Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Ezzel a demon zooval lehet valami csinálni?
-
törölt tag
válasz
dejaris #30993 üzenetére
Tegnap midrange hunter-rel mentem freeze mage ellen. Egy kör választott el a győzelemtől erre ő behívott két secret-et. Ezekről ugye tudjuk, hogy mik, én erre topdekkeltem egy kazán-t, úgy, hogy még nem jártunk 10 mannánál. jót röhögtem, mert a nagyon random tényleg jót adott. Megmagyarázni nem tudom, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem érdekel mi alapján számol.
Egyébként ha az ellenfélnek két secret-je van bent, mi alapján húzza át a kazán az egyiket? -
DaveNo1
veterán
válasz
dejaris #30993 üzenetére
Nem én programoztam a játékot, de lehet több nyilvánvaló oka is, például ha egyik játékos nagy hátrányban van akkor "kicsit segítse meg a random". Főleg azok esetében akik mondjuk lose streakben vannak, vagy még kezdők/újak, vagy totál fogalmatlanok, de mégis lelkesek.
-
DaveNo1
veterán
válasz
dejaris #30990 üzenetére
Dehogy direkt ellenem, ezt úgy általánosságban mondtam. Attól még, hogy a lapra az van írva, hogy "random", honnan tudod, hogy algoritmus is random?
Amúgy nem tudom mennyi 2 drop minion van, de ha kb 60 akkor erre az esély körülbelül 0,03% volt. Ami valjuk be kicsi
MikE008: Ja csak az két különböző minion, ez meg ugyanabból a kettő, ráadásul a legjobb ami eshet
Amúgy nem toltam babyrage never luckyt, csak röhögtem és benyomtam, hogy "Well played".
Amúgy lottóban is ugyanakkora az esélye annak, hogy 1-2-3-4-5-öt húzzák ki, mint bármely más random 5 számot, de azért valljuk be őszintén, ki az aki megjátssza az 1-2-3-4-5-öt?
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Ha valaki még egyszer leírja, hogy ebben a játékban nincs beépített rng-csalás, akkor azt kétszer körberöhögöm.
Ellenfél mechmage 2 shredderje egy körön belül 2 Millhouset adott.
Jöhet a statisztika arról, hogy egy játékon belül, egy körön belül 2 shredder mekkora eséllyel ad 2 Millhouse-t.
-
Mister_X
nagyúr
Gyáh, letoltam egy elég epic play, kijárt már egy ilyen, persze rngesus mellettem volt.
Kezemben Dr. GG, Grom, Fiery és Taskmaster, lent Berserker, kézben Death's Bite, pala 11HP-n lerakja Consortot, megerősíti Coghammerrel meg hív dude-ot. Kicsit gondolkodok, eszembe jutott, hogy Forsen hogyan tolt warrior módra board cleart: lehívom GG-t, rárakom a Fiery-t a Death's Bite-ra, a boom botok meg kiszedték a Consortot, aztán lethal.
-
whitezo88
nagyúr
Lifecoach: Was? Was? It's was a bug guys... [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
DopeBob #30978 üzenetére
Kungen kicsit underrated játékos. Lehet versenyeken nem szuperál, de attól még jól tolja nagyon.
más: 2 spinner, 2 hunter legend
[link] kár h el se jutottunk, hogy kijátsszam. nem tudom azt sem, facetard vagy midrange a jobb most. 2 wines volt csak, első win faceel, második loss mage ellen. váltottam erre, win, de már mennem kell el.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Belököm 3 deckkem, érdekel hogy mi a véleményetek róla. Némelyik elég fura lehet, de ennek csak az az oka, hogy hiányoznak bizonyos lapok.
Pain Warrior - saját, nagyon fun játszani.
ZooLock - netdeck átalakítva.
Anti-Aggro Mage - netdeck átalakítva.Az anti-a magen nagyon meglepődtem, hogy milyen hatásos ladderen, viszont nagyon lassú és bizonyos classok meg tudják akasztani (pala, mage, priest). A face warrior ellen nagyon kemények a küzdelmek vele, de ált. nyerek - kiéve a patron, azt nem tudom fogni.
A ZooLock-kal nagy a winrate és gyors, goldot farmolni tökéletes, de nagyon szemét deck. A pain warrior... hát nem tudom...
Nagyon jó lapjárás kell ahhoz, hogy bizonyos paklikat megverjen, de ha bejön az flawless victory - is lehetne. Talán egy silence-t elbírna, de nem tudom mire cserélhetném le, nagyon össze van már rakva és ez már az 5. verzója neki. Érzem hogy hiányzik belőle valami, csak nem tudom mi.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Pár napja bele bele nézek Kungen streamjébe (most éppen f2p to legend. Egyelőre arénázik) azért elég durva, hogy sorozatban hozza a 12 wines arénákat, gyak mindegy, milyen hőssel megy. Általában megszavaztatja, így mehet a legszarabbal
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #30975 üzenetére
én 1 éve csináltam ilyet
akkor poén volt, most nemigen, mivel SF se fér már bele, nemhogy Maly...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sturdiridge #30975 üzenetére
Legaláb lethal?
-
Sturdiridge
tag
handlockba malygod+soulfire. kiégtem
-
F-ECT$
titán
válasz
pachito #30967 üzenetére
Én goldért vettem kb 100 GvG-t, meglett belőle Boom, Toshley, Neptulon, legyártottam Sneed-et, így igazán már csak Mal'Ganis és Vol'jin hiányzik a legendek közül, de priestet nem játszok már 1 éve kb. Végül is dustom van rá, így lehet lecraftolom majd az előbbit, de egyelőre nem nagyon akarok demon zoo-t játszani, így még kivárok vele. Sajnos 1-2 epic is hiányzik, de mivel többségük csak 1 deckhez lenne jó, így elvagyok nélkülük (pl Echo, Lightbomb).
Jelenleg goldot gyűjtök (4k-nál járok), és bár van néhány classic legend is (pl Malygos), ami hiányzik, de azok sem olyan fontosak, hogy feléljem a goldomat, pénzt meg nem költök egyelőre a játékra.
-
tomazin
veterán
Kivétel ha nem bugzik.
Nekem most reggel belépve 2küldim volt (3nak kellett volna lennie), mondom tuti, akkor egyet kiixelek. Eltűnt a quest tab, majd ott volt rajta ugyanaz a 2 (annak ellenére, hogy az egyiket x-eltem), plusz még 1.
Meg elvileg olyat is szokott csinálni, hogyha 3 van bent és arra jön egy 4., akkor a 3ból megcsinálva egyet megkapod a 4.-et is (bár nekem ilyen eddig csak 1x volt és elég régen) -
Shamy
tag
válasz
pachito #30963 üzenetére
145 pack 5 legend = 30 pack /legend (5%/packot rebesgetnek, ami 20 avg lenne)
Cenarius, Lord Jaraxxus, Iron Juggernaut, Malganis, Hogger ...egyik se golden.
Amúgy az első négy 2 hó alatt, a maradék 5 hónapban jött az utolsó. Szóval kb 90 packból sikerült 1 legendet nyitni az utóbbi időben ....
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz
pachito #30967 üzenetére
GvG-t már én sem nyitok, mert a fontos lapok megvannak, legendek nem igazán kellenek onnét, talán pár epic hiányzik csak. Ellenben classicból elkélne még.
Mal'Ganis broken card, ha a saját körödben játszódik ki és van demon boardod, általában win condition zoo mirror vagy face hunter ellen, de még a patron warriornak is beakaszt, jó mélyen.
Garrosh legend card? /kappa
De a faterja keményen tolja, beáldoztam érte Illidant, pedig az is yolo card, de Grom keményebb.
Cenarius nálam is hanyagolva, mert nem igazán futtatok most druidot, de amúgy tisztes. Mechdruid "finishernek" pláne.
-
Tirion alap kártya, asszem csak egy paladin deckemben nincs bent, mert az is ebola.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Eddigi legend nyitásaim:
Onyxia
Sylvanas (x2)
Thermaplugg
Flame Leviathan
Troggzor
Nozdormu
Gahz'rilla (golden)
Illidan
Nat Paggle (golden)
Mogor the Ogre
Iron Juggernautez úgy 200 packból. A fentiekből jelenleg csak egy darab Sylvanasom van, ami picit elkeserít de na. Amit fentről sajnálok, az a Flame Leviathan, Nozdormu és Onyxia - FL vicces volt, mikor néhanapján eltörölte az aggro dreamet, Nozdormu fun card, Onyxia meg hiányzik. Utólag persze minden törésnek meg lett a helye és még így is van emlékeim szerint 10 szerzett (nem adventure) legendem.
-
pachito
őstag
Tehát te is classicot nyitsz. Van, aki még GvG-t vesz?
Egyébként kár, hogy nem lehet legalább class legendaryt cserélgetni...van egy rakás (számomra) useless (pl. Mal'ganis, Garrosh, Cenarius, stb) amiket nem is használok, mert nem tetszik a class, ellenben hiányzik pár (Al'akir, Tirion, Neptulon) amiből még a sz*rt is kijátszanám, ha végre lenne
-
saelin
veterán
Tegnap összeraktam a sok pofon után (warrior és mage paklival) egy zoot... Valami elképesztő, hogy egy rush deck mennyire hatásos tud lenni; 9-ből 8-at nyertem ladderen (25-17-ig jutottam vele az este).
Eddig is volt zoom, de sok lap hiányzott belőle, most a héten esett implosion, leper, floating amikkel "picit" erősebb lett a deckem. A Paladinok és a druidok szokták megfogni, és néha a hunter, ha hülyén használom az implosiont...
Ebéd után linkekem, hátha tudok pár tanácsot adni.Ritkán szoktam netdeckkelni, és ha igen, akkor is picit változtatok rajta. Nincs kedvem sosem keresgélni.
-
pachito
őstag
Na, ma reggeli nyitás is megvolt: egy harmadik Alexstrasza meg egy Nozdormu. GvG óta kb minden 15. pakkom legendary volt, igaz, a legtöbb duplicate vagy useless (Hemet
) volt. Másnak milyen arányai vannak?
-
Shamy
tag
válasz
adrian94 #30958 üzenetére
3 Quest hely van. Ha üres, éjféltől számítva hozzáad egyet, amit akkor kapsz meg, ha belépsz. Ha nem lépsz be, és megint jön egy éjfél, akkor már 2-t ad hozzá, amikor másnap bármikor belépsz. Ha az se teljesül, akkor a 3.at is hozzáadja. Ekkor tele a Quest tároló, és ha belépsz, kapsz 3 questet. Ha ezeket megcsinálod egy nap, másnapra csak 1 éjféli forduló volt, így 1 quest van a tárolóban. Azt kapod meg.
Ha egy hétig nem lépsz be, akkor is csak 3 quested lesz, és ha megcsinálod, másnap csak 1et kapsz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
NyxNyxNyx #30957 üzenetére
A priestel mire elkezdesz játszani 3-körtől, rossz esetben később. Már kb fél hp-n vagy.
Szoktam menni dragon plébánossal. Innen is szoktak nézni a fiúk.
Clerik 2, cultist 2, whelp 2, taktikant. Ez ugye 8 lap. Vegyek hozzá a 2 smitét, 2 paint. Az 12. Majd a pakli fele. Ezzel is szokszor csak 4-5 körbe tudok játszani.
Mert ha van valami a kezembe nem sok minden veri meg ezt a paklit. Max engem mert nem úgy csinálom ahogyan kéne. -
fogtunder
nagyúr
válasz
#75376384 #30953 üzenetére
ajánlom egyéb TCG/CCG játékok kártya állományának a megtekintését, és hogy ebből mennyit használnak aktívan kompetitív jelleggel. valamivel lehet jobb a helyzet, mert a legtöbb játékban lehet a színeket keverni, itt meg nem lehet a class lapokat. viszont a kiadónak nem célja és érdeke, hogy minden lap használható legyen, sőt. ez olyan, mintha azért kritizálnánk egy fps-t, mert vannak benne fegyverek, amiket senki nem használ.
az általad felsorolt 3 pakli egyébként totál eltérő játékstílust kíván meg, de még ha a zoo-t és a facehuntert egy kalap alá is vesszük, mint aggro paklit (bár a zoo mostanában inkább mid), a patron akkor is kombó deck marad.
azt egyébként én is tartom, hogy ha unsz valamit, akkor lehet mással kellene szórakozni. én ha nagyon kiégek a laddertől, akkor megyek casualra fun paklikkal. lehet felvenni barátokat és velük játszani. ha meg bizonyítási kényszer van, mert kell a ladder helyezés, akkor ezeket a dolgokat el kell viselni és grindolni.
(#30958) adrian94: nyugi, eddig is csak egyet kaptál naponta, max nem játszottál két napig és felgyűltek.
(#30956) Gyuri27: a már sokszor emlegetett HS Deck tracker
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Ugyan nálam csak kényszer, de nem tudok játszani a ma "divatos" paklikkal, mert nincsenek meg hozzá a lapjaim.
Tegnap lock napit kaptam 5 nyertes meccs... na mondom, ez több óra lesz. Összeraktam egy paklit, ami egy éve menő volt kb olyat, egy két új lappal... 5-ből 5-t nyertem. Rank17->Rank15 volt kb. Fogalmuk nem lehet, hogy mi van nálam, ami azért jó érzés
Utolsó kettő hunter ellen volt, az egyik feladta, mikor látta, hogy nem fog menni, a másikkal végig játszottuk, de 4-5. kör körül már egyértlemű volt, hogy nyerek
-
adrian94
őstag
Mostanában miért csak 1 quest-et kapok naponta ? pár napja még 3-at kaptam, de az elmúlt 2 napban csak 1-et.. hogy van ez ? : )
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz
F-ECT$ #30954 üzenetére
Ha ilyen könnyű lenne.
Mech sámit direkt a rákra csináltam. Mage, brainhunter, demon zoo.
[link] itt a lista és számoljunk. 15+13+10+7+4+4=53
Ehhez képest mikor váltok sámira az összes handlockot, kontroll warrit, druidot, priestet megkapom.
Ha meg épp az ellen megyek ami ellen jó a deck. Kezan meg képes az utolsó 10 lapba lenni. Mind a kettő és az aoe is.Van valami progi ami figyeli a meccseket és statisztikát csinál? Én mivel mentem, ellenem mivel jöttek és mi a win rate?
-
F-ECT$
titán
válasz
#75376384 #30953 üzenetére
Ha 3 féle pakli jön ellened, akkor csinálj olyan paklit, ami veri őket, ezt nem csak én mondom.
gyerünk erőltesd meg magad és összejön harmadszorra is
Ez szerinted mi, ha nem személyeskedés?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #30949 üzenetére
a második olyan hozzászólásod amiben normális érvek helyett csak "személyeskedsz". gyerünk erőltesd meg magad és összejön harmadszorra is..
egyébként pedig, nem az ellenük lévő winrate-m a probléma. az alapvető gond, hogy van x száz kártya a játékban, de arányait tekintve mégis az a (majdnem) 3*30 dominál mindenhol (ami ráadásul ugyanolyan stílusú játékmódot kíván). ha szerinted ez okés, ám legyen, de kímélj meg a roppant frappáns megjegyzéseidtől. azzal pedig, hogy fizettem a játékért engedtessék már meg, hogy legyen véleményem is róla.
-
F-ECT$
titán
válasz
NyxNyxNyx #30943 üzenetére
Nem védem, csak a tényeket írom. A Blizz messze nem tökéletes cég, főleg ha balance-ról van szó, de én emlékszek még az alfa időszakra, azóta rohadt sokat fejlődtek ez utóbbi téren is.
Amiért a ladderen több agro van, mint control, az az időtényező és a deckek dust igénye. Agrora egyébként szükség van, különben mindenki tolná a 10+ legendes late game heavy deckeket, akkor menne csak igazán a sírás szerintem.
-
Mister_X
nagyúr
Óóó...
...rájöttem, hog melyik lap az, amit körültekintően használva counterelni lehet a nyomorult russian combo deckeket. És végig ott volt a kollekcióban egy fél éve és még el is hanyagoltam. De ma szentté avattam - izé, az még arrébb van a golden verzióig, de még kell egy legend előtte, hogy nyugodtan aludhassak. Mostantól a deckjeim 99%-ában ott lesz és ott is marad örökkön örökké.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
F-ECT$ #30941 üzenetére
Nem értem miért véded a fejlesztőket. Az a dolguk, hogy élvezhetővé tegyék a játékot és sajnos most sokunknak nem az, az agro deckek(+zoo) dominanciája miatt. Mióta elkezdtem a játékot vártam, hogy gyengüljön az agro, erre erősödött. Ezért remélem, hogy a következő kiegészítővel ezen változtatni fognak.
Egyébként Troggzor-t is sokan a helyén kezelték (pl. Trump), de ez lényegtelen a "vita" szempontjából
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #30939 üzenetére
húú, látom nagyon a szívedre vetted a dolgot... nem értem miért kell egyből a másikat támadni.
teszek rá, hogy mit gondolnak a "legnagyobb játékosok" én mint egyszerű halandó unom, hogy ugyanaz a három pakli jön szembe bárhol játszom.
egyébként boom-ot szinte bármilyen s deck-be beletudod tenni, nem szűkíti le neked, hogy mivel "mehetsz", ezért nem hinném, hogy ez a hasonlat itt megállja a helyét. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
F-ECT$ #30939 üzenetére
Azért nem gondolta senki a Dr Boom-ról hogy erős lesz, mert a textből nem derül ki mit fog csinálni.
És igencsak egyértelmű hogy ha a Zoo-nak adod a játék legerősebb 3 dropját akkor még erősebb lesz. Facehunternél ugyanez. Kéne egy tech card démonok ellen, de valami erősebb mint a Hemet.nekem a patron warriorral nincs bajom és a TheRussian se lett olyan broken végül.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
#75376384 #30934 üzenetére
A legnagyobb játékosok is rohadt nagyot tévednek akár csak 1-1 új kártya előzetes megítélésekor, pl senki sem gondolta, hogy Boom ennyire OP lesz. Szerinted hogy lehetne megjósolni 30 új kártya hatását a metára?
De ha neked megy, akkor javaslom menj el kártyafejlesztőnek
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ígyvanferi #30937 üzenetére
Azért lehetet látni a régi videókon elég dafuq dolgokat, mint az OP Blood Imp, 8 manás Pyroblast meg Mind Control és hasonló finomságok
Minden kiegészítőnél nagy a fejetlenség, kell 1-2 hónap, mire stabilizálódik egy közel kompromisszummentes* meta.
*elérhetetlen állapot
-
DaveNo1
veterán
válasz
#75376384 #30934 üzenetére
Játszottatok volna Naxx előtt egy hónappal, akkor volt az igazi: agro zoo, facehunter, midrange hunter, shockadin, agromage, face warrior, meg sok hasonló finomság. Ráadásul akkor még a pala/pap/druid rosszabb volt mint most (főleg előbbi kettő), de a control warriorban sem volt még death's bite vagy shieldmaiden.
Facehunterrel valamit kezdeni kellene, mert tényleg legalja az a deck, de a mostani Zoo szerintem kevésbé idegesítő mint az 1 évvel ezelőtti, mivel ez már inkább midrange deck mint agro. Patron Warrior meg az egyik legnehezebb deck, aki ész nélkül játszani sosem fog vele úgy érvényesülni mint egy agyhalott huntarddal.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
rank 10 --> rank 13
Azt hiszem most maradok a casualnál.
ma : portal-> sneed's --> nefarian --> time rewinder --> nefarian és ezzel bukta el a meccset mert nem ütött mikor rewindelte és a végén 8 életem maradt
szerencsére nem kapott semmi op-t "csak" egy smite-ot és egy madness-t.
Zeta is 7 meccses lose streak, Priest is dead
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
na, meglett a heroic hátlap, Nefariant egy 48/48-as deathlorddal ütöttem le, elfelejtett hard removalt rakni a paklijába
-
netpeti98
addikt
válasz
Sturdiridge #30928 üzenetére
Ha jól emlékszem lowon régebben is volt egy 30 FPS korlát.
-
Sturdiridge
tag
eddig low- on nyomtam a játákot de ma feltoltam high- ra és 60fps. csak néztem. ez eddig is így volt?
-
Gyuri27
félisten
Mától az összes rák rope minden körben. Nem bánom ha minden meccs fél óra.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
whitezo88 #30918 üzenetére
én alapvetően a demonzoo miatt hagytam fel a druiddal, régen a kepper tök jó lap volt ellene, mert a legtöbb idegesítő dolgot kinyírta a battlecry, aztán még legalább egy minionnal trade-elt. most kirakja a gang bosst és nem tudod, hogy sebezni kellene bele, vagy silencelni, az implosion egyszerűen kretén és a swipe után garantáltan marad valami mindig, nem tudsz rendesen pucolni. egy MC tech segít az ügyön, de az olyan, mint a Kezan, ha nincs nálad az első 4 körben, akkor már kb. mindegy. és ugye még nagy dögök is vannak, Malgánisz, Sea Giant, amiket meg kell oldani.
a patron warriorok szintén elvertek többnyire, mert több a laphúzás, és ezért hamarabb tud kombózni, mint én, plusz még armorja is van.
(#30923) Mister_X: ez olyan dolog, hogy alapból patronra kell készülni. mint amikor warlock ellen játszik az ember, mindig zoo-ra mulliganel, nem handlockra.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
De szemét a patron warrior, nem is tudom eldönteni, hogy ez vagy a demon zoo a szemetebb. Early game, ha rossz a keze, control warriornak tetteti magát, aztán teleszüli a boardot patron dude-okkal. Előbb volt egy Toshley-t futtató (mech?)mage, aki lerakta Toshley-t meg egy Acolyte-ot, kezemben Execute, két WW, kezében 8 lap, nekem már Thaurissan lejjebb vitte az árakat: Warsong, Patron, WW, Execute Toshley, WW , Loatheb és látom, hogy elégtett két Skillstrike-ot - "You win this one"
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Üdv újra mindenkinek!
Pár hete visszatértem a HS világába, mivel már lehet telefonon is játszani vele, így egyből egy kérdéssel kezdenék:
Két napja kaptam egy 'Nézd meg egy barátod győzelmét' nevű questet, de nem írja mi lesz a jutalmam ha teljesítem. Mindenesetre felveszek néhány embert bartának. Előre is köszönöm a visszaigazolásokat! -
whitezo88
nagyúr
válasz
salaam #30915 üzenetére
épp a héten linkeltek ilyet redditre, ráadásul egyszerre kettőt is kapott
ma dragon paláztam, 3/3 lett volna, ha nincs az rng-je yolowinggel. Annyira nem jön be a deck, nagyon lassú, bár fun vele játszani. Van benne Nefa próbaképp, eddig egyszer tudtam kijátszani Hunter ellen, közepes value-t adott, de szerintem Ysera jobb.
-
whitezo88
nagyúr
Meghalni egy esportalos Deathwing miatt
-
-
whitezo88
nagyúr
néha nem tudom mi idegesítőbb arénán: az 5 skillstrikeos magek, vagy a druidok akik kétkörönként teszik az ironbarkokat, meg lumberereket. egy körrel korábban húzom a kingset mint kiteszi, nyerek. 9-1nél előfordul, de na.
mod: nyertem
igaz, 2 consecem utolsó 4 lapban volt, az kellett hozzá, főleg a rewindelt Lumberer után...
mod2: ez mekkora hányinger... hobgoblinos midrange hunter [link]
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Legnépszerűbb ladder deckek, ha még nem volt.(mini statisztika)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Path of Exile (ARPG)
- Motoros topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro