akarok játszani, mindegyikkel tudok,és szeretek játszani.Ezekre tudtok mondani olcsó, nem nagyon legedarys paklikat, amikkel könnyen lehet feljebb jutni ladderen, és gondolkodni is kell? Előre is köszi.
E: van pár legendary lapom: Sylvanas (apropó, valamelyik nap egy sylvanassal elcsakliztam egy másikat az enemytől boldog lehetett szegény pára), Edwin VanCleef (nem biztos, hogy ez a neve, egy rouge legendary) és egy The Black Knight. Mégegyszer is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz HuMarc #33578 üzenetére
Egy ideig én is használtam a trackert, leginkább az ellenfél lapjait követni hasznos, ha a saját paklidhoz kell, akkor régen rossz a helyzet. Egy dolog miatt hiányzik, hogy megjelöli a spare partokat, lopott lapokat és látod, mit mikor húzott, mióta tartogat. Na ez az, ami magamtól még nagyon nem megy.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
saelin
veterán
válasz Feralheart #33574 üzenetére
Warlock. Nagyon sokfajta deckket lehet vele kreálni, amik nem kicsit változatosak!
Mostanában a rogue is felkeltette az érdeklődésedet, csak lapjaim nincsenek hozzá, szóval egy darabig folytatom a nyálam utána.De szerintem a kedvenc hős nagyon egyéni ízlés kérdése.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
HuMarc
veterán
válasz Vasinger! #33577 üzenetére
Hát szerintem ennél egyszerűbb válasz van a deck-kérdésre: Egyetlen deckel meg lehet unni a játékot. Persze jó az, ha pontosan tudod, mit húzhatsz (mint pl. én), de ha deck-trackert használsz, akkor is tudhatod, szóval ha majd lesz több lapom, és más decket is össze tudok rakni, én is váltogatni fogom.
-
HuMarc
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
Lenne egy olyan merész álmom, hogy jövő hónapban Legend rankot elérem. 1 év játék után, kizárólag freeben játszottam, rankedet nem igazán szoktam tolni, csak max 13-14 szintig, különösebb megerőltetés nélkül és mostanában kezdtem el arénázni, ott kb. 5-6-7 nyerésig megyek átlagban, de volt már 10-es is.
Hearhead-re felvittem a kártyáimat, onnan valahogy be lehet ide linkelni, hogy lássátok mi van meg?
Azért érdekelne, hogy egyáltalán lenne annyi kártyám, hogy egy értelmes decket össze tudjak tenni, de gyanítom, hogy 1 deck még kevés is lehet ladderezni.
Előre is köszi!
-
Feralheart
tag
Sziasztok!
Nektek melyik a kedvenc hősötök?
Én a spell druid/mage felé hajlok, de latolgatom, hogy elkezdem húzni egy priestet vagy huntert, vagy rogue-t?
Ti melyiket ajánlanátok inkább?
-
Nagy.Úr
tag
Hihetetlen mi van most rankedon. Mondom még a szezon végén játszogatok egy kicsit megyek lefelé, mert csak most lett rá időm, erre 1 zoo, 1 facehunter, és így ezek váltogatják egymást. A rangom meg persze nem hogy csökkenne, nő . Én nem hibáztatom azokat akik ilyen decket játszanak, mert a játékosok nagyrésze gondolom nincs eleresztve legendarykkal, de kicsit azért már piszkálja a csőrömet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
whitezo88
nagyúr
competitiveHS-en volt a cancer pala deck, ami a napokban sok van: [link], nem nézem az oldalt általában, sima hs oldalra írta most egy arc, hogy elsőként lett vele legend, 6-ról, 7 óra alatt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz h3lios #33566 üzenetére
tényleg elég vicces, mikor még nekem is egyértelmű szitukban égetnek és kifutnak. Az is mekkora volt, mikor Lothar ellen Alesh cseszte el, bár ott volt rng is. Viszont csak a legvégén rage-elt, mikor már előtte lehetett látni, hogy a Frothing meghalt (eltűnt a zöld aura). Lothar jót röhögött, Alesh meg utána is BM-ezett, twitteren rage-elt...
-
h3lios
addikt
válasz Mister_X #33564 üzenetére
Tudod a profit ez teszi "profivá", hogy indokolatlanul húzza az időt tök egyértelmű szituációknál is. Aztán a végén így járnak, de én csak nevetek rajtuk.
Ha tényleg sok gondolkodás előtt álló tradeknél megy a matek nincs vele gáz, mert nekik aztán tényleg előre kell gondolkodni.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Orange szépen elbukta a meccset elégett a kötél mielőtt támadni tudott volna a patron-ökkel. Az animációkkal nagyon mellé lőtt a blizzard. Ez milyen már, hogy 1 kártya animáción múlik a win ?
B-tag: H3lios#2825
-
F-ECT$
titán
válasz Scrake^;DD #33560 üzenetére
Malygos eléggé top tier most, ha megvannak hozzá a kártyák, akkor egy próbát mindenképp megér.
A classic handlock se rossz, de 1-2 tierrel lentebb van. Folyamatos vita, hogy kell-e bele Jaraxxus / Alex, mostanában épp egyiket se használják sokan, de persze betehető.
Dive ever, work never.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Ez a malygos lock mennyiben hatékony és mennyire nehéz vele laddert climbelni? Egy hatékony warlock deck kéne és ez és a handlock közt gondolkodok mert a zoo az... és még annyi hogy igaz hogy nem kell már jaraxxus a handlockba? egyik ismerősöm mondta
[ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
whitezo88
nagyúr
valaki feljön NA-ra, hogy nézhessem a wint?
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #33548 üzenetére
Az a baj a ladder is totál monotonná vált, 90%-ban vagy facedeck van, vagy valamilyen kézből OTK-ra képes combo deck, like Patron Warrior, Malygos Lock stb stb...Hatékony védelmi mechanizmusok hiányában meg a midrange és control deckek nagyon háttérbe szorultak.
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #33550 üzenetére
MTG-ben is vannak tiltott lapok a Blacklotus-t nem nagyon kell, mert itt a játékforma megoldja az első 1-2 kiadásban adták csak ki, ezért ultra ritka, tehát akinek van sem játszik vele.
Keress majd rá Ebay-en, hogy Black Lotus Alpha Edition, vicces árakkal fogsz majd találkozni.Én nagyon szerettem a magic-et pont a manaszínek keveredése miatt. A kedvencem mindig az UW volt (kék, fehér). Mert itt volt a legtöbb control lehetőség a counter-t illetően.
Ami az IRL kártyajátékok hátránya, hogy a játékot nem befolyásolható dolgokra is költhetsz több 1000 ft-ot. Bugyi, amibe rakod a lapokat, mert eladáskor a kis kopás is súlyos pénzekben mérhető. Van terítő szerűség, aminek playmat a neve (ez mondjuk jó cucc, jelenleg is egérpadként használom a régi MTG-set.)
Szóval elég összetett játék. Több olyan ritka lap van ami több több manaszín kinyerésére használható, de ezek átlagban 2-3 ezer ft körül alakultak. És ezekből bizony 4 db kell. Ha nem csak 2 hanem 3-4 színű paklit játszik valaki, akkor ezekből sokszorosan kell beszerezni.
És akkor még csak ott vagy, hogy ki tudod időben játszani a lapjaidat. Ergo működésre tudod bírni a paklid.
Hozzáteszem, hogy MTG-ben csúcsra lettek járatva a kihasználatlan lapok. Minden kiegben volt kb. 10-20 common ami jól működik, a többi kuka.
A több ezer fajta lapnak csak 1 nagyon kis %-a használható verseny szinten. Képzeld el a HS-t, amit már 20 éve kiadtak és gondolj bele hogy mennyivel több lap van MTG-ben. Na kb. akkora a használhatatlan lapoknak a mennyisége is.B-tag: H3lios#2825
-
Mister_X
nagyúr
válasz whitezo88 #33551 üzenetére
Én próbálgattam ugyan ezt, csak Greenskin nélkül, hát elég vegyesek voltak a tapasztalataim. Lehet nyilván nem a rank 10 cancer pool közepén kelltt volna tesztelni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
Hotform Piratadinnal lett legend EU-n: [link] nem is tűnik rossznak, Greenskint korábban is futtatott pár pala a sok fegyver miatt, Dread akár ingyen is van, a másik attackot kap, ágyú meg akár jó is lehet
-
whitezo88
nagyúr
válasz h3lios #33549 üzenetére
A HKK-ban pedig úgy van, hogy évente van nagy booster, 22 lap, benne 2 ritka (arany), 6 vagy 8 nem gyak. (ezüst), és a többi gyakori (bronz). Foil/golden nincs. Az új kieggel az előző nagy része megy a kukába, de sok még használható akár 2 kieg távból is. a világválság előtt félévente volt úgy kieg, aztán a Beholder megroggyant kicsit, így lett évente. Itt azért nem olyan drágák a lapo mint MTG-ben, a tápabb ritkák 2-3 ezer maxnál megállnak, a nem gyűjthető, csak nyerhető Ultrariták 4-10 között mozognak, de ezek közül kevés a használható, és ott is inkább ún. szabálylapok, amikból 1 kell, a max 3 helyett. Meg itt is vannak tiltott lapok, hiszen nem lehet őket módosítani utólag. Ilyen (volt?) pl a "Szürke", ami a játék legelején húsz manát tudott csinálni azonnal (ami nagyon sok), amiből kis pasziánsszal máris lehetett nyerni. Ha jól tudom, a MTG-s Black Lotus-hoz hasonló módon volt "csalás", bár azt csak hallottam, hogy működik, nem játszottam vele.
cserélgetéssel jól lehetett lapokat szerezni, főleg ha a lapok értékét kevésbé ismerő emberkéket húzta le az ember. (ami szükséges rossz, ha bővíteni akar az ember.)
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz EmptyParadox #33544 üzenetére
Én több évig magic-eztem, annó Kecskeméten egy kisebb helyi versenyt is megnyertem 1 control paklival.
Ott úgy néz ki a játékkörnyezet, hogy fél évente adnak ki 1 új kiegészítőt és kb. 1-1,5 évig használható a legfrissebb metában.
Tehát meg van adva, hogy mettől a kiegtől használható még az aktuális lapkészlet, ezt nevezik Type 2-nek.
Amikor kifut a lap ebből a tartományból Extended-nek minősül. Ez az összes lapot tartalmazza amit 15+ éve kiadtak. Ebből adódik, hogy ezt a formátumot nagyon kevesen használják, mert egyrészt rohadalom sok lapból áll és a nagyon régi lapok 100+ ezres nagyságrendben vannak.Ehhez képest azért a HS baráti. Mert nincs olyan sok kieg és adnak időt. Más kérdés, hogy a Magicben ha kellett 1 lap akkor megvetted KP-ra.
Ott a ritkasági sorrend: Common, Uncommon, Rare, Mythic (és foil lapok, ami az itteni golden lapok megfelelője).
1 boosterben 15 lap van, amiből 10 common 4 uc és 1 rare vagy mythic. Utóbbira annyi az esély mint itt a lengendre.Valamint az aktuális meta is befolyásolja a lapok árát. Volt hogy 600 ft- ért vettem 2 lapot, 2 hónappal később 1800-ért adtam túl darabján. Sokat is kerestem vele, mikor még játszottam. Viszont minden nap a fórumon kellett lógni, hogy lekövesd az árak változását.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #33547 üzenetére
a brawl a kazsuáloknak való, legalábbis az eddigiek alapján, négyzetre emelték az RNG faktort és ennyi és ennyi, skill még véletlenül sem kell hozzá. csinálhattak volna tournament módot, de az ugye túl hasznos lett volna, szóval nem.
korábban nem sajnáltam pénzt adni a játékért, de nagyon nem tetszik, amerre tartanak vele, úgyhogy tutira egy fillért nem költök rá többet. az új skinek meg egyszerűen nevetségesek, inkább eldonate-elem azt a 10$-t valamelyik magyar streamernek és még mindig több haszna lesz.
ettől függetlenül azért még mindig inkább élvezem, mint nem, csinálgatom a napikat, meg arénázok, ez utóbbival csak az a baj, hogy nekem valahogy a streamereknél sokkal gyakrabban ad be full hulladék draftokat. lassan azon is érdemes lenne változtatni, feladhatna 4 vagy 5 lapot egyszerre, hogy kissé csökkentsük az RNG faktort, már amennyiben ez bármilyen szinten is fókusz lenne a Blizzardnál.
-
DaveNo1
veterán
válasz xavix13 #33546 üzenetére
Mit panaszkodsz, most kerültek be "új hősök", ja bocsánat 10 euróért vehetsz gifeket, ahogy fórumokon is írták
Amúgy számomra is ellaposodott a játék, dailyket próbálom csinálgatni már csak, hogy következő kiegészítő legyen goldom, de elég nehezen veszem rá magam. Az a baj, hogy BRM hatalmas csalódás számomra, szerintem Naxx mind tartalom mind hangulat szempontjából fényévekkel jobb volt. (Sárkány szinergia lol, részben erre akarták felhúzni az egészet, aztán berakták egy vagon sárkányt ami csak arénában jó )
Ez a Brawl meg kvázi egy parasztvakítás.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
xavix13
őstag
válasz NyxNyxNyx #33539 üzenetére
Régen írtam ide, de hatalmas +1.
Hogy a témához is hozzászóljak egy kicsit, lassan fél éve hogy nem játszom komolyabban a játékkal, egyszerűen unalmassá vált. Napokban vissza néztem, 1-2 mecsre, olvastam az új gamemódról stb., de ez édes kevés fejlesztés, a brawl is addig volt izgalmas amíg nem nyertem 2-3-at és kész. A 3 questem már szerintem 4 hónapja bent áll, egyszerűen kedvem nincs megcsinálni, pedig régen nagyon szerettem ezt a játékot. Béta óta tol(tam), a használható lapok 80%-a megvan teljesen free userként. (90%-os classic szett + nax + kb 60%-os gvg), brm-et kigrindolhatnám ha akarnám, de mivel úgyse játszok már vele felesleges.
Talán ha jönne valami nagyobb horderejű patch, pl. 2v2, új hero(k), értelmes rewardok ladderért stb., még visszatérnék, addig is marad az egyetlen játék ami mostanában lebír kötni, a tartalmatlan dota 2.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
fogtunder
nagyúr
válasz EmptyParadox #33544 üzenetére
ma már van internet, bárki meg tudja nézni, nagyjából mit ér egy lap. a 90-es években ez nem volt ennyire egyértelmű azért, voltak nyomtatott kiadványok, illetve az üzletek is árultak egyenként kártyákat, ahhoz lehetett viszonyítani, de ez azért nem volt olyan egyszerű, nekem alapból egy óra utazás volt a legközelebbi TCG/RPG bolt.
ott van mondjuk a Hex, az pont úgy működik, mint egy IRL TCG, ha draft versenyre jelentkezel (kb. mint itt az aréna), akkor a draftolt lapokat megtarthatod, aztán az ottani piactéren el tudod adni/tradelni, asszem rendes pénzért is akár. az árak meg a metával változnak.
-
DaveNo1
veterán
válasz EmptyParadox #33541 üzenetére
Én fiatalkoromban magiceztem, lehetett venni boostert, ár/érték arányban nagyobb csomagokat, de lapokat is egyesével, ritka erős lapok viszont brutál drágák volt (kétezres évek elején 3000-5000 forint körül, most állítólag 10-20 ezer is van 1 db). De ezeket bontani is lehetett boosterből csak nagyon alacsony eséllyel.
Utána aztán lehetett haverokkal/ismerősökkel cserélgetni stb. Ha ügyes volt találtál pár balekot akit le lehetett húzni, ahogy giorgio is írta, ezt hívták cápázásnak
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz #75376384 #33540 üzenetére
a fireball tök jó példa, mert ugyanolyan spell damage, az volt a kérdés, hogy miért sebez többet, mint a lény HP-je, vagy miért sebez akkor is 3-at, ha csak 1-2 hely a van boardon, hát ezért. én nagyjából folyton olyan matchupokat kapok demonzooval, ahol majdhogynem hátrány kirakni, ez van.
(#33541) Ozrych: a gyártóktól csak random paklikat tudsz venni, annyi a különbség, hogy ott vannak starter paklik, elég sok vegyesebb lappal, illetve boosterek, tematikus, kevés kártyával. utána cserélsz/eladsz veszel. az árakat a lapok játszhatósága határozza meg, nagyjából úgy képzeld el, mintha Boomot 5000 dust lenne craftolni, Nat Pagle-t meg 500. sokkal kevésbé idegesítő a HS rendszere szerintem, mert itt a használható és használhatatlan lapok dust értéke ugyanaz és könnyebben tudsz egy szar lapból jót csinálni, mint mondjuk HKK-ban, Magicben, mert ott először egy mázlista noobot is kell találni, akit lehúzhatsz
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
Az utóbbi beszélgetések során felmerültek a klasszikus TCG-k. Én sosem játszottam egyel sem. Valaki le tudná írni, hogy hogy is néz ki a gyűjtögetés nagyjából ezeknél? Nekem az jött le, hogy veszed a pakkokat, és cserélgetsz, vagy pénzért megveszel kártyákat másoktól. Tehát konkrét lapot gyártótól nem lehet megvenni? És egymás között ki határozza meg az árviszonyokat? Valamint egy ritkább lap milyen árban volt egy pakkhoz képest?
-
törölt tag
válasz fogtunder #33536 üzenetére
nem mondtam hogy op. egész egyszerűen csak a víz lever tőle. egy fireball szerintem azért rossz példa, mert annak utána nem sok következménye van, míg itt a sok kis görény erősíthető különböző módokon. lehet túl sok volt az imp mostanság és azért jött ez ki, így nagy hirtelen.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz #75376384 #33530 üzenetére
azért tud annyit sebezni, ha nem fér ki, mert előbb sebez, aztán idéz, a kártya szövege szerint. az meg, hogy többet tud sebezni, miért fájdalmas? ha ellősz egy fireballt egy 3 hp-s lényre, az is -3-ba fog kerülni, minden sebzés így működik a játékban. egyébként meg a patron warri megaláz, ha kijátszod, a huntard nyom egy unleshed-et és vége, de a muster is legrosszabb esetben 1-1 trade. szóval nem igazán értem, mi a kiakadás tárgya. persze, ha fenthagyod és lehoznak rá egy Mal'Ganist, akkor ggwp, de egyébként közel sem OP. plusz simán elbukhatsz meccset azon, hogy ellövöd egy 3HP minionra és kettőt sebez bele, ilyenkor az értékkinyerés ellentéte történik meg erősen.
-
Mister_X
nagyúr
válasz ígyvanferi #33518 üzenetére
Nem a tényekrőlvan szó, hanem hogy velem soha nem tudjátok elhitetni, hogy a DotA egy tartalmas játék, mert én nem tudom sehogy sem annak tekinteni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
saelin
veterán
Zsibbadok. Pala 2 kör alatt 30 hpt szedett le!
4-et ütött fegyverrel, 2-t egy minionnal, majd holy wrath-al 20-at az arcomba. Well played, concede.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
az imp-losion csak szerintem egy hányadék lap?
eleve nem látom a logikát, hogy miért sebez többet mint ahány élete van az ellenfélnek (így mondjuk nem lenne az, hogy telef*ssa a board-ot, mert nekem kint van 1 dude). a másik pedig, hogy akkor is képes többet sebezni, ha nem fér ki. -
saelin
veterán
Azért nem olyan rossz átalakítva ez a maly lock... [link]
Tudom hogy mákom volt, de attól még "néha" működik. Chromagussal is próbáltam, de neki semmi értéke nincsen, ugyanis vagy kap egy silencet, vagy megölik még a képessége aktiválódása előtt. Ysera-val is elmenne, csak az aoe-je megöli az én lényeimet is, így inkább nem játszom vele a deckket. Az a jó ebben a dragon lockká alakított deckben, hogy van benne rendes early game a gangbang bossnak és a twilight drakenek köszönhetően, a másik deckkem nagy baja ez volt, hogy ha nem jött sárkány szinergia, akkor semmi értelmes lépést nem tudtam tenni, de mindenképp úgy kellet kijátszanom a jobb lapokat, hogy nem kaptam belőlük bónuszt. Jártam már úgy is, hogy 7-8. körig nem jött fel semmi sárkány... Na, ilyenkor érzem gyengének a dragon deckkeket.
-
h3lios
addikt
válasz saelin #33526 üzenetére
A handlock simán működik mountain nélkül is, én is azt a verziót használom többek között. Mondjuk most utoljára mákom volt, mert nyitottam 1-et, tehát ha nagyon kell már csak 1-et szükséges nyitni.
Egyébként a midrange hunterrel a legtöbb embernek még nem is lenne baja, mert nem olyan agyatlan mint a face.
Facehunter ellen viszont annyiból könnyebb, hogy úgyis tudod, hogy csak explosive-el játszik így könnyű kijátszani.B-tag: H3lios#2825
-
saelin
veterán
válasz h3lios #33524 üzenetére
"De az ilyet majd a sors bünteti majd meg később, amikor megunja a sok hülye a facehuntert / cancer palát akkor majd azt se tudják, hogy mi is ez a játék amivel épp játszanak."
Au... ez fájt, de igaz. Mondjuk én sosem játszottam facehuntert, csak zoo-t és midrange huntert, de tudtommal azok is aggronak számítanak. Valahogy kellett a gyors gold és napi 1 pack, így legalább van 3 kasztom, ami már használható szinten van: warlock, hunter és priest. Az utóbbihoz kellene egy-két lightbomb, és akár tudnék vele játszható deckket is összerakni, sajnos nélküle félkarú óriás, pont mint a handlockom mountain giant nélkül.
-
h3lios
addikt
válasz #75376384 #33523 üzenetére
Azt hiszi az az élvezet, hogy hülyére nyeri magát. Abba már nem gondol bele, hogy ezt 1 agyatlan paklival érte el.
De az ilyet majd a sors bünteti majd meg később, amikor megunja a sok hülye a facehuntert / cancer palát akkor majd azt se tudják, hogy mi is ez a játék amivel épp játszanak.
Ha már 1 nél több trade-ben kell gondolkozni ezek lesznek az elsők akik elvéreznek.Ilyenkor jól jön, ha van az embernek esze a játékhoz, mert összerak egy oil rouge- decket és hülyére nyeri vele magát a sok rák ellen.
-
törölt tag
válasz whitezo88 #33522 üzenetére
szerintem megvan a válasz. a tempo storm nevű csodaportálon, tier2-be rakták. az egyik legolcsóbb deck azon a környéken a többihez képest és a legkevésbé gondolkodós. én mondjuk találkoztam már más verzióval is, amiben arcane golem is van. eddig egyetlen módon sikerült elverni, ha nincs nála divine favor én pedig kapok gyógyítást.
komolyan nem értem, mi a retek élmény van abban, ha valaki ennyire durván aggro paklikkal játszik. -
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #33517 üzenetére
szerintem az ilyen jellegű gátlásaik hamar el fognak múlni, ha már nem fognak jönni az új játékosok. persze, kibaszás lesz, de emiatt hány % fogja abbahagyni? lesz némi hőbörgés, max kapunk pár packot kompenzáció gyanánt, aztán ennyi.
-
DaveNo1
veterán
válasz Cray Tyler #33513 üzenetére
Jé melyik online játékban nincsenek nagy lemaradásban a kezdők azokhoz képest akik eleje óta tolják?
Nem hiszem, hogy bármit is ingyenessé fognak tenni, mert
A. Ez azokkal szemben lenne kicseszés akik korábban megvásárolták.
B. A tavalyi év majdnem 500 milliós bevétele azt mutatja, hogy elég nagy a kereslet.Amúgy Krippnek volt jól tudom valami felmérése, és kb arra jutottak, hogy egy játékos körülbelül 110 dollár vagy eurót fektet bele a játékba átlagban.
You are not prepared.
-
törölt tag
én tegnap 4-5 között ingáztam nem tudom hány órán keresztül. végül estére egy csillaggal hátrébb zártam, mint kezdtem.
elképesztő módon monoton és unalmas, rengeteg az agyatlan aggro. innen is üdvözlöm, aki kitalálta ezt az új "facepaladin" valamit. mondjuk egy hatalmas szívlapáttal kellene megsimogatni a hátát.
rngesus ha nem adja, akkor még jobban megbosszulja magát, mert itt már tudnak számolni is (eltekintve néhány huntard-tól).
vége a vizsgaidőszakomnak, így most lenne rá időm, de lassan kezdek beletörődni, hogy nem lesz meg, mert annyit nem ér a sok seggelés. -
fogtunder
nagyúr
a zoo nincs meg 700 dustból, csak két juggler és két doomguard 400 dust. de egyébként elég sok paklival végig lehet menni rajta, csak ahhoz sokat kellene játszani. 7-8 környékére mostanság minden nehézség nélkül eljutok, itt kezd jönni az, hogy ingázok. amiből persze ki lehetne törni, ha gyakorolnék még többet és normálisan le tudnék ülni nyomni, nem csak telefonról 5-10 percekre, amikor még lehet, hogy másra is kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz Cray Tyler #33513 üzenetére
melyik deck ez amivel végig lehet menni a ladderen? zoo?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Cray Tyler
senior tag
Friss player vagyok, minden meccsen szembesülök vele, hogy milyen hátrányban vagyok azokkal szemben, akik már 1-1,5 éve gyűjtik a lapokat. Naxx-ot meg BRM-et megvettem euróból, de boostert nem fogok. Pedig haddnemondjam mennyire sírhatna itt a szám széle, hogy milyen lehúzós ez így (fizess, ha későn kezdted másokhoz képest).
De eszemben sincs ezen keseregni. Nekem rendkívül tetszik ez a lassan gyűjtögetős feeling. Van 1 egész (tesco gazdaságos: kb 700 dustos) deckem, amivel gyakorlatilag végigmászható a ladder. Innentől kezdve egyáltalán nem vagyok türelmetlen.
-
Mister_X
nagyúr
válasz ígyvanferi #33511 üzenetére
Meddő vita.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Mister_X #33510 üzenetére
Akarod mondani 110 hős (2 még hiányzik az eredeti DotA választékából), és több tucat custom map, amik a source 2 engine élesedésével lesznek elérhetőek? (Béta kliensben ezek közül sok már játszható, illetve az eredeti DotA-ban is megvannak.)
Egyébként meg minőség>>mennyiség! -
NyxNyxNyx
addikt
válasz pachito #33507 üzenetére
Most hogy mondtad kipróbáltam. HearthPwn-ön főoldalra jutott egy, gondolom ennyi. Eddig bejövős 3/3, de nem találkoztam hunterrel.
mister-x: "nincs benne annyi tartalom" xaxaxaxa
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Mister_X
nagyúr
válasz DaveNo1 #33498 üzenetére
Egyetértek, én akárhogy is nézem, a HearthStone korrekt a maga nemében. Nem DotA-hoz vagy CS:Go-hoz (wtf?!) kell hasonlítani, hanem megnézni más CCG-ket meg TCG-ket. Nincs olyan free-to-play játék, ami azonnal a játékos kezébe nyom mindent (kiv. DotA, de az sokkal hardcore-abb dolog és nincs benne annyi tartalom), valahogy rá kell bírni őket a huzamosabb játékra. Ha pedig egy forintot nem akarsz rákölteni, akkor neki kell állni grindelni, ez van.
Mondom ezt úgy, hog már 250€-t ráköltöttem és sosem az a havi 20€ hiányzott máshonnan.
-
pachito
őstag
Mi ez a Mech Warlock mania? 5 meccsen belul 2...ugyan melyik streamer jatszotta mar?
-
saelin
veterán
válasz ígyvanferi #33503 üzenetére
Gondoltam hogy ez lesz a válasz, de valami dragon lockkot biztos ki lehet belőle hozni. Nem véletlen venném ki a soulfiret belőle, egyértelmű még nekem is, hogy maly nélkül nem akkora érték.
-
saelin
veterán
Nézem most trumpot, aki egy maly lockkal játszik. Szerintetek maly nélkül yseraval vagy más legendary dragonnal mennyire lenne játszható? Ahogy elnézem maly finishernek van bent... szóval... Valakinek valami ötlet, hogy hogy lehetne lapcserével is használható?
Pl soulfire helyére ancient watcher, maly helyére pedig ysera vagy nefa/chroma.
Szerk: A szóbanforgó deck.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #33498 üzenetére
Ugyan ilyen szempontból hozhatnám példának a cs:go-t is mert már-már az is majdnem free to play. 5 euróért minden leértékeléskor megvehető, ami gyakorlatilag nem pénz. Még egy szaros hős is a duplája HS-ben, pedig az is csak skin.
Ott viszont a DLC-ket leszámítva minden ingyen van, semmi olyan cuccot nem tudsz megvenni amivel jobb lehetsz, sőt szigorúan tilos is az ilyen. Max a perifériákon múlik a dolog HS-el szemben, amihez elég egy 10 éves egér is.
Arról nem is beszélve, hogy nagyjából az összes Valve játék sokkal korrektebb árazási logikával rendelkezik. CS-ben is csak opció a skinezés, de ha akarja az ember szana-szét keresheti magát fogadással vagy tradeléssel. A szerencse játékot, tehát a láda nyitogatást most nem sorolnám ide, mert az pure luck.Itt viszont az egész lap beszerzési rendszer 1 pénzlehúzás, mert lehet neked minden lapból 1, ha kell az utolsó hiányzó akkor bizony dust hiányában goldot kell farmolnod / packot kell venned, mert sehogy nem tudod beszerezni azt az utolsót csak bontogatással.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla