-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
-
férfiállat
tag
válasz férfiállat #32883 üzenetére
Srácok had nézzek már valakit nyerés közbenXD
-
hyperspace
őstag
aréna alatt körvonalazódik nekem az az új gomb, de nem tudok mit kezdeni vele. mit kell csinálni?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
EmptyParadox
senior tag
Nekem egyébként Alleria tetszik, de tekintve, hogy hunterrel már nem is emlékszem mikor játszottam utoljára, nem hiszem, hogy megveszem.
-
h3lios
addikt
Medivh-et, megvettem és rohadt jó ingame animációi vannak. Nagyon tetszik a cucc. Kár, hogy Warlockhoz még nem adtak ki újat, mert az is tuti vétel lenne számomra.
B-tag: H3lios#2825
-
tomazin
veterán
2500píz androidon vásárolva a portré.
-
h3lios
addikt
Közben nálam is lefutott a frissítés. Már csak az a kérdés, hogy Mage v. Warrior hős legyen.
Utóbbi és a hátlap jobban tetszik, de control warrior hiányában nem játszom, így sokra nem mennék vele.B-tag: H3lios#2825
-
oba
addikt
egy hete nem ad be 60as questet... csere után sem... vicces.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
férfiállat
tag
megkaptam a spectatoros küldit valakit had vegyek, már fel és legyen oly kedves csinálja meg nekem...
-
saelin
veterán
Megjött androidra is az update.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
thesound
addikt
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
salaam
senior tag
válasz Scrake^;DD #32878 üzenetére
Control warriorral rankedeztem alapvetően, ma ~5 óra volt ez a hiányzó 30 win, viszont kb. egy win-egy lose volt, szóval nem igazán haladtam.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
-
saelin
veterán
válasz Scrake^;DD #32873 üzenetére
Azt néztem én is, hogy semmi update tabon. Szerintem pár nap és jön, de akkor már a teljes updattel együtt.
h3lios
Te szegény! Én majd a huntard girlt veszem meg! Majd egyszer...[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Scrake^;DD
aktív tag
Androidra mikor lesz frissítés?
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
GabN73
addikt
Még mindig a hunta viszi a prímet?
Tegnap "visszatértem", igaz, sose volt egy értelmes deckem. Márciusi hátlapot megkaptam, meg egy lowcost-rush warlock-al gyorsan elértem a rank 20-at ...
Mi megy most, mire érdemes építeni?
-
Scrake^;DD
aktív tag
Benn vannak az új hősök shopba és néhány update!!!
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
Gyuri27
félisten
Hunter napi. Meg megcsinálom a + 1-t. 3 meccsből meg lett. Pap off 6 turn. Rugó kicsitt tovább bírta bottal.
Druid is küzdőtt, de turn 7 és ennyi.
Megyek meghallgatom a huntard songot.Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
most "peccsel".. bekerült a brm játszótér is, juhú. mondjuk nálam nem történt semmi, csak az új "gomb" kontúrja villant fel egy pillanatra.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #32855 üzenetére
Patron a legdurvább, de Malygos Warlock is úgy működik, mint a régi Miracle Rogue, és akkor még ott van a Freeze mage ami szintén hatalmasat profitál Emperorból.
Druidot azért nem említem, mert ha ott szar a kezdőkezed (nincs inner vagy wg), akkor jó eséllyel tolhatod a concedet. Főleg ha shade vagy/és shredder sem jön.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #32851 üzenetére
Facehuntard nem túl gyakori már fél éve? Oh, wait.. (Amúgy Miracle sosem volt gyakoribb abban az időben, mint egy control warrior például, és skillcap deck volt.)
Ezt szószerint lenyilatkozta a Blizzard, hogy szerintük se oké a kézből OTK, mert az ellenfél számára nem túl nagy élmény így kikapni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz DaveNo1 #32850 üzenetére
Még a HS előtti időkre ez nagyon jellemző volt blizzre.
Bár most már nem tudom mivel lehetne a legjobban jellemezni őket.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Bírom amikor arról beszélnek, hogy akkor most megvolt-e a 38 sebzéses OTK, vagy csak 36 sebzése volt patron warriorral. Mindezt kézből.
Még jó hogy szeptemberben azért nerfelték Leeroyt, hogy ne legyen kézből ilyen. (Megjegyzem Miracle sosem tudott ennyit kézből)
A. Vagy 0 logika alapján dolgozik a fejlesztő csapat.
B. Vagy leszarják az egészet (azt is amit korábban mondtak), és direkt beraknak minden kiegészítőben 1-2 OP lapot, mint például most Emperor, hogy mindenképpen megvegyék az emberek a kiegészítőt.Én a B-re szavazok.
You are not prepared.
-
thesound
addikt
A héten vajon lesz Brawl?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
fogtunder
nagyúr
válasz #75376384 #32843 üzenetére
én sem mondom, hogy tetszik, ami most van, de inkább kombó paklik, mint a nyolcvanadik facehunter. az aggroval sincs alapvetően baj, de mondjuk egy olyan játékban, amiben elvileg a board control lenne a cél, lehet nem kellene 2 manáért 2 face dmg hero power. gvg előtt a pappal legalább lehetett verni őket elég jól, most már az sem olyan jó, mert ha játszol két novát, auchenait, meg lightbombot, akkor egy csomó fontos lapot szorítasz ki a paklidból. vagy ha nem húzol hamar deathlordot, akkor ez van. sajnos a f2p hozza magával, hogy az emberek olcsó paklival akarnak sikert elérni, a huntert meg nem tudom, hova kellene még nerfeleni, hogy ne ez legyen a default go to pakli, ha budgetben gondolkozol. és ez nem hiszem, hogy jobb lesz idővel, hacsak a blizzard nem fog direkt ez ellen kártyákat gyártani, de hát majd egy évig az undertaker sem volt OP, csak volt, hogy BGH-val kellett lelőni...
(#32845) férfiállat: egyrészt minek külön pakli a normál bossokhoz? használd azt, ami heroichoz van és kész. másrészt normalon egyáltalán nem nehezek a BRM bossok (1. szárny legalábbis), a legtöbb sima ranked paklival lement, max ha mégsem, akkor egyértelmű volt, hogy mivel kell techelni, hogy jobb legyen.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
férfiállat
tag
kis kihagyás után elkezdtem újra játszani rush 700 gold. go bm első szárny, de sajnos nem találtam packot az első bosshoz.
tudnátok segíteni?
alap lapjaim vannak illetve full naxxramas rewardok.
esetleg paklikat hozzá.
itt néztem http://www.hearthpwn.com/decks
de nekem normálra kellene pakli.
előre is köszi -
törölt tag
válasz fogtunder #32836 üzenetére
az egész dh szinte nem áll másból csak kombó és valamilyen aggro deck-ből és szerintem(!) ez már borzasztó unalmas. én nem hiszem el, hogy ezen ne lehetne változtatni. persze folyamatosan alakul a meta blablabla, de ami mostanság megy az már csak nem is nézhető számomra. kicsit olyan, mint anno sc2 volt cirka egy évig, amikor az egyik faj lényegében kiesett mindenhonnan és a versenyeket néző emberek száma is jelentősen megcsappant. jó persze ez itt nem veszélyeztet, mivel sokkal többen játszák, de remélem érthető mire akarok rávilágítani.
ez persze egyéni vélemény és tudom, ha nem tetszik minek játszom stbstb.. de tudtommal arra van egy ilyen fórum, hogy ezeket megbeszéljük és talán megpróbáljuk a másikat meggyőzni a valósnak vélt igazunkról.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz salaam #32838 üzenetére
Vertem már meg freeze mage-t patron warriorral, mert az az egyetlen pakli, amit teljesen át tudok látni és tudom, hogy mikor mire számíthatok. Meg persze a control warrior volt még BRM előtt, azóta valamikor megbolondítják sárkányokkal vagy patronokkal, ami néha kiszámíthatatlanná teszi a dolgokat.
@giorgio: korábban írni akartam Thaurissanról, mert mindenki azt hiszi, hogy mennyire value 6. körben. Elsődlegesen két felhasználási módja van:
- olcsósítja a kezed, hogy tempo előnyhöz juthass (control warrior, paladin)
- 10 mana alá vigye a wombo-combo-t (combolock, miracle rogue, freeze mage, combo druid, leper hunter, stb.)
Utóbbinál kvázi mindegy, hogy mikor lesz kijátszva, de általában biztos nem a hatodik körben, mert akkor még nincs kézben a combo.[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
salaam
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz fogtunder #32836 üzenetére
Arcane golem + PO + PO + Faceless x2 = such skill
Egyébként a legtöbb combo deck tényleg van ilyen undorító, ahol ki lehet tolni 30+ dmg-t egy körben, azzal nem lehet mit kezdeni. Vagyis de, csak azt rákkal kell orvosolni, nekem meg nem veszi be a gyomrom.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fogtunder
nagyúr
válasz #75376384 #32835 üzenetére
miért, furcsa, hogy léteznek kombó deckek?
miracle rogue, régi handlock (leeroy+PO+faceless), freeze mage, ezek is ugyanerre épülnek. el voltak tűnve egy darabig, mert a rák mellett nem lehetett játszani ilyeneket, de Thaurissannal újra életképesek lettek. én személy szerint örülök neki, hogy vannak kombó deckek újra.
-
törölt tag
"érdekes" látni ezt a mostanság futó warlock deck-et.. mindegyik arra játszik, hogy túlélje amíg nem lesz nála 20+ dmg egy körben. aztán vagy összejön vagy nem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz #75376384 #32824 üzenetére
Egyetlen dolog, amit nem tudsz így megnézni, bár feltételezem, hogy azt még az elején megcsináltad, az pedig az expert hősök legyőzése.
Igen, pont erre lettem volna kíváncsi
Csak már mindenhonnan akarok goldot szerezni Arénára, mert 2 napi daily quest-ből sem jön össze a 150 gold, nehéz dolog a F2P-sek élete...
-
Gyuri27
félisten
válasz dejaris #32826 üzenetére
Minek kellett a hely?
Eddig ruszkival toltam, de nézek valami értelmes 5-6 droppot helyette vagy megy vissza alex.
Még egy anima gólemen agyalok az 6-t beteg, csak ugye üres boardra nem lehet kirakni. Igaz robbantani pont kifér.giorgio: nagyon hullámzik. Hol a rák sok, hol a rák counter.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
whitezo88
nagyúr
amikor az RNG se akar jó aréna runt: 0-1nél kirakom bombert, 4 target összesen. lelövi a 3/2 jugglerem pedig a mage koma ellenem eddig 2 ice barriert játszott ki, szóval nagyon "jól" draftolt.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gyuri27 #32825 üzenetére
való igaz, csak azt meg könnyebb leburstölni.
egyébként most hirtelen mindenki zoo countert játszik? tegnap 6 meccsből lett meg a két warlock win és rank 12-n vagyok, arany cancer mage, arany hunter (ezt mondjuk éppen megvertem a topdeck doomguraddal), arany priestből kettő is, rugónál kezdő kézbe két backstab, coin SI, félelmetes.
-
Gyuri27
félisten
válasz fogtunder #32820 üzenetére
Azért hidd el, hogy nagy az rng faktor. Mint írtam ezért van 2 brawl. De ha 3 lenne akkor se biztos, hogy jön.
Mivel amatör vagyok 2 senji, 2 belcher a felállás. Aztán jön a rák és megesz. Mert a 4 taunt sehol.
A handyba nincs akkora rng. Igaz ott 2 sun 2 argus a móka. Igaz ott is van szopóálarc on, de jóval kevesebb.
Amúgy látod versenyeken is. 50/50 a kontroll warri. Pedig azok tudnak játszani.
Casualon megyek 6 kört 5 nyerő. Ladderen meg megesz a rák. What? Ahogyan az árgyilus mondaná.Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
válasz Vasinger! #32822 üzenetére
Igazából minden ott van az orrod előtt. A quest részen látod a win-ek számát és a hősök szintjeit. A lapok között ha találsz egy legendary murloc kártyát, akkor az okés. illetve van egy kalózos challenge is, aminek egy arany epic papagáj a jutalma, ha jól emlékszem. Egyetlen dolog, amit nem tudsz így megnézni, bár feltételezem, hogy azt még az elején megcsináltad, az pedig az expert hősök legyőzése.
-
salaam
senior tag
válasz fogtunder #32820 üzenetére
Megvan az 500 win warriorral, ebből ~480 csak controll warriorral, de még most is úgy játszok vele, mint lc, csomó ropeot. Olyan, mint a rugó, hogy nem csak a legjobb lap(ok), meg az ellenfél lépése számít, de az is, hogy 4-5 lapból mit húzhatsz és az hogy befolyásolja majd a következő köreidet. CW továbbra is az egyik legnehezebb pakli szerintem
-
Vasinger!
nagyúr
Van rá mód megnézni, hogy mely achievmentek vannak meg? Bármilyen.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gyuri27 #32810 üzenetére
hát én egy csomószor rájövök control warriorral, hogy retardált voltam, általában 1-3 körrel később, és a minimális misplayeken simán elmegy a meccs.
aztán persze ott vannak azok a meccsek is, amikor aggro ellen nem kapsz brawlt 10 körig, mikor mind a 4 fegyver az utolsó 10 lapban van, azokkal nehéz mit kezdeni, de én személy szerint még nam vagyok azon a szinten a "pay 2 win" warriorral, hogy elmondhassam, a vesztett meccseim mind az RNG-n múlnak.
-
Gyuri27
félisten
válasz EmptyParadox #32815 üzenetére
Mikor először hallottam a tarzant azt gondoltam a cseh2-t nézem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
mkbla
senior tag
válasz Redcaster #32814 üzenetére
azt láttam az előbb is de nem tudom mivan nem tudtalak nézni, nem volt ott a szem... rád is írtam..
na majd mindjárt befejezem és megnézem megint''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Gyuri27
félisten
válasz EmptyParadox #32811 üzenetére
Olyan ez mint a ruszki, rák más egyebek.
Amúgy érted miről van szó. Ne reklamálj.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
mkbla
senior tag
Üdv emberek!
Játszik most valaki? tudok nézni valakit a küldihez? előre is köszönöm
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
fogtunder
nagyúr
válasz zolka95 #32805 üzenetére
hagyjuk már ezt
facehunter = 0 epic - 0 legend
zoo = 1/0 epic - 1/2 legend ízlés szerinta többi mind common/rare, mindkét paklival lehet sikeresen játszani, a zoo-val szerintem még élvezhető is, pláne mióta működik a démon szinergia és kicsit midrange-esebbre van hangolva. ezzel a két paklival bármit elérhetsz, amit HS-ben el lehet (jó, arany sámán herod nem lesz belőle). nagyrészt tényleg nem a kártyákon múlik, ha nem basic deckkel nyomul az ember, hanem úgy legalább valamennyi kártyája van, hanem tudáson és időn. majd ha egyszer lesz mondjuk egy control warrior paklid és elvernek vele rendszeresen, mint engem, mert nem tudsz vele rendesen játszani, akkor rájössz, miről van szó.
-
Gyuri27
félisten
válasz Mister_X #32794 üzenetére
A verseny az más mint a ladder.
Handy (több verziója is van) használható, vihető. Fagyi mage is jó.zolka95: hő! Mi is a kérdés valójában? Kell némi tapasztalat, valamennyi kártya. Ennyi.
Vannak paklik amik kevesebb tudást és dustot igényelnek. Szóval elsőre ne akarjunk gnomasos patronnal meg cennáriuszos druiddal menni. Mondjuk kontroll warrival se.Amúgy ha van valakinek bánata. Sürün vagyok bnetem. Felvesz, rám ír, nézek néhány meccset talán segít valamit. Hiszen több szem több csipa.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
zolka95
őstag
Mennyit kell ezzel a játékkal játszani, hogy ne kapjak ki folyton?
Rank 19-be olyanokat dob be aki tele van legendaryval meg epic-kel, vicc.[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz ígyvanferi #32802 üzenetére
Ja tényleg Rogue. Nehéz olvasmány úgy összességében.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest